Dodaj do ulubionych

Mazowiecki na prezydenta

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 21:33
jest dobrym kandydatem uważa Geremek. Jest ponoć dobrym mediatorem. A może
specjalistą od grubej kreski?
Obserwuj wątek
    • Gość: !!!!!!!!!!!!! MICHNIK na szefa IPN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 21:40
      • Gość: ciekawe Re: MICHNIK na szefa IPN IP: *.aster.pl 22.04.05, 21:58
        Michnik ma doświadczenie :-)
        Komisja historyków, zwana też komisja Kozłowskiego, wpuszczona do archiwów UB,
        SB od 02.04.1990r. do 27.06.1990r. w składzie: Adam Michnik, Jerzy Holzer,
        Andrzej Ajnenkiel, Bogdan Kroll.
        Po zakończeniu prac tej komisji nie ukazał się żaden raport.
        • Gość: ciekawe Re: MICHNIK na szefa IPN IP: *.aster.pl 22.04.05, 22:01
          A jednak Michnik - archiwista to zły pomysł. Lubi palić i pali dużo. Mógłby cos
          z dymem puścić :)
          • Gość: Michnick Re: MICHNIK na szefa IPN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 22:05
            Grunt by zone przyjaciela Urbana oczyscil, pali czy nie i tak jest spalony
        • Gość: Doctor Re: MICHNIK na szefa IPN IP: *.demo.pl 22.04.05, 22:05
          > Po zakończeniu prac tej komisji nie ukazał się żaden raport.

Frajerzy czy uczciwi?
          Mieli w reku Macierewicza i reszte oszolomstwa..
          Straczylo tylko napisac raport!..

Ech !!!
          • Gość: sanitariusz Re: MICHNIK na szefa IPN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 22:20
            doctorku, twoje sugestie to jakaś choroba.
            • Gość: Psychiatra Re: MICHNIK na szefa IPN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 22:24
              niestety na to sie nie umiera...
              • Gość: Doctor Re: MICHNIK na szefa IPN IP: *.demo.pl 22.04.05, 22:31
                > niestety na to sie nie umiera...

- Niestety??!!
                Przysiege Hipokratesa masz dokladnie tam gdzie nauki Jana Pawla II.
                Zalosne to

• Gość: Pszchiatra Re: MICHNIK na szefa IPN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 22:35
                  Czysty humanitaryzm przeze mnie przemawia,organy by sie innym przydaly,bo Twoj
                  mozg nie potrafi nimi kierowac,za duzo wydalasz ekskrementow.
                • Gość: Doctor Re: MICHNIK na szefa IPN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 06:14
                  Jednak moja szajba jest silniejsza, niż ja.
                  Pomóżcie mi się wyleczyć.
            • Gość: Doctor Re: MICHNIK na szefa IPN IP: *.demo.pl 22.04.05, 22:28
              > doctorku, twoje sugestie to jakaś choroba.

Jezeli masz drzenie rak i biegunke to tak - jestes chory.
              • Gość: Doctor Re: MICHNIK na szefa IPN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 06:19
                Znowu nie wiem co piszę.
                Najlepiej nie czytajcie mnie.
          • Gość: Doctor Re: MICHNIK na szefa IPN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 06:12
            Miałem już nie pisać głupot, ale się jeszcze zapominam.
    • Gość: Karol Re: Mazowiecki na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 23:00
      Szef IPN- u to tylko jedno stanowisko a pozostało jeszce kilka raz 10.Boję sie
      o obsadę stanowiska premiera. Kandydatów jest wielu : Belka , Hausner i
      oczywiscie Frasyniuk , Jakie stanowisko będzie adekwatne dla pani JarugiN. Może
      zechce wstapić też do tej partii tak jak czyni to całe szefostwo tego rządu.
    • Gość: Karol Re: Mazowiecki na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 12:01
      Jako forma przejsciowa.
      • Gość: jow Re: Mazowiecki na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 14:09
        lepiej niech pisze pamiętniki
        • Gość: karol Re: Mazowiecki na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 22:33
          W sondażu go nie ma.Ciekawe jakie ma notowania? Czy jest lepszy od Leppera?
        • Gość: jan Re: Mazowiecki na prezydenta IP: *.chello.pl 24.04.05, 23:56
          Niech pisze pamiętniki grubą kreską
    • Gość: nałęcz-owianka Kiszczak na ministra spraw wewnętrznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 06:24
      Człowiek honoru.
      Rozprawi się z prawicowymi rewolucjonistami moralnymi raz na zawsze.
    • Gość: nałęcz-owianka Urban na szefa episkopatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 06:32
      Postępowy, pryncypialny, doświadczony.
      Zreformuje Kościół. Pedały będą mogły brać śluby kościelne i będą mogły wyświęcać się na kapłanów. To samo lesby. Wieczorem w kościołach- dyskoteka.
      Homilie będzie wygłaszał Michnik, Geremek, Frasyniuk i Nałecz.
    • Gość: nałęcz-owianka Wawawasz prepreprezydent, nanasz preprepremier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 06:39
      Rararararararararkokokokokowski prepreprepremiemiemiemierem.
    • Gość: nałęcz-owianka Jaruzelski na ministra obrony narodowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 06:49
      Będzie mógł pomóc Łukaszence obronić socjalizm jak źrenicę w oku.
      • Gość: jow Re: Paradowska na ministra dezinformacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 16:30
    • Gość: Karol Re: Mazowiecki na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 20:03
      Jeszcze trochę i będziemy mieli cały rząd. W IPN - ie zostało jeszce parę teczek
    • Gość: stary Re: Mazowiecki na prezydenta IP: *.ssmb.com 14.07.05, 15:12
      wlasnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka