Dodaj do ulubionych

P. Laszuk dała plamę

IP: *.chello.pl 03.12.04, 18:56
Sympatyczna skądinąd p. Laszuk wyszła z roli i zaczęła lobbować na antenie
radia za małżeństwami homoseksualistów. Nie zabieram głosu w meritum sprawy,
ale uważam, że dziennikarz prowadzący powinien być jak sędzia na ringu, nie
powinien deklarować się jednoznaczniepo jednej stronie, zwłaszcza, że nie
dyskutował z kimś prezentującym odrębną opinię, a grał solo. P.Laszuk odtąd
będzie mi się kojarzyła z ruchem gejów i lesbijek, a niepotrzebnie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Marcin Re: P. Laszuk dała plamę IP: 172.16.1.* 03.12.04, 18:59
      A z czym kojarzy Ci się ruch gejów i lesbijek ??
      • grzegorz-adam Re: P. Laszuk dała plamę 03.12.04, 19:26
        ale powiedziała to w paśmie KOMENTARZE i miała do tego prawo
        • Gość: Falanga1 [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 19:40
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Falanga1 Prawda, u was jest złamaniem regulaminu?!?!?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 20:16
      • Gość: Ble ble Re: Prawda, u was jest złamaniem regulaminu?!?!?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.04, 22:53
        A co tam? Znów mają nerwowe rączki do wycinania postów? Co tam napisano, że ich
        tak ruszyło?
        A tak przy okazji, myślę sobie, że np. dziennikarze powinni robić comming out
        przed publicznością. Jeśli uważają to za normalność i oczywistość, to dlaczego
        robić z tego tajemnicę. Dulszczyzna tkwi nie tylko po stronie "heteryków".
        • Gość: M Re: Prawda, u was jest złamaniem regulaminu?!?!?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 09:39
          w tym spoleczenstwie chamstwa i nietolerancji nikt nie bedzie sie wyglupial z
          coming-outem, panie mądry!
          • Gość: Ble ble Re: Prawda, u was jest złamaniem regulaminu?!?!?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.04, 15:46
            Jednak nie chcę powodować jakiejś lawiny dyskusyjnej. Dziwi mnie jedynie, że
            reprezentanci strony homoseksualnej zapewniają społeczeństwa poszczególnych
            krajów o całkowitej "oczywistości" i "normalności" ich postawy biologicznej i
            psycho-społecznej. Jeśli żadają specjalnych praw dla siebie, to kwestia
            ujawniania się powinna należeć do pierwszego ich odruchu.
            Przy okazji: jawność w tej sprawie ułatwia stosunki interpersnalne np. w
            redakcjach. Wtedy wszelkie knowania i intrygi mniejszości seksualnej stałyby się
            widoczne dla "normalsów".
            • Gość: anyab Re: Prawda, u was jest złamaniem regulaminu?!?!?! IP: *.kim.pl 04.12.04, 17:03
              Pewnie są nietolerancyjni i uważają to za coś wstydliwego i nienormalnego :).
              • Gość: Falanga1 Sądząc po tym co mi ocenzurowali to Ania sie nie u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 17:52
                Sądząc po tym co mi ocenzurowali ,to Ania się nie ujawni.
      • Gość: Muchomorek Wszystkie posty są równe ale... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.04, 17:21
        ...niektóre są równiejsze :-)
    • Gość: Piotr Re: P. Laszuk dała plamę IP: *.arkonskie.v.pl 06.12.04, 23:23
      A co złego w tym, że prowadzący audycję "Komentarze" opowiada się za rozsądkiem?
      Zwykle wypowiedzi (zwłaszcza polityków, ale i niektórych dziennikarzy) są na
      żenująco niskim poziomie. Jeśli jakiś polityk albo publicysta proszony o
      komentarz na antenie w sprawie związków homo opowiada totalne brednie o "prawie
      naturalnym", "moralności" czy wręcz "nienaturalności" homoseksualizmu (sic!), to
      jakoś nikomu nie przeszkadza a kiedy prowadząca zajmie stanowisko to jest źle?
      Delikatne sugestie o "ujawnianiu" się red. Laszuk (niby co miałaby ujawnić?) są
      dowodem na takie, nawę to bardzo umównie "rozumowanie": jeśli jesteś
      zwolennikiem legalizacji związków homo to oznacza, że sam jesteś homo.
      A przy okazji: sam projekt ustawy powstały właśnie w Senacie oczywiście nie ma
      szans na wejście w życie. Najpierw będziemy świadkami kolejnej dawki wypowiedzi
      osobników nie wiedzących co mówią, a potem ustawa zostanie odrzucona głosami
      mieszkańców umysłowego skansenu.
      A to Polska właśnie...
      • Gość: anyab Re: P. Laszuk dała plamę IP: *.kim.pl 10.12.04, 22:14
        wyjedź do kraju postępu - po co się męczyć ?.
        • Gość: magda wcale nie dała plamy!! IP: 217.173.193.* 10.12.04, 22:59
          brawo P. Laszuk.. wiedziała, że komentarz jej może się spotkać z takim odbiorem
          a pomimo tego zaryzykowała i wypełniła swoj obowiązek dziennikarza, poprostu
          powiedziała prawde! BRAWO LASZUK!! tylko tak dalej... NIE TRZEBA BYĆ WIELORYBEM
          BY BRONIĆ ICH PRAW
          • Gość: Muchomorek Re: wcale nie dała plamy!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.04, 10:06
            Szanowna Pani, do obowiązków dziennikarza należy zachowywać
            bezstronność.Rzetelność w przekazywaniu informacji i obiektywizm powinien
            cechować każdego dziennikarza również p. Laszuk. Pani Laszuk jest dziennikarzem
            a NIE JEST komentatorem w przeciwieństwie do gości z którymi rozmawia. ONI
            komenują ona NIE. BTW.Jaką prawdę przekazała p. Laszuk i co ma do tego
            wieloryb? (bo nie jestem w stanie zrozumieć)
            • Gość: jan Re: wcale nie dała plamy!! IP: *.chello.pl 11.12.04, 20:16
              Nareszcie ktoś (Muchomorek) zrozumiał, co napisałem w tekście :" P.Laszuk
              dała plamę'. A już zwątpiłem, że porozumiewam się w tym samym języku, co P.T.
              pozostali dyskutanci.
            • Gość: Falanga1 Pani Ania jest wielorybem i dlatego jest nieobiekt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 17:37
              Pani Ania jest "wielorybem" i dlatego uprawia w radio prywate!!!!!!
              • Gość: Muchomorek Pani Ania jest monorybem jak już:-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.04, 18:37
                Falanga1 znowu dostaniesz bana. Tym razem za porównywanie p. Laszuk do
                wieloryba. To jest obraźliwe dla ... wieloryba! :-D
                • Gość: magda chcecie banana?? IP: 217.173.193.* 14.12.04, 19:25
                  Muchomorku, Falango, i ich fan klubie, pogratulować wam należy wysokiego
                  poziomu imaginacji i jednocześnie współczuć bo usiadła ona (imaginacja) na
                  waszej jedynej szarej komórce i zrobiła kupe... sorrki chłopcy ale banana nie
                  będzie
                  • Gość: Muchomorek Dyżurna feministka forum objawiła swoją myśl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.04, 22:15
                    Długo nad tym myslałaś "siostro"? Co te manify robią z ... (nie nie to słowo
                    tu zdecydowanie nie pasuje, nie w odniesieniu do feministki). A ja już myślałem
                    że dowiem się co to za wieloryb i co z tą "prawdą" Anny Laszuk.
                    • Gość: magda polowanie na wieloryba IP: 217.173.193.* 15.12.04, 00:34
                      coż Muchomorze nie dowiesz się, pytasz dlaczego?- patrz moj poprzedni post..
                      bardzo licze ze po wtórnym czytaniu coś cię oświeci (w końcu!!).. ja trzymam
                      kciuki!! powodzenia
                      • Gość: Muchomor Upoluję wieloryba? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.04, 01:55
                        Czytam raz jeszcze twoje posty i nic. Nie ma w nich wyjaśnienia na czym
                        polegała "prawda" Anny Laszuk. Prawda kojarzy się z prawdą obiektywną. Pani
                        Laszuk przedstawiła swój subiektywny punkt widzenia: związki homoseksualistów
                        są cacy. Co gorsza na antenie.

> bardzo licze ze po wtórnym czytaniu coś cię oświeci (w końcu!!)..

Ja już dawno straciłem nadzieję że coś oświeci feministki na ich jedynie
                        słusznej drodze. Wszyscy maja klapki na oczach i się mylą tylko one (feministki)
                        mają rację.

PS. Znowu wyrwałem zdanie z kontekstu :-) jak przystało na męską szowinistyczną
                        świnię.
    • Gość: Falanga1 Droga Aniu "magdo"czy jak Ci tam, nie denerwuj się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 22:49
      Złość jak powszechnie wiadomo szkodzi urodzie, a z tą u feministek nie
      najlepiej.Moja jedna szara komórka mówi mi ,że do tego poziomu dyskusji nie
      należy się zniżać. Dlatego droga "magdo" życze Ci fajnego chłopa w nowym roku.
      Chyba że jesteś wielorybem,ale wtedy niestety nie można Ci będzie już pomóc.
      • Gość: Tomek Re: precz z Falanga i jemu podobnymi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 10:24
        koles jestes totalnym kretynem. szkoda na ciebie slow, niech wiec twoja jedyna
        komorka podpowie ci zebys juz wiecej nie blaznil sie na tym forum
    • Gość: Falanga1 Jeszcze jeden ner wo wy?!?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 16:49
      • Gość: Tomek Re: normalny kretynie.. odpusc sobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 10:59
        i znajdz jakies pozytczene zajecie
        • Gość: Falanga1 Kiedyś normą był ogół a nie margines!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 21:06
          • Gość: Van Gogh Re: Kiedyś normą był ogół a nie margines!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 00:33
            to brzmi jak ciezki fanatyzm. a co nazywasz marginesem? Nie ma czegos takiego
            jak ogol!!! i dla takich jak ty tez musi sie znalezc miejsce na tym swiecie,
            niestety

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka