Dodaj do ulubionych

Rafał Kompromitacja-Ziemkiewicz

IP: *.bartycka.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 16:40
Takiego "cudaka" nie ma żadna antena!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: anyab Re: Rafał Kompromitacja-Ziemkiewicz IP: *.kim.pl 13.01.05, 16:42
      może by jakieś fakty poza inwektywami - łatwiej byłoby z tobą podyskutować.
    • Gość: Kalafior Re: Rafał Kompromitacja-Ziemkiewicz IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.01.05, 16:44
      I takiego - jak to ujales "cudaka" - kazda antena moglaby TOKowi pozazdroscic.
      Rewelacyjny felietonista, pisarz i radiowiec. Kontrowersyjny, to fakt. Ale az
      chce sie go sluchac. Nie to co, Janina Skrzeca Paradowska czy Jacek Zasypiam
      Jak Go Slucham Zakowski.

PS Ziemkiewicz moglby miec tylko ciekawszych gosci...
      • Gość: steed Re: Rafał Kompromitacja-Ziemkiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 22:47
        Poranek Ziemkiewicza to najlepszy poranek z całego tygodnia!
        Gości faktycznie ma niezaciekawych, ale pewnie nie on ich zaprasza tylko
        redakcja (nie wiem...).
        Oby więcej komentatorów było takimi "cudakami"... a nie nadętymi pseudo-neo-
        intelektualistami (vide red. Stasiński z GW).

Ziemkiewicz albo śmierć :))) Jakby powiedział premier Rokita!
    • Gość: nikt Re: Rafał Kompromitacja-Ziemkiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 23:31
      Odpiepiepie....się od Ziemkiewicza, jakby powiedział Mimimichnik.
      • Gość: dawid Re: Rafał Kompromitacja-Ziemkiewicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.05, 00:46
        Rafal rzadzi! Kolenda i Gawryluk moga byc, Zakowski i Paradowska mnie dobijaja.
        Ale we wtorki naprawde warto sluchac TOKu.
      • Gość: anyab Re: Rafał Kompromitacja-Ziemkiewicz IP: *.zax.pl / *.kim.pl 19.01.05, 08:45
        > Odpiepiepie....się od Ziemkiewicza, jakby powiedział Michnik.

Myślę, że Adam Michnik faktycznie by tak powiedział, bo zawsze był zwolennikiem
        wolności wygłaszania poglądów. To radio w znacznej mierze powstało dzięki niemu
        (Agora jest udziałowcem). Rafał Ziemkiewicz powinien być mu wdzięczny :).
        • Gość: Krzych Re: Rafał Kompromitacja-Ziemkiewicz IP: *.mofnet.gov.pl 19.01.05, 14:15
          czy pod tym kretyńskim nickiem kryje się towarzysz z Komitetu Obrony
          Dziennikarzyn TOKFM?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka