Dodaj do ulubionych

Czy możemy Latać

07.01.11, 18:47

Jeżeli chcesz dowiedzie się jak dobra jest Moc Boga lub wydaje ci się , że lewitacja , teleportacja , materializacje i wszelkiego rodzaju inne przejawy darów Ducha Świętego są tylko dla wybranych to odwiedż stronę : v v vv vv . sladamiboga.blogspot.com . Jestem jedną z może jeszcze nie tak licznej , ale jednak ciągle rosnącej na całym świecie grupy osób przez , które objawiły się już chyba wszystkie dary Ducha Świętego w całej różnorodności swoich przejawów ; zaczynając od daru uzdrawiania chorych , dar proroctwa , materializacje ( inaczej dar czynienia cudów ) , lewitacjie , spotkania z aniołami , odżywianie się pokarmem duchowym bez konieczności spożywania materialnego na dłuższych odcinkach czasu czy błyskawiczne przeniesienie z jednego miejsca w inne na dużej odległości . Wszystko to jest namacalnym dowodem na to , że Jezus nie kłamał mówiąc : Nie ma ucznia nad mistrza ale należycie przygotowany będzie każdy , gdy będzie jak jego mistrz ( w ewang Łuk6/wers40 ) ( oczywiście to z jakich darów możemy korzystać jest zależne od tego , do których z nich nasza wiara już jest w stanie sięgnąć ale o tym bardziej szczegółowo na stronie ) . Ze wzgledu na współdziałanie z kościołem katolickim i różnymi odłamami kościoła protestanckiego miałem możliwość być świadkiem wielu podobnych cudów . Z powodu jednak ograniczeń tekstowych takiego wpisu nie mam specjalnej możliwości żeby rozwinąć tutaj cały ten temat ale wszystko ,co powinniśmy wiedzieć znajduje się na stronie .
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka