Gość: Karol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 21:33 jest dobrym kandydatem uważa Geremek. Jest ponoć dobrym mediatorem. A może specjalistą od grubej kreski? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: !!!!!!!!!!!!! MICHNIK na szefa IPN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 21:40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawe Re: MICHNIK na szefa IPN IP: *.aster.pl 22.04.05, 21:58 Michnik ma doświadczenie :-) Komisja historyków, zwana też komisja Kozłowskiego, wpuszczona do archiwów UB, SB od 02.04.1990r. do 27.06.1990r. w składzie: Adam Michnik, Jerzy Holzer, Andrzej Ajnenkiel, Bogdan Kroll. Po zakończeniu prac tej komisji nie ukazał się żaden raport. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawe Re: MICHNIK na szefa IPN IP: *.aster.pl 22.04.05, 22:01 A jednak Michnik - archiwista to zły pomysł. Lubi palić i pali dużo. Mógłby cos z dymem puścić :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michnick Re: MICHNIK na szefa IPN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 22:05 Grunt by zone przyjaciela Urbana oczyscil, pali czy nie i tak jest spalony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doctor Re: MICHNIK na szefa IPN IP: *.demo.pl 22.04.05, 22:05 > Po zakończeniu prac tej komisji nie ukazał się żaden raport. Frajerzy czy uczciwi? Mieli w reku Macierewicza i reszte oszolomstwa.. Straczylo tylko napisac raport!.. Ech !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sanitariusz Re: MICHNIK na szefa IPN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 22:20 doctorku, twoje sugestie to jakaś choroba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Psychiatra Re: MICHNIK na szefa IPN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 22:24 niestety na to sie nie umiera... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doctor Re: MICHNIK na szefa IPN IP: *.demo.pl 22.04.05, 22:31 > niestety na to sie nie umiera... - Niestety??!! Przysiege Hipokratesa masz dokladnie tam gdzie nauki Jana Pawla II. Zalosne to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pszchiatra Re: MICHNIK na szefa IPN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 22:35 Czysty humanitaryzm przeze mnie przemawia,organy by sie innym przydaly,bo Twoj mozg nie potrafi nimi kierowac,za duzo wydalasz ekskrementow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doctor Re: MICHNIK na szefa IPN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 06:14 Jednak moja szajba jest silniejsza, niż ja. Pomóżcie mi się wyleczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doctor Re: MICHNIK na szefa IPN IP: *.demo.pl 22.04.05, 22:28 > doctorku, twoje sugestie to jakaś choroba. Jezeli masz drzenie rak i biegunke to tak - jestes chory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doctor Re: MICHNIK na szefa IPN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 06:19 Znowu nie wiem co piszę. Najlepiej nie czytajcie mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doctor Re: MICHNIK na szefa IPN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 06:12 Miałem już nie pisać głupot, ale się jeszcze zapominam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Mazowiecki na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 23:00 Szef IPN- u to tylko jedno stanowisko a pozostało jeszce kilka raz 10.Boję sie o obsadę stanowiska premiera. Kandydatów jest wielu : Belka , Hausner i oczywiscie Frasyniuk , Jakie stanowisko będzie adekwatne dla pani JarugiN. Może zechce wstapić też do tej partii tak jak czyni to całe szefostwo tego rządu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Mazowiecki na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 12:01 Jako forma przejsciowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jow Re: Mazowiecki na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 14:09 lepiej niech pisze pamiętniki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: Mazowiecki na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 22:33 W sondażu go nie ma.Ciekawe jakie ma notowania? Czy jest lepszy od Leppera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Mazowiecki na prezydenta IP: *.chello.pl 24.04.05, 23:56 Niech pisze pamiętniki grubą kreską Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nałęcz-owianka Kiszczak na ministra spraw wewnętrznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 06:24 Człowiek honoru. Rozprawi się z prawicowymi rewolucjonistami moralnymi raz na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nałęcz-owianka Urban na szefa episkopatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 06:32 Postępowy, pryncypialny, doświadczony. Zreformuje Kościół. Pedały będą mogły brać śluby kościelne i będą mogły wyświęcać się na kapłanów. To samo lesby. Wieczorem w kościołach- dyskoteka. Homilie będzie wygłaszał Michnik, Geremek, Frasyniuk i Nałecz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nałęcz-owianka Wawawasz prepreprezydent, nanasz preprepremier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 06:39 Rararararararararkokokokokowski prepreprepremiemiemiemierem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nałęcz-owianka Jaruzelski na ministra obrony narodowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 06:49 Będzie mógł pomóc Łukaszence obronić socjalizm jak źrenicę w oku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jow Re: Paradowska na ministra dezinformacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 16:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Mazowiecki na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 20:03 Jeszcze trochę i będziemy mieli cały rząd. W IPN - ie zostało jeszce parę teczek Odpowiedz Link Zgłoś