Dodaj do ulubionych

Michał Cieślik z Eski

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 16:12
Rany boskie! Czy ktoś potrafi słuchać tego nudnego prowadzącego?!?
Nie ma żadnej innej możliwości niż to, że dostał się przez znajomości.
Jego umiejętności są bardzo wątpliwe, a młodych ludzi nie da się oszukać...
jak ktoś jest cienias to się przestaje słuchać na rzecz innych stacji z
ciekawszymi osobami.
Obserwuj wątek
    • Gość: rafal_pila Re: Michał Cieślik z Eski IP: *.pil.vectranet.pl / 213.17.223.* 16.10.05, 17:17
      Zanim pojawił się w ESCE miał posadkę w GOLD FM. Radyjko rozwiązali a pana
      Michała przenieśli na dyżury do ESKI. Wielka szkoda bo pan Jaszczyszyn (który
      został zastąpiony wspomnianym człowiekiem) miał ciekawsze wejścia...
      • michael112 Re: Michał Cieślik z Eski 25.11.05, 16:45
        Gość portalu: rafal_pila napisał(a):

> Zanim pojawił się w ESCE miał posadkę w GOLD FM. Radyjko rozwiązali a pana
        > Michała przenieśli na dyżury do ESKI. Wielka szkoda bo pan Jaszczyszyn (który
        > został zastąpiony wspomnianym człowiekiem) miał ciekawsze wejścia...

To w tzw. "eskach-sieciówkach", czyli w eskach w małych miastach. U mnie w
        Warszawie robi za "pracownika weekendowego", zastępując na tej posadzie Bartka
        Mocarskiego, który ostatnio znalazł się w Radiostacji. Czy ktoś wie, dlaczego
        Bartek odszedł z Eski i poszedł do Radiostacji? Czy go zwolnili, czy sam się
        zwolnił?
      • Gość: aa Re: Michał Cieślik z Eski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 19:56
    • Gość: Jesus Radiotus Re: Michał Cieślik z Eski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 19:02
      a panow to michal ugryzl czy wygryzl z eski ze tak sobie teraz uzywacie
      sam chcialbym was posluchac jak wy brzmicie miszczuniowie
      • Gość: ania Re: Michał Cieślik z Eski IP: *.crowley.pl 16.10.05, 19:18
        ja slucham pana Michala regularnie...ma przeciakwa barwe glosu...
        • Gość: Marcin Re: Michał Cieślik z Eski IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.10.05, 03:14
          Nie ma nic gorszego niż kolo który swoim głosem irytuje ludzi. W wielu stacjach
          są tacy. Kiedys sluchalem kilku Warszawskich stacji, chociazby radia wawa za
          czasow gdy był niejaki Łukasz Klinke. No czysta rewelacja. Teraz prowadzacy tam
          program robią z siebie debili a "mężczyźni" którzy się tam na antenie odzywają
          mają głosy jak by ich ktoś kiedyś wykastrował. Co do eski to eska fajne coś.
          Michał chyba musiał nieźle w d.. wchodzic. Na takiej zasadzie dostaje sie w
          esce dyżury :)
          • Gość: Ble, ble, ble... Re: Michał Cieślik z Eski IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.10.05, 18:53

Uważam, że Cieślik nie ma czego się wstydzić (tembr głosu, intonacja,radiowe
            brzmienie). Myślę, że można czerpać wiele przyjemności ze słuchania radia z
            Cieślikiem w tle.

Co do wchodzenia w zadek w celu "wejścia" na antenę Eski... Wnoszę, że
            Mrcinowi nie udało się wejść na tyle głęboko, aby dostać dyżurek na 105,6.
            Trenuj chłopino... trenuj...

Życzę jak najlepszego samopoczucia i zawiści pod kontrolą! Pozdrawiam! :):):)
    • Gość: holling chodziłem z Michałem do LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.05, 11:37
      Muszę się pochwalić (?), że chodziłem z Michałem Cieślikiem do LO (II LO w
      Kielcach), a nawet razem chodziliśmy na fakultet z matmy w IV klasie 1998/1999 -
      siedzieliśmy więc w jednej sali, często siedział za mną w ławce :) Jedna
      refleksja: w ogóle nie zapamiętałem go jako kolesia "radiowego", był raczej
      nieśmiały i niewygadany - inaczej niż w radio. No bo z matmy to nie miał przy
      mnie szans ;) W sumie pozytywne wrażenia raczej. Szkoda tylko, że pracuje w
      radiu, którego nie słucham :/
      • Gość: ania Re: chodziłem z Michałem do LO IP: 195.85.249.* 26.10.05, 13:58
        tak sie sklada, ze ja rowniez chozdilam z Michałem do liceum a nawet do
        klasy...i odkad pamietam byla to osoba bardzo energiczna i bardzo
        komunikatywna, niemal zawsze dusza towarzystwa:))juz wtedy stawial swoje
        pierwsze kroki w lokalnym radio, z czego bylismy baaardzo dumni.Trzymamy za
        niego kciuki!!!
        • Gość: holling Re: chodziłem z Michałem do LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.05, 12:58
          a pamietasz Urbanka? tez z nami chodzi na fakultet :) ten to na pewno nie
          mialby talentu do radia, chociaz fajny facet chyba :)
    • Gość: willma Re: Michał Cieślik z Eski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 14:19
      Fajny koles z niego.
      • Gość: jarek Re: Michał Cieślik z Eski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 10:55
        Ok jest ale nudnawy trochę
        • Gość: hallotoja Re: Michał Cieślik z Eski IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.05, 11:34

Nie wchodząc w szczegóły: bez wyrazu i wiejący nudą. Smutek nad smutki.
          • Gość: beeti28 Re: Michał Cieślik z Eski IP: *.chello.pl 12.12.05, 14:58
            Mi się podobał koleś, którego nie wiem czy zwolnili czy co się z nim dzieje.
            Jakiś czas temu pojawił sie przez 3 dni wieczorem i prowadził imprezke za
            płotka... Szkoda, ze już go nie słychać. Nie wiem nawet jaksie nazywał.
            • scandix Re: Michał Cieślik z Eski 13.12.05, 17:03
              Pewnie chodzi Ci o Wiktora Brzozowskiego --> włącz radio rano i usłyszysz pana
              Wiktora (oczywiście jeżeli mieszkasz na terenie gdzie emitowany jest wspólny
              program poranny).
              • michael112 Re: Michał Cieślik z Eski 16.12.05, 20:44
                scandix napisał:

> Pewnie chodzi Ci o Wiktora Brzozowskiego --> włącz radio rano i usłyszysz
                pana Wiktora (oczywiście jeżeli mieszkasz na terenie gdzie emitowany jest
                wspólny program poranny).

A ja mieszkam w Warszawie i zamiast całkiem miłego programu Wiktora
                Brzozowskiego "6/9" mam taki okropny chłam pt "Zjedz Pawleca na śniadanie". A
                żebyście wiedzieli, jak to reklamują! Już wiecej nie włączę Eski W-wa przed 9
                (chyba, że zmienią program poranny, ale na to nie liczę). Na szczęście,
                najczęściej rano nie mam czasu na słuchanie radia. Ale nawet jak mam wolne, to
                włączam Wiktora prze internet albo zadowalam się porannym programem Radiostacji.
                PS: Nie jestem autorem poprzedniego postu.
                • Gość: Dorothy Re: Michał Cieślik z Eski IP: *.chello.pl 12.01.06, 13:36
                  Ja go słuchałam dziś rano :) Mnie bawi, choc czasem wygłasza "ostre" komentarze.
                  Tak trzymać!
                • Gość: Brunatny Robert Re: Michał Cieślik z Eski IP: *.wan.pol.pl 17.01.06, 13:15

Jesteś... Jesteś...
                  • Gość: Brunatny Robert Re: Michał Cieślik z Eski IP: *.wan.pol.pl 17.01.06, 13:20

Poranek w warszawskiej Esce jest niesamowity! Czaderski początek dnia !

Brawo Albert i Pawelec!!!

Tak trzymać !!!
                    • Gość: sebol-104,9 Re: Michał Cieślik z Eski IP: *.milicz.jarsat.pl 20.01.06, 13:04
                      Ja naprawdę żałuję, że nie mogę słuchać programu porannego "Roller Toster"
                      prowadzonego przez Wiktora i Paulę w sieciowej wersji radia ESKA. Wiktor jest
                      bardzo rozrywkowym prezenterem, bardzo podobała mi się ImprESKA w jego
                      wykonaniu :-) Dajesz radę WIKTOR! :-)
                      • Gość: EGGERS Re: Michał Cieślik z Eski IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.01.06, 16:29

..."nie mogę słuchać programu porannego "Roller Toster" prowadzonego przez
                        Wiktora i Paulę w sieciowej wersji radia ESKA. Wiktor jest bardzo rozrywkowym
                        prezenterem, bardzo podobała mi się ImprESKA w jego wykonaniu" - A tyś kto?
                        Kolega z "sieci". Cóż za słownictwo! Aaaa! Jak wiernie zachowana pisownia!
                        Uuuu! ImprESKA! Wow! Nie słucha, a jak dobrze porusza się "w temacie". :)
                        Wiktor? To ty "wyklikałeś? Nie ? ImprESKOwicz?
                        O tak! Wiktor! Paula! Tak! Tak! Paula - osobowość medialna 2005 roku!
                        Gratulace! :)))
                        Wiktor... Ten głos... Te żarciki... Oooo... Pomocy... Zasypiam... Dobrze go
                        jutro nie słuchać... :)
                        Pozdrawiam.
                        • Gość: karolina Re: Michał Cieślik z Eski IP: *.chello.pl 23.01.06, 19:33
                          a ja tam kocham brzozowskiego na całego :)
    • Gość: marta Re: Michał Cieślik z Eski IP: *.ztpnet.pl 27.01.06, 16:23
      miły z niego chłop, będa z niego ludzie {:{:
    • Gość: kania Jest słaby.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.06, 23:03
      Niestety słabizna, jak na radio Eska to za słaby.
    • magdafronczak Re: Michał Cieślik z Eski 05.04.06, 18:11
      Kolejny nieudacznik:)
      • lookatmeimvip Re: Michał Cieślik z Eski 11.04.06, 17:54
        Michał - fajny ale bez wyrazu.

Witkor - fajny ale czasem - za bardzo z wyrazem :) (ale za to go lubie)
    • pizdulec Re: Michał Cieślik z Eski 29.04.06, 15:46
      ....
    • administration Re: Michał Cieślik z Eski 08.09.06, 11:07
      :)
    • showmexxx Re: Michał Cieślik z Eski 24.01.07, 14:47
      szkoda słów.
    • puzoniho Re: Michał Cieślik z Eski 29.01.07, 11:07
      ,.
    • showmelove Re: Michał Cieślik z Eski 02.03.07, 16:59

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka