Gość: zielka IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 13.03.04, 12:14 "Maciej Maleńczuk, czołowa postać polskiej sceny undergroundowej".. Pawlowski, pan wstydu nie ma, doprawdy:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aaron82 Re: Maleńczuk szatanem IP: *.igr.etu.univ-rennes1.fr 13.03.04, 14:18 a moze rozwin co nieco swoje dywagacje... ja tam uwazam, ze Malenczuk zajebiscie sie nadaje do tej roli, biorac pod uwage takze cala jego tworczosc artystyczna... choc nie tylko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al. Re: Maleńczuk szatanem IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 13.03.04, 15:04 nadaje sie - już zdążyłam tego doświadczyć :) co prawda odstaje nieco pod względem technicznym (wymowa,potknięcia słowne) od reszty świty,ale głębia jego głosu jest tak diaboliczna, że aż niepowtarzalna.Nie wyobrażam sobie nikogo innego w tej roli, jak i nikogo zamiast Elżbiety Okupskiej w roli Behemota :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielka Re: Maleńczuk szatanem IP: *.w80-15.abo.wanadoo.fr 15.03.04, 09:41 Niech sobie Malenstwo robi co chce. Ja sobie racze zartowac z pojecia undergroundu w uzyciu Pawlowskiego, ktory zatrzymal sie chyba, w obserwacji polskiej sceny muz., w polowie lat 80. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FAN Re: Maleńczuk szatanem IP: 62.233.233.* 13.03.04, 15:57 MALEŃCZUK 3 X TAK ! Odpowiedz Link Zgłoś
makowa.panienka Maleńczuk idolem pop kultury?! 13.03.04, 20:13 Maleńczuk idolem pop kultury?! Podobnie jak Breatney Spears... Odpowiedz Link Zgłoś
holewiusz Re: Maleńczuk szatanem 13.03.04, 23:12 Kto lansuje prymitywa? Może jak będzie posługiwał się cudzymi słowami, to da się słuchać? W Idolu, gdy zabierał głos, to mnie porażala głębia Jego wypowiedzi ... korek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karrttka Re: Maleńczuk szatanem IP: *.blast.pl / *.blast.pl 14.03.04, 11:01 świat się przewraca do góry nogami do czego to doszło? Wiadomo reżyserowi chodzi o publiczność... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAWISZA Re: Maleńczuk szatanem IP: *.supernet.pl / 217.153.174.* 14.03.04, 12:02 "MALENCZUK - a kto to jest ?! 1)EEErotoman Gawedziarz 2)NNNarkoman ALA "BUNG" 3)IIdealista , NNNonkonformista,KKKapitalista 4) Vulgarius Eloquens;Locutio Vulgari Gentius. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moi Re: Maleńczuk szatanem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.03.04, 12:31 na Boga, żeby być aktorem nie wystarczy mieć głos, kilka płyt na koncie i kontrowersyjny (hehehe) image... aaaaaaaaaaaaaaa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
undyna Re: Maleńczuk szatanem 14.03.04, 13:17 Moim zdaniem Maleńczuk pasuje przynajmniej wizualnie do roli Wolanda, swoją drogą ciekawe, jak to wyjdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piosenka Re: SONGiem to ty jesteś baranie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.03.04, 16:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Maleńczuk szatanem IP: 195.205.144.* 15.03.04, 08:28 Moje wrażenia po sztuce "Bal u Wolanda". Hmmm... Sztuka generalnie świetna. Aktorzy chorzowskiej "Rozrywki" jak zawsze kaitalni, natomiast "Gwiazdor" był po prostu fatalny. Na tle wybitnych chorzowskich aktorów raził jak diskopolowy piosenkarz w operze. Mam szczerą nadzieję że widzowie będą mieli okazję obejrzeć ten spektakl z kims innym w roli Wolanda bo Pan Maleńczuk skutecznie psuje ogólne wrażenie przedstawienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sław Co to za orzeł, ten Maleńczuk? Nie znam gościa i n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.04, 13:05 igdy o nim nic nie słyszałem! Na stronie www.filmpolski.pl dowiedziałem się że urodził sie 14-08-1969 roku na Wojcieszkowie koło Złotoryi i w 1998 roku zagrał epizod w "Małżowinie" Strasznie rozchwytywany aktor. Jedna rola w całym życiu, a ja nawet tego filmu nie zobaczyłem. Tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś