Gość: jarek IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.02, 09:56 Wpadł mi w ręce październikowy CITY Magazine, w którym spory artykuł pt "PO Radiostacji" - polecam, chyba dość realnie przedstawiona historia upadku RDST. jarek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: janek Re: RDST -CITY MAGAZINE IP: *.psych.uw.edu.pl / 172.16.1.* 09.10.02, 15:32 A możesz streścic, bo u mnie we Wrocławiu już całe City wykupione chyba, nigdzie nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sito Re: RDST -CITY MAGAZINE IP: *.edipresse.pl 09.10.02, 15:50 Gos´c´ portalu: janek napisa?(a): > A moz˙esz stres´cic, bo u mnie we Wroc?awiu juz˙ ca?e City wykupione chyba, > nigdzie nie ma wykupili, bo tani byl:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: RDST -CITY MAGAZINE IP: *.psych.uw.edu.pl / 172.16.1.* 09.10.02, 15:55 Ile kosztował? Hej! Ty jesteś Sito ten z Przekroju i Radiostacji??? Odpowiedz Link Zgłoś
jean_paul_belmondo Re: RDST -CITY MAGAZINE 09.10.02, 16:04 Stary, jak sie dowiedzieli, ze tam o RDST pisza to organizowali w knajpach licytacje. Przy mnie jedna laska dala za ostatni egzemplarz majtki i stanik. PS. Sito, zamiast meczyc sie ze szczylami na tym waszem oldskulowym forum, zagladaj tu czesciej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obi Re: RDST -CITY MAGAZINE IP: *.waw.cdp.pl 09.10.02, 16:14 CITY Magazine jest BEZPŁATNE!!! Do wzięcia w knajpach, kinach, centrach informacji miejskiej i t.p. miejscach, gdzie się kręcą ludzie w poszukiwaniu mniejszej lub większej kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
tuhanka Re: RDST -CITY MAGAZINE 09.10.02, 16:15 Powinnam gdzieś mieć ten City Magazine. Postaram się jutro coś o tym napisać - ale raczej pod wieczór, niż za dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opserwator Re: RDST -CITY MAGAZINE IP: *.chello.pl 09.10.02, 21:29 slonko marjan? szylami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: RDST -CITY MAGAZINE IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.02, 00:05 Gość portalu: janek napisał(a): > A możesz streścic, bo u mnie we Wrocławiu już całe City wykupione chyba, > nigdzie nie ma qrcze, długi ten artyqł:-)) na początek śródtytuły, może w wolnej chwili napiszę więcej... - radiostacja, czyli miły eunuch - o multikorporacji, zwolnieniach DJów, zdjęciu nocnych audycji i sytuacji ekonomicznej -na poczatek pokaz siły - o szczegółach wywalenia Szydłowskiej i Hoffmana i nowej koncepcji -Porządek musi być! - o garniturze Assendiego, "targecie" + komentarz zdenerwowanego Sity:-) - Makak, czyli przesilenie - o plajliście, planach rewolty Maxa, Marjanie i bordowym audi, nerwowej reakcji Assendiego i ramówce Metza - Kto odszedł, kto został - o nowej ramówce Metza cd., nielubieniu antyglobalisty Maxa przez Kozyrę, pokornych i łagodnych dobrze wychowanych młodzieńcach - Jedna miłość, jeden wróg - o protestach wobec zwolnienia Sity, o zakończeniu działalności "Radia NRD" i o zbieraninie indywidualistów w zespole RDST - Hej, hej, witam was - spekulacje na temat przyszłości RDST wg Sity, Maxa,DJ Glassa, Metza etc i o wyścigach z Eską oraz o ewentualnym i mozliwym cofnięciu koncesji przez KRRiTV za nie granie hiphopu:-) Pozdrawiam, jarek Odpowiedz Link Zgłoś
ja_wiem Re: RDST -CITY MAGAZINE 10.10.02, 00:18 Niezle, chyba po kilku latach pojde do jakiejs knajpy po CM. Ale jak przeczytam to odniose. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: huanita do janka-City we Wrocku IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.10.02, 09:25 Ostatnio mi znajoma City z WZ przyniosła. Pewnie jeszcze można gdzieś dostać. Odpowiedz Link Zgłoś
tasia_pruszkow Re: do janka-City we Wrocku 15.10.02, 18:44 w multikinie, w wawce jeszcze jest;))) ja mam City z jazzgotu Odpowiedz Link Zgłoś