Gość: Cobolt IP: 212.191.132.* 30.05.04, 17:42 Metalshita hehehe, przyjezdzaja laskie do Polski, ktorej i tak nie lubia. Szmaciarze, ktorzy od albumu Master of Puppets nie nagarali dobrej plyty. IRON MAIDEN RZADZI Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Cobolt W poprzedniej mojej wypowiedzi byl blad IP: 212.191.132.* 30.05.04, 17:44 Metalshita hehehe, przyjezdzaja laskawie do Polski, ktorej i tak nie lubia. Szmaciarze, ktorzy od albumu Master of Puppets nie nagarali dobrej plyty. IRON MAIDEN RZADZI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FuriaFaga Nie irytuj się... IP: *.computerland.pl / *.computerland.pl 31.05.04, 10:21 Widzę że nie udało ci się zdobyć blietu Cobolcie. I teraz rwiesz sobie włosy z głowy i toczysz pianę na forum. Nie irtyuj się czowieku, kiedyś uda ci się wejść na ich koncert. Nie w tym roku to w następnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facio Re: Nie irytuj się... IP: *.telpol.net.pl 31.05.04, 21:11 Bilety były w kasach stadionu nawet o 20.00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLA Re: Nie irytuj się... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.04, 10:10 kupiłam bilet o 21.15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FuriaFaga Re: Nie irytuj się... IP: *.toya.net.pl 02.06.04, 00:18 Widzisz Cobolt wystarczyło spróbować (mój znajomy zapomniał biletu :o , kupił przed wejściem o 20:00 i nawet nie przepłacił). Koncertu nie zapomnę nigdy. Wrażenie porównywalne z podziwianiem erupcji wulkanu z odległości 20 metrów. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MET W POPRZ. WYPOWIEDZI SA BLEDY! IP: 198.161.203.* 31.05.04, 21:53 ..Polske lubia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wąsaty meksykanin Re: Metallica w Chorzowie w poniedziałek 31 maja IP: 213.25.162.* 30.05.04, 19:06 Wszystko fajnie tylko od kiedy Metallica gra trash metal i co to właściwie jest ten trash metal bo osobiście nie słyszałem o takim gatunku... (jak się pisze artykuł to moim zdaniem powinno się nieco wiedzieć o tym co sie pisze) Jeśli autor artykułu nadal nie wie o czym mówie to poszperaj sobie w necie co naprawdę gra Metallica... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WojTek Re: Metallica w Chorzowie w poniedziałek 31 maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.04, 22:39 Ale ty jesteś głupi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sett Re: Metallica w Chorzowie w poniedziałek 31 maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 00:48 Metallica. Legenda. Znakomita muzyka, inteligentnie napisana, perfekcyjnie zagrana. Muzycznie wyróżniajaca się na tle bezmyślnego jazgotu pozostałych kapel ostatnich 20 lat. Wielowarstwowe, złożone harmonicznie kompozycje, zróżnicowane instrumentalnie, znakomity wokalista, ciekawe teksty. Solidny warsztat wykonawczy. Kto był na jakimkolwiek koncercie tego zespołu, ten wie o czym mówię... Klasa dla wszystkich brudnych dzieciaków, którzy przez godzinę piłują dwa i to nieczyste riffy w c-dur. Wśród wykonawców współczesnego rocka, którzy upajają się tanim jabolem - Metallica to prawdziwe, mocne, klasyczne whisky. Choć przyznaję...o gustach się nie dyskutuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aero Re: Metallica w Chorzowie w poniedziałek 31 maja IP: *.os.kn.pl 31.05.04, 00:59 dobry text Sett - popieram :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomi Re: Metallica w Chorzowie w poniedziałek 31 maja IP: *.raszyn.sdi.tpnet.pl 31.05.04, 10:01 Jak się nie wie co to jest Trash metal - to nie powinno się zabierać głosu na temat Metallici. Zgadzam się, że kilka płyt mieli słabszych, ale to nadal METALLICA. Ja się na ich muzyce wychowałem i nadal (jako 30 latek) słucham ich i lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Deathster Re: Metallica w Chorzowie w poniedziałek 31 maja IP: *.talex.com.pl 31.05.04, 10:31 hm, ja chcę zabrać głos, ale nie wiem co zacz ten Trash metal - poproszę prostymi słowami i zwięźle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Thrash Metal IP: 195.94.206.* 31.05.04, 10:36 Przede wszystkim nie "trash" ale "thrash" metal. A dla osób szukających definicji tego gatunku podaję link (strona po angielsku lub niemiecku). www.free-definition.com/Thrash-metal.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koles Re: Thrash Metal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 15:34 Chciales zaswiecic, ale nie udalo sie tobie. Czytajac "thrash" az zglupialem. Wzialem wiec moj stary efekt gitarowy z szafy zeby sie upewnic i oczywiscie nie masz racji. Trash metal - tak sie to pisze bo tak tylko jest poprawnie. Trash w polskim tlumaczeniu znaczy tandeta, tanizna, smieci itp... Jesli chodzi o gatunek ma to znaczyc proste granie metalowe w surowym stylu. Dodam ze jest to pierwszy "gatunek metalowy" jaki dostal swoja nazwe. Pozdrawiam wszystkich fanow... Osobiscie wole Guns N'Roses (tak wiem zostalem wlasnie zlinczowany :- )) Ale szacuneczek dla metalliki. Enter Sadman powala ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki ha! ha! ha! IP: *.chello.pl 31.05.04, 16:01 No ja wiedziałem że poziom tego narodu jest denny, ale żeby aż tak? Najpierw nie wyłapujecie ironii kolesia, który nabijając się z błędu w artykule prosi, aby zdefiniować mu gatunek zwany "trash metalem". Zamiast podchwycić dowcip jakieś młotki go pouczają, że napisał nazwę nieprawidłowo. No a teraz ten post... Facet, to był dowcip czy ty tak na poważnie? Zajrzyj sobie do słownika i sprawdź, co znaczy "thrash", to może zrozumiesz, dlaczego tak właśnie nazwany został gatunek uprawiany swego czasu (bo już raczej nie teraz) przez Metallicę, Anthrax, Testament czy Exodus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: ha! ha! ha! IP: *.era.pl 04.06.04, 11:03 dzieciaki nie odróżniają chłosty od śmieci...po co to w ogóle zabiera głos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLA Re: Metallica w Chorzowie w poniedziałek 31 maja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.04, 10:17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ton2 Re: Metallica w Chorzowie w poniedziałek 31 maja IP: 81.210.22.* 01.06.04, 11:18 Obawiam sie, że dyskutuje sie niemalże jedynie o gustach. A koncert przedni byl, bez dwóch zdań. Byłem, widziałem, pod wrażeniem jestem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McGoo Re: Metallica w Chorzowie w poniedziałek 31 maja IP: *.agora.pl 01.06.04, 08:40 jak to - trash metal to byl jakis kierunek wytyczany pod koniec lat 80 min przez takie grupy jak Flotsam And Jetsam, Metallica, OverKill, Antrax - to taka fajna mieszanka Punkowej prostoty z czadem i finezja owczesnej muzyki heavy metal - poczatki trash okreslane zdaje sie byly terminem New Wave of British Heavy Metal - troche smiesznie jest szufladkowac gruy amerykanskie do British - ale tak to sie jakos krecilo. Trash jest moim ulubionym wytworem :) takie np Damage Inc Metalliki albo Indians czy Antysocjal Antraxu moim zdaniem idealnie wpasowuja sie w to co onegdaj zwane bylo traszem :) se ya Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McGoo Re: Metallica w Chorzowie w poniedziałek 31 maja IP: *.agora.pl 01.06.04, 08:48 i nie czepiajcie sie ze Antrax napisalem bez niemego h - bo w moim kraju jak czegos nie slychac to sie nie pisze :) mozna by np pisac trasz zamiast thrash czy tez trash czy jakkolwiek inaczej :) - albo jeszcze lepiej proponuje spolszczyc Antrax i pisac Wąglik - moim zdaniem nazwa Wąglik jest tak krotochwilna, ze idealnie pasuje do tego co robi Antrax :) (coz za przewrotnosc) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: james Re: Metallica w Chorzowie w poniedziałek 31 maja IP: 213.180.232.* 31.05.04, 10:11 posłuchaj idioto, sam jesteś nierówny, ...and justice for all jest chyba najbardziej technicznym albumem metalowej metallicy, również czarna płyta jest doskonała, najmniej z metalem to masz chyba doczynienia ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLO Re: Metallica w Chorzowie w poniedziałek 31 maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 10:30 No i po co to wzajemne obdzielanie "komplementami", NO PO CO ? Co wam to da lepiej się czujecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sperma na twarzy Re: Do Polo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 13:57 Czuje sie lepiej, bo zjadłem prozac,teraz rozumiesz prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
dixit Re: Metallica w Chorzowie w poniedziałek 31 maja 31.05.04, 10:36 Reasumujac - autor artykulu sie nie popisal (zeby nie powiedziec - srednio orietuje sie o czym pisze): Po pierwsze - gatunek nazywa sie thrash metal. Po drugie - tekst w stylu <<utrata muzycznego kregoslupa objawiajaca sie nierownym "...And Justice">> jest wyjatkowo nietrafiony (nie wiem czy jest on podzielany przez jakichkolwiek zawodowych krytykow). Po trzecie - jesli po czarnym albumie muzyka grupy miala jeszcze zwiazki z metalem, a Load to juz konkurencja dla przebojow pop, to chyba pan redaktor- krytyk wie o istnieniu materialu wydanego miedzy czarnym albumem a Loadem, o ktorym swiat niestety nie slyszal. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darry Chyba jednak trash... IP: *.kabel.telenet.be 31.05.04, 19:25 Co prawda jak sie wpisze w google'u "trash metal" i "thrash metal" to za kazdym razem wyskakuje mnostwo stron, ale post kolegi "miki" raczej powinien rozwiac watpliwosci. Co do albumu "And Justice" pelna zgoda - uwielbiem go, choc nie da sie go sluchac dwa razy pod rzad jak inne - ale taka jest po prostu jego specyfika... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eponaa Re: Metallica w Chorzowie w poniedziałek 31 maja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.04, 10:38 do zobaczenia w Chorzowie!:] .. and nothing else matters!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lars Słyszałem,że jako support ma wystąpić ..... IP: *.centertel.pl 31.05.04, 10:41 ...Ich Troje (3) ;-)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyfan Re: Metallica w Chorzowie w poniedziałek 31 maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 10:48 Juz predzej pojechalbym na vadera a nie na tych dziadow z metallici. Walic metallice!!! Sa slabi, co zreszta udowodnili na kilku ostatnich plytach. Odpowiedz Link Zgłoś
kill_em_all Re: Metallica w Chorzowie w poniedziałek 31 maja 31.05.04, 10:54 Oczywiście że bede w końcu mieszkam niedaleko i jestem fanem :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaaaneeeeek Re: Metallica w Chorzowie w poniedziałek 31 maja IP: *.cxt.pl / *.zlo.cxt.pl 31.05.04, 10:59 Na nowej płytą basistą jest Bob Rock a nie Robert Trujillo. To w ramach sprostowania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ren bob Rock moze i jest, ale producentem, Trujillo .. IP: *.acn.waw.pl 01.06.04, 00:36 jest basista Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: man1aq Re: bob Rock moze i jest, ale producentem, Trujil IP: *.salwator.net 01.06.04, 02:19 bob rock byl basista studyjnym w podczas nagrywania st. anger Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eponaa Re: Metallica w Chorzowie w poniedziałek 31 maja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.04, 11:25 czepiacie sie szczegolow!;p najwazniejsze ze za kilka h sie wyszaleje!!!!;p zazdroscicie?:p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal Re: Metallica w Chorzowie w poniedziałek 31 maja IP: *.lublin.pl / *.lublin.pl 31.05.04, 11:49 Może i nielubią ale ja widziałem wywieszoną biało-czerwoną flagę od polskich fanów w ich studiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Booki Re: Metallica w Chorzowie w poniedziałek 31 maja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.04, 12:21 ostre granie to bylo na pierwszych plytach teraz to jest corowo new metalowe jazgotanie dla 15 latkow gdzie stara dobra Metallica z czasow Ride The Lighting??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysfre Re: Metallica w Chorzowie w poniedziałek 31 maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 12:44 Ludzie!! Od pimpajcie się od Metallici!! To zawsze będzie najlepsza kapela metalowa!! Wychowałem się na nich. Master of Puppets to płyta, która wciągneła mnie w świat metalu. Mają niesamowicie złożoną melodię (a nie jakąś tam rąbankę Iron M., gdzie płyta do płyty podobna) i już sam fakt, że zagrała z nimi orkiestra symfoniczna świadczy o klasie zespołu. A co do Polski to nie raz słyszałem, że im się tu podoba i każdy koncert jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ren Chyba nie slyszales 1 plyty Iron maiden, polecam IP: *.acn.waw.pl 01.06.04, 00:37 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sweetamber Re: Metallica w Chorzowie w poniedziałek 31 maja IP: *.crowley.pl 31.05.04, 12:37 troche tolerancji, metallica jest naprawde dobra spadam na koncert a Ty sie nie odzywaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna dama do fana iron maiden IP: *.smrw.lodz.pl 31.05.04, 12:39 jestem fanka metallicy od nie dawna bardzo sie ciesze ze przyjezdza do polski jest to wielkie wydazenie dla mnie i wielu moich znajomych i rówiesników. JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z ICH PRZYJAZDU!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bruce Dickinson Re: Metallica w Chorzowie w poniedziałek 31 maja IP: 212.180.158.* 31.05.04, 13:33 Masz trochę racji. Obecnie grają beznadziejnie i nawet ich próba powrotu do starego brzmienia jest żałosna. Jednakże ich wkład w muzykę metalową na świecie jest niezaprzeczalny i chociażby z tego tytułu należy Im się szacunek. Pozdrawiam PS. Iron Maiden RULEZ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: Metallica w Chorzowie w poniedziałek 31 maja IP: *.lodz.msk.pl / 62.233.147.* 31.05.04, 13:39 ..Metallicy maja kilka fajnych kawalkow jednak nigdy mnie jakos nie rajcowali a tym bardziej po aferze z napsterem ich przestalem lubic totalnie...nie dosc ze juz sa niezle wdziani to zaluja dzieciakom ktorych i tak na ich plyty nie stac..po prostu total mainstream...moim zdaniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bywalec Re: Do fana iron coś tam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 14:03 Iron rządzi - u ciebie na wsi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bruce Dickinson Re: Do bywalca IP: 212.180.158.* 31.05.04, 14:17 Bywalec? Bywalec czego? Wychodków chyba?! A co u Ciebie rządzi? Sołtys Tam wami nieźle trzęsie?! Co...? Iron Maiden RULEZ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bywalec Re: Do Bruca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 14:31 To co piszesz świadczy skąd jestes... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bruce Dickinson Do Bywalca IP: 212.180.158.* 31.05.04, 14:47 To Ty pierwszy zacząłęś! Ja się tylko musiałem zniżyć do Twojego poziomu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exe Re: Do bywalca IP: *.autocom.pl 31.05.04, 14:34 eeh, kase tylko chlopaki chca trzepac i tyle, dlatego przyjezdzaja a uwaga motylica (watrobowa;) az tak bardzo sie wyroznia na tle jazgotu jak pisal ktos w powyzszym poscie swiadczy o wyjatkowej krotkowzrocznosci i klapach na oczach o gustach sie nie dyskutuje troche mi zal ze z tak ogromnego wyboru naprawde dobrych rockowych zespolow az tylu upodobalo sobie motylice no ale zobaczymy moze dadza szol albo koncert odwolaja ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bywalec Re: Do exe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 14:42 Jezeli wtym kraju sa jakies dobre kapele rockowe, to chyba jadynie Acidzi i Vader i własnie jedna z nich gra na tym koncercie, czy ja musze jeszcze duzo dadawac,chyba , ze wolisz Dorote Rabczewska i Virgin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exe Re: Do exe IP: *.autocom.pl 31.05.04, 14:50 wcale nie mialem na mysli polskich kapel i zadna z ktorych wymieniles raczej nie zalicza sie do wybitnych take a look around, there's plenty of rock bands to choose from! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bywalec Re: Do exe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 14:53 Dobrze mesjaszu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exe do wszystkich IP: *.autocom.pl 31.05.04, 14:56 szkoda tracic czasu na dyskusje na temat lubie-nie lubie bo to do niczego nie prowadzi,zreszta na forum nie mozna sie liczyc z tym ze sie kogos przekona,kazdy ma w tej materii wyrobione zdanie support music,not rumours (Chuck Schuldiner) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: graff Re: Metallica w Chorzowie w poniedziałek 31 maja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.04, 17:51 a jo i tak ida łoboczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mody Re: Metallica w Chorzowie w poniedziałek 31 maja IP: *.bigserwis.zabrze.pl / *.bigserwis.zabrze.pl 31.05.04, 18:10 i tak wszyscy przyjdą na SLIPKNOT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student Re: Metallica w Chorzowie w poniedziałek 31 maja IP: *.miedzylesie.waw.pl / 193.19.140.