Dodaj do ulubionych

Szygalski czy Zalewski?

IP: *.chello.pl 30.07.04, 19:41
który lepszy?
Obserwuj wątek
    • mariusz.max.kolonko Re: Szygalski czy Zalewski? 31.07.04, 21:23
      Szygal ! ! !
      Zalewski niech wraca tam skąd przyszedł czyli do jakiejś tam stacji netowej czy
      jakoś tak ;)
    • Gość: Łukasz Zalewski Re: Szygalski czy Zalewski? IP: *.crowley.pl 01.08.04, 07:39
      Mariuszu Max Kolonko - szczerze sie uśmiałem. Ma się to poczucie humoru...
      ciekawe skąd je bierzesz? Bo chyba nie z przemeczenia jako aktywny członek tego
      forum. Czy ty wogóle wiesz o tym co piszesz? Zastanów co najmniej sto razy
      zanim zaczniesz cokolwiek komentować przy okazji nie wprowadzając innych
      użytkowników w błąd - a może to domena tego forum?

Mariuszu Max Kolonko jak masz problem - to proponuję rozwiązać go w sposób
      cywilizowany i na poziomie czyli w cztery oczy a nie na forum które służy do
      czego innego niż poniżanie kogokolwiek w oczach innych - niektórych być może po
      raz pierwszy odwiedzających to forum liczących na coś zdecydowanie więcej niż
      niewybredne uwagi kilku (w tym przede wszystkim ciebie) aktywnych jego
      działaczy .

Ta odpowiedź nie miała na celu obrażenie kogokolwiek lecz próbę przywrócenia do
      równowagi i poczucia odpowiedzialności za wypowiadane słowa użytkownika:
      Mariusz.Max.Kolonko.

PS. Założę się że za chwilę pojawi się kolejny niewybredny komentarz tego
      człowieka - ciekawe tylko czy wystąpi pod swoim nickiem czy ukryje się pod
      innym. Ja się podpisuję i w ten sposób wyrażam swoj niepokój o dalszą
      działalność Mariusza Max Kolonki na tym forum który najwyraźniej ma do mnie
      uraz - tylko nie wiem skąd i czym sobie zasłużyłem. Pozdrawiam wszystkich
      którzy czytają to forum i jestem pewien że kazdy z Was potrafi wysnuć z
      pojawiających sie tutaj komentarzy jedynie słuszne wnioski. Bądź podsumowujące
      w odpowiedni sposób komentowany temat lub osobę która komentuje - nie zawsze
      słusznie.

Łukasz Zalewski.
      • mariusz.max.kolonko Re: Szygalski czy Zalewski? 01.08.04, 22:37
        Łukaszu chodzi mi o to, ze niby jesteś mężczyzną ale głos Twój na to nie
        wskazuje....
        Gość portalu: Łukasz Zalewski napisał(a):
        PS. Założę się że za chwilę pojawi się kolejny niewybredny komentarz tego
        > człowieka - ciekawe tylko czy wystąpi pod swoim nickiem czy ukryje się pod
        > innym. Ja się podpisuję i w ten sposób wyrażam swoj niepokój o dalszą
        > działalność Mariusza Max Kolonki na tym forum który najwyraźniej ma do mnie
        > uraz - tylko nie wiem skąd i czym sobie zasłużyłem.

Nie musze się ukrywać pod innym nickiem :) szperaczu :)
        Czym sobie zasłużyłeś? hmmmm Jarek Paszkowski chyba nie przeglada tego forum
        więc Ciebie się uczepiłem bo WAWa coraz bardziej na psy schodzi. Nie wiem czyj
        był decydujący głos w sprawie Twojego przyjęcia ale raczej ktoś się musiał
        pomylić.... Nocne Polaków rozmowy prowadzisz dobrze (przynajmniej to Ci jakoś
        wychodzi)... Popracuj nad obniżeniem głosu o przynajmniej 3 oktawy, wtedy już
        nie będe miał się do czego przyczepić........ masz głos jak ojciec prowadzący w
        radiu maryja........
      • mariusz.max.kolonko Re: Szygalski czy Zalewski? 06.08.04, 02:36
        Gość portalu: Łukasz Zalewski napisał(a):

> Mariuszu Max Kolonko - szczerze sie uśmiałem. Ma się to poczucie humoru...
        > ciekawe skąd je bierzesz? Bo chyba nie z przemeczenia jako aktywny członek
        tego
        >
        > forum. Czy ty wogóle wiesz o tym co piszesz? Zastanów co najmniej sto razy
        > zanim zaczniesz cokolwiek komentować przy okazji nie wprowadzając innych
        > użytkowników w błąd - a może to domena tego forum?
        >
        > Mariuszu Max Kolonko jak masz problem - to proponuję rozwiązać go w sposób
        > cywilizowany i na poziomie czyli w cztery oczy a nie na forum które służy do
        > czego innego niż poniżanie kogokolwiek w oczach innych - niektórych być może
        po
        >
        > raz pierwszy odwiedzających to forum liczących na coś zdecydowanie więcej niż
        > niewybredne uwagi kilku (w tym przede wszystkim ciebie) aktywnych jego
        > działaczy .
        >
        > Ta odpowiedź nie miała na celu obrażenie kogokolwiek lecz próbę przywrócenia
        do
        >
        > równowagi i poczucia odpowiedzialności za wypowiadane słowa użytkownika:
        > Mariusz.Max.Kolonko.
        >
        > PS. Założę się że za chwilę pojawi się kolejny niewybredny komentarz tego
        > człowieka - ciekawe tylko czy wystąpi pod swoim nickiem czy ukryje się pod
        > innym. Ja się podpisuję i w ten sposób wyrażam swoj niepokój o dalszą
        > działalność Mariusza Max Kolonki na tym forum który najwyraźniej ma do mnie
        > uraz - tylko nie wiem skąd i czym sobie zasłużyłem. Pozdrawiam wszystkich
        > którzy czytają to forum i jestem pewien że kazdy z Was potrafi wysnuć z
        > pojawiających sie tutaj komentarzy jedynie słuszne wnioski. Bądź
        podsumowujące
        > w odpowiedni sposób komentowany temat lub osobę która komentuje - nie zawsze
        > słusznie.
        >
        > Łukasz Zalewski.
        Łukaszu jeszcze jedno........... Pisząc cokolwiek na forum jeszcze bardziej sie
        kompromitujesz. Zaprzestan człowieku i wracaj skąd przybyłeś.......
    • messer4 Re: Szygalski czy Zalewski? 01.08.04, 19:26
      Jak dla mnie Zalewski i jest to moje zdanie i to niepodlega dyskusji.
      Ja bym tak dobrze rozmów nocnych nie poprowadził.
    • mariusz.max.kolonko Re: Szygalski czy Zalewski? 06.08.04, 02:37
      i jeszcze jedno :) to na prawde Zalewski bo w radiu WAWa crowley mają :)
      W sumi dobre łącze ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka