homo.sluchaczus 23.02.05, 09:25 Jak w tytule. Tu więcej info: wirtualnemedia.pl/document.php?id=102557 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Preslaw Re: Paweł Sito szefem Radia BIS:-))))) IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 23.02.05, 10:58 Panie Pawle, niech Pan już na dłużej zostanie w Radiu Bis. To radio osłucha się dopiero za jakiś czas i wtedy nabierze swojego charakteru. Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: Paweł Sito szefem Radia BIS:-))))) 23.02.05, 11:16 Wszystkiego dobrego. Cieszy mnie Wasz optymizm. Ja miałem podobnie, kiedy Piotr Metz z Marcinem Jędrychem obejmowali na przełomie 2002/2003 r. Eskę Kraków. I rzeczywiście było to bardzo fajne radio - przez sześć miesięcy. Ale może w przypadku Pawła Sity i Radia Bis będzie inaczej:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BiBi Re: Paweł Sito szefem Radia BIS:-))))) IP: 217.11.152.* 23.02.05, 13:27 Nie będzie. Sito to tani tandeciarz, który niczego nie potrafi ogarnąć i wszędzie, gdzie się pojawia, natychmiast robi bałagan, który potem muszą po nim sprzątać prawdziwi fachowcy. No, ale z niezbadanych przyczyn uważa się go za postać "kultową". Się facio umie ustawić i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Paweł Sito szefem Radia BIS:-))))) IP: *.pkp.com.pl / *.tktelekom.pl 23.02.05, 14:51 Wolę "bałagan"(?) Sity niż nowe po nim porządki tzw. fachowców mk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BiBi Re: Paweł Sito szefem Radia BIS:-))))) IP: 217.11.152.* 23.02.05, 15:33 Jakoś Radiostacja zaczęła naprawdę zyskiwać słuchaczy, jak pozbyła się Sito, prawda? No wiem, co powiesz - ale przestała być "K U L T O W A". I co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Paweł Sito szefem Radia BIS:-))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 15:55 > Jakoś Radiostacja zaczęła naprawdę zyskiwać słuchaczy, jak pozbyła się > Sito, prawda? No wiem, co powiesz - ale przestała być "K U L T O W A". > I co z tego? A to z tego, że przestałem jej słuchać. mk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Preslaw Re: Paweł Sito szefem Radia BIS:-))))) IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 23.02.05, 18:34 Trójka pod nowym dowodztwem też zyskala słuchaczy i nawet dochody się jej zwiększyły. Został uporządowana ramówka. I co z tego? Jakość spadła prawie do zera. Tak jak Radiostacji. Tej obecnej za żadne skarby nie da sie słuchać. nawet jeśli Paweł Sito robi bałagan, choć nie wiem, na czym by miało polegać, to określanie go mianem tandeciarza jest nie tylko obraźliwe ale przede wszytskim pozamerytoryczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popo Re: Paweł Sito szefem Radia BIS:-))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 02:00 na tym ze jego byli wspolpacownicy ktorzy sie dowiuedzieli ze bedzie szefem radia bis chórem okrzykneli: o nie!!! nie moge nic wiecej napisac ale wierzcie, nic z tego dobrego nie bedzie. z deszczu pod rynne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słuchacz Re: Paweł Sito szefem Radia BIS:-))))) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.03.05, 14:00 Czy P.S.Sito to ten, co jak się czegoś chwyci (dyrektorowania i rządzenia) to spieprzy? Odpowiedz Link Zgłoś
homo.sluchaczus Re: Paweł Sito szefem Radia BIS:-))))) 01.03.05, 15:17 Gość portalu: słuchacz napisał(a): > Czy P.S.Sito to ten, co jak się czegoś chwyci (dyrektorowania i rządzenia) to > spieprzy? nie, to nie ten. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BiBi Re: Paweł Sito szefem Radia BIS:-))))) IP: 217.11.152.* 02.03.05, 12:34 Niestety, to ten. Typowo polska kariera - rozpierdzieli jedno, to go robią dyrektorem drugiego. A wziąłby się chłop za sianokosy albo do młockarni poszedł - byłoby pożyteczniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popo Re: Paweł Sito szefem Radia BIS:-))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 01:56 w radio bis pracownicy boja sie zwolnien, bo mowi sie ze one nastapia.. no coz bedziemy mieli kolejna radiostacje ale przeciez to bylo kiltowe radio. tyle ze z radia na którego antenie nie mozna uzywac słów: sex albo dragi nigdy nie bedzie radiem o problemach mlodych... poza tym 15-28 to za duza rozpietosc nikt sie tu nie odnajdzie, ani gimnazjalisciu ani studenci:( pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacenty Re: Paweł Sito szefem Radia BIS:-))))) IP: *.chello.pl 02.03.05, 08:26 To naturalne, że się boją zwolnień. Tak samo jak naturalnym jest to, że nowy szef wprowadza nowych ludzi. Akurat w Bisce przydałoby się wymienić sporą część załogi. Nikt jednak nie wie jaką wizję posiada Sito. To się okaże wkrótce i sam jestem bardzo ciekaw, co się w tym radiu wydarzy. Na drugą Radiostację nie ma chyba szans, bo nie ten czas i nie to miejsce, a i Sito chyba nie ten. Pytanie tylko, lepszy czy gorszy? Ta granica wiekowa (15-28) to przypadkiem nie zawyżona? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Preslaw Re: Paweł Sito szefem Radia BIS:-))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 09:29 Byłoby dobrze gdybyśmy mieli kolejną Radiostację, byle nie tą obecną, a starą, której szefował Sito. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipek Re: Paweł Sito szefem Radia BIS:-))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 22:28 no wiadomo, choc nie sadze ze powinien wymieniac akurat tych ktorych wymienia. niestety słodki zostaje co nie jest dobre dla tego radia, jest w nim tylu młodych zdolnych ludzi..ale to juz indywidualny wybór p.s. radio mialo byc dla sluchaczy 10-20 a teraz bedzie15-28, tylko ja sie pytam po co druga trojka. dla liczacych na kolejna radiostacje!!! KOCHANI TO JEST PUBLICZNE RADIO I NAWET PAWEŁ SITO NIE MA TAKIEJ WŁADZY. Niestety ale polskiea radio rzadzi sie swoimi zasadamy(młodziezowe radio a jest w nim tabu i niestety bedzie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Paweł Sito szefem Radia BIS:-))))) IP: *.chello.pl 02.03.05, 23:50 spoko spoko dlugo nie pociagnie! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walosz Re: Paweł Sito szefem Radia BIS:-))))) IP: 81.210.22.* 02.03.05, 09:52 kiltowe radio to znaczy, że ze Szkocji ;) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chlp Re: Paweł Sito szefem Radia BIS:-))))) IP: *.radioeska.pl 05.03.05, 12:11 a ty walon jak zwykle odklejony. hehehe. pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola la Re: Paweł Sito szefem Radia BIS:-))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 07:13 www.wirtualnemedia.pl/document.php?id=115716 uśmiałam się. chyba się coś w publicznym radiu jednak zmienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Paweł Sito szefem Radia BIS:-))))) IP: *.chello.pl 07.03.05, 09:07 Straszny megaloman z tego Sity - to po pierwsze, a po drugie jak dla niego Biska już jest dobra to nie mam więcej pytań ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chriss Re: Paweł Sito szefem Radia BIS:-))))) IP: *.chello.pl 07.03.05, 10:34 fajny wywiad - zwłaszcza podoba mi się fragment o "Playboyu" czyli: "Jak ukryć w ładnych słowach, że się jest alkoholikiem" :))) g.wno z tego będzie - szkoda mi tylko załogi BISki, która będzie musiała znosić zmienne humory Sity, przy którym nawet najbardziej kapryśna primadonna operowa wysiada, który kiedyś może i był "młodym, zdolnym", ale teraz ma umysł mooooocno zmącony przez wszelakie używki - "jeśli wiesz, co chcę powiedzieć" jak śpiewała Kasia Nosowska, zrezztą wszyscy o tym wiedzą, prawda? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubu_roy Re: Paweł Sito szefem Radia BIS:-))))) IP: *.nyc.rr.com 08.03.05, 23:03 Zgadzam sie z przedmowca. Sito to nieporozumienie i kompromitacja. Jak pisal poeta "nie pomoga dobre checi, z gowna bata nie ukreci". Odpowiedz Link Zgłoś
mirwit Re: Paweł Sito szefem Radia BIS:-))))) 11.03.05, 20:34 Mnie zastanawia jak to się dzieje, że tak często zmienia miejsca pracy. Nigdzie chyba nic mu nie odpowiada. Tworzy kultowe programy,...... ale żadny z jego projektów nie zyskuje większego zainteresowania. Może potraficie mi to wytłumaczyć?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mondokane Re: Paweł Sito szefem Radia BIS:-))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.05, 11:38 Widze, ze ktos tu ma duze doswiadczenie w opluwaniu innych... Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacenty Re: Paweł Sito szefem Radia BIS:-))))) IP: *.chello.pl 12.03.05, 12:06 To chyba cecha narodowa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zigi Re: Paweł Sito szefem Radia BIS:-))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 14:22 juz slychac, ze radio gra inaczej, a dzis jest 11 marca. czekam na ramowke Pawla! Jak to mawiali "psy szczekaja, a koty miaucza". radze wlaczyc radio bis. wieczory sa fajne, niezly jest gosciu rano Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: św józef Re: Paweł Sito szefem Radia BIS:-))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 07:57 Co, boicie się? nie dziwię się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: winek Re: Paweł Sito szefem Radia BIS:-))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 20:09 To jest niesamowita historia. Jak można w ciągu kilkunastu dni zachowując ten sam zespół i ramówkę zrobić zupełnie inne radio? Radio BIS jest zaraźliwe, przypomina mi się atmosfera dawnej Radiostacji z lat 90-ątych. Odpowiedz Link Zgłoś
tezurus Re: Paweł Sito szefem Radia BIS:-))))) 17.03.05, 23:08 zarazliwa jest tylko muza iona mnie przyciąga. Wciaż za dużo gadania....i czsami zbyt długie wejścia gadki zmuszają mnie do przerzucania stacji. Ale muuuuuuza reWelacYjna iNNa taka jakiej nigdy nie słyszałem w radio pl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Paweł Sito szefem Radia BIS:-))))) IP: *.chello.pl 18.03.05, 10:07 Wystarczy zmienić muzykę, żadne halo. Trzeba oczywiście wiedzieć na jaką. Prezenterzy nadal na poziomie żałosnym. Odpowiedz Link Zgłoś
tezurus Re: Paweł Sito szefem Radia BIS:-))))) 18.03.05, 12:12 tak. prezenterzy widać że się starają, jednak za dużo w dzień gadania i głupkowatych konkursów dla sorry małolatów. Dziwi mnie zmniejszenie z 3 do 1 dyżuru w pasmie DJGRa 19-21 Aleksandry Kaczkowskiej. Teraz pojawia się tylko w środy. Czy jest może jeszcze kideyś w BISce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaurismaki Re: Paweł Sito szefem Radia BIS:-))))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.05, 15:23 Skąd bierze się podniecenie osobą P.Sito? Geniusz, któremu nie pozwolono żadnego projektu doprowadzić do końca ? Czym to wsławił się P.Sito? Czym wsławił się prócz atakowania rozgłośni radiowych itp., w których nie chciano go zatrudnić? Wszystko czego się dotykał zawsze było skazane na niepowodzenie Eurozet miało fuksa, że na czas pana Pawła spuściło na ulicę. Sorry, ale Sito nie jest czarodziejem eteru, co najwyżej nadawał się do naciągania nielicznych, małoletnich "podglądaczy" 4FunTV do wysyłania sms'ów i ściągania J.Lopez na komóreczki. Sorka, ale czas zacząć myśleć nad tym, co się wypisuje! Życzę dużo zdrowia!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s. Re: Paweł Sito szefem Radia BIS:-))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 20:09 > > Skąd bierze się podniecenie osobą P.Sito? Geniusz, któremu nie pozwolono > żadnego projektu doprowadzić do końca ? Czym to wsławił się P.Sito? Czym > wsławił się prócz atakowania rozgłośni radiowych itp., w których nie chciano go > > zatrudnić? > Wszystko czego się dotykał zawsze było skazane na niepowodzenie > Eurozet miało fuksa, że na czas pana Pawła spuściło na ulicę. Sorry, ale Sito > nie jest czarodziejem eteru, co najwyżej nadawał się do naciągania nielicznych, > > małoletnich "podglądaczy" 4FunTV do wysyłania sms'ów i ściągania J.Lopez na > komóreczki. > Sorka, ale czas zacząć myśleć nad tym, co się wypisuje! Życzę dużo zdrowia!:) dzieki, bo akurat chory jestem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipopek Re: Paweł Sito szefem Radia BIS:-))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 01:23 Sito sam nie wie o co mu chodzi i to jego jedyny problem. Jak ma ktos cos zrobic dobrze jak ktoś kto jest wyzej zmienia zdanie co poł godziny.. Panienka z okienka normalnie z ciągłym okresem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carioka Re: Paweł Sito szefem Radia BIS:-))))) IP: *.brzezno.gda.pl 19.03.05, 07:21 Pipopku weź nie świerdol -Sito to wporzo gość--wielu ludziom pomagał i pomaga nadal - był dobrym czifem starej radiostacji-bo ta ostatnia zyskała w wielu kręgach w Polsce miano kultowej - samo się to nie zrobiło a Paweł ogniskował wielu ludzi.A tak nawiasem -szef to szef - ,,Szacunek dla pracodawcy - szacunkiem dla siebie samego!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieważne Re: Paweł Sito szefem Radia BIS:-))))) IP: *.chello.pl 31.03.05, 22:54 Kochani chyba mama nie nauczyła was kultury(oczywiscie nie wszystkich)Po piewrsze ludzi, którzy są od nas starsi stażem,wiekiem i umiejętmościami sie szanuje,a po drugie to człowiek, ktory nie dba o siebie a pomoże innym,ktorzy akurat sa w potrzebie.Wiecej takich osob.RAMOWKA< KTORA JEST OBECNIE W BISCE TO DZIELO POPRZEDNIEJ DYREKCJI NIE MNIEJCIE PRETENSJI DO SITY(jego byla wielkanocna ramowka) nara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wazne Re: Paweł Sito szefem Radia BIS:-))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 11:38 Ale za to, ze Natalia Kukulska leciala przed chwila mozna miec do niego pretensje? Rozumiem, ze wkreta - nikt sie nie odzywa na antenie od rana, ale muzyka mogla by leciec bardziej sensowna. Bylo Unkle, Manic Street Preachers - fajnie, ale Elton John, po Natalii, to lekkie przegiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Navet Re: Paweł Sito szefem Radia BIS:-))))) IP: *.brzezno.gda.pl 01.04.05, 14:59 przecież dzisiaj jest prima aprillis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s. Re: Paweł Sito szefem Radia BIS:-))))) IP: 195.245.217.* 02.04.05, 18:38 Kochani chyba mama nie nauczyła was kultury(oczywiscie nie wszystkich)Po piewrsze ludzi, którzy są od nas starsi stażem,wiekiem i umiejętmościami sie szanuje,a po drugie to człowiek, ktory nie dba o siebie a pomoże innym,ktorzy akurat sa w potrzebie.Wiecej takich osob.RAMOWKA< KTORA JEST OBECNIE W BISCE TO DZIELO POPRZEDNIEJ DYREKCJI NIE MNIEJCIE PRETENSJI DO SITY(jego byla wielkanocna ramowka) nara nie, no za swietego mie znowu nie mniej, o siebie tez zadbac potrafie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s. Re: Paweł Sito szefem Radia BIS:-))))) IP: 195.245.217.* 02.04.05, 18:40 to wyzej to byl moj komentarz po wlepionym teksciem niewaznego, coby nie bylo watpliwosci sito. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaurismaki Re: Paweł Sito szefem Radia BIS:-))))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.05, 19:08 Sito! Parkopan się skończył? Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
tezurus Re: Paweł Sito szefem Radia BIS:-))))) 02.04.05, 22:01 Gość portalu: Kaurismaki napisał(a): > > Sito! Parkopan się skończył? a na co to??????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
tezurus Re: Paweł Sito szefem Radia BIS:-))))) 05.04.05, 21:21 A dziś rano Hawryluk zapodawał muze. Gratulaaacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieważne Re: Paweł Sito szefem Radia BIS:-))))) IP: *.chello.pl 06.04.05, 12:17 Yo Kiedy normalana ramówka w bisce??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieważne Re: Paweł Sito szefem Radia BIS:-))))) IP: *.chello.pl 10.04.05, 19:36 czy sito czyta to forum? czasami moga mu wyjsc oczy z orbit jak czyta te posty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robercik Re: Paweł Sito szefem Radia BIS:-))))) IP: *.chello.pl 10.04.05, 19:38 zwłaszcza jak trafi na posty tego lizydupy tezurusa Odpowiedz Link Zgłoś
bigi Re: Paweł Sito szefem Radia BIS:-))))) 08.04.05, 23:57 trzymam kciuki, żeby z dobrego radia dla gimnazjalistów udało mu się stworzyć jeszcze lepsze bądź chociaż równie dobre 'radio młodego pokolenia'. cięzkie zadanie, ale powoli widać zmiany... podobno żadnych zwolnień nie ma i nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieważne Re: Paweł Sito szefem Radia BIS:-))))) IP: *.chello.pl 23.04.05, 18:10 Widze maly ruch skomentujcie poczynaia Pawła. Moim zdaniem ramowka zmienia sie na lepsze i dochodza nowe ciekawe osoby(np.Ula Kaczynska- przejscie z radia dla starych dziadow do mlodzierzowej rozglosni barwo brawo brawo)Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Paweł Sito szefem Radia BIS:-))))) IP: *.chello.pl 25.04.05, 19:41 żarty kim jest ula? koleiną przydupaską sity? i co z tego to wariat i tyle i nic z tego radia nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carioka Re: Paweł Sito szefem Radia BIS:-))))) IP: *.brzezno.gda.pl 25.04.05, 21:56 miki ty to chyba z jakiegoś innego świata jesteś.sito jest wporzo -kalokan.-w myśl piosenki--,,jestem gucio,jestem mezar...'' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiktor ja Re: Paweł Sito szefem Radia BIS:-))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 22:49 a co z tego, ze przydupaska? grunt, ze zrobila najlepsza audycje klubowa, jaka dotychczas slyszalam /lacznie z programami z dawnej, sitowej radiostacji/. czy sito jest wariat? nie wiem, nie znam, ale sprawia wrazenie, ze normalny do konca nie jest i to jest chyba szansa. muza jest znakomita - wczoraj feelX dal popis, a najbardziej mnie cieszy, ze tam jest tyle swietnych dziewczyn /goral, sielanczyk, hakmajer, kaczynska, novika, kaczkowska/. no ma koles nosa. powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robercik Re: Paweł Sito szefem Radia BIS:-))))) IP: *.chello.pl 25.04.05, 23:18 Takiego on ma nosa jak Ty ucho, o czym dobitnie świadczy Twoja lista ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: Paweł Sito szefem Radia BIS:-))))) IP: *.acn.waw.pl 26.04.05, 14:39 a kim Ty jesteś żeby wydawać takie sądy? raczej nie mieliśmy przyjemności więc wyluzuj bo Cię żółć zaleje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robercik Re: Paweł Sito szefem Radia BIS:-))))) IP: *.chello.pl 26.04.05, 20:25 A to do mnie było? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: Paweł Sito szefem Radia BIS:-))))) IP: *.acn.waw.pl 27.04.05, 08:35 ależ skąd do mikiego Odpowiedz Link Zgłoś
tezurus Re: Paweł Sito szefem Radia BIS:-))))) 28.04.05, 16:39 Gość portalu: nieważne napisał(a): > > Moim zdaniem ramowka zmienia sie na lepsze i dochodza nowe ciekawe osoby (np.Ula > Kaczynska- przejscie z radia dla starych dziadow do mlodzierzowej rozglosni > barwo brawo brawo)Pozdro A kiedy Ula ma audycje czy jest na antenie. Zmiana ramófki. Ja nie zauważyłem żadnych zmian, no może mała w sobote i w niedziele po 14.30 jakaś nowa audycja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Paweł Sito szefem Radia BIS:-))))) IP: *.acn.waw.pl 28.04.05, 17:23 wyglada na to, ze jako przydupas sita juz nie ma audycji nowe kierownictwo obstawia antene wedlug wlasnego przydupasowego klucza:) Odpowiedz Link Zgłoś