frau007 22.02.05, 14:42 Menu na dzisiaj: 1. Dziobak w rosole 2. Zapiekane trzyszcze w sosie szafranowym 3. Kompot z nerki (ręki?) Maradony Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
b00g13 Re: Wątek kulinarny 22.02.05, 16:58 Włośnie w jumacie Lewe prawidła ze śluzufkami finka Odpowiedz Link
lolik2 Re: Wątek kulinarny 22.02.05, 20:40 najpospolitszy włos w ciastku ale jaką ma siłę przebicia! Odpowiedz Link
dziad_borowy Re: Wątek kulinarny 23.02.05, 00:17 A jak juz sie przelewa to dobrze wlos odgarnac. Dzierżż!! Odpowiedz Link
kotbert Re: Wątek kulinarny 23.02.05, 00:14 Dzierżbór woda w cukrze i przesłodzona fasolka po bretońsku!! Odpowiedz Link
frau007 Menu na dzisiaj 23.02.05, 15:14 1. Kwaśny deszcz 2. Na palm nadziewany drucikami z żarówki 3. Mus z algorytmem Odpowiedz Link
aard Menu na dzisiaj 23.02.05, 16:44 1. Gołąbki na dachu 2. Ka wydrążona, ale nie nadziana 3. Oddech szczura Odpowiedz Link
frau007 Menu pauza 24.02.05, 14:02 1. Mata ala lama 2. Sura Koranu z manną albo materną 3. Wióry ze skóry Odpowiedz Link
aard Coś do Picia 24.02.05, 14:05 1. Koniaki jest (każdy vichy) 2. Sorbet elektryczny (wenn gorzej) 3. Pici polo Odpowiedz Link
frau007 Przepis na dzisiaj 24.02.05, 14:23 Teraz przepis: Yugo dring Dolej 28765 litrów wody (najlepiej z abysalnej strefy mroku) do 0,2 ml jadu kiełbasianego, salcesonowego, mortadelowego, ew. z ćevapcici. Pripravi sećerom. Przesącz przez rzeszoto. Wypij duszkiem, chaustem lub do syta. Zwróć resztę i oddaj w dobre usta. Svega ustnega ukusnega. ---------- Pozdrav iz Banjaluke Skywalker Odpowiedz Link
aard Zakąski 25.02.05, 11:13 1. Słone pieluszki, 2. Sezamki otwarte, 3. Majeranek otarty o śmierć. Odpowiedz Link
frau007 Jadło jednia 25.02.05, 12:28 Przepis na pieczoną nirwanę: Zluzuj świętego żwacza. Delikatnie oddziel bakterie i orzęski od czwartego żołądka. Rozgrzej sadło na woku, przełóż do fondue, odcedź przez durszlak szumowinę, wycedź zaklęcie, dosyp tytoniu Amphora, zezłoć ze złością, no wiesz - z biglem, z jajem, z całą tą pierdoloną otoczką okołokuchenną, z ruchami giętkiemi a swawolnemi, lawirując pomiędzy, meandrując jak kobra wychynąwszy z koszyka. Włóż do piecyka - jak cyka, ucykaj. Albo cekaj na wybuch. Nie docykaj uch garnka, patrz mu w oka. Gdy tęczówki dojrzeją - oka wykol. Przełóż z powrotem do woka. Medytuj 12 dni, pość, padnij, wstań, żwacza wyszoruj szczoteczką do butów, szuwaksem. Spocznij na zydlu. Bierz michę i łychę. Posyp iskariotą. ----------- Z cyklu Gotuj z Nitzsche'go Pascal Odpowiedz Link
szumuszu kuszące pachy w łazankach 26.02.05, 01:14 co należy nie dziobitnie dobać wietrząc kurowalne zbrodnie zwane newlife nie kijem to włącznią mawiano nie tym razem pieczarką kulać smak czy nie rozumiesz kałmuku siły starodruku? pichcić mi tu dano i na koniec posypka miał wierzchnio pachniony słony smacznego Odpowiedz Link
frau007 Re: kuszące pachy w łazankach 01.03.05, 10:23 O refrenie zapomniałwszy Pryprawa to skora do rozmnażania Menu na dzisiaj: 1. Kule w ogóle 2. Pies z kulawą nogą w soku z okien 3. Kompot z psiutki Odpowiedz Link
frau007 Menu na dzisiaj 02.03.05, 15:19 1. Chełbia na modro 2. Zeszyt w kratkę na parze bez kościelnego 3. Teoria Darwina w zarysie i seta Odpowiedz Link
frau007 Przepis na wosk 03.03.05, 14:51 Oto przepis na Składniki: 2 ampułki Protovoraxu, lawa wulkaniczna, 3 ha tajgi bądź tundry, masło Rozgrzej masło Naprędce dodaj egzodermę z palca Zawołaj Kaszę - Kaszaaaaaaaaaaaa!!!! Niech ona wreszcie to wszystko zrobi, wymiesza Pójdź do Lesza, Rusza i Czesza Jam jest wodą żywą - Paraklet, Parapet i Taboret Pat i Patefon Tak doszlismy do uszu Bo przecież miał być wosk. Odpowiedz Link
kalurza_bronzowego_plynu Menu na jeans 03.03.05, 17:03 1. Łożyska stożkowe w towocie 2. Strzał z ługu 3. (na popitkę) WD-40 Odpowiedz Link
szumuszu zwiad owsa 03.03.05, 20:45 dawno temu kiedy nie wyrabiano jeszcze ciasta żył sobie pachoł trudny wedle drogi do bagien miewał humory kartami rzucał na dwór kiedyś sposępniał stężniał zmężniał kulę nędzy wytoczuł spod liści umazał gębę z winogron kiści i zasnął owies pasł się nadal nieopodal o wiele mądrzejszy . Odpowiedz Link
frau007 Maciejosu! 04.03.05, 10:05 Może w sobotę (jutro) pogadamy o katarach? I o naszych górnognostyckich padołach? I o kaszance z podagrą? Odpowiedz Link
frau007 Savoir vivre 08.03.05, 16:39 Przy stole składamy dłonie w ciup, co oznacza pełną napięcia gotowość do pożarcia. Gdy nadejdzie odwilż, możemy przykryć się obrusem i udawać siano. Wystarczy opanować szelest, a wszyscy uwierzą. W przypadku rozlania kompotu ze śliwek - vanish, czyli zniknij jak najprędzej, rozpłyń się we mgle rozlanej cieczy. Żelazna zasada: tłuszcz z podbródka zlizuje partner/ka. Widelce po prawej, noże pod lewicą, łychy przy uchu, maszynka do mielenia dyskretnie pod nogami, długopis za pazuchą, pekińskie pałeczki perkusyjne u góry tak trochę z boku, lornetka noktowizyjna - jeśli koniecznie musisz nią jeść - w trzeciej kratce od dołu po lewej. Odpowiedz Link
lolik2 Re: Wątek kulinarny 09.03.05, 12:56 1. zagryzamy bułką z chrzęszczącą w zębach ćmą 2. popijamy wrzącą colą Odpowiedz Link
szprota moja ulubiona! 09.03.05, 13:32 lolik2 napisała: > 2. popijamy wrzącą colą mmmm, ciepła i bez gazu... :D Odpowiedz Link
lolik2 jest taki soczek do wody 09.03.05, 13:37 z Herbapolu o smaku coli ...nie będzie puenty... Odpowiedz Link
frau007 O Coli... 09.03.05, 14:03 Co oko wycoli: Cola w proszku z cebulką i skwarkami, przyprószona chitonami z komory eksplozyjnej Hanki Ordonówny Odpowiedz Link
yavorius No dobra, sami się o to prosiliście 09.03.05, 13:52 Moje menu: 1) Lazania 2) Smażona ryba, np. łosoś 3) Makaron z owocami morza 4) Makaron ze spaghetti 4) Makaron z pesto 5) Leczo 6) Naleśniki 7) Placki ziemniaczane 8) Pyzy z mięsem Jeśli o czymś zapomniałem, to przepraszam, ale jak mi się chce jeść!!! Do tego najlepsze piwo na świecie - reklama, a co tam - Heineken, mniaaaaam! Odpowiedz Link
huann Re: No dobra, sami się o to prosiliście 09.03.05, 15:24 yavorius napisał, to co napisał. nie robi to na mnie większego wrażenia. Odpowiedz Link
frau007 Fakt... 09.03.05, 15:35 ...ale może mu się pod skórę fizjologia wkradła? Przypiliło, zaburczało, a to juz coś. Odpowiedz Link
szprota Re: No dobra, sami się o to prosiliście 09.03.05, 15:40 huann napisała: > yavorius napisał, to co napisał. > nie robi to na mnie większego wrażenia. JAKTO???? Odpowiedz Link
frau007 Im więcej czytam... 09.03.05, 15:55 ... zagubiona w wątkach, tym częściej mam wrażenie, że wy wszyscy jesteście jedną osobą z niewiarygodnym rozmnożeniem jaźni... Odpowiedz Link
frau007 Dowód No.1 09.03.05, 16:00 • Lubisz surrealistów? Dziewczynki? Zostań Ajmakiem! - mspanc 16.08.2004 10:58 • Lubisz latać? Gulgulować? Zostań Rosomakiem! <nic> - yavorius 16.08.2004 11:00 • Lubisz spayować? Yavorzyć?* Zostań Yavoriusem! - latajacy_rosomak 16.08.2004 16:38 • Lubisz surówkę? Kraków? Zostań hutnikiem!/niet - latajacy_rosomak 16.08.2004 16:47 • Lubisz klucze? Drzwi? Zostań Zamkiem! - zamek 16.08.2004 18:11 • Re: Lubisz lubić? lubować? Zostań Lubiczem! - pawel-strzalka 16.08.2004 19:00 • Lubisz straszyc? Szproty? Zostan Aspazja z filetem - szprota 16.08.2004 19:07 • Lubisz zdobywac? Facetow? - aspazja.z.filetem 16.08.2004 20:34 • <ziew> - szprota 17.08.2004 17:37 • <smutna zaduma....> - aspazja.z.filetem 18.08.2004 01:33 • <wzruszenie_ramionami> - szprota 18.08.2004 20:25 • <nostalgiczne wzruszenie> - aspazja.z.filetem 19.08.2004 10:48 • Lubisz magie? Koty? Zostan Maginiaczkiem! - szprota 17.08.2004 17:39 • :///////////////////////////////////////////////// - blq 18.08.2004 13:23 • Re: ://////////////////////////////////////////// - maginiak 19.08.2004 12:50 • i lipa :)))) <noł noł> - yavorius 19.08.2004 15:29 • Re: ://////////////////////////////////////////// - latajacy_rosomak 19.08.2004 19:21 • Re: ://////////////////////////////////////////// - doktor_lubicz 19.08.2004 20:36 • ale chyba nie muchy? - latajacy_rosomak 20.08.2004 09:11 • a dlaczego niemuchy - maginiak 23.08.2004 11:23 • bo toperze - latajacy_rosomak 23.08.2004 19:56 • bleble a jednak - mspanc 19.08.2004 19:25 • Re: bleble a jednak - blq 21.08.2004 02:21 • hmmm - b00g13 22.08.2004 03:21 • Re: hmmm - szprota 23.08.2004 16:29 • a jam sądził - latajacy_rosomak 23.08.2004 19:55 • a z tego co wiem - szprota 23.08.2004 20:04 • Poniekąd słusznie - aard 24.08.2004 09:21 • ale jednak - latajacy_rosomak 24.08.2004 10:05 • kończąc (dark side of the) moondrością ludową - latajacy_rosomak 24.08.2004 13:32 • Lubisz ciułać? Ciułałę? Zostań Neociułanem - yavorius 14.09.2004 10:40 • Lubisz pasożytować? Dziewczynki? Zostań Tasiemcem! - zamek 15.11.2004 12:08 • Lubisz Strzałki? Wektory? Zostań Pawłem! - yavorius 17.11.2004 09:12 • Lubisz konserwować? Zostań benzoesanem sodu! - benzoesan.sodu 07.03.2005 10:40 Odpowiedz Link
dziad_borowy Nie, nie , nie 09.03.05, 16:18 Jestesmy dwoma osobami. Jedna to Dziad, a druga Borowy. Kreseczka pomiedzy jest nikim. No dobra. Nikim waznym. Ok, ok. Nikim az tak bardzo waznym. Ech, niech bedzie. Trzecia osoba jest kreseczka. A zatem: Jestesmy trzema osobami. Dzierżbór niezłe wyliczanko!!! Odpowiedz Link
frau007 Dowód No.2 09.03.05, 16:23 To jest - rzekłabym - koronna poszlaka: Myślę, że... Autor: aard Data: 20.12.2004 10:03 piszę, więc (tu) jestem. Odpowiedz Link
the_borg Tak sobie, drono aard, tłumaczcie 09.03.05, 16:38 każdemu wolno się odurzać czym chce. Odpowiedz Link
frau007 Nie zaprzeczę 09.03.05, 16:49 Ani nie potwierdzę. Być może jestem aardem, ale podjęłam trud odklejenia się! Odpowiedz Link
szprota nieprawda! 09.03.05, 16:54 ja na przykład chętniej bym była Lolikiem, bo jest ładniejsza od Aarda! Odpowiedz Link
aard Hmm, jak by Ci to powiedzieć... 09.03.05, 16:55 szprota napisała: > [...] Lolikiem, bo jest ładniejsza od Aarda! Co prawda, to prawda, ale tak się składa, że Lolik też jest aardem :) Odpowiedz Link
szprota w takim razie 09.03.05, 16:58 ja poproszę o najładniejszą część ciebie :) [no i wyszło, że znowu cię proszę o rękę...] Odpowiedz Link
aard niestety 10.03.05, 11:45 szprota napisała: > [no i wyszło, że znowu cię proszę o rękę...] A ja ponownie odmawiam. Wprawdzie zaciśniona raczej na trzonku dziaby niż na manetce, ale wciąż zajęta :) Odpowiedz Link
frau007 Ha, ha, ha! 09.03.05, 17:02 To jest zaczyn wielkiej wojny w obrębie aarda! Wasz kosmos runie, cyknie jak bańka Wklęśnie Wszyscy powrócicie do Pleromy Kierujcie się w stronę światła... Odpowiedz Link
lolik2 z bojowym okrzykiem na ustach: 10.03.05, 08:17 LIGAARD RZĄDZI, LIGAARD RADZI, LIGAARD NIGDY CIĘ NIE ZDRADZI! Odpowiedz Link
aard jak wszyscy, to wszyscy! Lolik też! /nicieniawątpl 10.03.05, 11:48 iwości są zawsze trudne, a zwłaszcza gdy brak środków, by wiązać koniec z końcem. Odpowiedz Link
lolik2 boję się 10.03.05, 11:56 być aardem, bo on ma czarne oczy jak sam djaboł <sama_widziałam> Odpowiedz Link
aard mrrau! 10.03.05, 13:02 Lolik2 wstrząsnęła się na piśmie: > boję się być aardem, bo on ma czarne oczy jak sam djaboł > <sama_widziałam> Podoba mi się ten komplement. To naprawdę miły komplement :) Odpowiedz Link
yavorius >Huann 09.03.05, 20:11 huann napisała: > yavorius napisał, to co napisał. > nie robi to na mnie większego wrażenia. Twoja strata, będzie więcej dla mnie ;D :D :D Dopiszę może jeszcze sałatkę z tuńczyka i takąż z kurczaka. Odpowiedz Link
frau007 Re: a czy tuńczyk 10.03.05, 10:12 szprota napisała: > jest odpowiednio skomplikowany? Ciągnę więc kosmogonię RU po przerwie: Na początku był szprotaard - byt okreslany w szeregu negacji Nieporuszony, Niewysławialny, Niepoznawalny, Nierozdzielny Logos Wyemanowała z niego szprota - Myśl, pierwiastek bez wątpienia żeński W wyniku czego nastąpił kosmiczny skandal w łonie RU Byty zaczęły się mnożyć i spadać coraz niżej... CDN Odpowiedz Link
aard Czekam w napięciu co dalej... 10.03.05, 11:52 przyznam, że zaczęło się ultraciekawie (a że niezgodnie z prawdą? to tym więcej mówi o wszystkich ludzkich hipotezach :) Kontynuuj, pliz!! Odpowiedz Link
huann Re: Wątek kulinarny 10.03.05, 12:40 boczuś??... hmmm, BOCZUŚ :D -- boczuś yest yak niewyasta tłusta a pyękna Odpowiedz Link
frau007 Kontynuując kosmogonię 10.03.05, 14:22 Było tak: Na początku był szprotaard - byt okreslany w szeregu negacji Nieporuszony, Niewysławialny, Niepoznawalny, Nierozdzielny Logos Wyemanowała z niego szprota - Myśl, pierwiastek bez wątpienia żeński W wyniku czego nastąpił kosmiczny skandal w łonie RU Byty zaczęły się mnożyć i spadać coraz niżej... Dalej mogło być tak: Wśród mnożących się eonów znalazła się Sophia - kaluza_bronzowego_plynu (czy jakoś tak) To ona stała sie powodem upadku ostatecznego, bo dążąc do aarda-Logosu skuszona jego odbiciem w sobie (tj. w kaluzy) zakochała się w nim (w odbiciu, odbyciu?) postanowiła stworzyć coś na jego podobieństwo doszło do kolejnej kosmicznej katastrofy, bo stworzyła byt kaleki... CDN Poproszę o tropy Odpowiedz Link
aard Naprowadzając coraz dalej... 10.03.05, 14:42 To może ja zacznę: "Na początku było ayea!..." Odpowiedz Link
frau007 Re: Naprowadzając coraz dalej... 10.03.05, 14:59 Ezoteryczna podpowiedź, zaiste. Kto zacz huann? Maginiak? Lolik? Dziad_borowy? Pytań tyle, ile bytów... Odpowiedz Link
frau007 Ooooj, 10.03.05, 16:01 bardzo mi ta ukryta księga pomoże, rozjaśni i ściemni Muszę mieć jednak czas na tajemne studia Choć nie wycofam się z tego, co już wyszło A w międzyczasie... Czy czekoladę na poczekalni w rybnym w usto zwijać wolno? Rybożercy wszak czkawką tołpyżą owładnięci Mogą sobie pomyśleć, że to coś w rodzaju demonstracji czekoladopodobnej Jakkolwiek nie jest naszym zamiarem drażnienie ich kubków podniebiennych Gigant-migdałków gibko poruszanych tchnieniem Nie niem, nie fran, nie w niem Szukać więc trzeba kantyczek swawolnych LaiBacha Po mieczu azjaty ze słoweńskiej majtki Odpowiedz Link
frau007 Oooooj2 11.03.05, 14:04 Rzuciłeś mię w otmęt Dwóch Żyraf I jakoś nie mogę się pozbierać Z kazdym nowym wątkiem muszę dokupywać dwie dioptrie, co skończy się operacją Bo mi okularzyska strasznie już ciążą Musztarda że tak powiem z nalepką od majonezu Odpowiedz Link
dziad_borowy Szczera odpowiedź 10.03.05, 16:08 Prawdziwy jest tylko Hułan. Jest on malym, chinskim chlopcem, ktory cale dnie spedza przed komputerem, podczas gdy Jego rodzice zbieraja ryz miska za miska. To oczywiste, ze Mu sie nudzi jak siedzi tak samotnie posrodku wielkich Chin w malej chinskiej wiosce. Wiec stwarza ciagle nowe osoby, ktore pozwalaja mu sie czuc jak na 5. Alei w Lodzi. Kazda osobe stwarza dla innych celow. Maginiaka, by moc sobie z Nia cos poupuszczac i powylewac, Lolika by moc wspolnie "JAKTOwac" i by inna Jego postac Dziad Borowy mogla wiedziec jak Lolik nie wyglada, a Dziada_Borowego po to, by wszystkie sygnaturki miely przejsc do kogo. Podpisano: Maly chinski chlopiec Hułan zalogowany obecnie jako Dziad Borowy. -- chujowo Odpowiedz Link
frau007 Popatrz, popatrz... 10.03.05, 16:16 Jak to się intuicyjnie zlewa... Właśnie Hułana wytypowałam w swych rozważaniach na demiurga, jednakowoż nie oznacza to, że przeczę w ten sposób istnieniu innych wcześniej stworzonych bądź stwarzających demiurg - jak to demiurg - nie ustaje w stwarzaniu i sam nie wie skąd pochodzi Bo bardzo zajęty jest Odpowiedz Link
lolik2 o, jakoś dziwnie się wysłało 11.03.05, 14:45 miało być tak: bratnia dusza! :) frau napisała: JAK TO się intuicyjnie zlewa... Odpowiedz Link
huann DLACZEGO DZIŚ WSZYSCY PISZĄ O JEDZENIU?!?!?!?!?!?! 10.03.05, 15:51 czy dziś jest Świętego Kuronia Makłowicza?? Odpowiedz Link
frau007 No jak to???????? 10.03.05, 16:09 Wszak dzisiaj jest święto Polskich Kolei Państwowych A to nas nieuchronnie naprowadza na dziwne połączenia Co z kolei naprowadza nas na połączenie dwóch spółgłosek zupełnie w języku polskim niezwykłe mianowicie: "kn" A dodając do tego r: zyskujemy wyjątjkowe "rkn" które zdarza się tylko w połączeniu Dokto-rkn-orr Wyjątkowe jest również "rżb", ale to już zupełnie inna histaria Odpowiedz Link
huann Re: No jak to???????? 11.03.05, 16:09 kiedyś się chciałem zapisać do 'rkn', ale ajmak mnie uratował! Odpowiedz Link
szumuszu a.. 11.03.05, 16:23 a.. a.. w podstawówce a kiedyś to pani kazała z plastyki zrobić zimę i zrobiłem na czarnym papierze z pasty do zębów nivea i biegłem zajebiście szybko do szkoły żeby dostać piątkę i mi się od wibracji bieżnych jebiana nivea wykruszyła i poległem w dwóji niesprawiedliwie losowo i gdzie była radiomaryja wtedy no gdzie w konkursie na najdłuższy obierek jury podeszło i podniosło i już miało powiedziec ten ci wygrał ale się obierek od gwałtowności sędzioskiej urwał na co rzekli skolbyszyny trudno i poszliwpindu i gdzie była radiomaryja wtedy no gdzie w autobusie ... Odpowiedz Link
szumuszu po/siłek 11.03.05, 16:33 kiedy siadam do stołu nerwowo się rozglądam trzymając kurczowo śtućc.. takie oczekiwanie na strawę uwalnia codzienny wszechobecny garb niemocy i strachu raz jeden szczypawka chciała mi wejść do ucha w tejże własnie chwili i wyczuwając naprężenie szyji z własnej woli odpadła .. czuła mój brak kompromisu kotlet schabowy sam się zawija w zawijas ze strachu lękliwe pierogi osłaniają się okrasą z tłuszczu i cebulki przerażony koper na zmiażdżonych ziemniakach wie, że jego los przesądzon dawno ryba smażona bez głowy zerka głowobrakiem na cytryny żółć z bojaźnią że ho płaskie sałaty zmierzwione gdzieniegdzie ciosem śmietany rozdziewają paszcze jak klony w serialach pieczarki chowają swe wnętrzunia licząc na łagodniuśki wyroczeknóż karcąc wołowinę odcina przesądzony los następnej minuty brzuch brzuszy się po uszy trawienie zaraz ruszy ... Odpowiedz Link
aard Polityczne menu na dzisiaj 23.03.05, 12:56 1. Kurczuk z potwarką 2. Bela zawijana 3. Pies kudłaty Odpowiedz Link
szumuszu Wątek kurtkarny 26.03.05, 14:59 włożyłem kurtkę nerwowo wyszedłem do świata w kurtce mną nadziewanej i faktycznie miałem siłę farszu następnym razem założę alarm ... z ludowości .. z dawien dawna wiadomo że kiełbasa zwinięta w pęto oznacza święto z władegowostoku .. nie wykonam skoku poczekam do zmroku cały czas na oku mam hurtownię soku opowiadanie.. kiedy sie widelcem podtrymując mięso próbuje oddzielić chrząstkę z jadła misternie czuć, że najbliższa rodzina wodząc wzrokiem za widelcem tymże dobrze nam życzy kciui trzmając pod obrusem jak krowie wymiona... nagle.. chlast rozczarowanie omrus uborusano czymże surówka dla gardła gdy gospodyni blada nie przejmować się każe i na dupie siadać drugie danie - szasz_łyk matko Odpowiedz Link
frau007 Balkan bulgot 29.03.05, 13:07 Josz mi jaje u żeludacu igraju, josz mi szopski salad lepo u soku pliva, ali moram polako na javu se probiti, jer utopija dogoriva, hej. Zaszto svako sveto mora da se u taj naczin finalizira? Ne razumem szta se svira, trażim sens, a ne podiram. Poszłam do kościoła w dobrej wierze. Ksiądz coś długo nie wychodził. Moje dziecko zapytało: - A dlaczego nie ma Pana Boga? Musiałam uciekać, bo to była Wielka Niedziela. Odpowiedz Link
huann Wątek kulinarny 18.03.06, 14:22 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=36854&w=35643569 Odpowiedz Link
szprota nowe skorki 19.03.06, 20:20 co to ja miałam? aha. całkowicie, aż do wpisania kodu pin2. Odpowiedz Link
meteor2017 Człowiek Paroovla 06.03.07, 16:44 Teraz zaserwowany jako zimny drań, ale lada chwila zostanie przemieniony w cieplusiego hot doga... Odpowiedz Link
meteor2017 Czy wronę z sygnaturki post wyżej 06.03.07, 17:42 da się przerobić na parówki? Odpowiedz Link
vauban Re: ringabulina 08.03.07, 01:53 to zaiste, piękne słowo. Kojarzy mi się z jakimś nowym antybiotykiem. Odpowiedz Link
vauban Re: ciekawe ! 08.03.07, 01:57 Dokąd mogą zaprowadzić przypadkowe linki. Od ringabuliny doszedłem tu: www.delikatesyfilip.pl/?gclid=CI2U34f844oCFTwHQgodfQ6X2A smacznie, ale drogo :( Odpowiedz Link
vauban Re: a co dopiero: 08.03.07, 02:04 Potrawka wiejska ze ślimaków, Teryna ze ślimaków ze skwarkami, Krem ze ślimaków, Cały biały tuńczyk Germon w oleju z oliwek , Filet z pstrąga z migdałami w oleju z oliwek, Całe kasztany w zamknięciu próżniowym, Musztarda z Dijon na winie z Burgundii, itp. Odpowiedz Link
huann co dopiero? jak to co... 08.03.07, 02:05 ŻRRRRRYYYĆ !!! vauban napisał: > Potrawka wiejska ze ślimaków, > Teryna ze ślimaków ze skwarkami, > Krem ze ślimaków, > Cały biały tuńczyk Germon w oleju z oliwek , > Filet z pstrąga z migdałami w oleju z oliwek, > Całe kasztany w zamknięciu próżniowym, > Musztarda z Dijon na winie z Burgundii, > itp. Odpowiedz Link
huann ringabulina - miałem podobne skojarzenie 08.03.07, 01:57 jakaś egzotyczna jak rój much, jak mój ruch (w przód i w tył hej chłopcy ciągaj tam) choroba zamorska, a jednocześnie panaceum na nią. taki dr J. i mr H. światowej epidemiologii w jednym. Odpowiedz Link