Dodaj do ulubionych

KASPRZYK ODCHODZI Z RMF FM !!!

IP: *.crowley.pl 06.07.05, 13:25
Jak poinformował wortal Wirtualnemedia.pl, 24 lipca Tomasz Kasprzyk
poprowadzi po raz ostatni program w RMF FM. Po odejściu z Kopca będzie płenił
funkcję Dyrektora Muzycznego w Radiu Plus.
Obserwuj wątek
    • Gość: kazekFM Re: KASPRZYK ODCHODZI Z RMF FM !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 10:18
      O qurde, a jeszcze niedawno byl tu watek pt. "wywalic Kasprzyka" a tu prosze
      bardzo, juz sie spelnia. Co za wpływowa grupa dyskusyjna...
      • Gość: mea culpa Re: KASPRZYK ODCHODZI Z RMF FM !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 10:59
        no byl to ja ten watek rozpoczalem - no coz kasprzyk po prostu stoczyl sie na
        dno jesli chodzi o prowadzenie programu gdy prowadzil prokulture byl zajebisty
        i naturalny no a teraz moze jak podjal decyzje ze odchodzi da wiecej czadu na
        antenie rmfu w koncu i tak nic mu juz nie grozi
    • mali_bu Re: KASPRZYK ODCHODZI Z RMF FM !!! 09.07.05, 11:58
      Ludzie kochani! A co to za różnica kto będzie "prowadził" audycje w radiu które
      się nazywa RMF. Któegoś dnia słuchając tej stacji w porze wieczornej naliczyłem
      w ciągu godziny aż 3 wejścia prowadzącego. Pierwsze był po faktach i dotyczyło
      tego że słucham najlepszej muzyki czy coś w tym stylu. Następne było gdzieś koło
      w połowie godziny, gdzie dowiedziałem się że nadal słucham najlepszej muzyki,
      która jest obecnie godzina, oraz co jeszcze usłyszę. Następne wejście było przed
      pełną godziną i dowiedziałem się że jest 22 a fakty przedstawi ktoś tam.
      Przecież do tekiej roboty można byłoby postawić automat. Wyjdzie taniej a i
      jakościowo wcale nie gorzej.
      • Gość: radio tirana Re: KASPRZYK ODCHODZI Z RMF FM !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.05, 12:05
        no kasprzyk idzie w popliscie wlasnie z automatu
        • mali_bu Re: KASPRZYK ODCHODZI Z RMF FM !!! 09.07.05, 12:29
          To musi być z niego niezły zawodowiec
    • tabu22 Re: KASPRZYK ODCHODZI Z RMF FM !!! 09.07.05, 13:53
      Nie bardzo rozumiem tą nagonkę na Kasprzyka,słychać,że to zawodowiec,a o tym
      ile razy ma się odzywać w godzinie nie decyduje przecież on.
      Czy z automatu,czy nie to sprawa stacji.Czy tylko w RMFie pojawiają się nagrane
      wejścia....?
      • Gość: asad Re: KASPRZYK ODCHODZI Z RMF FM !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 21:34
        bardzo rozumiem tą nagonkę na Kasprzyka,słychać,że to zawodowiec,a o tym
        > ile razy ma się odzywać w godzinie nie decyduje przecież on.
        Nie decyduje on-ale on decyduje, że godzi się na coś takiego-dla kasy.
    • Gość: . Re: KASPRZYK ODCHODZI Z RMF FM !!! IP: *.ld.euro-net.pl 10.07.05, 09:08
      i jakie Waszym zdaniem radio najlepsze? gdzie te słupki? Mówi się , RMF
      najlepszy hihi. Gdyby było takie naj.... by nikt nie odchodził bo i po co.
      Coraz więcej ludzi odchodzi z tego radia dlaczego? skoro ma najwyższe słupki
      powinni zostać Kasprzyk, Drzyzga, Scott, Maciborek, Wrona, Jędrych.
      To nie radio najlepsze tylko MARKA
      • Gość: mea culpa Re: KASPRZYK ODCHODZI Z RMF FM !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 18:10
        no widzisz bo mozna prowadzic audycje jak macibor a mozna prowadzic jak
        urbaniak ktorego mam tak serdecznie dosyc jest tak kiepski jego wejscia sa tak
        przewidywalne szczegolnie te po faktach zwroccie uwage zawsze to samo i w taki
        sam sposob mowi po co to trzymac lubie lazara jest taki rmfowy nigdy nie
        zapomne jak kiedys dawno dawno temu powiedzial na antenie ze jest dumny z tego
        ze pracuje w rmfie - to bylo przy okazji superwielkiej inwazji w 2000 roku no i
        wtey to rzeczywiscie byl powod do dumy pracowac tam - metzu stworzyl cos
        wielkiego ale dzis tak długo słucham rmfu i jakos tak raz lepiej raz gorzej
        didzewje sie zegnaja bo jada na urlopy fajny byl poranek skowron od 9 z lazarem
        poźniej paula michalik oj z ta dwojka to dala czadu i witus ze skojarzeniami:)
        potem koscielniak jakas taka bezplciowa nawet z michalik nie zamienila słowa
        tylko michalik zzainicjowala gadke o popgodzie w irlandii gdzie koscielniak
        jedzie urbaniak tradycyjnie zero mna koniec tylko fajny usmieszek nagrany ze
        niby dopiero wroci za 3 tygodnie ale muza taka jakas wakacyjan nawet czasem
        tego sie nieźle słucha choc ja zdecydowanie tesknie za starym dobrym metzowym
        brzmieniem rmfu rock rules
        • bronek14 Re: KASPRZYK ODCHODZI Z RMF FM !!! 11.07.05, 02:32
          I bardzo dobrze ! Ja sie z tego ciesze . Jestem ździwiony że przodujący Dj RMFu
          odchodzi . Może zastąpi go Daniel Dyk ? Z RMF FM odszedł też Piotr Salak ,
          Marcin Ziobro ... niedługo zostanie sama muzyka najlepsza pod słońcem . Pozatym
          i tak w wejściach jest ciągle to samo . Zawsze najlepsza muzyka i najlepsza
          muzyka ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka