Gość: Jarek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 08:27 Normalnie mnie zemdliło. Paradowska i jej komentatorzy - tego się nie da słuchać. Wyłączyłem radio. Dobrze, że jutro Ziemkiewicz, przynajmniej się człowiek pośmieje z rana. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dormibar Re: Paradowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 10:15 jak ja nie cierpie poniedziałku !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aren Re: Paradowska IP: *.aster.pl 07.02.05, 10:19 Paradowska i jej goście to jak kółko różańcowe a rebours. Jak pani redaktor ich starannie dobiera. Anatol Arciuch sam przyznał się, że figuruje na liście IPN-u, pozostawiając to stwierdzenie bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Preslaw Re: Paradowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 11:09 Ale rozmowy z Mojkowskim (lub kimś innym z Forum) można posłuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ech Re: Paradowska IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.02.05, 11:18 jak zwykle jestem za wywaleniem paradowskiej jak najdalej od mikrofonu!!! Odpowiedz Link Zgłoś