* 31.05.04, 18:38 Tylko czemu Oni zawsze koncertują tak w okolicach dnia dzecka...??!! Teraz to mi się sesja zbliża :/! Jestem w Chorzowie duchem! Metallica RULEZ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skreem! Re: Metallica w Chorzowie w poniedziałek 31 maja IP: 5.2.* / *.chello.pl 01.06.04, 02:51 Ja też duchem tylko... Niestety. :( Jutro exam a ja jeszcze kuję... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bohater Pozytywny fantastyczny koncert... IP: *.tychy.msk.pl 01.06.04, 01:07 jak tylko będą w Polsce ponownie wyruszam pod scenę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ade swiezo po koncercie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 01:25 cos pieknego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KoRnik Re: fantastyczny koncert... IP: 212.244.24.* 01.06.04, 01:27 no coz... pozostaje mi tylko... potwierdzic! zawsze po koncertach zadaje sobie jedno zajebiscie ale to zajebiscie wazne pytanie:) czy warto tracic glos, resztki sil i pieniedzy dla koncertu? OCZYWISCIE!!! a tym bardziej ze robisz to dla SlipKnoTa wspartego Metallica i Vaderem!!!(przepraszam wszystkich, ktorzy poczuli sie urazeni-dzieki wielkie za wspolna zabawe-bylo swietnie, po prostu kwestia gustu:). O ile na poczatku sceptycznie podchodzilem do wystepu Metallicy to musze przyznac ze rzeczywiscie DALI CZADU i chyle przed Nimi czoła! Jak powiedzial wokalista Vadera... 31 maja w Chorzowie zostaly OTWARTE WROTA PIEKIEŁ!!! pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaro Re: fantastyczny koncert... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.04, 02:52 Widze ze niektorzy podniecaja sie Slipknotem. Ja jechalem na Metallice, ale musze przyznac ze ten Slipknot to tez niezly czad. Dobrze ze goscie mieli taka dupna scene, bo inaczej by sie chyba pozabijali. A METALLICA to Mistrzostwo Świata. Brak mi po prostu słów. Jak powiedzialby vocal Slipknota - "zajebiścia". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronnie Re: fantastyczny koncert... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.04, 04:09 zajebisty koncert.zarowno slipknot i metallica. vadera niestety nie widzialem:( tylko kirk jakos nie mial najlepszego dnia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piudi Re: Metallica w Chorzowie w poniedziałek 31 maja IP: *.proxy.aol.com 01.06.04, 04:06 nie wiem jak w polsce ale w nassau zagrali calkiem niezle godsmack jak zwykle dal lepiej czadu(zerzneli kawalek perkusyjny od metalliki) Odpowiedz Link Zgłoś
gogo666 Re: Metallica w Chorzowie w poniedziałek 31 maja 01.06.04, 08:03 Facet jesteś zjebany. Słucham metalu i Metallici od pary lat i wydaje mi sie, ż teraz robią lepsze piosenki. Na płycie Master of Puppets była tylko jedna wyjebista piosenka. Tytułowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McGoo Re: Metallica w Chorzowie w poniedziałek 31 maja IP: *.agora.pl 01.06.04, 08:51 o jeszcze jedna fajna nazwa Metalicia - ladnie tak zdrobniale :) albo jeszcze lepiej Metalcia :) gogo666 napisał: > Facet jesteś zjebany. Słucham metalu i Metallici od pary lat i wydaje mi sie, ż > > teraz robią lepsze piosenki. Na płycie Master of Puppets była tylko jedna > wyjebista piosenka. Tytułowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Metallica w Chorzowie w poniedziałek 31 maja IP: 80.50.168.* 01.06.04, 08:32 Panie Babko nie grali Sanitarium tak jak Pan napisales w dzisiejszej Gazecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ade Metallica rulez!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 09:19 to byl koncert!!!!!!!!!! kto nie byl niech zaluje bo stracil najlepsza mozliwa impreze w roku Slipknot i METWLLICA pokazaly co to jest ciezkei granie a nie jakies Iron jak napisal niejaki pan Cobolt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student Re: Metallica w Chorzowie w poniedziałek 31 maja IP: *.miedzylesie.waw.pl / 193.19.140.* 01.06.04, 09:57 Ktoś może mi powiedzieć jakie kawałki zagrali...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ton2 Re: Metallica w Chorzowie w poniedziałek 31 maja IP: 81.210.22.* 01.06.04, 11:25 Ja moge. A wiec uwaga: Blackened,Fuel, The Four Horsemen, Fade To Black,Frantic,Holier Than Thou,I Disappear,St. Anger,Sad But True,Creeping Death,Battery, Wherever I May Roam, Nothing Else Matters, Master of Puppets, One, Enter Sandman, The Wait, Seek And Destroy Odpowiedz Link Zgłoś