IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.02.05, 21:09
Miała być premiera w lutym. Przeniesiona na marzec. Dlaczego?
Obserwuj wątek
    • Gość: Olivka Re: Transfer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 12:36
      A rzeczywiście przenieśli, a szkoda...niestety jeszcze nie wiadomo dokładnie na
      kiedy :( . A dlaczego? pewnie nie wyrobili się z próbami, ale to oczywiście
      tylko moje prywatne domysły.
      • Gość: Mazut Re: Transfer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.05, 13:27
        Aktorzy się zbiesili, Englert poparł i premiery nie będzie...to wcale nie są
        opóźnienia. Jeżeli nawet kiedyś będzie premiera tej sztuczki to na pewno nie w
        reżyserii Rakowskiego.
        • Gość: mia Re: Transfer IP: *.toya.net.pl 09.02.05, 15:14
          a czemu nie w jego rezyserii?
          • Gość: Mazut Re: Transfer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.05, 16:12
            Gość portalu: mia napisał(a):

> a czemu nie w jego rezyserii?

bo już Go skasowali. Poza tym Englert ma wprawę w "przejmowaniu" sztuk w cudzej
            reżyserii...patrz: "Porucznik z..."
            • Gość: mia Re: Transfer IP: *.toya.net.pl 09.02.05, 17:07
              ale numer...
              • Gość: Olivka Re: Transfer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 12:09
                To fatalnie. Ciekawa byłam jak to wyjdzie. Myślicie, że będą grać w marcu ?
                • Gość: Mazut Re: Transfer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 13:36
                  Na pewno w marcu nie będzie...
                  • Gość: mia Re: Transfer IP: *.toya.net.pl 10.02.05, 16:04
                    a mozna wiedziec skad to wiesz?, czy moze to sa domysły?

pozdrawiam ciepło
                    • Gość: Mazut Re: Transfer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 16:12
                      Wiem z teatru, ale od tylca...
                      • Gość: endi Re: Transfer IP: *.acn.waw.pl 10.02.05, 18:26
                        lubisz tak? :-)
                        • Gość: mia Re: Transfer IP: *.toya.net.pl 10.02.05, 22:15
                          kazdy robi to co lubi :]
                          • Gość: endi Re: Transfer IP: *.acn.waw.pl 11.02.05, 00:06
                            to niech se to mazut robi co lubi, ale sie nie chwali. mazut dużo ryczy - malo
                            daje.
                            robta co chceta - tylko ludzi o tym nie informujcie.
                            mowie o plotach oczywiscie. ;) bo mazut straszny plociuch jakis. a mowia, ze to
                            kobitki tylko sa lase na ploty.
                            • Gość: mia Re: Transfer IP: *.toya.net.pl 11.02.05, 13:14
                              a wiec jaka jest oficjalna wersja? jest jakas w ogole:>
                              • Gość: Mazut Re: Transfer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 14:46
                                Nie wiem czy jest jakaś oficjalna wersja i nie specjalnie mnie to interesuje.
                                Napisałem co wiedziałem i nie wiem dlaczego jestem z tego powodu publicznie
                                poniewierany na tym forum. A ja chciałem tylko podzielić się z zainteresowanymi
                                tym co wiem....jeżeli ktoś wie lepiej to może napisać tutaj - póki co moja
                                wersja ma potwierdzenie w faktach.
                                • Gość: endi Re: Transfer IP: *.acn.waw.pl 11.02.05, 23:59
                                  nikt toba nie poniewiera. plociuch jestes i oszczerca i tyle. popatrz sam co i
                                  jak piszesz. brukowiec to przy tobie lekcja religii i tyle. mowisz co wiesz ale
                                  sam nie wiesz co mowisz.
                                  • Gość: evi Re: Transfer IP: *.toya.net.pl 13.02.05, 14:17
                                    poczekamy zobaczymy
        • Gość: jorgus Re: Transfer IP: *.acn.waw.pl 13.02.05, 19:19
          Też słyszałem tę wersję. Chyba jest w tym sporo prawdy.
          • Gość: Mazut nowe wieści IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.05, 11:40
            Mam nowe wieści w kwestii tego spektaklu - premiera jednak będzie w drugiej
            połowie marca, tyle że na afiszu nie będzie tego reżysera który zaczynał tylko
            przypadkowo dyrektor teatru...
            • protect_me Re: nowe wieści 14.02.05, 12:21
              smutne to...
            • Gość: Olivka Re: nowe wieści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 12:27
              I co, nie można Englerta pociągnąć do odpowiedzialności? To przecież nie
              uczciwe. A może ten reżyser jest naprawdę taki kiepski ?
              • protect_me Re: nowe wieści 14.02.05, 12:44
                albo Englert zobaczył ze cos ciekawego sie bedzie działo na scenie i sobie chce
                to przypisac...kto wie...ponoć juz kiedys sie zdarzyła podobna historia w tym
                teatrze, władza to siła, nie ma co...
                • Gość: Olivka Re: nowe wieści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 14:08
                  Tak, podobno z Porucznikiem z Inishmore tak było. Muszę jednak przyznać, że
                  wyszło cacuszko, mucha nie siada, fantastyczne przedstawienie.
                  • protect_me Re: nowe wieści 14.02.05, 14:31
                    'mucha nie siada' - ciekawe okreslenie ;] porucznika nie widziałam, zreszta
                    niewiele w warszawie widziałam ale czas nadrobic zaległosci...a przyznaje ze
                    licze na ten transfer

pozdrawiam;]
                • Gość: jorgus Re: nowe wieści IP: *.acn.waw.pl 15.02.05, 07:59
                  A co ma zrobić odpowiedzialny dyrektor teatru, kiedy reżyser ewidentnienie nie
                  wie co robić z niezłą sztuką, albo wręcz ją rozkłada. Czy reżyser, jezeli już
                  raz da mu się do ręki takie skomplikowane narzędzie jak teatr, pozostaje odtąd
                  poza wszelką kontrolą, nawet kiedy zupełnie nie potrafi się tym narzędziem
                  posługiwać do osiągnięcia swoich artystycznych celów? Jakie są granice wolności
                  reżysera w teatrze , w końcu nie prywatnym, ale samorządowym? Pzdr.
                  • Gość: endi Re: nowe wieści - jorgus rulez! IP: *.acn.waw.pl 15.02.05, 09:58
                    a mazut-nienawistnik - dałoj!
                    • Gość: Mazut Re: nowe wieści - jorgus rulez! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 10:41
                      Gość portalu: endi napisał(a):

> a mazut-nienawistnik - dałoj!

że co proszę?
                      • Gość: endi Re: nowe wieści - jorgus rulez! IP: *.acn.waw.pl 15.02.05, 11:10
                        co - nie rozumiemy? :-) a taki zawsze madry... i wszystko wie. buahahahahaha!
                  • protect_me Re: nowe wieści 15.02.05, 11:12
                    mysle, ze zaden rezyser, zwłaszcza jesli nie jest to jego pierwsze
                    przedstawienie nie chce publicznosci pokazac bubla, w koncu podpisuje sie pod
                    nim swoim nazwiskiem, a czy ma wolność nieograniczona, hmm moze to zabrzmi
                    troche paradoksalnie ale uwazam ze ma nieograniczona ale w pewnych granicach,
                    choc coraz czesciej nastepuje przekroczenie granic wszelakich i wychodzi to
                    czesto na dobre, wg mnie tu pojawia sie jeszcze jeden aspekt-zaufanie, jesli
                    dyrektor bedzie trzymał rezysera 'pod kloszem'i nie zaufa mu, nie uwierzy w
                    jego mozliwosci to Teatru z tego nie bedzie...ale to tylko moje zdanie :]
    • Gość: gucio Re: Transfer IP: *.toya.net.pl 19.02.05, 17:40
      no i juz wiemy...premiera 19 marca
      • Gość: Olivka Re: Transfer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 11:26
        Tak 19-go, ale w jakiej obsadzie? Wycofali listę aktorów, czy to znaczy, że
        będą jakieś diametralne zmiany? Jeśli chodzi o kontrolowanie reżysera, to
        ciekawa jestem, dlaczego nikt nie zareagował na "Nieznajomą z Sekwany".
        Interesujący temat, ale moim zdaniem, źle przedstawiony. Nie chcę pastwić się
        nad p.Glińską, ani w beszczelny sposób jej krytykować, ale przedstawienie
        wyszło fatalnie. Gdzie był wtedy p. Englert?
        • protect_me Re: Transfer 25.02.05, 15:08
          to pewnie jakis supertajny transfer wojskowy...służby specjalne te sprawy,
          dlatego wszedzie cisza :]

taaak wiem, za duzo amerykanskich seriali :p
    • Gość: anemo Re: Transfer IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.05, 18:58
      to jeszcze raz ja. Z obsady "wypadli" Sokołowska Chruściel Zakościelny.
      Dlaczego?
      • protect_me Re: Transfer 28.02.05, 22:09
        obawiam sie ze tego tak naprawde to nawet Ci odrzuceni nie wiedzą...
      • Gość: misiek Re: Transfer IP: *.acn.waw.pl 28.02.05, 23:13
        bo pewnie sie okazalo ze nie umieja grac w teatrze. to nie telenowela gdzie
        nawet wilczak zagra.
        • Gość: lena stain Re: Transfer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 20:59
          zokościelny umie grać w teatrze.
          umie i to bardzo dobrze.
          żebrowski przy nim na scenie jest bardzo mały.
          • Gość: Adam Re: Transfer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 21:34
            Mam bardzo sprawdzone informacje. Primo wycofali m.in. Zakościelnego ze względu
            na swoisty bunt aktorów - na jego mniejsce przyjdzie najprawdopodobniej Mateusz
            Damięcki. Natomiast Damian Damięcki miał wypadek samochodowy kiedy jechał po
            pijanemu i to też opóźni premierę. Reżyserował będzie Englert. A dlaczego takie
            informacje - bo pracuję w tym teatrze
            • Gość: endi Re: Transfer IP: *.acn.waw.pl 01.03.05, 22:13
              no to jestes nierogacizna jak ploty puszczasz co sie w twoim teatrze dzieje.
              wiesz chociaz co to jest lojalnosc?
              • Gość: ewa Re: Transfer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 23:19
                endi,nie badz naiwny(a),kazdy może napisać ,ze pracuje w teatrze i
                ma "sprawdzone" informacje,i powypisywać bzdury,nie ma potrzeby pisać o
                jakiejkolwiek lojalności,bo "adam" najprawdopodobnie gó... wie
                • Gość: Adam Re: Transfer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 14:04
                  Czyli ewo, co jest w/g ciebie nieprawdą, z tego co napisałem?
                  • Gość: ewa wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 16:38
                    • Gość: janusz Re: wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 23:32
                      Oj nieladnie tak plotkować -byle przedstawienie bylo dobre.zakulisowe
                      rozgrywki to zupełnie inna sprawa.
                      • Gość: kas a chruściel? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.05, 14:58
                        mazut jest ok, nie rozumiem, za co Go tak nie znosicie :))) a chruściel
                        dlaczego wypadła? W at była gwiazdą, coś we współcz. wciąż nie chcą się o tym
                        przekonać
                        • protect_me Re: a chruściel? 07.03.05, 23:49
                          pytania mozna zadawać w nieskonczonosc, dlaczego dlaczego dlaczego, ale chyba
                          nikt nie zna rzeczywistej przyczyny... -+[magia teatru-było a nie ma ]+-

----
                          jesli sie powtarzam-uszczypnij mnie w lewe ucho
                        • Gość: mazut Re: a chruściel? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.05, 14:10
                          Dzięki ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka