Dodaj do ulubionych

Wywalic Zakowskiego

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 21:07
Kompromituje to radio!
Obserwuj wątek
    • Gość: jow Re: Wywalic Zakowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 21:21
      skoro go zatrudniają,pewnie są tego samego pokroju.
    • Gość: Kiddler Re: Wywalic Zakowskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 21:22
      Zalozyciel watku to bezczelny oszust,od teraz bede sie podpisywal Kiddler !
      Albo odejde z tego forum,forum oszustow i podszywaczy!
      • Gość: Ziomkiewicz Re: Wywalic Zakowskiego IP: *.demo.pl 22.04.05, 21:27
        > Zalozyciel watku to bezczelny oszust,od teraz bede sie podpisywal Kiddler !

A co, znudzilo ci sie podpisywac Dormibar?
        • Gość: Ziomkiewicz Re: Wywalic Zakowskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 21:29
          Znudzilo mi sie podpisywac .
          • Gość: właśnie:) Re: Wywalic Zakowskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 19:57
            • Gość: stary Re: Wywalic Zakowskiego IP: *.ssmb.com 22.07.05, 12:03
              wlasnie:) - kopiujesz moj pomysl!
              • Gość: piko Re: Wywalic Zakowskiego IP: *.net.autocom.pl 22.07.05, 12:33
                Stary, jesteś wredny. Lubisz to?
                • Gość: stary Re: Wywalic Zakowskiego IP: *.ssmb.com 22.07.05, 17:10
                  sam jestes wredny... ja tylko reanimuje stare watki!
                  • dr.kidler Re: Wywalic Zakowskiego 22.07.05, 17:21
                    Gość portalu: stary napisał(a):

> sam jestes wredny... ja tylko reanimuje stare watki!

Reanimuj z sensem, a nie po to by odnawiac wygasle watki.
                    Kto np. czyta gazety sprzed miesiaca?
                    • Gość: stary Re: Wywalic Zakowskiego IP: *.ssmb.com 22.07.05, 17:27
                      wiesz... to jest czasem ciekawa lektura
                      • Gość: liko - piko do wredy - starej IP: *.net.autocom.pl 22.07.05, 18:03
                        To sam sobie ją czytaj.Mieszasz wątki, bo jesteś wredny i małpio złośliwy.
                        Jesteś po prostu starą, wredną,złośliwą małpą. Lubisz to,co?
                        • Gość: :) Re: do wredy - starej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 20:11
                          A tacy jak Ty kupują bilety do zoo,zeby te małpy oglądać - po co tu wlazłeś,nie
                          stać Cię na bilet do zoo czy zakaz wpuszczania kundli wywiesili?

Te watki niby stare ale dalej na czasie.
                      • dr.kidler Re: Wywalic Zakowskiego 22.07.05, 22:30

> wiesz... to jest czasem ciekawa lektura

Alez! - nikt nie zabrania ci jej czetac.
                        Tylko dlaczego podsuwasz ja innym.

Ciekaw jestem jakbys zareagowal, gdyby szef ci wyplacil ci gaze starymi
                        zlotowkami, i powiedzial ze obrazki na nich bardziej mu sie podobaja niz na
                        obecnych .
              • Gość: :) Re: Wywalic Zakowskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 20:17

> wlasnie:) - kopiujesz moj pomysl!

Raczej małpuję !
                • Gość: kwas Re: Wywalic Zakowskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 11:12
                  na zbity pysk,razem z Paradowską
                  • Gość: fala info kulturalne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 14:24
                    Wydaje mi się, że jesli ktoś zajmuje się kulturą na antenie TAKIEGO radia powinien mieć pojęcie na temat podstawowych pojęć z zakresu historii sztuki, lub chociażby krytyki. Nie zaszkodziłaby również uważniejsza lektura informacji prasowej.
    • Gość: baca Re: Wywalic Zakowskiego IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 23.07.05, 18:45
      Michnik wywal wreszcie tego bufona już nie mogę.
    • Gość: ... Wywalić Żakowskiego - za co i dlaczego? IP: *.net.autocom.pl 23.07.05, 22:49
      Nie rozumiem. To dobry dziennikarz!
      • Gość: -.- Zostawić Paradowską, wywalić Gawrylaczkę IP: *.net.autocom.pl 23.07.05, 22:51
        Tak będzie lepiej dla wszystkich.
      • radekgrabiec Re: Wywalić Żakowskiego - za co i dlaczego? 25.07.05, 11:43
        Ja tez nie rozumiem dlaczego - nie zgadzam sie z wiekszoscia jego pogladow ale
        to profesjonalista, czlowiek o wysokiej kulturze - dlaczego mialby zniknac ze
        sceny komentatorow? Prosze o jeden argument!!!!

pzdr
        [dawniej rgb]
        • dr.kidler Re: Wywalić Żakowskiego - za co i dlaczego? 25.07.05, 13:18
          radekgrabiec napisał:

> Ja tez nie rozumiem dlaczego - nie zgadzam sie z wiekszoscia jego pogladow
          ale
          > to profesjonalista, czlowiek o wysokiej kulturze - dlaczego mialby zniknac ze
          > sceny komentatorow? Prosze o jeden argument!!!!

Bo nie sa demokratami, wiec przeciwnikow wola likwidowac i usuwac, niz
          dyskutowac z nimi i przekonywac do wlasnych pogladow.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka