Dodaj do ulubionych

Mandaryna w radiu Zet

IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 02.10.04, 22:15
Pare dni temu w rozmowie z moim bratem na tematy radyjne podzieliłam się z
nim stwierdzeniem, że Zetka gra trochę mdławo, ale przynajmniej słuchając jej
jestem pewna, że nie natrafię na jakiś przebój Ich troje albo Mandaryny.
Niestety dzisiaj zostałam brutalnie uświadomiona, że Zetka Mandarynowe wycie
puszcza w eter. No i straciłam resztki szacunku do tego i tak nie wartego
szacunku radia, a razem z tym straciłam również to, co cenię sobie
najbardziej - poczucie bezpieczeństwa. I co teraz mam zrobić?

Załamana
Obserwuj wątek
    • Gość: Janusz Re: Mandaryna w radiu Zet IP: *.zabki.net.pl / *.zabki.net.pl 02.10.04, 22:46
      Gość portalu: olaboga napisał(a):

a razem z tym straciłam również to, co cenię sobie
      > najbardziej - poczucie bezpieczeństwa. I co teraz mam zrobić?
      >
      > Załamana

Nie martw się. Młoda jesteś, pewnie ładna, jakoś sobie jeszcze życie ułożysz.
      Nikt nie mówi że będzie lekko, ale trzymaj się. Jesteśmy z Tobą.
    • Gość: srójka Re: Mandaryna w radiu Zet IP: *.pool81117.interbusiness.it 02.10.04, 22:48
      Współczuję. Znam Twój ból, bo i ja już daaawno temu takie poczucie
      bezpieczeństwa straciłem.

A tak na marginesie myślę, że teraz trujka powinna puścić Mandarynę - jestem
      przekonany, że nowy trujkowy target pragnie tego niezniernie i na pewno
      przedstawiciele tegoż targetu stwierdzą później, że "Mandaryna w trujce bardzo
      mi się podoba, a pan dyrektor Laskowski dokonał wielkiej rzeczy reformując tę
      rozgłośnię po latach zaniedbań.". Aha - i do tego jeszcze
      nieśmiertelne "popieram!".
      Tfu!
      • Gość: Mateusz Re: Mandaryna w radiu Zet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 23:00
        Polecam RMF FM mają znacznie lepiej rozbudowaną playliste, ciekawie prowadzone
        serwisy informacyjne oraz sympatycznych prezenterów :)
        • ffred Re: Mandaryna w radiu Zet 03.10.04, 22:59
          tak, tak 300 tych samych piosenek non-stop
          • Gość: antyrmf Re: Mandaryna w radiu Zet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 14:28
            ffred napisał:

> tak, tak 300 tych samych piosenek non-stop

Tak dużo? Myślę, że nie więcej niż 100.
      • Gość: trojkofan Re: Mandaryna w radiu Zet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 23:16
        Trojka nigdy nie grala Ich Troje, wiec nie zagra Mandaryny, ale wy juz tylko
        rzucacie blotem w to radio, a oni graja bardzo dobre polskie piosenki. Wlasnie
        wyczytalen na ich stronie ze beda grac nowe nagranie Wilkow, jestem ciekaw co
        zlego napiszecie o Gawlinskim
        • Gość: srójka Re: Mandaryna w radiu Zet IP: *.pool81117.interbusiness.it 03.10.04, 23:37
          Gość portalu: trojkofan napisał(a):

> Trojka nigdy nie grala Ich Troje, wiec nie zagra Mandaryny, ale wy juz tylko
          > rzucacie blotem w to radio, a oni graja bardzo dobre polskie piosenki.
          Czas zagrać, aż się dziwię, że tego do tej pory nie zagrali, choć przecież tego
          oczekują słuchacze, bo to w końcu "oni wymuszają na nas zmiany".

> Wlasnie
          > wyczytalen na ich stronie ze beda grac nowe nagranie Wilkow, jestem ciekaw co
          > zlego napiszecie o Gawlinskim
          O nim akurat nic złego nie napiszę, ale z pewnością będę pluł, jak będę słyszeć
          jego utwór po 10x dziennie codziennie. Tak jak to było z "Baśką". Nadal nie
          rozumiem sensu zajeżdżania do upadłego nawet piosenek wytypowanych do bycia
          przebojami.
          • Gość: trojkofan Re: Mandaryna w radiu Zet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 23:46
            Srojka, przeciez juz ktos na tym forum ci tlumaczyl ze Trojka gra nowe utwory 2
            razy dziennie. Zreszta prowadziliscie tam dosc ciekawa dyskusje, przynajmniej
            dla mnie, bo zaraz koliber albo jego szef napisza ze ich to gowno ochodzi.
            • Gość: pasztetowa Re: Mandaryna w radiu Zet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 06:41
              > Srojka, przeciez juz ktos na tym forum ci tlumaczyl ze Trojka gra nowe utwory
              > 2 razy dziennie.

a czy Tobie ktoś tłumaczył, że nie umiesz liczyć?:-))
        • Gość: pasztetowa Re: Mandaryna w radiu Zet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 06:43
          Gość portalu: trojkofan napisał(a):

> Trojka nigdy nie grala Ich Troje, wiec nie zagra Mandaryny

bzdetka zagrała to i trUjka zagra, założymy sie?:-)
          • Gość: trojkofan Re: Mandaryna w radiu Zet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 10:50
            Umiem liczyc i faktycznie Powerplaya graja 4 x dziennie inne nowe piosenki 2 x
            dziennie.
            Zakladamy sie ale o co?
          • un1 Re: Mandaryna w radiu Zet 05.10.04, 13:57
            Laskowitkowa Trójka gra bardzo dobrze i bez Mandaryny. Najpiękniejsze są dwie
            piosnki, bum bum bum oraz lalala lalalalala lalala lalalalala.
            • xxx131 Re: Mandaryna w radiu Zet 10.10.04, 16:31
              No zgadzam sie trojka jest 100x lepsza, a rmf ma lepiej rozbudowano liste

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka