Gość: sun IP: *.acn.waw.pl 31.08.05, 18:25 To fakt. Mandaryna spiewa niezle w tej mptrojce. Ciekawe czy ktos ma "wystepy" Dody nagrane w ten sam sposob. Moze takie nagranie OBNAZYLOBY rowniez umiejetnosci tej pani. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pudlo Re: Simply Red plus Doda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 19:45 czy ktos ma link do tej mp3?chetnie posłucham i...no cóż lubie sie posmiać Odpowiedz Link Zgłoś
block-buster Lzy dziewicy,czyli Mandaryna,Flinta i Doda... 31.08.05, 20:13 Gawiedz wszedzie na swiecie ma swoich komediantow i grajkow.Nasza gawiedz z gawiedziowa telewizja ma "Gwiazdy" z plastiku i ze sztucznymi piersiami spiewiajace z playbacku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atx Re: Simply Red plus Doda IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 21:39 ed2k://|file|Mandaryna.-.Co.Sie.Kryje.Pod.Playbackiem.mp3|12235894| E50024681C0543D77A3DB7840E1A49D1|/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liroy Re: Simply Red plus Doda IP: *.dot / *.dot-com.net.pl 01.09.05, 11:18 media.putfile.com/mandaryna3 hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lido Re: Simply Red plus Doda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.05, 12:22 Kim jest doda? Na zdjeciu 5 kg tuszu.Fe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paprikasz to w końcu żona czy dziewczyna Liroya? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 22:08 może by tak GW wykazała się konsekwencją w określeniu stanu cywilnego ww. pani ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosiarka +++++ Mandaryna mp3 link ++++++++++++ IP: *.acn.waw.pl 01.09.05, 06:22 Ale ubaw Mandaryna "Margaryna" w pełnej krasie media.putfile.com/mandaryna2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiewka Re: +++++ Mandaryna mp3 link ++++++++++++ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 08:07 Łooooooooo matkooooooooo :D:D:D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
bzik_2 Re: +++++ Mandaryna mp3 link ++++++++++++ 01.09.05, 09:09 hehehehe, i za takie postekiwania ktos placi??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oliveira Pod wpływem tego mp3... IP: *.acn.waw.pl 01.09.05, 10:07 ...Mandaryna postanowiła odważnie udowodnić że co najmniej połowę swojego repertuaru potrafi wykonać na żywo 8-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: +++++ Mandaryna mp3 link ++++++++++++ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 16:07 o boze!!!!!!!! uszkodzilo mi bebenki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smartass oj tak tak IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 01.09.05, 07:53 to ujecie troche ja skrzywdzilo, ale ogolnie ta dziewczyna mimo zadbania, za pare lat bedzie straszliwie "przechodzona". Odpowiedz Link Zgłoś
nigaa1 doda to dupa liroja ???????? 01.09.05, 07:54 doda to dupa liroja ???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waji Re: doda to dupa liroja ???????? IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 01.09.05, 08:08 z tego co wiem, to Liroy na swoja dupe mówi po prostu dupa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luks hhehe...... IP: 62.233.177.* 01.09.05, 08:19 przynajmniej mu się nie myli - czy przy kolegach, czy przy niej, zawsze pozostaje dupą.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idavdk Re: hhehe...... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.05, 16:46 Jezuuu, zastanawiam sie czy wasze dziewczyny mowia na was po prostu kutasy i czy zawsze nimi jestescie, przy kolegach kolezankach czy nie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jotka Re: Simply Red plus Doda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.05, 08:32 A właściwie komu jeszcze tak naprawdę potrzebne są te FESTIWALE jeżeli biorą w nich udział tacy "artyści" to chyba czas najwyższy dać sobie spokój... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośka Re: Simply Red plus Doda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 08:37 Popieram!! Ciągle ta sama chała........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka Gosi Stępień ignorujmy chłam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 10:00 smutne, smutne, smutne, mandaryny, dody, brodki.... wypiąć to i owo do kamery, pomiauczeć do mikrofonu i koniec.....nic z tego nie zostanie, ale ktoś im na to pozwala, widocznie mają swoich fanów o takim samym miernym guście i potrzebach nie dajmy się i nie słuchajmy tego chłamu jest wielu innych, z talentem, artystów po prostu, gdzie zginęła Gosia Stępień, za trudne to było dla mikrusów muzycznych i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
gigiart lol 01.09.05, 09:42 ledwo wstałem i już mnie coś rozbawiło : ..."niemieckiej grupy metalowej Scorpions"... wielki lol heheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thor Scorpions kapela metalowa :D:D::D: IP: *.net.btsnet.pl 01.09.05, 15:55 a co nie wiedziałeś że piśmaki wszystkie kapele które graja na gitarach nazywają metalowymi ;/;/;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Scorpions kapela metalowa :D:D::D: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 00:44 no a takie kawalki jak "Dynamite" albo "Blackout" to nie metal? Jasne, że metal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Scorpions kapela metalowa :D:D::D: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 12:56 zresztą ostatnią trasę w Europie to grali razem z Judas Priest. Odpowiedz Link Zgłoś
unleashed Scorpions to hardrock. Bardzo bliski metalowi 03.09.05, 04:30 zresztą, ale to nie metal. Judas Priest to heavy metal, a że trase mieli razem to nic dziwnego. Odpowiedz Link Zgłoś
tomash8 Re: Scorpions kapela metalowa :D:D::D: 04.09.05, 11:49 Gość portalu: Thor napisał(a): > a co nie wiedziałeś że piśmaki wszystkie kapele które graja na gitarach > nazywają metalowymi ;/;/;/ Słonko, nie znasz się - nie p.... Scorpions grają metal. koniec, kropka. Przyjmij to na wiare. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thor Re: Scorpions kapela metalowa :D:D::D: IP: *.net.btsnet.pl 04.09.05, 16:30 Scorpions to taki niemiecki Perfect nie mający z metalem nic wspólnego Sam przyjmij to na wiare Odpowiedz Link Zgłoś
bastard_bloodwritten Re: Scorpions kapela metalowa :D:D::D: 05.09.05, 10:02 tomash8 napisał: > Słonko, nie znasz się - nie p.... Scorpions grają metal. koniec, kropka. > Przyjmij to na wiare. misiaczku, nieprawdę mówisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psh ja tez uwazam ze scorpions to country IP: *.mpec.krakow.pl / 83.142.152.* 02.09.05, 12:40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ezzop to nie byla zona LIROYA IP: *.tele2.pl 01.09.05, 09:49 ...tylko tancerka, wiec nie szukajcie taniej sensacji skoro szukala jej prokuratura za 180 zl grzywny ???!!! nie czsem komornik czy cos tego kalibru ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokoszko Re: Simply Red plus Doda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 09:58 Mandaryna-baaardzo wiejska dziewczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feelipe festival w Sopocie, co za pochlaj i wyżerka, kto.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.05, 10:52 się tam pokazuje tego ja nie szanuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POKi Maryla Rodowicz gwiazda wieczoru... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.05, 12:03 ciekawi mnie w jaki sposob wylaniana jest gwiazda, pewnie organizują jakiś przetarg, w którym Maryla wygrała dzięki doświadczeniu w branży... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Naomi21 Re: Simply Red plus Doda IP: *.katowice.agora.pl 01.09.05, 12:22 dobre to jest. Piosenka Dody jest nieziemska to trzeba przyznac :D. Nie mam pojecia w ktorym miejscu to mialby byc plagiat. Oba festiwale w Sopocie to i tak jedna wielka kiczkultura Odpowiedz Link Zgłoś
priest13 Re: Simply Red plus Doda 01.09.05, 13:16 Szanowny redaktorze Sankowski. Nazwanie SCORPIONS zespołem metalowym naraża cię na śmieszność i powoduje podejrzenie o brak wiedzy wymaganej na piastowanym stanowisku dziennikarza (recenzenta) muzycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: Simply Red plus Doda IP: 193.111.166.* 01.09.05, 14:25 chyba nie masz słuchu albo nie oglądałeś żadnego koncertu Virgin. Prawie zawsze śpiewa na zywo to przecież słychać. Wyjątkiem był "Znak pokoju" na festiwalu Jedynek ostatnio. Następną śpiewała na żywca i nie mam nic do zarzucenia do jej głosu - mocnego i dźwięcznego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podmark Re: Simply Red plus Doda IP: *.galewice.sdi.tpnet.pl 01.09.05, 14:50 "Podobno za sprawą tego właśnie mp3 Mandaryna specjalnie na Sopot przygotowuje występ na żywo." Mandaryna już ponad tydzień temu na czacie mówiła,że w Sopocie wystąpi na żywo, więc ta afera nie jest tego powodem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monica 28 Re: Simply Red plus Doda IP: *.chello.pl 01.09.05, 15:14 Mandaryna to Mandaryna a Doda to żona Radosława Majdana - bramkarza Wisły Odpowiedz Link Zgłoś
