Dodaj do ulubionych

Trendy czy passe - HELP!!!

IP: 213.241.40.* 19.04.04, 11:24
Mam pytanie czy może ktoś z was wie jak sie nazywał gość w piątkowym
programie trendy czy passe?
jest mi to bardzo potrzebne...
dzieki za pomoc...
Obserwuj wątek
    • fdj Re: Trendy czy passe - HELP!!! 19.04.04, 11:32
      Wyślij maila do Margańskiego.
      Albo do Szydłowskiej lub (brrrr) Rokosa, bo to w ich audcjach leci.
      Może pomogą.
      • Gość: anet Re: Trendy czy passe - HELP!!! IP: 213.241.40.* 19.04.04, 12:09
        juz wyslalam maila do Marganskiego ale nie odpowiada.
        • Gość: tikiket Re: Trendy czy passe - HELP!!! IP: *.kleosin.sdi.tpnet.pl 20.04.04, 13:26
          Gość portalu: anet napisał(a):

> juz wyslalam maila do Marganskiego ale nie odpowiada.

czyli wiesz, ... ma gdzies.
          jak zreszta wszyscy w passe trojce.
          • Gość: anet Re: Trendy czy passe - HELP!!! IP: 213.241.40.* 20.04.04, 14:43
            I tu Cie zaskocze...bo wlasnie gdzies nie ma... jeszcze tego samego dnia do
            mnie zadzwonil i udzielil informacji ktorej szukalam... wiec jak nie masz nic
            konstruktywnego do powiedzenia na jakis temat to sie lepiej wcale nie
            wypowiadaj. A na przyszłosc nie generalizuj bo tak powstaja stereotypy, a tych
            juz mamy wystarczajaca duzo, nastepny w dodatku niezgodny z prawda sie nikomu
            nie przyda...
    • Gość: PL Re: Trendy czy passe - HELP!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 13:08
      livingroom@wp.pl - kontakt bezpośredni :)
      • Gość: as Re: Trendy czy passe - HELP!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 15:50
        Michał Margański jest fantastyczny -zwykłe zdanie potrafi powiedzieć w tak
        cudowny sposób że aż chce sie go cały czas słuchać.szkoda że jego audycje są
        tak krótkie
        • Gość: śmiech z korytarza Re: Trendy czy passe - HELP!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 17:25
          as - jesteś geniuszem tępactwa:-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka