Gość: anet IP: 213.241.40.* 19.04.04, 11:24 Mam pytanie czy może ktoś z was wie jak sie nazywał gość w piątkowym programie trendy czy passe? jest mi to bardzo potrzebne... dzieki za pomoc... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fdj Re: Trendy czy passe - HELP!!! 19.04.04, 11:32 Wyślij maila do Margańskiego. Albo do Szydłowskiej lub (brrrr) Rokosa, bo to w ich audcjach leci. Może pomogą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anet Re: Trendy czy passe - HELP!!! IP: 213.241.40.* 19.04.04, 12:09 juz wyslalam maila do Marganskiego ale nie odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tikiket Re: Trendy czy passe - HELP!!! IP: *.kleosin.sdi.tpnet.pl 20.04.04, 13:26 Gość portalu: anet napisał(a): > juz wyslalam maila do Marganskiego ale nie odpowiada. czyli wiesz, ... ma gdzies. jak zreszta wszyscy w passe trojce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anet Re: Trendy czy passe - HELP!!! IP: 213.241.40.* 20.04.04, 14:43 I tu Cie zaskocze...bo wlasnie gdzies nie ma... jeszcze tego samego dnia do mnie zadzwonil i udzielil informacji ktorej szukalam... wiec jak nie masz nic konstruktywnego do powiedzenia na jakis temat to sie lepiej wcale nie wypowiadaj. A na przyszłosc nie generalizuj bo tak powstaja stereotypy, a tych juz mamy wystarczajaca duzo, nastepny w dodatku niezgodny z prawda sie nikomu nie przyda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PL Re: Trendy czy passe - HELP!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 13:08 livingroom@wp.pl - kontakt bezpośredni :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Trendy czy passe - HELP!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 15:50 Michał Margański jest fantastyczny -zwykłe zdanie potrafi powiedzieć w tak cudowny sposób że aż chce sie go cały czas słuchać.szkoda że jego audycje są tak krótkie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śmiech z korytarza Re: Trendy czy passe - HELP!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 17:25 as - jesteś geniuszem tępactwa:-)) Odpowiedz Link Zgłoś