block-buster Dlaczego drewniane glosy sa polskimi gwiazdami? 01.09.05, 15:45 Jedynym atrybutem Margaryny do pokazywania sie ludziom w charakterze gwiazdy jest jej obecnosc w lozku z czerwonoskorym czerwonowlosym.Nic ponadto,bo spiewac przeciez nie umie.Jedynym atrybutem baby nieudanego bramkarza z majdanu do bycia polska gwiazda jest kilo talku na twarzy i silikonowy biust,stale pokazywany w tabloidach dla gawiedzi,typu Baba Domu,Srala,My piekne itp.O popaprancach plagiatorach zal pisac.I jeszcze jedno:na bank Rodowiczka bedzie spiewala do smierci jak nieodzalowany Fogg i umierajaca 20 lat na scenie Cwikla-Cwiklinska.Trzeba miec klase Tiny Turner,zeby po osiagnieciu 60-tki umiec odejsc.To wieksza sztuka,niz dogorywac na oczach gawiedzi,stale grajac gwiazde. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: Dlaczego drewniane glosy sa polskimi gwiazdam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 16:19 zgadzam sie, dobre dni Maryli przeminely wraz z Osiecka, przeciez to ona pisala te fantastyczne teksty. Poziom, ktory reprezentuje teraz (MAryla oczywiscie) jest zalosny, swoja droga jestem ciekawa czy to jej autorskie teksty, czy ktos jej pisze - musze sprawdzic, ale tak czy siak po uslyszeniu jej najnowszej piosenki chcialo mi sie autentycznie plakac, bo to poprostu smutne co stalo sie z polska scena muzyczna. Trzeba wiedziec kiedy odejsc Pani Marylo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eraserhead Re: Dlaczego drewniane glosy sa polskimi gwiazdam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.05, 19:58 Z tego co mi wiadomo teksty na ostatnią płytę Maryli napisała Kasia Nosowska. Serio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Re: Simply Red plus Doda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 15:56 Między Doda a Mandyryną jest jednak duża różnica. Owszem, Doda ma kiczowaty, głupkowaty image, ale na żywo śpiewa rewelacyjnie - byłem na koncercie Virgin (zespołu Dody) i wiem co mówię. Jest to jedyna z nowych gwiazdek, która naprawdę potrafi śpiewać, także na żywo (repertuar to już rzecz gustu, ale jest to zawodowy pop-rock na przyzwoitym poziomie). Natomiast Mandaryna w ogóle nie umie śpiewać, a jej muzyka to tandetne disco. Z kolei grupa Scorpions kiedyś była zespołem heavymetalowym, i to bardzo uznanym. Potem zeszli bardziej na pop-metal i pop-rock, ale ostatania płyta jest najlepsza od lat i hardrockowa. Zaś na tle innych gwiazd festiwalu są nawet deathmetalowi;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idavdk Re: Simply Red plus Doda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.05, 16:56 Zgadzam sie! Nie lubie prostej i tandeciarskiej muzyki, a wiec ani Dody, ani tym bardziej Mandaryny. Ale Doda ma glos i umie spiewac, a Mandarynę to w ogóle nie wiem kto kupuje...Poza tym Doda tylko pozuje na kretynke (taki ma trynd:)))), a naprawde to uzywa mozgu do myslenia, za to Mandaryna to chyba w ogole nie wie co to jest mozg - o ile w ogole cos wie...:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Doda - tragedia IP: 213.17.162.* 01.09.05, 16:15 Dla mnie Doda to jedynie rozpieszczona i wulgarna dziewucha. A spiew?? No cuz. Pozostawmy ten temat fanom Dody (lub raczej tego co tak chetnie wszedzie pokazuje)!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Simply Red plus Doda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 16:22 nie otwiera mi się ten link do mandaryny!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr klikam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 16:24 na link, otwiera się strona i nic nie słyszę!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: klikam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 16:27 najedz na symbol megafonu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słyszałam Re: Simply Red plus Doda IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.09.05, 23:04 Słuchaj, nie jestem fanką Dody w żaden sposób, ale zapewniam Cię - jednego na pewno nie można jej zarzucić - tego że nie umie śpiewać. Umie, i to całkiem nieżle, a na pewno lepiej niż większość wokalistek w naszym pięknym, niemuzykalnym kraju. Serio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Simply Red plus Doda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 09:52 Macie rację!!! A może trochę p[rawdziwych faktów: Doda potrafi śpiewać na żywo - ma całkiem niezły głos. Poza tym - nie wzięła się znikąd. Najpierw wygrała casting do metra, gdzie śpiewała chyba ok. 2 lat. Józefowicz i Stokłosa nie brali tam ludzi nie umiejących śpiewać.Poza tym szkoleniem jej głosu zajmowała się wybitna specjalistka Ela Zapendowska, która bardzo pochlebnie się o jej głosie wyrażała. Potem zaś Krzysztof Najman,były mąż i muzyk słynnej metal - gotyckiej grupy Closterkeller , kiedy odszedł od żony - wokalistki tejże zacnej grupy i tym samym odszedł z zespołu, chciał założyć nowy rockowy zespół. I założył z kolegami Virgin i wybrali śpiewajacą w metrze Dodę na wokalistkę. Pierwsza płyta sprzedała się w nakładzie 10 tys., nie dziwne, bo był to raczej ostry, choć melodyjny rock ( a takiej muzyki u nas radio i MTV nie chce promować). Poza tym wokalistka rockowa zawsze będzie mniej popularna u nas niż pop/disco.Więc spece od marketingu wymyślili, że Doda (całkiem inteligentna dziewczyna) będzie "kontrowersyjna" - pokaże cyc, będzie udawać kretynkę itp itd. Dzięki temu druga płyta poszła 2,5 raza lepiej (25 tys.).A jest tam - oprócz balladek, które może grać radio - parę niezłych, rockowych kawałków, których by żadne radio nie grało (bo za ostre). Natomiast Mandaryna wydała płytę i jest tak nachalnie promowana tylko dlatego, że jest żoną najbogatszego i najbardziej w związku z tym wpływowego gwiazdora, Michała Wiśniewskiego.Ta dziewczyna nie tylko jest mało inteligentna, ale kompletnie nie potrafi śpiewać (jak już wszyscy wiemy;-))))), wiec deklamuje coś tam do prymitywnego pokładu disco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Gandzia Oddziału Zamkniętego IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 02.09.05, 12:32 No nie, Oddział Zamknięty to wesoły zespół, ale w "Gandzi" nie propaguje marihuany. Wystarczy przeczytać ten tekst. Niezbyt udolne słowa chyba Marcina Ciempiela. Muza dużo lepsza napewno Szpilmana. Może ktoś uwielbia robić zadymy i dlatego rozdmuchał sprawę. Teraz wszyscy tacy ugrzecznieni. Trochę teskno za zadymkami. To juz lepiej zajęliby się Sojką i Kokainą. Duzo lepsza piosenka. Odpowiedz Link Zgłoś
bck2 Re: Simply Red plus Doda 03.09.05, 21:55 Konkurs za nami. Dziewczyny pokazały co miały do pokazania. Zaśpiewały tak jak umiały (lub też nie umiały). Panów nie oceniam bo obydwu lubię słuchać i spisali sie dobrze. Ewelina jest królową tego starcia - zaśpiewała cudnie. Doda w porównaniu z Mandaryną, ma przede wszystkim głos. I napewno działa na męskie zmysły. Radek na scenie miał zachęcić panie do sms-owania. Dobry chwyt marketingowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfg Re: Simply Red plus Doda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 10:05 jesli doda jest tak inteligentana to jak ktoś tak inteligentny może śpiewać z takim zaangażowaniem tak nędzne kawałki? Czy ktoś inteligentny wyprodukowałby sobie tak idiotyczny image przy którym wszyscy moi znajomi właściwie tarzają sie ze śmiechu? Sorry ale to jest "intelygentne" inaczej, albo jestem już głupi i takie tam... zresztą nie znam się na elektrodach bom humanista Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Quijote Re: Simply Red plus Doda IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.09.05, 11:51 Humanista i ...naiwniak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liza Re: Simply Red plus Doda IP: *.e-wroc.com 04.09.05, 18:50 inteligencja dody przejawia sie szczegolnie w uzywaniu jezyka, te jej zwroty np oddziałowywuje, a podobno ma IQ 156 ,lol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klamerka Re: Doda; Mandaryna IP: *.espol.com.pl 05.09.05, 19:12 Podejrzewam, że takiego hitu Dody jak MP3 Mandaryny nie znajdziecie. Dlaczego? Ostatnio gdzieś czytałam, że Doda brała całkiem poważne lekcje śpiewu u Zapendowskiej (jurorka z"Idola")i ta ostatnia stwierdziła, że Doda to jeden z trzech najlepszych wokali w Polsce! Swoją drogą, szkoda, że Mandaryna nie zaczęła od "Idola", tam "wyalilby jej zimny kubeł wody na głowę" i teraz nie byłoby tych łez w Sopocie, ale z drugiej strony żal, bo nie byłoby też tego "przeboju" na www.putfile.com/mandaryna2. Słuchałam tego non stop przez pół godziny i nie mogłam się opanować,aż mnie brzuch boli ze śmiechu. Jak tego słuchałam to zrobiło mi się szkoda niektórych gwiazd disco-polo, które pokończyły kariery, mając przecież - w porównaniu do Mandaryny - naprawdę czyste i piękne głosy. Odpowiedz Link Zgłoś