Dodaj do ulubionych

Wybierz Muzykę w RMF - ściema

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.05, 20:03
RMF chwali się, że słuchacze programują muzykę i wybierają, co ma być
zagrane.

Poniżej lista utworów, które zostały "wybrane" na dzień dzisiejszy. Aż 21
pozycji z poniższej listy jest na tzw. playliście i jest grana niezależnie od
tego, czy ktoś zagłosuje na dane nagranie.

01. KASIA KOWALSKA - PROWADZ MNIE g. 15-18
02. LEMAR - IF THERE'S ANY JUSTICE g. 09-12
03. ROD STEWART - WHAT A WONDERFUL WORLD g. 06-09
04. SCORPIONS - STILL LOVING YOU g. 15-18
05. ALIZEE - MOI LOLITA g. 09-12
06. SARAH CONNOR - LIVING TO LOVE YOU g. 15-18
07. KEANE - EVERYBODY'S CHANGING g. 18-21
08. PERFECT - NIEPOKONANI g. 12-15
09. BRODKA - DZIEWCZYNA MOJEGO CHLOPAKA g. 06-09
10. SHAKIRA - WHENEVER, WHEREVER g. 09-12
11. WHITNEY HOUSTON - ONE MOMENT IN TIME g. 15-18
12. ADIEMUS - ADIEMUS g. 18-21
13. HOOBASTANK - THE REASON g. 12-15
14. KOMBII - SEN SIE SPELNI g. 09-12
15. SHABBA RANKS - MR LOVERMAN g. 12-15
16. T.LOVE - NIE NIE NIE g. 06-09
17. UNITING NATIONS - OUT OF TOUCH g. 15-18
18. KRZYSZTOF KILJANSKI & KAYAH - PROCZ CIEBIE NIC g. 18-21
19. CONNELLS - 74-75 g. 09-12
20. BAJM - TA SAMA CHWILA g. 12-15
21. AMANDA LEAR - ENIGMA g. 06-09
22. BRIAN MCFADDEN - REAL TO ME g. 12-15
23. KILLER - LIAR g. 03-06
24. GENESIS - I CAN'T DANCE g. 12-15
25. JERMAINE JACKSON - WHEN THE RAIN BEGINS TO FALL g. 09-12
26. BELOVED - SWEET HARMONY g. 15-18
27. ANN WINSBORN - EVERYTHING I DO g. 15-18
28. WILKI - SLONCE POKONAL CIEN g. 09-12
29. SMOKIE - LIVING NEXT DOOR TO ALICE g. 06-09
30. POINTER SISTERS - IM SO EXCITED g. 09-12
31. K-MARO - FEMME LIKE U g. 06-09
32. FATBOY SLIM - THE JOKER g. 18-21
33. PET SHOP BOYS - GO WEST g. 09-12
34. REMBRANDTS - I'LL BE THERE FOR YOU g. 15-18
35. NADIYA - SI LOIN DE VOUS g. 06-09
36. BLUE - CURTAIN FALLS g. 15-18
37. GUNS N' ROSES - DON'T CRY g. 12-15
38. POLICE - EVERY BREATH YOU TAKE g. 12-15
39. NATASHA BEDINGFIELD - UNWRITTEN g. 09-12
40. J-FIVE - FIND A WAY g. 18-21

Obserwuj wątek
    • homo.sluchaczus Re: Wybierz Muzykę w RMF - ściema 22.02.05, 09:32
      racja. hmmm. a ciekawe co zrobią, jak zagłosuję na..... np. nirvane - "smells
      like a teen spirit"? i mnostwo innych ludzi tak zrobi. zagraja??
      • letthereberock kto wierzy w duchy? 22.02.05, 09:54
        Przecież wiadomo, że tego typu radio ma ułożoną playlistę i będzie ludziom
        wciskać, że to oni ją wybrali. To tak jak Telekamerę przyznano Daryl Hannah, bo
        akurat mogła przyjechać, a nie dlatego, że nagle wszyscy sobie o niej przypomnieli.
        • Gość: tomek Re: kto wierzy w duchy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 11:59
          Ja od dawna wpisuję w tą listę "Polskę" Kultu. NA tej liście top40 nigdy tego
          nie było a w radiu- to nie wiem, bo nie słucham RMFu ;)
          Jeżeli ktoś słyszał Polskę Kultu- niech da znać ;)
          • elsik Re: kto wierzy w duchy? 22.02.05, 20:05
            Gość portalu: tomek napisał(a):

> Ja od dawna wpisuję w tą listę "Polskę" Kultu. NA tej liście top40 nigdy tego
            > nie było a w radiu- to nie wiem, bo nie słucham RMFu ;)
            > Jeżeli ktoś słyszał Polskę Kultu- niech da znać ;)

A może by tak wszyscy z tego forum zaglosowali na "Polskę" i zobaczymy czy zagrają?

• Gość: FMR Re: kto wierzy w duchy? IP: *.chello.pl 22.02.05, 21:46
              musialoby sie sprezyc cale forum zeby zagrali "Polske"... a moze zaglosujmy na
              Radiohead albo Skunk Anansie ;-)
              • Gość: homo.sluchaczus Re: kto wierzy w duchy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 09:15
                Gość portalu: FMR napisał(a):

> musialoby sie sprezyc cale forum zeby zagrali "Polske"... a moze zaglosujmy
                na
                > Radiohead albo Skunk Anansie ;-)

hmmmm.... niezła myśl. możemy tak zrobić. np. cała społeczność forum głosuje na
                jakiś utwór? tylko uzgadniamy, jaki. co sądzicie?
                • Gość: gauche Re: kto wierzy w duchy? IP: *.ztpnet.pl 23.02.05, 10:22
                  Pomysl Nirvany "Smells like teen spirit" wydaje sie najlepszy. Target RMFu
                  chyba pospadalby z krzesel :) Ja glosowalem kiedys na Rammsteina, ale chyba nie
                  ma szans wygrac z Celine Dion czy Kombii ;)
                  • Gość: jacek Re: kto wierzy w duchy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.05, 12:24
                    ja oddalem dzisiaj glos na POLSKE
                    • Gość: tomek Re: kto wierzy w duchy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 14:51
                      No to jak? Na co głosujemy? Niech ktos rzuci hasło na co, powpisujemy to w
                      różne wątki, i poczekamy ;) Niech drży target RMFu ;)
                      P.S.
                      Na Polskę głosuję nadal i efekt żaden.
                      • Gość: Nexus Re: kto wierzy w duchy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 15:03
                        Ja zagłosowałem na Polskę Kultu tak jak proponował ktoś już powyżej :)
                        • homo.sluchaczus Re: kto wierzy w duchy? 23.02.05, 15:38
                          więc głosujemy wszyscy na "Polskę", ok?
                          • Gość: FMR Re: kto wierzy w duchy? IP: *.chello.pl 23.02.05, 17:54
                            homo.sluchaczus napisał:

> więc głosujemy wszyscy na "Polskę", ok?

OK :-)
                            • oda_nobunaga Re: kto wierzy w duchy? 23.02.05, 18:04
                              W takim razie i ja sie dołaczam:))
                              • Gość: tomek Re: kto wierzy w duchy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 19:47
                                No to widzę, że "Polska" cieszy się powodzeniem ;) Głosujmy- zobaczymy co z
                                tego wyjdzie! Mam niestety przeczucie, że nic nie wyjdzie... ;)
                                • homo.sluchaczus Re: kto wierzy w duchy? 24.02.05, 10:08
                                  już zagłosowałem.
                                  • Gość: oda_nobunaga Re: kto wierzy w duchy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 10:48
                                    Ja równiez
                                    • Gość: gauche Re: kto wierzy w duchy? IP: *.ztpnet.pl 24.02.05, 12:54
                                      Juz widze jak w RMFie puszcza piosenke o "zarzyganych chodnikach" ;)
                          • Gość: frantic Re: kto wierzy w duchy? IP: 213.241.34.* 14.04.05, 22:58
                            OK, poszło na Polskę :-)
                  • Gość: jagg Re: kto wierzy w duchy? IP: *.turek.sdi.tpnet.pl 26.02.05, 01:45
                    Gość portalu: gauche napisał(a):
                    >Ja glosowalem kiedys na Rammsteina, ale chyba nie
                    > ma szans wygrac z Celine Dion czy Kombii ;)

A ja Rammsteina nie moge znalesc na "liscie wyboru RMF-u", a tak mi sie pooba
                    ostatno America:))
          • t.o.m.e.k Re: kto wierzy w duchy? 24.02.05, 11:15
            Gość portalu: tomek napisał(a):

> Ja od dawna wpisuję w tą listę "Polskę" Kultu. NA tej liście top40 nigdy tego
            > nie było a w radiu- to nie wiem, bo nie słucham RMFu ;)
            > Jeżeli ktoś słyszał Polskę Kultu- niech da znać ;)

Wpisuj, wpisuj - o to właśnie chodzi, żebyś wpisywał, płacił za sms-y, którymi
            operatorzy dzielą się z RMF-em (i innymi stacjami), a i tak rozgłośnie mają już
            playlistę ustaloną z góry...
            A jak chcesz posłuchać sobie POLSKI, to po prostu idź do sklepu i kup sobie
            płytę. Pewnie więcej kasy wydałeś na sms-y niż warta jest tego sama płyta...
            • viking73 Re: kto wierzy w duchy? 24.02.05, 11:21
              Żeby «zamówić» piosenki w RMFie nie trzeba wysyłać esemesów - wystarczy wejść
              na ich stronę internetową.
            • Gość: tomek Re: kto wierzy w duchy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 20:30
              Nie płace za SMSy, poniewaz głosuję przez Internet i nie słucham tego radia.
              Polskę mam w domu, jak zreszta wiele innych nagrań Kultu. Pozdrawiam!
    • Gość: Analityk Re: Wybierz Muzykę w RMF - ściema IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.05, 19:44
      Lista z dnia dzisiejszego. Tym razem "słuchacze wybrali" 19 utworów z playlisty.

01. SARAH CONNOR - LIVING TO LOVE YOU g. 15-18
      02. KRZYSZTOF KILJANSKI & KAYAH - PROCZ CIEBIE NIC g. 12-15
      03. ROD STEWART - WHAT A WONDERFUL WORLD g. 09-12
      04. ROBBIE WILLIAMS - FEEL g. 06-09
      05. DEPECHE MODE - FREELOVE g. 12-15
      06. KASIA KOWALSKA - PROWADZ MNIE g. 09-12
      07. BRODKA - DZIEWCZYNA MOJEGO CHLOPAKA g. 06-09
      08. A-HA - CRYING IN THE RAIN g. 12-15
      09. ERA - AMENO g. 18-21
      10. LEMAR - IF THERE'S ANY JUSTICE g. 12-15
      11. T.LOVE - NIE NIE NIE g. 15-18
      12. KEANE - EVERYBODY'S CHANGING g. 06-09
      13. ROLLING STONES - ANGIE g. 12-15
      14. EURYTHMICS - WHOS THAT GIRL g. 06-09
      15. KOMBII - SEN SIE SPELNI g. 15-18
      16. MARTIKA - TOY SOLDIERS g. 09-12
      17. GEORGE MICHAEL - OUTSIDE g. 18-21
      18. BRIAN MCFADDEN - REAL TO ME g. 15-18
      19. UNITING NATIONS - OUT OF TOUCH g. 09-12
      20. STATUS QUO - IN THE ARMY NOW g. 06-09
      21. BEVERLY CRAVEN - PROMISE ME g. 15-18
      22. AMANDA LEAR - ENIGMA g. 12-15
      23. HOOBASTANK - THE REASON g. 09-12
      24. EAGLES - HOTEL CALIFORNIA g. 18-21
      25. ROBERT GAWLINSKI - NIE STALO SIE NIC g. 06-09
      26. KILLER - LIAR g. 09-12
      27. COCK ROBIN - WHEN YOUR HEART IS WEAK g. 12-15
      28. GROOVE COVERAGE - GOD IS A GIRL g. 15-18
      29. BRYAN ADAMS - INSIDE OUT g. 06-09
      30. ANN WINSBORN - EVERYTHING I DO g. 12-15
      31. J-FIVE - FIND A WAY g. 15-18
      32. SANDRA - EVERLASTING LOVE g. 06-09
      33. NATALIE IMBRUGLIA - TORN g. 12-15
      34. FATBOY SLIM - THE JOKER g. 06-09
      35. NATASHA BEDINGFIELD - UNWRITTEN g. 18-21
      36. WHITNEY HOUSTON - I'M EVERY WOMAN g. 12-15
      37. SHERYL CROW - ALL I WANNA DO g. 12-15
      38. NADIYA - SI LOIN DE VOUS g. 09-12
      39. WILKI - SLONCE POKONAL CIEN g. 12-15
      40. MILLI VANILLI - GIRL, YOU KNOW IT'S TRUE g. 15-18

• Gość: FMR Re: Wybierz Muzykę w RMF - ściema IP: *.chello.pl 23.02.05, 20:49
      No wiec jutro wszyscy glosujemy na "Polske"! Pewnie nic z tego nie wyjdzie, ale
      probujmy :-)
    • Gość: Adam Czerwinski Re: Wybierz Muzykę w RMF IP: *.rmf.pl / *.rmf.pl 24.02.05, 15:02
      Pozdrawiam wszystkich, ktorzy glosowali na "Polske" Kultu.
      Niestety wczoraj oddano tylko 7 glosow na te piosenke (w tym kubik1/emtakubik
      to glosy oddane z jednego komputera - liczone sa jako 1):

2005-02-23 21:20:20 80.53.***.*** adam
      2005-02-23 21:14:30 62.111.***.** liszek1
      2005-02-23 19:58:37 83.26.***.** emtakubik
      2005-02-23 19:04:17 83.30.**.*** sluchacz
      2005-02-23 18:31:02 217.30.***.** manzari
      2005-02-23 14:53:37 83.26.***.** kubik1
      2005-02-23 14:26:50 83.29.**.*** Nexus
      2005-02-23 09:08:32 80.55.***.*** jagg

Dla porownania na inna piosenke Kultu "Gdy nie ma dzieci" oddano wczoraj ponad
      200 glosow.

Najwieksza jednak ilosc glosow dostaja aktualne przeboje -
      czyli "zdekonspirowana" przez Analityka - playlista. O te piosenki sluchacze
      prosza najczesciej i dlatego tez sa najczesciej grane na antenie. A nie na
      odwrot. Zreszta na te same piosenki sluchacze glosuja tez na Popliscie.
      Jezeli maleje zainteresowanie jakas piosenka, zmniejsza sie tez liczba jej
      emisji na antenie.

I tak dla informacji:
      Codziennie kilka tysiecy sluchaczy wybiera muzyke na stronach www.rmf.fm. Na
      antenie emitowane sa piosenki, ktore maja najwiecej glosow.

Serdecznie wszystkich pozdrawiam

Adam Czerwinski RMF FM
      • Gość: Nexus Re: Wybierz Muzykę w RMF IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.05, 15:23
        Dzisiaj w RMF FM słyszałem Skonk Anansie o godz 14.13. Wprawdzie jedna jaskółka
        wiosny nie czyni ale jest to dobry znak. Ciekawy jestem czy zagrali „Polskę”
        Kultu na którą wczoraj glosowaliśmy. Ja niestety nie słuchałem dziś długo RMF-u
        a więc mogłem przeoczyć
      • szybki_wytrysk Re: Wybierz Muzykę w RMF 24.02.05, 16:04
        Precz z RMF FM !!! Badziewie straszne. A zasady konkursu , to juz kompletna
        żenada. Trzeba się zarejestrować i wymyślic zagadke . A po cholerę .
        Myślicie ,że Polacy mają czas ? Na chleb muszą robić i nie maja czasu na wasze
        denne pierdoły. To zupełnie tak ,jak z waszymi trójwymiarowymi plakatami.
        Najpierw trzeba było się zatrzymać przed bilboardem, potem kupić lub poszukac
        okularów - i stanąć 10 metrów przed obrazkiem . Toż to jakiś idiota wymyślił.
      • viggo Re: Wybierz Muzykę w RMF 24.02.05, 17:03
        Nie musisz wcale sie tlumaczyc czy puscicie Kult na antenie czy tez nie. Z
        reszta chyba nikt kto pisze na tym forum RMFu nie slucha. Kto moglby zniesc
        wielogodzinna meczarnie piosenaczkami typu Kombii, Sarah Conor czy Celine Dion.
        Do tego wiadomosci a raczej gonienie za tania sensacja i ciagle reklamy.

• Gość: Analityk Re: Wybierz Muzykę w RMF IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 18:47
        1. Gdyby słuchacze nie głosowali na tzw. playlistę, to czy utwory te nie
        pojawiałyby się na antenie w określonej rotacji (za wyjątkiem poplisty - nie
        częściej niż co 6 godzin)? Moim zdaniem i tak by się pojawiły, co najwyżej
        spadłyby z playlisty w weekendy, czyli wtedy, gdy playlista jest aktualizowana.

2. Osoby odwiedzające stronę rmf.fm w żaden sposób nie mogą być traktowane jako
        próbka reprezentatywna dla targetu do którego swój program kieruje RMF i ciężko
        uwierzyć w to, że RMF programuje muzykę tylko i wyłącznie w oparciu o tę grupę.

3. Poplista niezupełnie przekłada się na playlistę - dla przykładu:
        U2 "Sometimes You Can't Make It On Your Own" jest od 39 dni na popliście, a na
        playlistę się nie załapało.

4. Faktem jest, nie mogę zaprzeczyć, że od pewnego czasu (mniej więcej od
        początku tego roku) poprawiła się muzyka w RMF, ale wciąż nie jest - i chyba
        nigdy nie będzie tak dobrze jak około dekadę temu. A szkoda.
      • Gość: tomek Re: Wybierz Muzykę w RMF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 20:27
        Szanowny Panie z RMfu!
        emtakubik i kubik1 to rzeczywiście ja i moja siostra. Niemniej jednak oba te
        głosy sa oddane z różnych komputerów- ja zagłosowałem na piosenkę ze szkoły a
        siostra z domu. Nie wiem czy po prostu sugeruje się Pan tylko nickami podobnymi
        czy tez sama domena neostrada.pl traktowana jest jako 1 komputer...
        Pozdrawiam serdecznie!
      • homo.sluchaczus Re: Wybierz Muzykę w RMF 25.02.05, 09:57
        hmmm. ale jesli dobrze zrozumialem, to cale to glosowanie mialo byc wczoraj
        przeprowadzone, a nie 23 lutego. tak czy inaczej dalej namawiam, abysmy
        glosowali na Polske.
        a mam pytanie do Pana Adama Czerwińskiego - czy naprawdę aż tyle głosów jest
        na: GAROU - SEU?, ROD STEWART - WHAT A WONDERFUL WORLD?, BLUE - CURTAIN FALLS?,
        ANN WINSBORN - EVERYTHING I DO?, SARAH CONNOR - LIVING TO LOVE YOU? bo jeśli
        tak, to dramat.
        ja wiem, ze Wy, ludzie pracujacy w radiu, tez nie jestescie zadowoleni z tego,
        co gracie. wiec wszystkie te wpisy nie sa przeciwko Wam. poza tym pamietam
        Pana, gdy prowadzil Pan w RMF nocny program po koncercie (chyba) Stonsow w
        Warszawie, rozmowy ze sluchaczami o ich niezapomnianych koncertach. to byly
        dobre czasy radia, mam nadzieje, ze kiedys powroca.
        PS. dzieki za VERVE - BITTER SWEET SYMPHONY, bo znalazlem na liscie. tak
        trzymajcie, a moze wiecej ludzi - wedlug zasady inz. Mamonia - przekona sie
        do "innej" muzyki niz popowa papka. pozdrawiam
    • Gość: redbull Re: Wybierz Muzykę w RMF - ściema IP: *.gizycko.mm.pl 24.02.05, 19:49
      jasne ze to sciema, a wy mysleliscie, ze co? ze rmfka pozwoli sluchaczom wybierac muzyke? nigdy w zyciu, to trick marketingowy, bo wszystkie utwory sa w standardowej playliscie, a sluchacze maja tu malo do powiedzenia
      • Gość: elvis Re: Wybierz Muzykę w RMF - ściema IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 21:16
        ściema - mało powiedziane
        TOTAL ŚCIEMA !!!
        • Gość: manzari Re: Wybierz Muzykę w RMF - ściema IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.02.05, 21:29
          jak nie mozna zobaczyc liczby glosow oddanych na piosenki to wiadomo o co chodzi..., a tak wlasciwie oalc to wszystko najlepiej bo rmfu dla muzy to chyba nikt z tego forum nie slucha
    • Gość: jagg Re: Wybierz Muzykę w RMF - ściema IP: *.turek.sdi.tpnet.pl 26.02.05, 01:41
      1. Analityku: skad masz ta liste?? sluchales i spisywales utwory? czy masz
      dostep do czego o czym nie wiemy?
      2. Nie podejrzewalem RMF-u o to ze caly dzien bedzie "puszczal" muzyke wybrano
      przes sluchaczy, wszak play-lista to swietosc ;), ale oprocz niej moze sie
      znalesc kilka(lub nascie)utworow wybranych przez sluchaczy
      3. Nigdzie nie jest napisane kiedy poleci powiedzmy pierwsza 10-tka wyboru
      sluchaczy,wiec ja jako rzadko sluchajacy RMF-u nie moge stwierdzic czy piosenka
      ktora wybralem byla grana czy nie niestety :(
      • Gość: Analityk Re: Wybierz Muzykę w RMF - ściema IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.05, 11:28
        1. Nie musiałem słuchać i spisywać, ani nie mam dostępu do czegoś, o czym nie
        wiecie. Lista jest dostępna pod adresem:
        rmf.fm/akcje.html?akcja=wybierzmuzyke&top40
        2. Zgadzam się, że RMF nie będzie przez cały dzień grał muzykę wybraną przez
        słuchaczy i że playlista - w takim radiu jak RMF - to świętość. Tylko nie podoba
        mi się, że te utwory są na liście do wyboru, skoro i tak wiadomo, że będą
        zagrane. No i jakoś dziwnym zbiegiem okoliczności każdego dnia około 20 piosenek
        z playlisty jest wśród "wybranych przez słuchaczy".
    • Gość: trup Re: Wybierz Muzykę w RMF - ściema IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 21:44
      Całe to radio to jedna playlista i nic poza tym.RMF był dobry w połowie lat 90-
      tych a dziś to tylko komercha,dno.Codziennie te same utwory
    • aron007 Re: Wybierz Muzykę w RMF - ściema 04.03.05, 14:10
      Dokładnie!!!
      Muzyka w RMFie czy inny Trojko-zetkowym tworze jest cały czas ta sama!Grana na
      okrągło i w kółko przetykana innymi utworami!!!Mam jzu dośc słuchajac piosenek z
      tzw.playlisty:)))Po prostu na ten czas wyłączam radio.tylko dlaczego musze robic
      to tyle razy dziennie?:)
    • Gość: wkurzony na rmf Re: Wybierz Muzykę w RMF - ściema IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 20:55
      wiedziałem że to ściema bo przecież gdyby przez calą dobe grali to co chca
      internauci to spadłaby im sluchalnośc - kretynskie oklamywanie ludzi, a mogli
      na tej akcji wyjsc z twarza i pokazac ze pomimo swojej pozycji lidera nie boja
      sie eksperymentowac i wyrozniac sie w eterze ale gdzie tam kasa kasa kasa ile
      można chyba sie juz dusza ta kasa kiedys chociaz ja wydawali na specjalne
      ekskluzywne wywiady które robil metz albo na koncerty swiatowych gwiazd a teraz
      program nudny na co ta kasa idzie jeszcze otworzyli rmf maxxx zamiast dac cos
      nowego to robia 30 eske w kraju po cholere w polowie piosenek pokrywa sie z
      rmfem tylko tam jeszcze wiecej syfu
      ludzie mam pomysl zrobmy to co juz ktos tu wczesniej proponowal głosujmy na
      jedna piosenke wszyscy jak tu jestesmy a jest nas duzo - tych którzy tesknia za
      stara dobra rockowa muza z pieknych czasow rmfu a propos kiedys w niedziele o
      17 35 w rmf fm (okolo marca 2005) slyszalem na antenie pearl jam - crazy
      mary może zrobimy powtorke co wy na to? aha niech mi ktos napisze jak
      sie dostac na te liste utworow sposrod ktorych mozna wybierac bo moj komp mnie
      na nia nie chce wpuscic mam jakies chyba problemy z javascriptem co mam zrobic
      i czy naprawde mozna sprawdzic na ich stronach liste utworow wybranych na kazdy
      dzien
    • Gość: eremef Re: Wybierz Muzykę w RMF - ściema IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 21:43
      pomysł fajny ale czy wypali oka ja głosuje z kolegą na pearl jam bo ich
      baaaardzo lubie
      • Gość: oj przydało by isę Re: Wybierz Muzykę w RMF - ściema IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 16:37
        powtorzyc akcje jak sie słucha dzis rmfu
    • Gość: ... Re: Wybierz Muzykę w RMF - ściema IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 17:28
    • Gość: .. Re: Wybierz Muzykę w RMF - ściema IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 23:06

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka