tropem_misia1 06.01.10, 08:54 z rana małe pytanie: Co robi kogut na sianie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
seledynx Re: mam 06.01.10, 09:23 Może mu obrzydły kurnikowe wrzaski I ma pod ogonem dynamitu laski Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: mam 06.01.10, 09:28 a cóż to znowu za jakieś wrzaski...? to się odezwały ranne dowcipaski.. ! Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: mam 06.01.10, 09:53 Mimo całkiem szczerych chęci wyobraźnia znów mnie nęci Na dziś nie dość, na dziś jeszcze jest… jak meteorytów deszcze On na sianie widać siedzi pewnie w myślach coś Go biedzi Wrzasków jak widać wcale nie lubi natomiast pięknie On się tu czubi Ja także z rana dziś żarty stroję wcale się Ciebie Kogutku nie boję Piórka nastroszę zaraz od rana A moja buzia już roześmiana Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: mam 06.01.10, 20:15 czlowiek_lesny napisał: > Na sianeczku, sianie > uprawia kochanie... ... a Tobie Leśny w końcu się dostanie... ___________________________________ > ... Odpowiedz Link
milky_way_1 Leśny ... 07.01.10, 07:41 Leśny_Człowieku co znowu piszesz Jak nabroiłeś, to Ci odpiszę O sianku przecie ja nie pisałam No dobrze powiem... też się uśmiałam Gdzie znów wyjeżdżasz, uciekasz przecie? Bo znowu piszesz..."jak mnie nie chcecie..." Tobie uwagi daję za mało Nie wiem dlaczego tak to się stało Nie będę czekać aż trzy tygodnie Aż zdecydujesz, że wracasz godnie... Teraz już piszę, odpowiedź proszę Męskich grymasów nie bardzo znoszę Bo się roztupię i będzie smętnie Już piszę tęsknię, tęsknię, tęsknię… Odpowiedz Link
alice0553 Re: Leśny ... 07.01.10, 10:08 A może ten kogut właśnie jajko znosi? bo jego pozycja aż się o to prosi. Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: Leśny ... 07.01.10, 19:30 Jęczeć ja nie będę wcale, tutaj bawię się wspaniale Żartownisia dzisiaj stroisz, chyba wcale się nie boisz Dziś przetrzepię skórę Tobie, na tej grzędzie przecież mogę W dżungli dużo jest zwierzaków, pochowane są do krzaków I w szałasach tam gustują, domów wcale nie buduję Amazonki wojownicze, już wymoszczą Tobie pryczę Nie nadają się na żony, czyżbyś nie był oświecony To waleczne są kobiety, Kogucika chcesz niestety Zadowolić z tego faktu, przywożenia bez kontraktu Takich oto Amazonek, oddając mu je za żonę… Lepiej przywieź kozę górską, może nawet i mazurską Co by mleka mu dawała, do stajenki chodzić chciała Bo jak głosi od lat słowo, są uparte okresowo Kuzka czarna, kuzka biała, oby tylko skubać chciała Też na drzewa wyskakują, korę z drzewek obskubują Orchidee piękne kwiaty, taki prezent jest bogaty Och AL. będzie w siódmym niebie, jak je wręczysz jej od siebie Dal mnie przywieźć także kwiatki, wole polne już bławatki Albo inne kwiatki z bajki, takie oto niezapominajki Poem malutki Ci napisałam, pocztą kurierską już go wysłałam Odpowiedz Link
alice0553 Re: Leśny ... 07.01.10, 21:46 Niezapominajki w naszych lasach rosną człowiek_leśny znajdzie je dopiero wiosną tylko nie wiadomo,czy z podróży wróci gdy mu Amazonka gitarę zawróci? Odpowiedz Link
kitani Re: Leśny ... 07.01.10, 23:22 mnie kurce szarej z tej grzędy małej, przywieź koloru worek będę lepszy mieć humorek potem nim z Wami się podzielę i pisać będę lepiej i śmielej. Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: Leśny ... 07.01.10, 23:47 Och Kitani masz humorek, będzie kolorowy worek I tęczowy z piękną wstążką, i także tasiemką wąską Wszystkie Kurki na tej grzędzie, są wyjątkowe i tak już będzie Tyś też wyjątkiem, bo tu rymujesz, i pomyłkami się nie przejmujesz Widzę serduszkiem się z nami dzielisz, jutro już dobrze tu się ośmielisz Jeśli humorek Ci dopisuje, od siebie bardzo Ci dziś dziękuję Bo każdy uśmiech… Jest jak słońce na niebie… I to mówię teraz od siebie… Odpowiedz Link
alice0553 Re: Leśny ... 08.01.10, 00:03 Milky_way wyrozumiała? konkurencji się nie bała? że Kitani sie tu kręci i leśnego człeka nęci? koleżanka koleżanką ale może tu być manko gdy bab wiele,lecz chłop jeden wszystkim obiecuje eden lecz wyjeżdża gdzieś za morze tam się wszystko zdarzyć może. Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: Leśny ... 08.01.10, 07:53 Niech Kitani się tu kręci i Leśnego_Człeka nęci Mam rycerza swego w necie, oraz w Rymowanym Świecie Alice słodka żadne manko, bo Kitani koleżanką Nie boje się konkurencji, mam swojego na audiencji Do Edenu jak zaprasza i za morze nas zabierze Myślę, że to robi szczerze Jak chce Leśny to pojadę, najpierw niech da czekoladę Bo jak wszystkie weźmie z sobą, to nabroić bardzo mogą Wtedy może być to manko, Alice droga koleżanko Odpowiedz Link
alice0553 Re: Leśny ... 08.01.10, 10:24 Jeśli tak się mają sprawy życzę miłej Wam zabawy. Odpowiedz Link
milky_way_1 Alice 08.01.10, 13:20 Alice wszystkie kobietki stąd zabierzemy Już oczywiście jak pojedziemy Bo kobietki się trzymają Na piękne słówka tu się nie dają Przed męskim rodem wysoko głowa Każda kobieta jest wyjątkowa Więc się nie gniewaj Ze mną zaśpiewaj Jedziemy wszystkie Podróż same opłacimy... W damskim towarzystwie się zabawimy Będzie tam dużo turystek i turystów Nie zabieramy wszystkich artystów Przepraszam Alice nie odpisałam z rana Ze mnie kobieta zapracowana Odpowiedz Link