Gość: Ciekawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 22:47 60?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pokrybala Re: Ile lat ma p.Paradowska???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.04, 20:07 Co ty, to podobno córka red. Baczńskiego i tej rudej brzyduli od reklamy kiełbasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Ile lat ma p.Paradowska???? IP: 195.245.217.* 24.05.04, 15:49 Nie wiem ile ale ma obleśnie zblazowany głos ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Draco Re: Ile lat ma p.Paradowska???? IP: *.mit.pl 27.05.04, 16:18 Jest zblazowana i to w dodatku w poniedziałek z rana. Jak ją słyszę to odchodzi mi ochota żeby zacząć tydzień. No i w sumie poniedziałkowe Tok FM skreśliłem z powodu tej pani. Odpowiedz Link Zgłoś
hajota Re: Ile lat ma p.Paradowska???? 25.05.04, 21:20 Chyba między 50 a 60. Przejrzyj czasem "Politykę", to trafisz na zdjęcie, Odpowiedz Link Zgłoś
t.o.m.e.k Re: Ile lat ma p.Paradowska???? 26.05.04, 10:13 Jak na swoje 86 lat to trzyma się wciąż nieźle ;-) Zblazowana, bo tyle już w życiu widziała i słyszała, że właściwie nic ją zdziwić nie może, a tylko co najwyżej rozczarować... Zobaczyć ją można np. w TVN 24, w niedzielnym programie loża prasowa Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.erazmus Re: Ile lat ma p.Paradowska???? 02.06.04, 17:09 Nie lubie jej za sympatie dla komunistow. Zawsze ich broni , pewnie ma jeszcze czerwona legitymacje PZPR . Dla mnie debest jest Rafal Ziemkiewicz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiisi Wskazówka... IP: *.kki.krakow.pl 08.06.04, 08:03 Sami obliczcie, ja stawiam na 1941r. "Publicystka "Polityki". Absolwentka polonistyki na Uniwersytecie Jagiellońskim. Pracę w mediach rozpoczęła od praktyki w "Kurierze Polskim" w 1967 roku, po pierwszym roku podyplomowych studiów dziennikarskich." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruski ojciec Re: Wskazówka... IP: *.chello.pl 11.06.04, 20:52 A może 17.06.1940 ?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek, 12 lat PEWNIE KOŁO 120... IP: *.comnet.krakow.pl 26.05.04, 10:28 I wiecznie znudzony głos... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerry Re: PEWNIE KOŁO 120... IP: *.de.ibm.com 27.05.04, 14:29 no i wymawia 11 jako 'jednaście' .... Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz_szejok Re: PEWNIE KOŁO 120... 27.05.04, 16:58 Jeżeli komuś przeszkadza głos, to ja przepraszam... Ważne, co ma do powiedzenia - a mówi mądrze. Rozsądnie. Cała ta dyskusja nie nadaje się na tą stronę zresztą - zaniżacie poziom, Panowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaniżający Re: PEWNIE KOŁO 120... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 22:31 Znaczy Tobie się podoba i podobają się jej poglądy - Twoje prawo. Ja mam inne zdanie i mam do tego prawo. A wszyscy tu jakby mówią, że ta pani ma głos nie radiowy. I kiedyś jak ktoś nie miał radiowego głosu to nie pracował w radio. Może jak był ciekawym człowiekiem to go zapraszali jako gościa. Ale nie musi ktoś z takim głosem o poranku budzić ludzi. To kwestia predyspozycji. Zły głos nie przeszkadza natomiast w pisaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Constr Re: PEWNIE KOŁO 120... IP: *.chello.pl 28.05.04, 09:32 Glos jak styropianem po szkle. Jednak o wiele gorsze jest to, że nikomu nie daje wyrazic swoich poglądów (vide loza prasowa w TVN24)i zabija wszelka dyskusję w oblesny sposób. Poza tym, bardzo lubi adorować (LSD) czyli Lewą Socjal Demokracje z Herr Millerem & Sp. z Nieogr. Nieodpowiedzialnoscia na czele. Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz_szejok Re: PEWNIE KOŁO 120... 31.05.04, 16:53 Komentator też człowiek i poglądy polityczne ma - a co do sympatyzowania z Millerem to proszę zajrzeć do "Polityki" z czasów powolnego zejścia rządu... Ceńmy profesjonalizm i wiedzę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptik Re: PEWNIE KOŁO 120... IP: *.aster.pl 02.06.04, 17:54 ciecie jestescie i tyle wam powiem. Paradowska ma wlasne zdanie i tyle, jej prawo. glosu radiowego nie ma, to fakt, dlatego nie pracuje w radio tylo w gazecie, a formula audycji jest taka, ze prowadza go dziennikarze z jakims dorobkiem, a ONA go ma. Moze ktos jeszcze pamiteta swietej pamieci trojke i jej audycje po 23 "to byl dzien", tam formula byla podobna. jakby ktos mial watpliwosci co do jej pogladow, to kiedys publikowala w zyciu z kropka, tam to nie przeszkadzalo. jedyne co przeszkadza mi w tej audycji to wredne reklamy po wiadaomosciach,reklamy audycji w tokfm, szczegolnie ciagle przypominanie o poranku w toku.tak, ze wiadomosci o 8 koncza sie 17 po. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: PEWNIE KOŁO 120... IP: 149.156.34.* 03.06.04, 17:28 Moim zdaniem zmarnowanym porankiem jest ten czwartkowy.Az trudno uwierzyc,ze Pani Kolenda ukonczyla polonistyke!-elokwencji 0 i wlasnych pogladow rowniez nie ma! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaniżający Re: PEWNIE KOŁO 120... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 01:30 > ciecie jestescie i tyle wam powiem. E.. nie, pracuję w innej branży ;-) > Paradowska ma wlasne zdanie i tyle, jej prawo. glosu radiowego nie ma, to fakt, > dlatego nie pracuje w radio tylo w gazecie, No dla mnie to Ona ewidentnie pracuje w radio TOK FM. To nie jest przypadkowo dobrany gość, tylko Pani redaktor, która od wielu miesięcy o tej samej porze ma swoją audycję. Czyli, że pracuje. Jest mnóstwo dziennikarzy z dorobkiem i lepszym głosem. Ktoś wybrał akurat Paradowską. Pewnie po to, żeby był przekrój poglądów. Ale ja jej poglądów akurat nie lubię. Podobnie jak nie specjalnie lubię jej gości - "baronów SLD", redaktora Ungera (jeśli nie pomyliłem nazwiska) i podobnych. Poglądy Pani redaktor idą nie ustannie ku lewej stronie. A do tego ten pełen entuzjazmu głos... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pokrybala Re: PEWNIE KOŁO 120... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 00:39 Gość portalu: zaniżający napisał(a): > Ale ja jej poglądów akurat nie lubię. Podobnie jak nie specjalnie lubię jej gości - "baronów SLD", redaktora Ungera (jeśli nie pomyliłem nazwiska) i podobnych. Poglądy Pani redaktor idą nie ustannie ku lewej stronie. Rozumiem, że chcesz słuchac tylko tych, których poglady Ci odpowiadają. I że jeżeli czyjeś poglądy "idą nieustannie ku lewej stronie", to ta osoba powinna siedzieć w domu i rozmawiać co najwyżej z przygłuchą sąsiadką. Gratuluję. Odpowiedz Link Zgłoś
carbogrom Re: Ile lat ma p.Paradowska???? 05.06.04, 13:58 Nie ważne ile ma... natomiast jej sposób mówienia na dobre mnie odrzucił od audycji, które ona prowadzi !! Wolę czytac jej wypowiedzi. Sowa Odpowiedz Link Zgłoś
nemoo Re: Ile lat ma p.Paradowska???? 14.06.04, 10:08 ilość lat jest mniej ważna ważna jest świeżość, a tej brakuje Odpowiedz Link Zgłoś