Gość: sobik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 19:34 Dobrze, że jako juror wraca oryginalny Wojewódzki, bo Prokop w roli Wojewódzkiego zupełnie się nie sprawdził. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ostrów Dary..... Dary losu IP: *.promax.media.pl 15.02.05, 19:39 Najlepszy był kolo co spiewał dary losu, chetnie bym se go znoff posluchal, albo z neta sciagnal.. ma ktos? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: si IDOL IP: *.idea.pl 15.02.05, 21:11 Wojewódzki jest najlepszy a Cygan najsympatyczniejszy -- Idol forever? . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mihau piękny(a)!!Pokaż swoją twarz!!(na melodię ihtroję) IP: *.rury.sdi.tpnet.pl 16.02.05, 16:11 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adas idiotów trudno znudzić IP: *.icpnet.pl 17.02.05, 09:19 taki idiota, czyt. Polak, to nigdy się nie znudzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fraky Re: Dary..... Dary losu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.05, 11:40 eeee...lepszy byl ten: "jor maj hart jor maj sol jo ar ewrytink aj ewer łon...moga panstwo nie zrozumiec bo nie znam angeilskiego...tylko slabo...":))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DC Re: Magia "Idola" IP: 216.233.72.* 15.02.05, 20:04 Och te niedouczniaki z GW, co to jest castingi? "Niech ktoś teraz powie, że nie jesteśmy najbardziej amerykańskim z krajów Starego Kontynentu" No czas polacy byc najbardziej amerkanski. Wiec czas wybrac polskiego Bush!!! a nie sowieckich Bolkow!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi nie dzisiaj tylko jutro IP: 192.11.224.* 15.02.05, 20:13 Coś się panu redaktorowi z datami pomieszało: Pierwszy odcinek IDOLA 16 lutego w środę o godzinie 20:15 na antenie Telewizji Polsat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fGW Re: nie dzisiaj tylko jutro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 20:51 Ten artykuł ma sie ukazac w jutrzejszej Gazecie i dlatego Redaktor napisał "dzisiaj". Odpowiedz Link Zgłoś
johnson78 bo ten artykuł miał się jutro ukazać ;) 15.02.05, 21:06 ...a tak poza tym to cały ten kontrakt płytowy i wybieranie rzekomego Idola to jedna wielka ściema. Tak naprawdę to chodzi o to by zrobić "ciekawy" program telewizyjny, który będzie się dobrze sprzedawał, czyli przede wszystkim kontrowersyjni uczestnicy i kontrowersyjne jury, które ma jedno zadanie zrobić jak największe zamieszanie i jak największy show bo jak by było wszystko ładnie pięknie (nikt by nikogo nie wyzywał i nikt się z nikim nie kłócił) to nikt by tego programu nie oglądał (a przynajmniej dużo mniej ludzi) i polsat nie robił by dużej kasy na tym programie, a cała ta muzyka i piosenki to tylko przykrywka, dlatego wzięli tam największego zadymiarza KW, który przyciągnie przynajmniej kilkaset tysięcy ludzi przed telewizory i kilkaset tysięcy na tym zarobi (nie mam nic przeciwko temu). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Magia "Idola" IP: *.lodz.dialog.net.pl 16.02.05, 10:22 Prokop jeszcze byl ok,ale najgorszy byl ten "artysta" z pudelsow. aaa fuuuj! nmie cierpie go! chamski, zero inteligencji w wypowiedziach, chcial byc 2 Wojewodzkim,ale MAAAAAARNIE mu to szlo- porazka. ale nie dziwie sie- jak sie tyle cpa i pije, to trudno ruszyc te szare komorki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samuray Leszczyński to leszcz!!! IP: 213.17.170.* 16.02.05, 11:09 Maleńczuk może pali i pije, ale jako muzyk jest bardzo dobry. Przynajmniej ma kwalifikacje w przeciwieństwie do idioty Leszczyńskiego, który jest głuchy jak pień. Sam Wojewódzki najgłupszy nie jest, ale też jego komentarze świadczą, że bardziej ogląda i słucha. Tymon Tymański odmówił udziału w "Idolu" nie chcąć poniżać ludzi, tak a'propos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opolanin Re: Taktowny Maleńczuk IP: *.uni.opole.pl 16.02.05, 15:03 Maleńczuk myślał że jak zostanie jurorem w idolu to będzie cool i wszyscy go będą uwielbiali... niestety nie wyszło- burak przyjechał na piastonalia ( to takie nasze Juwenalia)do Opola, zaczoł wygadywac jakies pierdy o tym czy opolskie to jeszcze Polska czy Niemcy... pech w tym że mądruś nie wywiedział się że u Nas się takich rzeczy nie mówi tzn nie kwestionuje się polskości Śląska Opolskiego. no i zgarnoł puszką z piwem dwa razy...! Oczywiście jak na Gwiazdę "takiego formatu" przystało, się obraził, uciekł ze sceny, a później u Wojewódzkiego w programie żalił się że go tak źle potraktowali... Zgarnoł kasę odwalił szopkę i zwiał. Oj Maleńczuk, Maleńczuk...! Zapraszamy do Opola!!! Odpowiedz Link Zgłoś
arkp Napływowi "Ślązacy" 17.02.05, 08:27 Oj łosie, łosie... Polskość Śląska Opolskiego ma już ogromną tradycję - całe 60 lat, podobnie jak polskość Wrocławia, Szczecina, Wałbrzycha czy innych odwiecznie i bezdyskusyjnie polskich miast! Za zamach na tak wiekową i dostojną tradycję należy karać bezwzględnie! Puszką piwa w łeb, koniecznie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: Napływowi "Ślązacy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 14:30 Niekoniecznie - przecież w XIX w. ludzie ze Śląska byli Ślązakami, nie Polakami czy Niemcami. Udowadnianie jednego czy drugiego nie ma sensu, tak jak pytanie się, kim jest Kaszub, bo powie, że Kaszubem. Moja rodzina pochodzi z Pomorza, część mieszka w Polsce, część w Niemczech, za chlebem emigrowali już w XIX w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arkp Re: Napływowi "Ślązacy" IP: *.saint / 195.117.38.* 17.02.05, 15:33 Ja jedynie wyśmiewam wszystkich, którzy wierzą w odwieczną polskość Śląska, co jest niewyobrażalną bzdurą. Szkoda, że kretyńskie nacjonalizmy: polski i niemiecki, które narodziły się na przełomie XIX i XX w., zapragnęły zawłaszczyć Ślązaka i jedni widzieli w nim Ślązaka-Niemca, drudzy - Ślązaka-Polaka. Żałośni są też Polacy, dla których od czasu Krzywoustego do 1945 r., niczego na Śląsku nie było, nic się nie stało - zaraz po Krzywoustym był XX wiek, hłe, hłe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: Leszczyński to leszcz!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 14:27 Nie wiedziałam, że Tymański odmówił- szacuneczek się należy. Nie tylko za swietną muzykę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lusjen Re: Magia "Idola" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 11:17 mysle ze to kto jest w jury ma - poza rozrywkowym - bardzo male znaczenine. idol jest programem zaklamanym w swoim zalozeniu. domninemany cel czyli znalezienie ciekawych, oryginalnych i stosunkowo samodzielnych wykonawcow jest calkowita bzdura. jury spelnia jedynie role komikow, przyciagaczy, oni buduja show, natomiast wszelkie deklaracje i opinie ktore maja przekonac widza o tym ze bieze udzial w wyborze ciekawych i obiecujacych artystow sa kompletnym falszem. Kandydaci na idola produkuja sie wykonujac stare, dobrze znane, przeboje, dobiereane prawdopodobnine wedle rególy mamonia (przeciez nie moze mi sie podbac piosenka ktora slysze po raz pierwszy), a do tego decyzja o awansie do kolejnych rund lezy w rekach masowego odbiorcy - najfatlaniejszego znanego mi krytyka muzycznego, wychowanego na gownianej muzyce wszechobecnej w radiu i telewizji. no wiec ja widze tu sprzecznosc. Jak ten biedny widz idola moze wplynac na promocje ciekawych osobowosci, talntow muzyczcnych, skoro nauczony jest konsumowac najwiekszy szit ?? oczywiscie nijak, dlatego wysle swojego smsa (w sumie jedyny powod powoanie programu idol jak mniemam) na to co dobrze zna - czcyli na ninjakosc, schemat, popeline i ew. fajne cycki albo zgrabna dupe. zatrwaza tez z jaka latwoscia ludzie z 'branzy' - głownie pan robert leszczynski (podobno bezkompromisowy krytyk - zabawne) - zapominaja o swoich deklaracjach, gustach i zasadach, twierdzac ze szukaja w programie idol oryginalnosci i jakosci - jakos nie znalezli. na stronie programu w notce o panu robercie jest napisane : "Jego życiowym celem jest zostać krytykiem w stylu amerykańskim, czyli takim, którego recenzja decyduje o sukcesie bądź klęsce albumu, filmu czy przedstawienia." panie robercie - minimum rezlizmu - po tym co pan wyprawia moze byc pan wiarygodny co najwyzej dla czytelninczek magazynow kobiecych, opisujac najnowsze kompilacje ballad rockowych, ew. sciagac ludzi do klubu manieczki jako dj barbie killer i to chyba tylko pod warunkiem ze ktros dopisze na plakacie ze to o pana chodzi. na koniec chcialem zaznaczyc ze nie jestem zadnym muzyczcnnym ortodoksem, piewca undergroundu(wrecz przeciwnie), ostoja niezaleznosci lub czym kolwiek w tym rodzaju. po prostu kocham muzyke i jak widze co sie z nia(i z tymi nie raz pewnie bardzo utalentowanymi ludzmi) wyczynia to szlag mnie trafia i serce boli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Magia "Idola" IP: 213.25.136.* 16.02.05, 11:22 Wojewódzki to debil który o muzyce wie tyle co świnia o uprawie pomarańczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiaaaa Re: Magia "Idola" IP: *.dyn.optonline.net 16.02.05, 11:26 Boze !! widzisz a nie grzmisz ?? To ten polsat jeszcze istnieje ? ciekawe ile ludzi traci swoje cenne godziny zycia przed TV codziennie ? Musicie umierac z nudow ogladajac te glupoty. Dziwny jest ten swiat ! Niemen mial racje ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaciekT Re: Magia "Idola" IP: *.chello.pl 16.02.05, 11:32 "Dziwny jest ten swiat ! Niemen mial racje !" No mial racje. The Beatles tez mieli racje spiewajac All you need is Love W ogóle jest tyle prawdziwych madrych piosenek o życiu... Odpowiedz Link Zgłoś
o92 Re: Magia "Idola" 16.02.05, 14:14 heheh.... ze niby ogladanie TV to strata czasu... za to takie wpisy na forum to dopiero oszczedność czasu. I jak rozwija rozmowa o programie, którego się nie ogląda :P :P :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amigo wojewódzki przestań już zamęczać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 11:36 wojewódzki przestań już zamęczać telewidzów swoją osobą ,jesteś stuczny jak styropian , wszystko co wyrabiasz w tv to małpowanie prezenterów z zachodnich stacji tv ,jesteś gnidą ,która dla odlądalności zjadła by gó..( tu przypomina mi się prezenter tv z filmu "urodzeni mordercy"), kończ i odejdź na emeryturę albo gdziekolwiek sztuczny gniocie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adas WOJEWÓDZKI NA EMERYTURE!!! IP: *.icpnet.pl 16.02.05, 11:54 ten gość już się totalnie przejadł, odgrzewane kotlety znowu nam serwują Odpowiedz Link Zgłoś
casabon Re: wojewódzki przestań już zamęczać 16.02.05, 13:31 popieram! rzeczywiście facet wydaje się być kalką zachodnich, "agresywnych" prezenterów. jest po prostu tak prześmiewczy, że już bardziej chyba nie można.... a te cięte riposty- genialne i na temat. Wielki intelekt i bystrość umysłu połączana z ogromną wiedzą, wtłoczone w oryginalną konwencję programu- to daje gwarancję 100%, wysokiej klasy zabawy. Zadaje sobie pytanie czemu on tam gości zaprasza? Przecież są najzupełniej zbędni. Równie dobrze mozna by kartonowe figurki postawić z uśmiechniętymi, wymalowanymi buźkami i podpisami kto to jest. A gospodarz mógłby swobodnie i bez przeszkód brylować po scenie i sypać jak z rękawa prześmiesznymi docinkami i gagami.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Freaky "jor maj hart jor maj sol..." IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.05, 11:41 "jor maj hart jor maj sol jo ar ewrytink aj ewer łon...moga panstwo nie zrozumiec bo nie znam angeilskiego...tylko slabo...":))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zberten Re: Magia "Idola" IP: *.icpnet.pl 16.02.05, 12:16 prokop wystapil w roli jurora a nie wojewodzkiego, z tego co pamietam :D Odpowiedz Link Zgłoś
lentu Re: Magia "Idola" 16.02.05, 13:07 Wojewódzki będzie. To po co inni dziwacy. On wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IDOL Re: Magia "Idola" IP: *.ras.upv.es 16.02.05, 13:58 To podpucha z tym TOP 10 Kosmitów :( I tak wiadomo, że 1-sze miejsce jest zarezerwowane dla Wojewódzkiego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana Re: Najbardziej amerykańskie państwo europejskie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 14:33 bo tylko Polacy są tacy beznadziejni, że sami NIC wymyślić nie potrafią-w sumie PO CO? skoro można ściagnąć KAŻDY CHŁAM od innych państw... :/ a już najlepiej od cudownych Stanów... badziewni ludzie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
nieo Re: Magia "Idola" 16.02.05, 14:50 dla mnie to program kaszana, to jest prawdziwy: idol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baz wojewódzki jesteś jednorazowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 15:13 wojewódzki jesteś jednorazowy ,oglądając cie po raz pierwszy w telewizji można cię jeszcze znieść ale po nie długim czasie stajesz sie nudny i ma się wrażenie że to już kiedyś było ,to jest wiecznie odgrzewane stare jedzenie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadeusz z Waw Re: Magia "Idola" IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.05, 15:17 To jest idiota,idiota,idiota!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg POLACY pustka w głowach= pustka w kieszeniach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 15:40 naród głupieje w tempie geometrycznym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radostek Re: Magia "Idola" IP: *.man.bydgoszcz.pl 16.02.05, 15:51 Sam fakt brania udzialu w czyms takim jak idol kwalifikuje do bycia kosmita... kanapa kastrata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walet Re: Istota IDOLA tkwi w "i" ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 16:38 bo nie wystarczy być dobrze ocenionym /np.Ala Janosz/ trzeba być dobrze ocienionym /A.Dąbrowska/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vic Re: Istota IDOLA tkwi w "i" ??? IP: *.saint / 195.117.38.* 17.02.05, 15:36 Chodzi ci o dobrze ocieniony brzuch? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: różyczka Re: Magia "Idola" IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.02.05, 16:37 Nie oglądałam "Idola"ale widziałam Wojewódzkiego w jakimś programie TV.On jest kompletnym kretynem i ma oceniać innych?.Paranoja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilq Re: Magia "Idola" IP: 62.29.254.* 16.02.05, 18:13 ja troche z innej beczki, gdyby autor artykułu zadał sobie trudu i posprawdzał większą ilość sondarzy nie pierniczyłby głupot że polacy głosowali na bush'a, na globewote.com czy cos takiego, wyrażnie było że polacy w przeważającej liczbie byli za Kerrym, zaczyna mnie irytować w polskiej prasie brak rzeczowości, zuważyłem że jesyny kit można mi wcisnąc tylko z dziedzin o których nie mam pojęcia, dlatego teraz uważam i szukam w źródłach, kurde czy istnieje w tym kraju jakaś rzetelna gazeta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blea Re: Magia "Idola" IP: *.chello.pl 16.02.05, 18:21 nie jesteśmy najbardziej amerykańskim krajem starego kontynentu :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cerlek(ona) IDOL JEST THE BEST IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 20:04 Fajnie że "Idol powraca bo lubie ten program. A najbardziej Kube Wojewódzkiego. A wybór "kosmitów" to według mnie świetny pomysł gdyz każdy ma prawo zrobić kariere niezależnie od głosu itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdh Re: Magia "Idola" IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 16.02.05, 20:52 czy Wy z tym Bushem macie jakieś kompleksy? Oczywiście że nie jesteśmy najbardziej amerykańskim krajem w Europie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cwaniak [...] IP: 80.48.230.* 16.02.05, 21:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr z Łodzi Re: Magia "Idola" IP: *.lodz.mm.pl 16.02.05, 21:52 ten program to kiła, ale go oglądam. Dlaczego ? Z powodów setymntalnych. Gdy byłem bezrobotny mogłem się przekonać, że są głupsi ode mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ret Re: Magia "Idola" IP: *.klc.vectranet.pl / 195.85.229.* 16.02.05, 21:59 wojewodzki nie rob z siebie idola ,dałeśjuż plame na całą Europę Odpowiedz Link Zgłoś