Dodaj do ulubionych

wkurzajacy dj'e

IP: *.net 25.04.04, 20:53
proponuje, zebysmy oprocz rankigu najlepszych, stworzyli liste najbardziej
irytujacych dj'ow. moj typ to dominik borkowicz z eski w sosnowcu. to, co
mowi poziomem przypomina legendarny polski boysband just-5. ;) nie wiem, kto
w tej esce decyduje o prezenterach, ale koles ma glos, jakby mutacja byla dla
niego odleglym marzeniem, a glos figurskiego czy maciborka glosem z
zaswiatow. :)
Obserwuj wątek
    • Gość: martin Re: wkurzajacy dj'e IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 21:29
      Mariusz Rokos
      • Gość: Radiowiec Re: wkurzajacy dj'e IP: *.netten.pl 05.05.04, 21:13
        O tak. Ten ma to do siebie, że szepcze do mikrofonu, czasem naprawdę muszę się
        wsłuchiwać w to co chce wyartykułować, z miernym skutkiem...
    • Gość: qwert Re: wkurzajacy dj'e IP: *.axelspringer.com.pl 26.04.04, 18:18
      radiostacja: Michal Marcinik, Rafal Wodzinski i Tomek Kin na czele
      • Gość: arek Re: wkurzajacy dj'e IP: *.net 26.04.04, 18:25
        he, he... :) kina to pamietam jeszcze jak kiedys wieczorami w rmf probowal
        nasladowac jedrycha - na szczescie krotko ;)
      • vibes2 Re: wkurzajacy dj'e 26.04.04, 22:58
        Z Kinem i Marcinikiem masz racje, ale z Wodzinskiego moga byc jeszcze ludzie
      • Gość: corgan widać jak RDST upadła na pysk :((( IP: *.chello.pl 28.04.04, 00:25
        czasem wkurzał mnie tam drum'n'bass który leciał, ale NIDGY tam nie było
        prowadzących którzy irytowali. Czy to był Magura, Makak czy Szajewski... nigdy
        nigdy :(
    • Gość: MariuszMaxKolonko Re: wkurzajacy dj'e IP: *.chello.pl 26.04.04, 21:08
      Z nieznanych to oczywiście Łukasz Zalewski z radia WAWa. Z tych Bardziej
      znanych to powoli zaczyna mnie drażnić Mariusz R. z PR3 ( DO radia Zet niech
      wraca ;-) )
      • Gość: Janusz Re: wkurzajacy dj'e IP: *.zabki.net.pl / *.zabki.net.pl 26.04.04, 21:28
        Gość portalu: MariuszMaxKolonko napisał(a):

> Z nieznanych to oczywiście Łukasz Zalewski z radia WAWa. Z tych Bardziej
        > znanych to powoli zaczyna mnie drażnić Mariusz R. z PR3 ( DO radia Zet niech
        > wraca ;-) )

Mariusz R. nigdy nie pracował i nigdy by nie pracował w PR3.
        • Gość: MariuszMaxKolonko Re: wkurzajacy dj'e IP: *.chello.pl 28.04.04, 05:48
          Gość portalu: Janusz napisał(a):
          > Mariusz R. nigdy nie pracował i nigdy by nie pracował w PR3.

www.radio.com.pl/trojka/ludzie/rokos.asp
    • szperacz333 Re: wkurzajacy dj'e 27.04.04, 00:32
      1
    • szperacz333 Re: wkurzajacy dj'e 27.04.04, 00:33
      Z WAWy - Zalewski jest całkiem spoko poza tym widze ze towarzysz MAXKOLONKO
      ciagle go krytykuje więc chyba albo go zna i nie lubi albo zazdrości ale skoro
      o WAW-ie mowa to juz niejaki Banan Mocarski to dopiero porażka!!!
      • Gość: MariuszMaxKolonko Re: wkurzajacy dj'e IP: *.chello.pl 28.04.04, 05:52
        Widze, że "Towarzysz" szperacz333......... z resztą pozdrawiam Cię serdecznie.
        Nie lubie to nie lubie. W porównaniu do reszty prowadzących z innych stacji
        jest do dupy. Czy on pali marichuane? Bo ma głos jak spaczony polski wykonawca
        hh.
    • szperacz333 Re: wkurzajacy dj'e 28.04.04, 18:52
      Towarzyszu Max Kolonko czy jak ci tam - to przykre co piszecie ale może jednak
      macie racje. Towarzysze do broni - walczmy od dziś z Zalewskim - to jedyna
      droga do nowego porządku w świecie. Proponuje Towarzysza Max Kolonko ogłosić
      Pierwszym sekretarzem do spraw krytyki Prezenterów radiowych. I niech tylko mu
      żaden nie podskakuje z Zalewskim na czele i Basta.!!! ;-)
      • Gość: MariuszMaxKolonko Re: wkurzajacy dj'e IP: *.chello.pl 28.04.04, 21:01
        Towarzyszu szperacz333 rozbawiłeś mnie do łez. ;-)))))))))
    • szperacz333 Re: wkurzajacy dj'e 28.04.04, 22:18
      I o to chodzi :-)
    • Gość: arbiter Re: wkurzajacy dj'e IP: *.compower.pl 30.04.04, 20:20
      Michal Marcinik z RDST? Czemu? Przeciez wprowadza do stacji jakis inny klimat -
      nie mozna powiedziec, by byl powieleniem jakiegos dj'a, a w ZET czy RMF wszyscy
      czytajac z kartem sa podobni do siebie okropnie. Czym oni sie wyrozniaja? Chyba
      tylko barwa glosu.

Co do tego, ja obstawial bym z Radia Eska Krakow Tomka Buszewskiego.
      • Gość: MariuszMaxKolonko Re: wkurzajacy dj'e IP: *.chello.pl 05.05.04, 14:57
        Gość portalu: arbiter napisał(a):
        > Co do tego, ja obstawial bym z Radia Eska Krakow Tomka Buszewskiego.

No to masz stary pojęcie o radiu..........zaprzestań. W esce fusy pracują
        • Gość: MariuszMaxKolonko Re: wkurzajacy dj'e IP: *.chello.pl 05.05.04, 14:58
          ;))))))))
          Lepiej jak bys napisal, że eska sux ;)
          Nie ma co wymieniać Tam wszyscy są do d.....
    • Gość: Radiowiec Re: wkurzajacy dj'e IP: *.netten.pl 05.05.04, 21:11
      Tak tylko głos Figurskiego nie jest jego naturalnym głosem... Jeśli lubisz
      słuchać czegoś, co jest tylko udawaniem to współczuję, ja wolę
      głosy "naturalne" (np. P.Baron z Trójki) Pozdrawiam.
      • Gość: MariuszMaxKolonko Re: wkurzajacy dj'e IP: *.chello.pl 08.05.04, 21:35
        A kto w rmffm ma naturalny głos?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka