Dodaj do ulubionych

Dlaczego nikt nie gra rocka?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.04, 08:28
Polskie radia grają non stop ten sam kanon utworów, gdyby nie radia
internetowe usechłbym z tęsknoty za dobrą muzyką. Może zna ktoś jakieś dobre
radio z polską muzyką rockową, albo najlepiej z punkrockiem to niech podeśle
adres (na radia klasycznie - czyt. nieinternetowe - przestałem liczyć) - będę
zobowiązany. arbooz_81(at)tlen(dot)pl
Obserwuj wątek
    • Gość: . Re: Dlaczego nikt nie gra rocka? IP: 217.97.203.* 09.11.04, 14:15
      Gdyby takie radio bylo szybko zmienilo by swoj format na "gramy tylko hity" :-P
      • steed Radio 94 10.11.04, 14:47
        Radio 94 (Warszawa), RockRadio...
    • Gość: Marek Re: Dlaczego nikt nie gra rocka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 23:40
      Radio FLASH Katowice już gra rocka ;)
    • Gość: kUBA Re: Dlaczego nikt nie gra rocka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.04, 18:42
      RADIO ESKA ROCK
      RADIO 94
      I KIEDYŚ ROCK RADIO NIE WIEM CZY TERAZ GRRA

PR 3 ( ZE ŚRODY NA CZWARTEK PASTELOWY ŚWIAT ROCKA ITP.)
    • Gość: rock Posłuchaj RADIA FLASH IP: *.mmj.pl / 217.153.84.* 22.12.04, 19:24
      Na Śląsku można słuchać rocka w RADIU FLASH!!!
      • Gość: majtek Re: Posłuchaj RADIA FLASH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 21:47
        Własnie. Uważam, że teraz FLASH załata dziurę po braku Rock Radia na Śląsku.
    • Gość: gosc Re: Dlaczego nikt nie gra rocka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 00:50
      PR Bis gra od polnocy w Mocnych Nocnych rockowa muzyke, metal, gotyk etc. Noce
      z wtorku na srode, srody na czwartek, czwartku na piatek od godz. 00:00
    • Gość: www.sfera.umk.pl RADIO SFERA gra rocka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 16:09
      Sprawdź:

www.sfera.umk.pl.

Jest ro toruńskie radio studenckie, zatem aż do 3 stycznia gra tylko playlista,
      a na niej mnówstwo rocka.
      Wracamy po Świętach.
      Pzd!
      • Gość: rockman Re: RADIO SFERA gra rocka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 01:39
        W Poznaniu
        mamy trzy stacje rockowe.

Zdecydowanie numer 1 ESKA ROCK - profesjonalnie, dużo rocka z lat 60,70
        numer 2. Radio Afera - radio studenckie - nieprofesjonalnie, trochę garazowo,
        ale czasami łeb urywa
        no i numer 3 rock radio wielkopolska - doś dobry dobór utworów - ale wszystko z
        puszki
    • Gość: gryś Re: Dlaczego nikt nie gra rocka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 23:17
      wg radia grają,dzisiaj padło stwierdzenie:dość soulu czas na rock...czyli
      przeboje roku!,a co za tym się kryje można sprawdzić na stronach www, taki to
      teraz rock..,najważniejsze,że się mówi,że się gra:(
    • Gość: fan rocka Re: Dlaczego nikt nie gra rocka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 17:10
      no niestety czasy kiedy rock królował w stacjach radiowych w naszym kraju
      przynajmniej chwilowo odeszły daleko daleko stąd, pisze chwilowo ale tak
      naprawde trwa to już ponad 6 lat i strasznie to denerwuje wszystkich którzy
      kochali i kochają rocka - muzyke prawdziwych instrumentów, która doskonale
      sprawdza sie na żywca. lata 90 to chyba najpikniejszy okres w historii
      radiofonii w polsce - wysyp nowych stacji prywatnych - na świecie króluje
      początkowo grunge, później punk w końcu z wielkiej brytanii przybywa do nas
      fala muzyki britpopowej, a stacje radiowe grają te muzyke i nie zastanawiaja
      sie czy to sie sprzeda czy bedą reklamodawcy. ja niestety nie miałem możliwości
      słuchania wtedy radia tak dużo jak teraz bo byłem bardzo młody, ale końcówke
      lat 90 pamietam, poza tym polecam przejrzenie archiwalnych ramowek radiowych -
      zobaczycie ile tam sie rocka kryło. ja słuchałem głownie rmfu - cudnego wowczas
      radia - o zmrocku, metzoforte, nocki adama czerwinskiego (teraz dyr.
      muzycznego!!!!!) czy prokultury tomka kasprzyka. to co wypisujecie jako
      przykłady stacji rockowych to niestety tylko stacje w których jest rock i nic
      poza tym bo brakuje stacji w ktorej było by duzo rocka roznorodnego bez
      powtorek codziennych, tych samych 2, 3 przebojów. te radia są po prostu nudne.
      ludzie trzeba samemu zakładac taką stacje prawdziwie muzyczną - gdzie obok
      muzyki mówi sie też o niej pozdrawiam i czekam na chetnych do "nowej stacji"
      • Gość: Nexus Re: Dlaczego nikt nie gra rocka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 21:01
        Dość dużo rocka jest w Radiu Kraków w audycjach prowadzonych przez Jerzego
        Skarżyńskiego. Rock różnorodny wraz z omówieniem zespołów oraz muzyki. Ostatnio
        audycje zostały wydłóżone a nawet powstały nowe pasma. pn 18.00-20.00, wt 23-2,
        sobota 16 - 18. niedziela 20-22 i 23.05 - 2.00
        • Gość: hair Re: Dlaczego nikt nie gra rocka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.05, 18:51
          Radio Flash gra rocka i to jak na Śląsku polecam na 106.4 dobra muza,dobre
          informacje dobrzy prezenterzy có dodać cóż ująć...profesjonalne radio i już!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka