Dodaj do ulubionych

Metallica w Chorzowie w poniedziałek 31 maja

IP: 212.191.132.* 30.05.04, 17:42
Metalshita hehehe, przyjezdzaja laskie do Polski, ktorej i tak nie lubia.
Szmaciarze, ktorzy od albumu Master of Puppets nie nagarali dobrej plyty.

IRON MAIDEN RZADZI
Obserwuj wątek
    • Gość: Cobolt W poprzedniej mojej wypowiedzi byl blad IP: 212.191.132.* 30.05.04, 17:44
      Metalshita hehehe, przyjezdzaja laskawie do Polski, ktorej i tak nie lubia.
      Szmaciarze, ktorzy od albumu Master of Puppets nie nagarali dobrej plyty.

IRON MAIDEN RZADZI
      • Gość: FuriaFaga Nie irytuj się... IP: *.computerland.pl / *.computerland.pl 31.05.04, 10:21
        Widzę że nie udało ci się zdobyć blietu Cobolcie. I teraz rwiesz sobie włosy z
        głowy i toczysz pianę na forum. Nie irtyuj się czowieku, kiedyś uda ci się
        wejść na ich koncert. Nie w tym roku to w następnym.
        • Gość: facio Re: Nie irytuj się... IP: *.telpol.net.pl 31.05.04, 21:11
          Bilety były w kasach stadionu nawet o 20.00
          • Gość: OLA Re: Nie irytuj się... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.04, 10:10
            kupiłam bilet o 21.15
            • Gość: FuriaFaga Re: Nie irytuj się... IP: *.toya.net.pl 02.06.04, 00:18
              Widzisz Cobolt wystarczyło spróbować (mój znajomy zapomniał biletu :o , kupił
              przed wejściem o 20:00 i nawet nie przepłacił).
              Koncertu nie zapomnę nigdy. Wrażenie porównywalne z podziwianiem erupcji
              wulkanu z odległości 20 metrów. :)
      • Gość: MET W POPRZ. WYPOWIEDZI SA BLEDY! IP: 198.161.203.* 31.05.04, 21:53
        ..Polske lubia.
    • Gość: Wąsaty meksykanin Re: Metallica w Chorzowie w poniedziałek 31 maja IP: 213.25.162.* 30.05.04, 19:06
      Wszystko fajnie tylko od kiedy Metallica gra trash metal i co to właściwie jest
      ten trash metal bo osobiście nie słyszałem o takim gatunku... (jak się pisze
      artykuł to moim zdaniem powinno się nieco wiedzieć o tym co sie pisze) Jeśli
      autor artykułu nadal nie wie o czym mówie to poszperaj sobie w necie co
      naprawdę gra Metallica...
      • Gość: WojTek Re: Metallica w Chorzowie w poniedziałek 31 maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.04, 22:39
        Ale ty jesteś głupi.
        • Gość: Sett Re: Metallica w Chorzowie w poniedziałek 31 maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 00:48
          Metallica. Legenda. Znakomita muzyka, inteligentnie napisana, perfekcyjnie
          zagrana. Muzycznie wyróżniajaca się na tle bezmyślnego jazgotu pozostałych
          kapel ostatnich 20 lat. Wielowarstwowe, złożone harmonicznie kompozycje,
          zróżnicowane instrumentalnie, znakomity wokalista, ciekawe teksty. Solidny
          warsztat wykonawczy. Kto był na jakimkolwiek koncercie tego zespołu, ten wie o
          czym mówię... Klasa dla wszystkich brudnych dzieciaków, którzy przez godzinę
          piłują dwa i to nieczyste riffy w c-dur. Wśród wykonawców współczesnego rocka,
          którzy upajają się tanim jabolem - Metallica to prawdziwe, mocne, klasyczne
          whisky. Choć przyznaję...o gustach się nie dyskutuje.
          • Gość: aero Re: Metallica w Chorzowie w poniedziałek 31 maja IP: *.os.kn.pl 31.05.04, 00:59
            dobry text Sett - popieram :)
            • Gość: Tomi Re: Metallica w Chorzowie w poniedziałek 31 maja IP: *.raszyn.sdi.tpnet.pl 31.05.04, 10:01
              Jak się nie wie co to jest Trash metal - to nie powinno się zabierać głosu na
              temat Metallici.
              Zgadzam się, że kilka płyt mieli słabszych, ale to nadal METALLICA.
              Ja się na ich muzyce wychowałem i nadal (jako 30 latek) słucham ich i lubię.
              • Gość: Deathster Re: Metallica w Chorzowie w poniedziałek 31 maja IP: *.talex.com.pl 31.05.04, 10:31
                hm, ja chcę zabrać głos, ale nie wiem co zacz ten Trash metal - poproszę
                prostymi słowami i zwięźle
                • Gość: pawel Thrash Metal IP: 195.94.206.* 31.05.04, 10:36
                  Przede wszystkim nie "trash" ale "thrash" metal. A dla osób szukających
                  definicji tego gatunku podaję link (strona po angielsku lub niemiecku).
                  www.free-definition.com/Thrash-metal.html
                  • Gość: Koles Re: Thrash Metal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 15:34
                    Chciales zaswiecic, ale nie udalo sie tobie. Czytajac "thrash" az zglupialem.
                    Wzialem wiec moj stary efekt gitarowy z szafy zeby sie upewnic i oczywiscie nie
                    masz racji. Trash metal - tak sie to pisze bo tak tylko jest poprawnie. Trash w
                    polskim tlumaczeniu znaczy tandeta, tanizna, smieci itp... Jesli chodzi o
                    gatunek ma to znaczyc proste granie metalowe w surowym stylu. Dodam ze jest to
                    pierwszy "gatunek metalowy" jaki dostal swoja nazwe. Pozdrawiam wszystkich
                    fanow... Osobiscie wole Guns N'Roses (tak wiem zostalem wlasnie zlinczowany :-
                    )) Ale szacuneczek dla metalliki. Enter Sadman powala !
                    • Gość: miki ha! ha! ha! IP: *.chello.pl 31.05.04, 16:01
                      No ja wiedziałem że poziom tego narodu jest denny, ale żeby aż tak? Najpierw
                      nie wyłapujecie ironii kolesia, który nabijając się z błędu w artykule prosi,
                      aby zdefiniować mu gatunek zwany "trash metalem". Zamiast podchwycić dowcip
                      jakieś młotki go pouczają, że napisał nazwę nieprawidłowo. No a teraz ten
                      post... Facet, to był dowcip czy ty tak na poważnie? Zajrzyj sobie do słownika
                      i sprawdź, co znaczy "thrash", to może zrozumiesz, dlaczego tak właśnie nazwany
                      został gatunek uprawiany swego czasu (bo już raczej nie teraz) przez Metallicę,
                      Anthrax, Testament czy Exodus.
                      • Gość: Marcin Re: ha! ha! ha! IP: *.era.pl 04.06.04, 11:03
                        dzieciaki nie odróżniają chłosty od śmieci...po co to w ogóle zabiera głos
          • Gość: OLA Re: Metallica w Chorzowie w poniedziałek 31 maja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.04, 10:17
          • Gość: ton2 Re: Metallica w Chorzowie w poniedziałek 31 maja IP: 81.210.22.* 01.06.04, 11:18
            Obawiam sie, że dyskutuje sie niemalże jedynie o gustach.

A koncert przedni byl, bez dwóch zdań. Byłem, widziałem, pod wrażeniem jestem.

Pozdrawiam
      • Gość: McGoo Re: Metallica w Chorzowie w poniedziałek 31 maja IP: *.agora.pl 01.06.04, 08:40
        jak to - trash metal to byl jakis kierunek wytyczany pod koniec lat 80 min
        przez takie grupy jak Flotsam And Jetsam, Metallica, OverKill, Antrax - to taka
        fajna mieszanka Punkowej prostoty z czadem i finezja owczesnej muzyki heavy
        metal - poczatki trash okreslane zdaje sie byly terminem New Wave of British
        Heavy Metal - troche smiesznie jest szufladkowac gruy amerykanskie do British -
        ale tak to sie jakos krecilo. Trash jest moim ulubionym wytworem :) takie np
        Damage Inc Metalliki albo Indians czy Antysocjal Antraxu moim zdaniem idealnie
        wpasowuja sie w to co onegdaj zwane bylo traszem :) se ya
        • Gość: McGoo Re: Metallica w Chorzowie w poniedziałek 31 maja IP: *.agora.pl 01.06.04, 08:48
          i nie czepiajcie sie ze Antrax napisalem bez niemego h - bo w moim kraju jak
          czegos nie slychac to sie nie pisze :) mozna by np pisac trasz zamiast thrash
          czy tez trash czy jakkolwiek inaczej :) - albo jeszcze lepiej proponuje
          spolszczyc Antrax i pisac Wąglik - moim zdaniem nazwa Wąglik jest tak
          krotochwilna, ze idealnie pasuje do tego co robi Antrax :) (coz za przewrotnosc)
    • Gość: james Re: Metallica w Chorzowie w poniedziałek 31 maja IP: 213.180.232.* 31.05.04, 10:11
      posłuchaj idioto, sam jesteś nierówny, ...and justice for all jest chyba
      najbardziej technicznym albumem metalowej metallicy, również czarna płyta jest
      doskonała, najmniej z metalem to masz chyba doczynienia ty.
      • Gość: POLO Re: Metallica w Chorzowie w poniedziałek 31 maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 10:30
        No i po co to wzajemne obdzielanie "komplementami",
        NO PO CO ?
        Co wam to da lepiej się czujecie?
        • Gość: sperma na twarzy Re: Do Polo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 13:57
          Czuje sie lepiej, bo zjadłem prozac,teraz rozumiesz prawda?
      • dixit Re: Metallica w Chorzowie w poniedziałek 31 maja 31.05.04, 10:36
        Reasumujac - autor artykulu sie nie popisal (zeby nie powiedziec - srednio
        orietuje sie o czym pisze):

Po pierwsze - gatunek nazywa sie thrash metal.

Po drugie - tekst w stylu <<utrata muzycznego kregoslupa objawiajaca sie
        nierownym "...And Justice">> jest wyjatkowo nietrafiony (nie wiem czy jest on
        podzielany przez jakichkolwiek zawodowych krytykow).

Po trzecie - jesli po czarnym albumie muzyka grupy miala jeszcze zwiazki z
        metalem, a Load to juz konkurencja dla przebojow pop, to chyba pan redaktor-
        krytyk wie o istnieniu materialu wydanego miedzy czarnym albumem a Loadem, o
        ktorym swiat niestety nie slyszal.

Pozdrawiam
        • Gość: Darry Chyba jednak trash... IP: *.kabel.telenet.be 31.05.04, 19:25
          Co prawda jak sie wpisze w google'u "trash metal" i "thrash metal" to za kazdym
          razem wyskakuje mnostwo stron, ale post kolegi "miki" raczej powinien rozwiac
          watpliwosci.

Co do albumu "And Justice" pelna zgoda - uwielbiem go, choc nie da sie go
          sluchac dwa razy pod rzad jak inne - ale taka jest po prostu jego specyfika...
    • Gość: eponaa Re: Metallica w Chorzowie w poniedziałek 31 maja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.04, 10:38
      do zobaczenia w Chorzowie!:] .. and nothing else matters!!!
    • Gość: lars Słyszałem,że jako support ma wystąpić ..... IP: *.centertel.pl 31.05.04, 10:41
      ...Ich Troje (3) ;-))))))))))))))))))))
    • Gość: antyfan Re: Metallica w Chorzowie w poniedziałek 31 maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 10:48
      Juz predzej pojechalbym na vadera a nie na tych dziadow z metallici. Walic
      metallice!!! Sa slabi, co zreszta udowodnili na kilku ostatnich plytach.
    • kill_em_all Re: Metallica w Chorzowie w poniedziałek 31 maja 31.05.04, 10:54
      Oczywiście że bede w końcu mieszkam niedaleko i jestem fanem :D
    • Gość: jaaaaneeeeek Re: Metallica w Chorzowie w poniedziałek 31 maja IP: *.cxt.pl / *.zlo.cxt.pl 31.05.04, 10:59
      Na nowej płytą basistą jest Bob Rock a nie Robert Trujillo. To w ramach sprostowania
      • Gość: ren bob Rock moze i jest, ale producentem, Trujillo .. IP: *.acn.waw.pl 01.06.04, 00:36
        jest basista
        • Gość: man1aq Re: bob Rock moze i jest, ale producentem, Trujil IP: *.salwator.net 01.06.04, 02:19
          bob rock byl basista studyjnym w podczas nagrywania st. anger
    • Gość: eponaa Re: Metallica w Chorzowie w poniedziałek 31 maja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.04, 11:25
      czepiacie sie szczegolow!;p najwazniejsze ze za kilka h sie wyszaleje!!!!;p
      zazdroscicie?:p
    • Gość: Rafal Re: Metallica w Chorzowie w poniedziałek 31 maja IP: *.lublin.pl / *.lublin.pl 31.05.04, 11:49
      Może i nielubią ale ja widziałem wywieszoną biało-czerwoną flagę od polskich
      fanów w ich studiu.
    • Gość: Booki Re: Metallica w Chorzowie w poniedziałek 31 maja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.04, 12:21
      ostre granie to bylo na pierwszych plytach teraz to jest corowo new metalowe
      jazgotanie dla 15 latkow gdzie stara dobra Metallica z czasow Ride The
      Lighting???
      • Gość: krzysfre Re: Metallica w Chorzowie w poniedziałek 31 maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 12:44
        Ludzie!! Od pimpajcie się od Metallici!! To zawsze będzie najlepsza kapela
        metalowa!! Wychowałem się na nich. Master of Puppets to płyta, która wciągneła
        mnie w świat metalu. Mają niesamowicie złożoną melodię (a nie jakąś tam rąbankę
        Iron M., gdzie płyta do płyty podobna) i już sam fakt, że zagrała z nimi
        orkiestra symfoniczna świadczy o klasie zespołu. A co do Polski to nie raz
        słyszałem, że im się tu podoba i każdy koncert jest OK.
        • Gość: ren Chyba nie slyszales 1 plyty Iron maiden, polecam IP: *.acn.waw.pl 01.06.04, 00:37
          .
    • Gość: sweetamber Re: Metallica w Chorzowie w poniedziałek 31 maja IP: *.crowley.pl 31.05.04, 12:37
      troche tolerancji, metallica jest naprawde dobra
      spadam na koncert
      a Ty sie nie odzywaj
    • Gość: czarna dama do fana iron maiden IP: *.smrw.lodz.pl 31.05.04, 12:39
      jestem fanka metallicy od nie dawna bardzo sie ciesze ze przyjezdza do polski
      jest to wielkie wydazenie dla mnie i wielu moich znajomych i rówiesników.
      JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z ICH PRZYJAZDU!!!
    • Gość: Bruce Dickinson Re: Metallica w Chorzowie w poniedziałek 31 maja IP: 212.180.158.* 31.05.04, 13:33
      Masz trochę racji. Obecnie grają beznadziejnie i nawet ich próba powrotu do
      starego brzmienia jest żałosna. Jednakże ich wkład w muzykę metalową na świecie
      jest niezaprzeczalny i chociażby z tego tytułu należy Im się szacunek.

Pozdrawiam
      PS. Iron Maiden RULEZ!
      • Gość: milka Re: Metallica w Chorzowie w poniedziałek 31 maja IP: *.lodz.msk.pl / 62.233.147.* 31.05.04, 13:39
        ..Metallicy maja kilka fajnych kawalkow jednak nigdy mnie jakos nie rajcowali a
        tym bardziej po aferze z napsterem ich przestalem lubic totalnie...nie dosc ze
        juz sa niezle wdziani to zaluja dzieciakom ktorych i tak na ich plyty nie
        stac..po prostu total mainstream...moim zdaniem
    • Gość: bywalec Re: Do fana iron coś tam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 14:03
      Iron rządzi - u ciebie na wsi
      • Gość: Bruce Dickinson Re: Do bywalca IP: 212.180.158.* 31.05.04, 14:17
        Bywalec? Bywalec czego? Wychodków chyba?!
        A co u Ciebie rządzi? Sołtys Tam wami nieźle trzęsie?! Co...?

Iron Maiden RULEZ!
        • Gość: Bywalec Re: Do Bruca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 14:31
          To co piszesz świadczy skąd jestes...
          • Gość: Bruce Dickinson Do Bywalca IP: 212.180.158.* 31.05.04, 14:47
            To Ty pierwszy zacząłęś! Ja się tylko musiałem zniżyć do Twojego poziomu.
        • Gość: exe Re: Do bywalca IP: *.autocom.pl 31.05.04, 14:34
          eeh, kase tylko chlopaki chca trzepac i tyle, dlatego przyjezdzaja

a uwaga motylica (watrobowa;) az tak bardzo sie wyroznia na tle jazgotu jak
          pisal ktos w powyzszym poscie swiadczy o wyjatkowej krotkowzrocznosci i klapach
          na oczach
          o gustach sie nie dyskutuje troche mi zal ze z tak ogromnego wyboru naprawde
          dobrych rockowych zespolow az tylu upodobalo sobie motylice

no ale zobaczymy moze dadza szol albo koncert odwolaja ;p
          • Gość: Bywalec Re: Do exe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 14:42
            Jezeli wtym kraju sa jakies dobre kapele rockowe, to chyba jadynie Acidzi i
            Vader i własnie jedna z nich gra na tym koncercie, czy ja musze jeszcze duzo
            dadawac,chyba , ze wolisz Dorote Rabczewska i Virgin
            • Gość: exe Re: Do exe IP: *.autocom.pl 31.05.04, 14:50
              wcale nie mialem na mysli polskich kapel i zadna z ktorych wymieniles raczej nie
              zalicza sie do wybitnych
              take a look around, there's plenty of rock bands to choose from!
              • Gość: bywalec Re: Do exe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 14:53
                Dobrze mesjaszu
                • Gość: exe do wszystkich IP: *.autocom.pl 31.05.04, 14:56
                  szkoda tracic czasu na dyskusje na temat lubie-nie lubie bo to do niczego nie
                  prowadzi,zreszta na forum nie mozna sie liczyc z tym ze sie kogos przekona,kazdy
                  ma w tej materii wyrobione zdanie
                  support music,not rumours (Chuck Schuldiner)
                  • Gość: Bruce Dickinson True! IP: 212.180.158.* 31.05.04, 14:57
    • Gość: graff Re: Metallica w Chorzowie w poniedziałek 31 maja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.04, 17:51
      a jo i tak ida łoboczyć
    • Gość: mody Re: Metallica w Chorzowie w poniedziałek 31 maja IP: *.bigserwis.zabrze.pl / *.bigserwis.zabrze.pl 31.05.04, 18:10
      i tak wszyscy przyjdą na SLIPKNOT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Student Re: Metallica w Chorzowie w poniedziałek 31 maja IP: *.miedzylesie.waw.pl / 193.19.140.* 31.05.04, 18:38
      Tylko czemu Oni zawsze koncertują tak w okolicach dnia dzecka...??!!
      Teraz to mi się sesja zbliża :/! Jestem w Chorzowie duchem! Metallica RULEZ!
      • Gość: Skreem! Re: Metallica w Chorzowie w poniedziałek 31 maja IP: 5.2.* / *.chello.pl 01.06.04, 02:51
        Ja też duchem tylko... Niestety. :(
        Jutro exam a ja jeszcze kuję...
    • Gość: Bohater Pozytywny fantastyczny koncert... IP: *.tychy.msk.pl 01.06.04, 01:07
      jak tylko będą w Polsce ponownie wyruszam pod scenę!!!
      • Gość: ade swiezo po koncercie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 01:25
        cos pieknego...
      • Gość: KoRnik Re: fantastyczny koncert... IP: 212.244.24.* 01.06.04, 01:27
        no coz... pozostaje mi tylko... potwierdzic! zawsze po koncertach zadaje sobie jedno zajebiscie ale to zajebiscie wazne pytanie:) czy warto tracic glos, resztki sil i pieniedzy dla koncertu? OCZYWISCIE!!! a tym bardziej ze robisz to dla SlipKnoTa wspartego Metallica i Vaderem!!!(przepraszam wszystkich, ktorzy poczuli sie urazeni-dzieki wielkie za wspolna zabawe-bylo swietnie, po prostu kwestia gustu:). O ile na poczatku sceptycznie podchodzilem do wystepu Metallicy to musze przyznac ze rzeczywiscie DALI CZADU i chyle przed Nimi czoła! Jak powiedzial wokalista Vadera... 31 maja w Chorzowie zostaly OTWARTE WROTA PIEKIEŁ!!! pozdro
        • Gość: Yaro Re: fantastyczny koncert... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.04, 02:52
          Widze ze niektorzy podniecaja sie Slipknotem. Ja jechalem na Metallice, ale
          musze przyznac ze ten Slipknot to tez niezly czad. Dobrze ze goscie mieli taka
          dupna scene, bo inaczej by sie chyba pozabijali.
          A METALLICA to Mistrzostwo Świata. Brak mi po prostu słów. Jak powiedzialby
          vocal Slipknota - "zajebiścia".
          • Gość: ronnie Re: fantastyczny koncert... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.04, 04:09
            zajebisty koncert.zarowno slipknot i metallica. vadera niestety nie widzialem:(
            tylko kirk jakos nie mial najlepszego dnia ;)
    • Gość: piudi Re: Metallica w Chorzowie w poniedziałek 31 maja IP: *.proxy.aol.com 01.06.04, 04:06
      nie wiem jak w polsce ale w nassau zagrali calkiem niezle godsmack jak zwykle
      dal lepiej czadu(zerzneli kawalek perkusyjny od metalliki)
    • gogo666 Re: Metallica w Chorzowie w poniedziałek 31 maja 01.06.04, 08:03
      Facet jesteś zjebany. Słucham metalu i Metallici od pary lat i wydaje mi sie, ż
      teraz robią lepsze piosenki. Na płycie Master of Puppets była tylko jedna
      wyjebista piosenka. Tytułowa.
      • Gość: McGoo Re: Metallica w Chorzowie w poniedziałek 31 maja IP: *.agora.pl 01.06.04, 08:51
        o jeszcze jedna fajna nazwa Metalicia - ladnie tak zdrobniale :) albo jeszcze
        lepiej Metalcia :)

gogo666 napisał:

> Facet jesteś zjebany. Słucham metalu i Metallici od pary lat i wydaje mi sie,
        ż
        >
        > teraz robią lepsze piosenki. Na płycie Master of Puppets była tylko jedna
        > wyjebista piosenka. Tytułowa.
    • Gość: marcin Re: Metallica w Chorzowie w poniedziałek 31 maja IP: 80.50.168.* 01.06.04, 08:32
      Panie Babko nie grali Sanitarium tak jak Pan napisales w dzisiejszej Gazecie
    • Gość: ade Metallica rulez!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 09:19
      to byl koncert!!!!!!!!!! kto nie byl niech zaluje bo stracil najlepsza mozliwa
      impreze w roku Slipknot i METWLLICA pokazaly co to jest ciezkei granie a nie
      jakies Iron jak napisal niejaki pan Cobolt
    • Gość: Student Re: Metallica w Chorzowie w poniedziałek 31 maja IP: *.miedzylesie.waw.pl / 193.19.140.* 01.06.04, 09:57
      Ktoś może mi powiedzieć jakie kawałki zagrali...?
      • Gość: ton2 Re: Metallica w Chorzowie w poniedziałek 31 maja IP: 81.210.22.* 01.06.04, 11:25

Ja moge. A wiec uwaga:

Blackened,Fuel, The Four Horsemen, Fade To Black,Frantic,Holier Than Thou,I
        Disappear,St. Anger,Sad But True,Creeping Death,Battery, Wherever I May Roam,
        Nothing Else Matters, Master of Puppets, One, Enter Sandman, The Wait, Seek And
        Destroy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka