Gość: Robert R. IP: *.bartycka.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 16:40 Takiego "cudaka" nie ma żadna antena!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anyab Re: Rafał Kompromitacja-Ziemkiewicz IP: *.kim.pl 13.01.05, 16:42 może by jakieś fakty poza inwektywami - łatwiej byłoby z tobą podyskutować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalafior Re: Rafał Kompromitacja-Ziemkiewicz IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.01.05, 16:44 I takiego - jak to ujales "cudaka" - kazda antena moglaby TOKowi pozazdroscic. Rewelacyjny felietonista, pisarz i radiowiec. Kontrowersyjny, to fakt. Ale az chce sie go sluchac. Nie to co, Janina Skrzeca Paradowska czy Jacek Zasypiam Jak Go Slucham Zakowski. PS Ziemkiewicz moglby miec tylko ciekawszych gosci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steed Re: Rafał Kompromitacja-Ziemkiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 22:47 Poranek Ziemkiewicza to najlepszy poranek z całego tygodnia! Gości faktycznie ma niezaciekawych, ale pewnie nie on ich zaprasza tylko redakcja (nie wiem...). Oby więcej komentatorów było takimi "cudakami"... a nie nadętymi pseudo-neo- intelektualistami (vide red. Stasiński z GW). Ziemkiewicz albo śmierć :))) Jakby powiedział premier Rokita! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Re: Rafał Kompromitacja-Ziemkiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 23:31 Odpiepiepie....się od Ziemkiewicza, jakby powiedział Mimimichnik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawid Re: Rafał Kompromitacja-Ziemkiewicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.05, 00:46 Rafal rzadzi! Kolenda i Gawryluk moga byc, Zakowski i Paradowska mnie dobijaja. Ale we wtorki naprawde warto sluchac TOKu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anyab Re: Rafał Kompromitacja-Ziemkiewicz IP: *.zax.pl / *.kim.pl 19.01.05, 08:45 > Odpiepiepie....się od Ziemkiewicza, jakby powiedział Michnik. Myślę, że Adam Michnik faktycznie by tak powiedział, bo zawsze był zwolennikiem wolności wygłaszania poglądów. To radio w znacznej mierze powstało dzięki niemu (Agora jest udziałowcem). Rafał Ziemkiewicz powinien być mu wdzięczny :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzych Re: Rafał Kompromitacja-Ziemkiewicz IP: *.mofnet.gov.pl 19.01.05, 14:15 czy pod tym kretyńskim nickiem kryje się towarzysz z Komitetu Obrony Dziennikarzyn TOKFM? Odpowiedz Link Zgłoś