Dodaj do ulubionych

Maleńczuk szatanem

IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 13.03.04, 12:14
"Maciej Maleńczuk, czołowa postać polskiej sceny undergroundowej"..
Pawlowski, pan wstydu nie ma, doprawdy:-)
Obserwuj wątek
    • Gość: aaron82 Re: Maleńczuk szatanem IP: *.igr.etu.univ-rennes1.fr 13.03.04, 14:18
      a moze rozwin co nieco swoje dywagacje... ja tam uwazam, ze Malenczuk
      zajebiscie sie nadaje do tej roli, biorac pod uwage takze cala jego tworczosc
      artystyczna... choc nie tylko...
      • Gość: al. Re: Maleńczuk szatanem IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 13.03.04, 15:04
        nadaje sie - już zdążyłam tego doświadczyć :) co prawda odstaje nieco pod
        względem technicznym (wymowa,potknięcia słowne) od reszty świty,ale głębia jego
        głosu jest tak diaboliczna, że aż niepowtarzalna.Nie wyobrażam sobie nikogo
        innego w tej roli, jak i nikogo zamiast Elżbiety Okupskiej w roli Behemota :)
      • Gość: zielka Re: Maleńczuk szatanem IP: *.w80-15.abo.wanadoo.fr 15.03.04, 09:41
        Niech sobie Malenstwo robi co chce. Ja sobie racze zartowac z pojecia
        undergroundu w uzyciu Pawlowskiego, ktory zatrzymal sie chyba, w obserwacji
        polskiej sceny muz., w polowie lat 80.
    • Gość: FAN Re: Maleńczuk szatanem IP: 62.233.233.* 13.03.04, 15:57
      MALEŃCZUK 3 X TAK !
    • makowa.panienka Maleńczuk idolem pop kultury?! 13.03.04, 20:13
      Maleńczuk idolem pop kultury?! Podobnie jak Breatney Spears...
    • holewiusz Re: Maleńczuk szatanem 13.03.04, 23:12
      Kto lansuje prymitywa? Może jak będzie posługiwał się cudzymi słowami, to da się
      słuchać?
      W Idolu, gdy zabierał głos, to mnie porażala głębia Jego wypowiedzi ...
      korek
    • Gość: karrttka Re: Maleńczuk szatanem IP: *.blast.pl / *.blast.pl 14.03.04, 11:01
      świat się przewraca do góry nogami do czego to doszło? Wiadomo reżyserowi
      chodzi o publiczność...
    • Gość: ZAWISZA Re: Maleńczuk szatanem IP: *.supernet.pl / 217.153.174.* 14.03.04, 12:02
      "MALENCZUK - a kto to jest ?!
      1)EEErotoman Gawedziarz
      2)NNNarkoman ALA "BUNG"
      3)IIdealista , NNNonkonformista,KKKapitalista
      4) Vulgarius Eloquens;Locutio Vulgari Gentius.
      • Gość: moi Re: Maleńczuk szatanem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.03.04, 12:31
        na Boga, żeby być aktorem nie wystarczy mieć głos, kilka płyt na koncie i
        kontrowersyjny (hehehe) image...
        aaaaaaaaaaaaaaa!!!
    • undyna Re: Maleńczuk szatanem 14.03.04, 13:17
      Moim zdaniem Maleńczuk pasuje przynajmniej wizualnie do roli Wolanda, swoją
      drogą ciekawe, jak to wyjdzie?
    • Gość: piosenka Re: SONGiem to ty jesteś baranie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.03.04, 16:35
    • Gość: Ania Re: Maleńczuk szatanem IP: 195.205.144.* 15.03.04, 08:28
      Moje wrażenia po sztuce "Bal u Wolanda". Hmmm... Sztuka generalnie świetna.
      Aktorzy chorzowskiej "Rozrywki" jak zawsze kaitalni, natomiast "Gwiazdor" był
      po prostu fatalny. Na tle wybitnych chorzowskich aktorów raził jak diskopolowy
      piosenkarz w operze. Mam szczerą nadzieję że widzowie będą mieli okazję
      obejrzeć ten spektakl z kims innym w roli Wolanda bo Pan Maleńczuk skutecznie
      psuje ogólne wrażenie przedstawienia.
    • Gość: sław Co to za orzeł, ten Maleńczuk? Nie znam gościa i n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.04, 13:05
      igdy o nim nic nie słyszałem! Na stronie www.filmpolski.pl dowiedziałem się że
      urodził sie 14-08-1969 roku na Wojcieszkowie koło Złotoryi i w 1998 roku zagrał
      epizod w "Małżowinie" Strasznie rozchwytywany aktor. Jedna rola w całym życiu,
      a ja nawet tego filmu nie zobaczyłem. Tragedia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka