Dodaj do ulubionych

Radio "Argentyna" ??

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.05, 02:25
Hmm.. wiem, że już poźno - obecnie leci powtórka Marcinka i Pani "Dobre
Wychowanie" - ale ja nie o tym. Kiedyś "szła" taka audycja - "Radio
Argentyna" - i to chyba w naszym kochanym radiu.. jeśli mnie pamięć nie myli
(bo to było jakieś 3 lata temu - czasy nocnych nocnych audycji Marcina
Rocka). Czy ktoś pamięta, co się w ogóle z tą audycją stało i z jej
prowadzącym? Pytam z czystej ciekawości...
Pozdrawiam wszystkich serdecznie.

P.S
Nadal postuluję wyjaśnienie, co się stało z powtórką
dzisiejszego "Poranka.."??
Obserwuj wątek
    • jollaa Re: Radio "Argentyna" ?? 16.02.05, 10:38
      Argentynę prowadził Dariusz Bugalski, który zmarnował się w Trójce, jak wszyscy
      którzy z Tok fm (vide: Urbański - TVN; Ogiński – Puls; Radzińska - RMF, teraz
      Polsat; Rock - Polsat; Sokołowski – Kolor; Sobala – PIN, Puls. Przepadli
      bezwiednie, przynajmniej dla mnie Andrzej Szozda, Maria Czarnecka, Ubunakuki
      (?), Kuba Mielnik chyba Newsweek.
      • Gość: ina Re: Radio "Argentyna" ?? IP: w3cache.* / *.2-0.pl 16.02.05, 11:09
        Kiedys to bylo radio, ehh... Nieraz sie poplakalam przy Radiu Argentyna.
      • Gość: Ble ble Re: Radio "Argentyna" ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.05, 11:59
        > (?), Kuba Mielnik chyba Newsweek.
        Przekrój

A Maruszeczko?
        • Gość: Jacek Re: Radio "Argentyna" ?? IP: *.mega.com.pl 16.02.05, 12:05
          Maruszeczko - TVN, Ubunaququi (Horczyczak) - pogoda w Polsacie. Pzdr.
          • Gość: Ble ble Re: Radio "Argentyna" ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.05, 13:19
            Ciągle odnoszę wrażenie, że za Filipa nie wcielał się Horczyczak, tylko ktoś ze
            stuffu technicznego. Proszę o sprostowanie.
            Może w końcu Burli się ruszy i popyta weteranów. Prezesie - do dzieła!
            • Gość: Jacek Re: Radio "Argentyna" ?? IP: *.mega.com.pl 16.02.05, 13:47
              Wierz mi, że nikogo nie chcę pchać pod górę, ale sam słyszałem w ostatniej
              audycji osobnika z Burkina Faso jak Horczyczak się przyznał do "numeru" i z
              Ogińskim (ich występy zazębiały się w czasie) zrobili godzinę dostępną dla
              rozmów telefonicznych. Kilku słuchaczy wyraziło swoje zdziwienie. Poza tym
              chyba jako jedyny słuchacz dawnego TOKU posiadam koszulkę z akcji
              radiowej "dzieciak" ze wszystkimi podpisami ówczesnych prezenterów, w tym
              Ubunaququi-Horczyczak.
              • Gość: Ble ble Re: Radio "Argentyna" ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.05, 18:37
                Bardzo lubiłem dzwonione przebudzanki Horczyczaka. I uwielbiałem Filipa.
                Oczywiście, że słuchałem ostatniej audycji Filipa, jak niby jechał autobusem i
                łączył się z budek telefonicznych. I wspomnienia o Bożence, która niby wyszła za
                Murzyna i miała kłopoty na mazurskiej wsi. Tak, tak - to było radio. Zgrozą
                wiało jedynie w paśmie tandemu Laszuk - Czarnecka, gdy obie się nakręcały i
                poziom bzdury przekraczał nawet ponad Radio Rydzyka.
                Odnośnie bliźniaków Ubunaququi-Horczyczak, do pamięci dostało mi się, że to nie
                był Horczyczak. Jednak muszę teraz Jackowi uwierzyć. Koszulka dowodem :)
      • Gość: Pablo Kimono Re: Radio "Argentyna" ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 21:17
        Szozda - jest szefem jakiegos wydawnictwa, nie ma za czym tesknić
        • Gość: Ble ble Re: Radio "Argentyna" ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.05, 18:42
          Szozda jakiś czas był piarowcem w PWN. Teraz spadł do pomocnika trzymania
          mikrofonu w komunistycznej "jedynce". Czasami coś rzeknie światu, coś o skupie
          butelek albo o dziurach w serze. Szkoda mi gościa. W prawdziwym Tok FM sprawiał
          wrażenie faceta niezależnego. Sami rozumiecie, że nie mógł pozostać.
          Obecnie - w ramach ładu korporacyjnego - potrzebny jest inny typ pracownika.
    • Gość: Jola Re: Radio "Argentyna" ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.05, 15:37
      No to Horczyczak (Ubunakuki) też się marnuje jako pogodynka w Polsacie,
      Pamietam jak skoro świt radosny wpadał do studia Tok fm i miał zawsze
      optymistyczne wieści pogodowe. Miał pasmo budzeniowe, dzwonił też do słuchaczy
      i wyrywał ich ze snu. Fajnie było.
      • Gość: Falanga1 Re: Radio "Argentyna" ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 16:58
        Nigdy się specjalnie nie zgadzałem z opiniami głoszonymi na falach TOK FM , no
        może poza Marią Czarnecką i czasami Waldkiem Ogińskim. Ale kiedyś miało ono
        jakiś poziom , który zaniżała pani Laszuk , ale zawsze. Niestety wyrównali do
        dołu. Dlatego nie wspominajcie już starych dobrych czasów bo mi się robi smutno.
        • Gość: Sebastian Re: Radio "Argentyna" ?? IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 17.02.05, 21:31
          Szkoda że nie słuchałem.
          • Gość: SPROSTOWANIE Re: Radio "Argentyna" ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.05, 21:39
            Horczyczak na 100 % nie był Ubunakukim,zapomniałam teraz nazwiska faceta ale to
            nie był Horczyczak na 100%, ani nikt kto prowadził jakieś pasmo.
            • Gość: Jacek Re: Radio "Argentyna" ?? IP: *.mega.com.pl 18.02.05, 09:07
              Eee, co tu dużo gadać!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka