Gość: gosc IP: *.ey.com.pl / *.ey.com.pl 09.11.04, 09:49 Czy jako zona pelnomocnika Jana Kulczyka powinna pisac i rozmawiac o aferze Orlenu i calym sledztwie? Czy to nie bedzie naruszenie niezaleznosci? gosc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zocha Re: Paradowska - zona Widackiego pelnomocnika Kul IP: *.ey.com.pl / *.ey.com.pl 09.11.04, 11:27 to nie prawda - paradowska nie jest zona widackiego!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaś Re: Paradowska - zona Widackiego pelnomocnika Kul IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 12:18 Jaka jest więc prawga? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Twardy Re: Paradowska - zona Widackiego pelnomocnika Kul IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 17:14 NIe ważne czyją żoną jest p. Paradowska ale niech odejdzie ,już ,na zawsze ,niech nie psuje mi poniedziałku - a także wielu innym słuchaczom radia.Proponuję zatrudnić panią redaktor w Radiu p Prezydenta .Jeśli takiego jeszcze nie ma to niech może pani Paradowska takie stworzy dla potrzeb jej ,,ego ,, i paru innych kumpli z SLD czytaj PZPR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brodaty Re: Paradowska - zona Widackiego pelnomocnika Kul IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 15:19 Ja na okazję Pani Paradowskiej, która też mnie wyprowadza z równowagi, mam jedno sformułowanie "głupota cedzona przez zęby". Być może moderator usunie mój wpis, ale nie mogłem się powstrzymać przed tą szczerą wypowiedzią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaś Re: Paradowska - zona Widackiego pelnomocnika Kul IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 22:20 Pani redaktor dotarła do Kulczyka jako TVP żeby zrobić z nim wywiad.Może zostanie niedługo jego pełnomocnikiem Odpowiedz Link Zgłoś
franzmaurer Re: Paradowska - zona Zimowskiego 15.11.04, 15:10 Akurat Paradowska jest zona Zimowskiego, byłego wiceministra MSW, z czasów pierwszych kontraktów na Volkswageny kupowane przez resort od... Kulczyka ;) Odpowiedz Link Zgłoś