Gość: anemo IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.02.05, 21:09 Miała być premiera w lutym. Przeniesiona na marzec. Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Olivka Re: Transfer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 12:36 A rzeczywiście przenieśli, a szkoda...niestety jeszcze nie wiadomo dokładnie na kiedy :( . A dlaczego? pewnie nie wyrobili się z próbami, ale to oczywiście tylko moje prywatne domysły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mazut Re: Transfer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.05, 13:27 Aktorzy się zbiesili, Englert poparł i premiery nie będzie...to wcale nie są opóźnienia. Jeżeli nawet kiedyś będzie premiera tej sztuczki to na pewno nie w reżyserii Rakowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia Re: Transfer IP: *.toya.net.pl 09.02.05, 15:14 a czemu nie w jego rezyserii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mazut Re: Transfer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.05, 16:12 Gość portalu: mia napisał(a): > a czemu nie w jego rezyserii? bo już Go skasowali. Poza tym Englert ma wprawę w "przejmowaniu" sztuk w cudzej reżyserii...patrz: "Porucznik z..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olivka Re: Transfer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 12:09 To fatalnie. Ciekawa byłam jak to wyjdzie. Myślicie, że będą grać w marcu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mazut Re: Transfer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 13:36 Na pewno w marcu nie będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia Re: Transfer IP: *.toya.net.pl 10.02.05, 16:04 a mozna wiedziec skad to wiesz?, czy moze to sa domysły? pozdrawiam ciepło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mazut Re: Transfer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 16:12 Wiem z teatru, ale od tylca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia Re: Transfer IP: *.toya.net.pl 10.02.05, 22:15 kazdy robi to co lubi :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endi Re: Transfer IP: *.acn.waw.pl 11.02.05, 00:06 to niech se to mazut robi co lubi, ale sie nie chwali. mazut dużo ryczy - malo daje. robta co chceta - tylko ludzi o tym nie informujcie. mowie o plotach oczywiscie. ;) bo mazut straszny plociuch jakis. a mowia, ze to kobitki tylko sa lase na ploty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia Re: Transfer IP: *.toya.net.pl 11.02.05, 13:14 a wiec jaka jest oficjalna wersja? jest jakas w ogole:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mazut Re: Transfer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 14:46 Nie wiem czy jest jakaś oficjalna wersja i nie specjalnie mnie to interesuje. Napisałem co wiedziałem i nie wiem dlaczego jestem z tego powodu publicznie poniewierany na tym forum. A ja chciałem tylko podzielić się z zainteresowanymi tym co wiem....jeżeli ktoś wie lepiej to może napisać tutaj - póki co moja wersja ma potwierdzenie w faktach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endi Re: Transfer IP: *.acn.waw.pl 11.02.05, 23:59 nikt toba nie poniewiera. plociuch jestes i oszczerca i tyle. popatrz sam co i jak piszesz. brukowiec to przy tobie lekcja religii i tyle. mowisz co wiesz ale sam nie wiesz co mowisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jorgus Re: Transfer IP: *.acn.waw.pl 13.02.05, 19:19 Też słyszałem tę wersję. Chyba jest w tym sporo prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mazut nowe wieści IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.05, 11:40 Mam nowe wieści w kwestii tego spektaklu - premiera jednak będzie w drugiej połowie marca, tyle że na afiszu nie będzie tego reżysera który zaczynał tylko przypadkowo dyrektor teatru... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olivka Re: nowe wieści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 12:27 I co, nie można Englerta pociągnąć do odpowiedzialności? To przecież nie uczciwe. A może ten reżyser jest naprawdę taki kiepski ? Odpowiedz Link Zgłoś
protect_me Re: nowe wieści 14.02.05, 12:44 albo Englert zobaczył ze cos ciekawego sie bedzie działo na scenie i sobie chce to przypisac...kto wie...ponoć juz kiedys sie zdarzyła podobna historia w tym teatrze, władza to siła, nie ma co... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olivka Re: nowe wieści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 14:08 Tak, podobno z Porucznikiem z Inishmore tak było. Muszę jednak przyznać, że wyszło cacuszko, mucha nie siada, fantastyczne przedstawienie. Odpowiedz Link Zgłoś
protect_me Re: nowe wieści 14.02.05, 14:31 'mucha nie siada' - ciekawe okreslenie ;] porucznika nie widziałam, zreszta niewiele w warszawie widziałam ale czas nadrobic zaległosci...a przyznaje ze licze na ten transfer pozdrawiam;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jorgus Re: nowe wieści IP: *.acn.waw.pl 15.02.05, 07:59 A co ma zrobić odpowiedzialny dyrektor teatru, kiedy reżyser ewidentnienie nie wie co robić z niezłą sztuką, albo wręcz ją rozkłada. Czy reżyser, jezeli już raz da mu się do ręki takie skomplikowane narzędzie jak teatr, pozostaje odtąd poza wszelką kontrolą, nawet kiedy zupełnie nie potrafi się tym narzędziem posługiwać do osiągnięcia swoich artystycznych celów? Jakie są granice wolności reżysera w teatrze , w końcu nie prywatnym, ale samorządowym? Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endi Re: nowe wieści - jorgus rulez! IP: *.acn.waw.pl 15.02.05, 09:58 a mazut-nienawistnik - dałoj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mazut Re: nowe wieści - jorgus rulez! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 10:41 Gość portalu: endi napisał(a): > a mazut-nienawistnik - dałoj! że co proszę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endi Re: nowe wieści - jorgus rulez! IP: *.acn.waw.pl 15.02.05, 11:10 co - nie rozumiemy? :-) a taki zawsze madry... i wszystko wie. buahahahahaha! Odpowiedz Link Zgłoś
protect_me Re: nowe wieści 15.02.05, 11:12 mysle, ze zaden rezyser, zwłaszcza jesli nie jest to jego pierwsze przedstawienie nie chce publicznosci pokazac bubla, w koncu podpisuje sie pod nim swoim nazwiskiem, a czy ma wolność nieograniczona, hmm moze to zabrzmi troche paradoksalnie ale uwazam ze ma nieograniczona ale w pewnych granicach, choc coraz czesciej nastepuje przekroczenie granic wszelakich i wychodzi to czesto na dobre, wg mnie tu pojawia sie jeszcze jeden aspekt-zaufanie, jesli dyrektor bedzie trzymał rezysera 'pod kloszem'i nie zaufa mu, nie uwierzy w jego mozliwosci to Teatru z tego nie bedzie...ale to tylko moje zdanie :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: Transfer IP: *.toya.net.pl 19.02.05, 17:40 no i juz wiemy...premiera 19 marca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olivka Re: Transfer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 11:26 Tak 19-go, ale w jakiej obsadzie? Wycofali listę aktorów, czy to znaczy, że będą jakieś diametralne zmiany? Jeśli chodzi o kontrolowanie reżysera, to ciekawa jestem, dlaczego nikt nie zareagował na "Nieznajomą z Sekwany". Interesujący temat, ale moim zdaniem, źle przedstawiony. Nie chcę pastwić się nad p.Glińską, ani w beszczelny sposób jej krytykować, ale przedstawienie wyszło fatalnie. Gdzie był wtedy p. Englert? Odpowiedz Link Zgłoś
protect_me Re: Transfer 25.02.05, 15:08 to pewnie jakis supertajny transfer wojskowy...służby specjalne te sprawy, dlatego wszedzie cisza :] taaak wiem, za duzo amerykanskich seriali :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anemo Re: Transfer IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.05, 18:58 to jeszcze raz ja. Z obsady "wypadli" Sokołowska Chruściel Zakościelny. Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
protect_me Re: Transfer 28.02.05, 22:09 obawiam sie ze tego tak naprawde to nawet Ci odrzuceni nie wiedzą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: Transfer IP: *.acn.waw.pl 28.02.05, 23:13 bo pewnie sie okazalo ze nie umieja grac w teatrze. to nie telenowela gdzie nawet wilczak zagra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena stain Re: Transfer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 20:59 zokościelny umie grać w teatrze. umie i to bardzo dobrze. żebrowski przy nim na scenie jest bardzo mały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Transfer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 21:34 Mam bardzo sprawdzone informacje. Primo wycofali m.in. Zakościelnego ze względu na swoisty bunt aktorów - na jego mniejsce przyjdzie najprawdopodobniej Mateusz Damięcki. Natomiast Damian Damięcki miał wypadek samochodowy kiedy jechał po pijanemu i to też opóźni premierę. Reżyserował będzie Englert. A dlaczego takie informacje - bo pracuję w tym teatrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endi Re: Transfer IP: *.acn.waw.pl 01.03.05, 22:13 no to jestes nierogacizna jak ploty puszczasz co sie w twoim teatrze dzieje. wiesz chociaz co to jest lojalnosc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Transfer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 23:19 endi,nie badz naiwny(a),kazdy może napisać ,ze pracuje w teatrze i ma "sprawdzone" informacje,i powypisywać bzdury,nie ma potrzeby pisać o jakiejkolwiek lojalności,bo "adam" najprawdopodobnie gó... wie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Transfer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 14:04 Czyli ewo, co jest w/g ciebie nieprawdą, z tego co napisałem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Re: wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 23:32 Oj nieladnie tak plotkować -byle przedstawienie bylo dobre.zakulisowe rozgrywki to zupełnie inna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kas a chruściel? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.05, 14:58 mazut jest ok, nie rozumiem, za co Go tak nie znosicie :))) a chruściel dlaczego wypadła? W at była gwiazdą, coś we współcz. wciąż nie chcą się o tym przekonać Odpowiedz Link Zgłoś
protect_me Re: a chruściel? 07.03.05, 23:49 pytania mozna zadawać w nieskonczonosc, dlaczego dlaczego dlaczego, ale chyba nikt nie zna rzeczywistej przyczyny... -+[magia teatru-było a nie ma ]+- ---- jesli sie powtarzam-uszczypnij mnie w lewe ucho Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazut Re: a chruściel? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.05, 14:10 Dzięki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś