Dodaj do ulubionych

RMF FM - Radio najlepsze pod słońcem!!!!!!!!!!!!!

IP: *.golancz.to.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 21:20
Świetnie dobrana muzyka,co godzinę serwis faktów,. Prawdziwi koresponterzy
którzy dbają o to byśmy my słuchacze dowiedzieli się pierwsi. Świetne
programy, konkursy. Radio wszechczasów. Nie mogę się doczekać nowego
prezentera Daniela Dyka -który wygrał casting na prezentera.
Obserwuj wątek
    • Gość: piotr Re: RMF FM - Radio najlepsze pod słońcem!!!!!!!! IP: *.cable.satra.pl 23.07.05, 22:37
      to był pewnie post sponsorowany
    • Gość: ;) Re: RMF FM - Radio najlepsze pod słońcem!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 22:50
      ość portalu: Pigułka napisał(a):

> Świetnie dobrana muzyka,co godzinę serwis faktów,. Prawdziwi koresponterzy
      > którzy dbają o to byśmy my słuchacze dowiedzieli się pierwsi. Świetne
      > programy, konkursy. Radio wszechczasów. Nie mogę się doczekać nowego
      > prezentera Daniela Dyka -który wygrał casting na prezentera.

a poza tym wszyscy zdrowi?
    • Gość: nn Re: RMF FM - Radio najlepsze pod słońcem!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 23:59
      Gość portalu: Pigułka napisał(a):

udaru słonecznego dostałaś??
      współczuję
    • dangog Re: RMF FM - Radio najlepsze pod słońcem!!!!!!!! 24.07.05, 01:44
      Potwierdzam jest najlepsze jak na TRÓJCE lecą audycje, których nie słucham.
    • bdx65 Re: RMF FM - Radio najlepsze pod słońcem!!!!!!!! 24.07.05, 21:54
      Gość portalu: Pigułka napisał(a):

A nie denerwują Cię Pochlebco wrzaskliwe reklamy i ten groch z kapustą?
      Okropne!
    • homo.sluchaczus Re: RMF FM - Radio najlepsze pod słońcem!!!!!!!! 25.07.05, 11:03
      nigdy wczesniej nie dawali reklam na tym forum. media-plannerzy powinni
      uzwględnić to w swoich kosztorysach ;-)
    • Gość: jacenty Re: RMF FM - Radio najlepsze pod słońcem!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 17:00
      Wolne żarty!To najgorsze radio. Sieczka, pustosłowie. Dziennikarstwo kiepskie.
      Radiowe bla, bla!!
    • disc_man Re: RMF FM - Radio najlepsze pod słońcem!!!!!!!! 25.07.05, 17:00
      Wasza beszczelność, i to że nie wiecie kiedy powiedziewć sobie dość naprawdę
      zmusza mnie by powiedzieć że jesteście poprostu zerem.Naprwdę te wasze żarty są
      poprostu nie na miejscu, i się chyba zaliczają do czarnego humoru. Myślałam że
      są tu normalni porządni ludzie z kulturą, A tu tylko każdy myśli o tym jak komuś
      dogryść by mu ulżało na duszy. Nie wiesz co powiedzieć nie mów wogulę i sprawa
      jest załatwiona.

--------------------
      Stanisław Jerzy Lec
      Ciasnota umysłowa się rozszerza!
      • Gość: tik Re: RMF FM - Radio najlepsze pod słońcem!!!!!!!! IP: *.crowley.pl 26.07.05, 10:38
        to jeszcze sie troche podszlifuj w publicznych odezwach
        ale zgadzam sie z Toba, takie watki to naprawde straszne zarty
        zeby w tak przesmiewszy i ukryty sposob nabijac sie z rmf... :)
    • disc_man Re: RMF FM - Radio najlepsze pod słońcem!!!!!!!! 26.07.05, 11:36
      Gratuluję debilą i idiotą. Na tych forach normalnie pobijacie rekordy w pisaniu
      nie na temat, i w braku czytania ze zrozumieniem. Jesteście poprostu dennie
      głupi. Myślicie tylko jak komuś dogryść by sobie ulżyć. Nie słuchasz to nie czy
      kogoś to obchodz. Ja słucham i jestem z tego dumna. I gratuluje o ile jest czego.
      • Gość: tik Re: RMF FM - Radio najlepsze pod słońcem!!!!!!!! IP: *.crowley.pl 26.07.05, 11:50
        "gratuluje o ile jest czego" (raczej nie ma)

a jesli gratulujesz grupie, to w ostatecznosci "debilom i idiotom" (zamiast
        debilą i idiotą)

ą ę tik :)
      • piot-r Re: RMF FM - Radio najlepsze pod słońcem!!!!!!!! 26.07.05, 13:07
        Za to ty pobijasz rekordy w pisaniu po polskiemu. Nie umiesz pisać , nie pisz :-)
      • Gość: ;) Re: RMF FM - Radio najlepsze pod słońcem!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 13:13
        disc_man napisała:
        > Gratuluję debilą i idiotą.

a Ciebie jak nazwać _debilą_ czy _idiotą_ ?
    • Gość: olaw Re: RMF FM - Radio najlepsze pod słońcem!!!!!!!! IP: 81.210.22.* 26.07.05, 13:15
      > Prawdziwi koresponterzy
      > którzy dbają o to byśmy my słuchacze dowiedzieli się pierwsi.

Prawdziwi koresponterzy i prezendenci :)
    • olaf_17 Re: RMF FM - Radio najlepsze pod słońcem!!!!!!!! 26.07.05, 15:02
      Gratuluje coraz lepszego wyniku, w pisaniu nie na temat. Prześliście już samych
      siebie. Niestety znów pudło żadna wypowiedż nie była na temat. Możecie się
      ścigać dalej.
      • jureek Re: RMF FM - Radio najlepsze pod słońcem!!!!!!!! 26.07.05, 15:04
        Daj przykład, jak należy napisać na temat.
        Jura
      • Gość: tik Re: RMF FM - Radio najlepsze pod słońcem!!!!!!!! IP: *.crowley.pl 26.07.05, 15:17
        świetnie dobrana muzyka? z playlisty z 300 tytułami, którą gra każda stacja w
        Polsce?!

serwisy informacyjne, które trwają 2,5 minuty i w 80% dotyczą problemu ze
        ściekami pani Hani z Pszczynówki (taka teleinterwencja)

to jest najlpesze pod słońcem?

wybacz, to nie jest nawet ą ę
    • kuba_18 Re: RMF FM - Radio najlepsze pod słońcem!!!!!!!! 26.07.05, 16:31
      O jezu znowu nie na temat.Gratuluje znowu 2 posty więcej i nie na temat. Piście
      dalej może dojdziemy do 100 postów nie na temat!?
      • Gość: tik Re: RMF FM - Radio najlepsze pod słońcem!!!!!!!! IP: *.crowley.pl 26.07.05, 17:14
        o, kolejna ksywa :) to moze teraz postaw na kobiety?
        marysia_19, albo lucja_35

pokazales tym wszystkim idiotą ;)
        • Gość: marek Re: RMF FM - Radio najlepsze pod słońcem!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.05, 21:03
          taka pyskówka niczego nie wnosi...Co do RMF-u..na pewno najlepsza dynamika
          jeśli chodzi o dźwiek posłuchajcie i porównajcie z innymi stacjami jak
          grają /nie wnikając co bo nie o to tu chodzi/fakty to na pewno okret flagowy
          tej stacji choć niektórzy prezenterzy troche się już przejedli i stosują te
          same schematy i wypadałoby ich zmienić...nie podam nazwisk bo po co komu
          szkodzić..a korespondentów juz zmieniono i to dobrze zrobiło stacji poza tym OK
          choć muzyka mi nie pasuje dlatego przeszedłem na Antyradio choć ma gorszy
          serwis informacyjny ale nie ustepuje najlepszym przynajmniej w Katowicach.
          • Gość: tik Re: RMF FM - Radio najlepsze pod słońcem!!!!!!!! IP: *.crowley.pl 28.07.05, 11:49
            Wiesz, z takim podejściem, że nie ważne co grają, to można sobie rzeczywiście
            posłuchać radia...

RMF było kiedyś dobrym radiem, ale się zepsuło.

W porównaniu do tego, co RMF potrafi w kwestii newsów zrobić (szczególne
            wydarzenia), to co pojawia się codziennie, wzbudza śmiech na sali...

A poza tym radiu nie pomaga na pewno ta prawicowa propaganda i jazda po lewej
            stronie - niezależnie od preferencji politycznych, bo zamiast najlepszej muzy
            pod słońcem, kojarzy mi się to z latem na Wiejskiej co najwyżej

Zresztą hasło najlepsza muza pod słońcem to nic innego jak muza nowej
            generacji, inne wielkie przeboje i hity do pracy

nuda
    • kuba_18 Re: RMF FM - Radio najlepsze pod słońcem!!!!!!!! 26.07.05, 18:07
      Oj znowu nie na temat...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka