aniaczepiel Że co? Że co on powiedział? 20.06.05, 10:10 Nie pozwolę i urządzę ogólnopolski protest. A tak cieszyłabym się, gdyby Kaczyński Lech dał sobie spokój z polityką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Markus Re: Że co? kaczynski ? IP: *.adsl.hansenet.de 20.06.05, 10:59 zapomnij , kaczynskiego od koryta nie oderwiesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziędobry bardzo A Belka ma zawód i może chrzanić polityczne koryto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 14:32 Dobry zawód i taką pozycję w tym zawodzie, że w biznesie łapie się do top managementu tam, gdzie zechce. I to na całym świecie. Oczywiście na takich warunkach finansowych, przy których apanaże premiera RP mogą - co najwyżej - rozśmieszać. I dlatego wcale mnie nie dziwi, że nie uśmiecha mu się siedzenie na Wiejskiej w sąsiedztwie jakiejś niedomytej lepperozy. I nikły - praktycznie żaden - wpływ na rzeczywistość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kłoda Re: A Belka ma zawód i może chrzanić polityczne k IP: *.umcs.lublin.pl 20.06.05, 14:42 Gość portalu: dziędobry bardzo napisał(a): > Dobry zawód i taką pozycję w tym zawodzie, że w biznesie łapie się do top > managementu tam, gdzie zechce. I to na całym świecie. Oczywiście na takich > warunkach finansowych, przy których apanaże premiera RP mogą - co najwyżej - > rozśmieszać. Taki top gun, a za co sie nie wzial w kraju, to spieprzyl. Jak to wiec z nim jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziędobry bardzo Jak widać, Polska B nie musi się obawiać, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 14:53 że prestanie być Polską B. Skoro nawet uniwersytet takie "talenty" analityczne obsiadły... Czy zwykli frustraci - wszystko jedno. Polska B może spać spokojnie - NIC się tam nie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kłoda A moze, madralo, cos merytorycznego? IP: *.umcs.lublin.pl 20.06.05, 15:01 Madralo, z Polski A... Tak na marginesie powiem ci, ze jestes zalosny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziędobry bardzo Poszukaj najpierw u siebie czegoś merytorycznego. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 15:24 Ja się nie wywyższam, ja współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kłoda Ustapie Ci, bo bedziesz tak pyskowal i pyskowal IP: *.umcs.lublin.pl 20.06.05, 15:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziędobry bardzo Po co się czepiałeś nie mając nic do powiedzenia.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 15:42 poza lepperowskim/elpeerowskim komunałem? Nie stronisz od inwektyw, ale to ja pyskuję?... Następnym razem pomyśl, zanim się odezwiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zib Wyrocznia z "Polski Aby do siebie" IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.05, 16:31 A cóż takiego Ty mędrku napisałeś;że belka ma jakiś zawód.Owszem ma ,dość popularny w Polsce ostatnio,zwlaszcza na "szczytach" tylko że nie ma on (ten zawód )numerka w klasyfikacji.Chociaż,skoro tak popularny wśrod elit to może wprowadzą do klasyfikacji zawody -mafioso,zlodziej i temu podobne. Co do przygłupa tytułowego,to pokaż jego jakieś osiągnięcie fanie.A jesli chodzi o nagłą niechęć do "polityki" to jest ona oczywista w kontekście nadchodzącego procesu o kłamstwa,nie tylko lustracyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kłoda Re: Po co się czepiałeś nie mając nic do powiedze IP: *.umcs.lublin.pl 21.06.05, 10:00 Czy aby jestes pewien, ze rozumiesz slowo "inwektywa"? Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jure Zawod milosny-jedyny jakim moze sie pochwalic IP: *.hsd1.ma.comcast.net 20.06.05, 17:24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Belka, to jeden z niewielu polityków... IP: *.chello.pl 20.06.05, 10:14 ...który nie bawi się w partyjne gierki i robi więcej dobrego niż złego dla tego kraju. Ostatnio byłem pod wrażeniem 10 minutowego wywiadu radiowego z Belką na antenie BBC World Service, oczywiście po angielsku. Jestem dumny, że taki premier reprezentuje mój kraj na arenie międzynarodowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pożeracz ppp podnosi podatki, brak reform, trwa przy władzy... IP: *.jjs.pl 20.06.05, 15:56 ale co tam, ładnie mówi po angielsku. Proszę się tylko nie obrażac, gdy Rumunia nas wyprzedzi. Ostatnia nadzieja w PO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rege from dżamejke Najgorsze, że PO to tratwa uciekinierów z UW i AWS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 16:36 Nie boli mnie, że z UW i AWS, ale to, w jakim stylu odchodzili. Rokita to histeryk, prawie taki sam operetkowy krzykacz jak zwei Kaczoren. To ma być premier? Piskorski - lepiej nie mówić. Zyta - Zyty nie ma. Wiadomo, dlaczego... Tusk przyzwoity, ale dość bezbarwny i chyba mało przekonywający. No i czytając wyniki sondaży człowiek pozbywa się złudzeń co do tego, gdzie "zdrowa siła narodu" ma przyzwoitość. Chyba znów będzie lipa. Tak samo jak - z małymi przerwami - od połowy XVII wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Móóóóó!!! zbyt pesymistycznie!!! IP: *.jjs.pl 20.06.05, 17:52 Chyba jednak Piskorskiego&Olechowskiego odstawiono na boczny tor, a Rokita dał już raz się poznać jako sprawny administrator. Oglądane z bliska, kadry PO czy nawet AWS (choć to już z mniejszym przekonaniem) są i tak bez porównania sprawniejsze od obecnego szkodnictwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okazik BELKA - to słowo kojarzy mi się tylko z podatkiem. IP: *.chello.pl 20.06.05, 17:57 I to z podatkiem od zysku z kapitału. Bardzo recesywnym podatkiem. Ten facet ma rzeczywiście "ogromne osiągnięcia" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harry kolejny kłamczuch po Cimoszewiczu? IP: *.76.classcom.pl 20.06.05, 10:19 Próbują robić z siebie bohaterów. Sprawic wrażenie że strasznie im nieodpowiada styl dzisiejszej polityki, żeby ich z nią nie kojarzyć. I prawie się wycofują, żeby "w glorii chwały" za parę tygodni wrócić. Cóż, KŁAMSTWO i MANIPULACJA to chleb powszedni polskiej lewicy. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_dywity MYŚLĘ ŻE TO POLITYKA SKOŃCZY Z TOBĄ ? 20.06.05, 10:20 Do parti renegatów już się zapisałeś zapisz się jeszcze do kółka satanistycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zebba Re: MYŚLĘ ŻE TO POLITYKA SKOŃCZY Z TOBĄ ? IP: *.tpsa.tychy.telexispl.com 20.06.05, 11:24 Tobie proponuję wstapienie do MW. To świetlana przyszłość Giertycholandi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Powinien sie zapisac do Samoobrony, bylby OK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 15:03 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiszczak AGENCIE "BELCH" WRACAJ DO SZEREGU UB/SB IP: 212.160.123.* 20.06.05, 10:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: AGENCIE "BELCH" WRACAJ DO SZEREGU UB/SB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 10:34 Po prostu do domu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek A ty Kisczak do kryminału IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 10:40 Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam ah te teczki! trzeba bylo wszystko spalic !!! 20.06.05, 10:34 teraz pan premier nie mialby takich dylematow i nie musialby myslec! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STANKOT Re: Belka: Myślę, żeby sobie dać spokój z polityk IP: *.telkonet.pl / *.telkonet.pl 20.06.05, 10:35 JUŻ DAWNO POWINIEN TO ZROBIĆ-ZBYT DUŻO NAROBIŁ BAŁAGANU !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Re: Belka: Myślę, żeby sobie dać spokój z polityk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 10:42 Niech nam zyje i wyrasta nowy premier - Lepper. Ten nie nabalagani. Po prostu zaladuje wszystko i pojdziemy z torbami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enola Gay co.uk Angielska prasa z uznaniem o Belce i Polsce IP: *.in-addr.btopenworld.com 20.06.05, 10:47 Fachowcy,a nie oszolomstwo w stylu Jola z Gnoju,fachowcy brytyjscy bardzo wysoko oceniaja stanowisko Belki,ktory ma zreszta wyjatkowo dobra prase na Zachodzie,powsciagliwosc Polski i umiejetnosc reprezentowania naszych interesow z naciskiem na sukces rokowan,a nie pojedyncze zwyciestwa.Od 1989 roku zaden polski premier nie mial tak dobrej prasy,a o niektorych nie pisalo sie w ogole/vide prezes strazakow Pawlak/.Dlatego zycze Belce jak najlepiej,choc realia wskazuja,ze w nowym parlamencie raczej nie bedziemy mieli z niego pozytku.Ten nowy stateczek m/s Demokraci.pl zabral na poklad za duzo talatajstwa,aby przekroczyc prog wyborczy. Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam Re: Angielska prasa z uznaniem o Belce i Polsce 20.06.05, 11:00 nie ma z niego pozytku w obecnym parlamencie wiec nie widze powodu by spodziewac sie po nim czegos lepszego w nastepnych , a co do prasy- nawet angielskiej ! - pochwal i nagan jakie tam mozna znalezc, radzilbym podchodzic do tych opinii z wieksza ostroznoscia :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zebba Re: Angielska prasa z uznaniem o Belce i Polsce IP: *.tpsa.tychy.telexispl.com 20.06.05, 11:26 W tym kraju zawsze tak było. Gdy kogoś chwalono w Europie w Polsce trzeba go zgnoić. Musi być równo. My przecież lubimy szmaciaki. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.kidler Re: Angielska prasa z uznaniem o Belce i Polsce 20.06.05, 11:19 Gość portalu: Enola Gay co.uk napisał(a): > Dlatego zycze Belce jak najlepiej,choc realia wskazuja,ze w nowym parlamencie raczej nie bedziemy mieli z niego pozytku. Nawet gdyby sie dostal do parlamentu, to pozytek bylby tamz niego niewielki. Nie jest pyskaczem jak Lepper, Giertych czy Rokita. W normalnym kraju czlowiek z tak dobrymi kontakatami jak Belka bylby wykorzystany za granica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monola Tałatajstwa? IP: *.devs.futuro.pl 20.06.05, 12:46 A kogo konkretnie masz na myśli? Czy to znaczy, że przekraczające prób wyborczy partie jak Samoobrona, LPR czy (ledwo, ale jednak) SLD mają tego "tałatajstwa" mniej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śmiech na sali Oportunizm polityków lewicy - byłych poskomunistów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 10:50 Fajnie się czyta wywiad różowej z czerwonym. Lewicowata redaktorka wszystko wiedząca podpiera si ę Belką dla uwiarygodnienia swoich poglądów. A Belka? To już pewnie nowa metoda wyborcza na lewicy. Ogłosić że jest się już zmęczonym tymi aferami, politykami, przepychanie itp do czego poniekąd sam się przyczynił, później ogłosić rozbrat z polityką, żeby na koniec, po wzroście procentów sondażowych, powrócić z hasłem Cimoszewicza : POLSKA MNIE POTRZEBUJE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zebba Re: Oportunizm polityków lewicy - byłych poskomun IP: *.tpsa.tychy.telexispl.com 20.06.05, 11:28 Poczekamy zobaczymy co pokażą nowe twarze prawicy. Po pół roku poproszę Cię o komentarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek A co bedzie, jesli Cimoszka zostanie prezydentem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 14:40 Czy to bedzie znaczylo: POLSKA MNIE NIE POTRZEBUJE? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon BELKA ODEJDŻ BO OPRÓCZ WPROWADZENIA PODATKU... IP: 194.63.132.* 20.06.05, 10:54 od naszych oszczędności nic pozytywnego nie uczyniłeś. Wróć do BIG BANKU (teraz Millenium) i załatw im następne "PZU". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trojanska Jak czerwony z czerwonym IP: *.stocznia.gda.pl / 213.17.192.* 20.06.05, 11:05 Bardzo dobra opinia Śmiechu Na Sali. Czerwona Parandowska znalazła kogoś, kto pasuje jak ulał do głoszonej przez nią lewicowej propagandy. Włazi mu w tyłek zamiast również zwrócić uwagę na sprawy, które zwyczajnie Belce nie wyszły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zebba Re: Jak czerwony z czerwonym IP: *.tpsa.tychy.telexispl.com 20.06.05, 11:31 A tylko takie sprawy prawdziwych polaków interesują. Przecież ulubioną naszą narodową grą jest szmacenie siebie nawzajem.Zresztą jest tak na całym świecie w społeczeństwie polaków. Ten kto tego nie robi jest nienormalny. Odpowiedz Link Zgłoś
tim7 Re: Jak czerwony z czerwonym 20.06.05, 13:06 A szanowna Pani tak zamiast pic kawke i czytac gazety w pracy moze by sie robota zajela ?! Koledzy stoczniowcy nie maja co jesc, strajkuja co rusz, zeby Paniusia z biurwa mogla sobie poczytac w pracy ?? Zalosna... Co Paniusi tak ladnie wyszlo, czym mogla by sie pochwalic ? Czekam na powalenie intelektem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zebba Re: Belka: Myślę, żeby sobie dać spokój z polityk IP: *.tpsa.tychy.telexispl.com 20.06.05, 11:22 Zgadzam się z opinia premiera, że w chwili obecnej media nie interesuje normalność, ale sensacje i afery. Po prostu, media w polsce przypominają w chwili obecnej bulwarowe media z Zachodniej Europy. Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: Belka: Myślę, żeby sobie dać spokój z polityk 20.06.05, 11:36 zgadza się trzeba by sobie dać spokój, bo teczka będzie ujawniona nie da się ukryć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Re: Belka: Myślę, żeby sobie dać spokój z polityk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 14:42 aron - jasnowidz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A bELKA: ZAMKNĄC BUZIĘ LUDZIOM! IP: *.bazapartner.pl 20.06.05, 11:41 NIECH O KONSTYTUCJI ZDECYDUJE PARLAMENT. OCZYWIŚCIE PANIE BELKA, OCZYWIŚCIE..... JESTEŚCIE BEZNADZIEJNI W KAZDYM CALU! JAK UWAŻACIE, ZE MACIE RACJE Z INTEGRACJA GLOBALIZACJA, TO SIE LUDZI PRZEKONUJE, A NIE OKLAMUJE. JESTES FACIO ŻENUJĄCY! KIEDYS JUZ BYLES ZMECZONY, WYJECHALES DO IRAKU, TERAZ ZNOW JESTES ZMECZONY.. JAKIES NIEBIAŃSKIE CYKLE W POLITYCE??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Re: bELKA: ZAMKNĄC BUZIĘ LUDZIOM! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 14:44 Po co krzyczysz? Gdybym mial rzadzic takimi pajacami, jak Ty i Tobie podobni, tez bym byl zmeczony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jesion Re: Belka: Myślę, żeby sobie dać spokój z polityk IP: *.adsl.inetia.pl 20.06.05, 11:57 +-Polska pod "światłym"przywództwem Kaczorów,Rokity,Tuska, Ziobry itp.skazana jest na klęskę.Oni wszyscy reprezentują wszystko co najgorsze w polskiej polityuce, to spadkobiercy myślowi i materialni tych co doprowadzili do upadku II Rz-tej,do tego zakompleksieni.Bo jeden mały,drugi łysy, a jeden z drugim nadęte Ziobro sorry zero.Tusk najprzystojniejszy,ale leniwy i ze strachem w oczach.Jescze nie tak dawno chwalił się lenistwem na studiach i w opozycji.Żaden z nich nie potrafi spojrzeć na siebie krytycznie,wmówili w siebie,że są dobrzy,mądrzy, a to nieprawda. Oni sA tylko krzykliwi,pazerni na władzę i szmal .... Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 niekompetencja prawicy 20.06.05, 13:03 jeżeli ktoś nie należał do PZPR to w ogóle nie powinien mieszać się do polityki bo jest niekompetentny Rokita, Tusk, Kaczyńscy, Giertychy - toż to sama swołocz, niekompetencja ciemnota faszyzm. Gdyby choć któryś z nich do PZPR należał to byłby przyjęty z atencją na europejskich salonach. A tak co? Nic! Tylko byli członkowie PZPR są kompetentni! Kij tam że Giertych skończył Oxford, WUML to była uczelnia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr x Re: Belka: Myślę, żeby sobie dać spokój z polityk IP: *.p.lodz.pl 20.06.05, 13:40 Co ty od nich chcesz? Kaczory zaloza komitety ktore beda ustalaly czy ktos sie nadaje do pelnienia jakiejkolwiek fdunkcji czy nie. Prawo i Sprawiedliwosc w kazdym calu. Kazdy bedzie mial rowne i rowniejsze prawa oraz rowna i rowniejsza sprawiedliwosc. Rokita bedzie sie wymadrzal. Bedzie mial rozwiazajnie na wszytsko. Giertych mlody przy wsparciu ojca giertycha ktory byl doradca jaruzelskiego bedzie badal czy aby ktos z PZPR nie wspolpracowal a Lepper bedzie sprawdzal czy interesy ida uczciwie i czy osoby podejzane na czas w sadzie na swoje rozprawy beda sie stawiac... Czeka nas po prostu bialorus i lukaszenko tyle ze w wielu wydaniach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesoly romek Re: Belka: Myślę, żeby sobie dać spokój z polityk IP: *.gu.se 20.06.05, 12:12 "Marek Belka: A to od pierwszego momentu. Mało mnie interesuje rola posła partii opozycyjnej, nie był bym dobrym opozycjonistą." byl bym - czy to pisownia orginalna:)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Belka: Myślę, żeby sobie dać spokój z polityk IP: *.crowley.pl 20.06.05, 13:01 Slusznie panie Marku, uzerac sie z banda nieudacznikow politycznych jak Macierewicz,Kaczory,Rokita,Leper czy Gietrych to ponad ludzkie sily, szary obywatel ma dosc patrzac w TV i czytajac gazety. Powinno sie pozwolic na siedzenie na wiejskiej gora 2 kadencje i spowrotem do swojego zawodu, byloby moze lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
konrad31345 Żałosny człowieczek 20.06.05, 13:03 Już pewnie jego pies powiedziałby coś mądrzejszego... Pani Paradowska bardzo starała się mu pomóc, ale nasz premier jak zawsze nie ma nic ciekawego do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OKO Re: Żałosny człowieczek IP: *.glowno.sdi.tpnet.pl 20.06.05, 13:20 Jak to dac sobie spokoj????????? A kto odpowie za złodziejska prywatyzacje, za działalność na szkode Polski ? Najpierw odsiedzisz a pózniej prokurator moze da Ci spokój!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Re: Żałosny człowieczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 14:47 konrad31345 napisał: > Już pewnie jego pies powiedziałby coś mądrzejszego... Pani Paradowska bardzo > starała się mu pomóc, ale nasz premier jak zawsze nie ma nic ciekawego do > powiedzenia. Aco, ma rzucac perly przed wieprze? Szkoda czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IrMa Re: Żałosny człowieczek IP: *.elartnet.pl / 62.233.208.* 20.06.05, 15:16 Sam widzisz, nawet Jego pies jest mądrzejszy od Ciebie. Po prostu nie rozumiesz o czym mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr x Cala prawda o polskich mediach IP: *.p.lodz.pl 20.06.05, 13:29 " Z moim rządem jest po prostu tak, ze on jest bardzie niedobry dla mediów, rzadko się zdarzają afery, a tylko te interesują media. Darzyła się akcyza na opał, to było o czym rozmawiać, natomiast jeśli rząd podejmuje normalne, rutynowe potrzebne decyzje, to, to nie budzi niczyjego zainteresowania. Janina Paradowska: A to może powinien się pan bardziej postarać żeby budziło zainteresowania. Marek Belka: Ja nie jestem skandalistą, ja w innym teatrze występuje. Janina Paradowska: Ale czy pan sądzi że niema powodu rozmawiać o innym teatrze i próbować przedstawiać ludziom co rząd robi? Marek Belka: Przecież co tydzień, po posiedzeniu rządu spotykam się z dziennikarzami i przedstawiamy kolejne decyzje, ale na Boga, nikogo to nie interesuje." Nic dodac nic ujac, najczesciej wystepujacy p9olitycy to Giertych Lepper i Kaczynski czyli ci co maja najmniej do powiedzenia za to daja najwiecej sensacji. Polskie dziennikarstwo to cos miedzy Gulczasem Frytka i Rutkowskim.... Odpowiedz Link Zgłoś
antykagan Re: Belka: Myślę, żeby sobie dać spokój z polityk 20.06.05, 13:35 TEn schizofrenik wsławił się rzeczą niespotykana w cywilizowanych krajach - jaką premier został współzałożycielem partii opozycyjnej. Tego Mrożek by nawet nie wymyslił. Pan Belka powinien leczyc się psychiatrycznie. A tak oprócz tego jest to cyniczny, obrzydliwy PZPR-owski aparatczyk, który NICZEGO, powtarzam, NICZEGO nie dokonał podczas trwania przy żłobie. Poza tym przypominacie sobie, jak gwarantował wcześniejsze wybory? Komuch bez godności i ambicji.. ale czego sie po nim spodziewać? A jego nieobecność w sejmie, podczas debaty nad wotum nieufnosći? Hańba. Pokicał do fundacji Batorego, gdzie sobie szykuje miękkie lądowanie, szczur uciekający z PZPR-owskiego okrętu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obcy Re: Belka: Myślę, żeby sobie dać spokój z polityk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 13:42 Gdyby pan odszedł z polityki wielu było by wdzięcznych. Przy okazji dziękuję za wprowadzenie podatku od odsetek z oszczędności i równocześnie za zwolnienie wybranych podatników z podatku na 2 miliardy PLN. Ufam że nie szła za tym żadna łapówa a był to gest dobrego serca. Pozdrawiam również wszystkie głodujące dzieci i bezrobotnych - tak trzymać będziecie mieli śliczne figury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr x Tusk byl marszalkiem sejmu i przeszedl do opozycji IP: *.p.lodz.pl 20.06.05, 13:44 Marszalek to funkcja wazniejsza niz premier wiec i tak ktos 4 lata temu go przeskoczyl tylko widac pamiec niektorych krotka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Antykagan, mow za siebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 14:49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F. Re: Belka: Myślę, żeby sobie dać spokój z polityk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 16:37 Lecz sie cieciu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaś fasola Jedyne co potrafi ten "pan"... IP: 194.63.132.* 20.06.05, 14:01 ...to namawiać młodych ludzi do tyrania za granicą; chyba zapomniał że tu jest nasz kraj, tu chcemy pracować, godnie zarabiać i godnie żyć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: THE.BILL1 Re: Jedyne co potrafi ten "pan"... IP: *.bazapartner.pl 20.06.05, 14:25 LUDZIE TACY JAK BELKA TEGO NIE ROZUMIEJA. ZA DUŻO MAJA RYSÓW PSYCHOPATYCZNYCH. JAK SIE NAKRADNIE DUZO KASY, TO OJCZYZNA STAJE SIE CALY SWIAT, A CI, KTORZY MOWIA O WARTOSCIACH STAJA SIE PRZEDMIOTEM POGARDY DLA ZLODZIEI I INNYCH NAWIEDZONYCH PLANISTÓW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Czlowieku nie krzycz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 14:52 przeciez nie masz nic az tak ciekawego do powiedzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Wybrales prawidlowy nick, jasiu fasolo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 14:50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IrMa Re: Jedyne co potrafi ten "pan"... IP: *.elartnet.pl / 193.238.180.* 20.06.05, 15:23 Tak jak Jaś Fasola? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k.w. Re: Belka: Myślę, żeby sobie dać spokój z polityk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.05, 14:08 Tylko gazem, po olej do głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Re: Belka: Myślę, żeby sobie dać spokój z polityk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 14:53 Masz racje, lepiej gazem uciekac, niz rzadzic takimi ciemniakami jak Ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: demokrata NIE!!!!!!!!!!!!!!! A KTO BĘDZIE PROWADZIŁ POLSKĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 14:28 przez wzburzone morze wolnego rynku? Jeden profesor balcerowicz to zbyt mało, może niepodołać, a wtedy nasza prężna gospodarka przestanie się rozwijać jak dotychczas. Nie wygłupiaj się Marku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Hurrrrrrraaaaa!!!!! Belka wreszcie myśli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 14:31 trudno uwierzyć. ale teraz myśl trzeba zamienić w czyn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Slusznie, po co rzadzic banda ciemniakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 14:54 Odpowiedz Link Zgłoś