Dodaj do ulubionych

"Nowa" trUjka w weekend

IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 29.09.04, 13:14
W najbliższy weekend koniec wakacyjnych zmian typu program 13/16 czy też
Europa kontra Ameryka- i całe szczęście! Miałem nadzieję, że może chociaż
Balonik powróci w niedzielę o 17 (bo co by o nim nie mówić, to w autorskich
audysjach uważam, że jest bardzo dobry). A tu co słyszę? W niedzielę po 17
program Robrta Kantereita. Może będzie ciekawy- jezeli jego autorski- ale
muzykę niestety chyba zaserwują nam z Playlisty... ;-(
Obserwuj wątek
    • Gość: Preslaw Re: "Nowa" trUjka w weekend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 13:49
      Nie może być, zmiany w ramówce naszej radości słuchania. Tylko, że program
      13/16 funkcjonuje w sobotę, a Kanetreit jest przewidziany na niedzielę, właśnie
      zamiast audycji "Europa kontra Ameryka". Co więc będzie w sobotę? Ze strony
      internetowej niczego, jak zwykle nie można się dowiedzieć.
      • Gość: tomek Re: "Nowa" trUjka w weekend IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 29.09.04, 14:23
        Z tego co wiem (tj. przeczytałem we fragmentarycznym programie w Tele Tygodniu)
        to w sobotę o 13 Magda Jethon, a o 14 Trójkowo Filmowo. A więc powrót do stanu
        sprzed wakacji. A to by oznaczało nieco mniej "kawałka po kawałku" ;-)
    • Gość: Tomek Re: "Nowa" trUjka w weekend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 14:26
      na jakiej znalazłes tą ramówkę?bo na oficjalnej Trójki jest jescze stara(co
      prawda pisze jesien ale zmiany o których piszesz są nie uwzględnione)
      • Gość: tomek Re: "Nowa" trUjka w weekend IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 29.09.04, 16:10
        Tę nową ramówkę znalazłem z nowym numerze Tele Tygodnia- tam jest zawsze jedna
        strona na program stacji radiowych- niestety tylko wybrane pozycje. A program
        Roberta Kantereita jest reklamowany na antenie (podobnie jak program
        Bugalskiego).
        • Gość: Igor Re: "Nowa" Trójka w weekend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 20:51
          Czyli znowu wraca niestety nudziarstwo i smętne gadanie. Kurcze, tak się
          cieszyłem że Trójka wreszcie wprowadziła audycje z dobrą muzą..Europa kontra
          Ameryka. Dobrze że jest RMF, który w tym czasie pewnie będe słuchał.
          Zastanawiam się tylko nad jednym...dlaczego stacje PR muszą być tak nudne i po
          jakiego grzyba muszę płacić abonament skoro i tak słucham w większości
          przypadków stacji prywatnych???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka