max661 21.12.05, 09:50 Co sądzicie o radiu VOX FM - zwłaszcza o jego cześci informacyjno - publicystycznej i popołudniowym programie ? Według mnie nie jest źle ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: chojny Re: VOX FM ocena ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.05, 13:39 hahahaha, a co sądzisz o pozostałych pasmach???? sa rownie slabe, jak popoludniowe!:))))) flaki z olejem tak smao jak goldefem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chojny Re: VOX FM ocena ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.05, 13:44 Ty, max, widzę, ze jesteś lekko zawirowany na punkcie swojej seksualnosci:)))) Mam ochotę na kobietę po 40stce Autor: max661 Data: 09.10.05, 12:52 + dodaj do ulubionych wątków -------------------------------------------------------------------------------- Ja mam 35 lat ale nigdy nie byłem w łóżku z kobietą starsza ode mnie . Strasznie mnie to korci i ciekawi jakby było... Nie wiem czy to normalny objaw :-))). Odpowiedz Link Zgłoś
mariankonopka Re: VOX FM ocena ?? 22.12.05, 10:17 Nie doczekałem. Zmieniłem stację, gdy usłyszałem "zielone wzgórza nad soliną" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suchacz Re: VOX FM ocena ?? IP: 217.153.131.* 23.12.05, 14:12 Kiedy się słucha muzyki w VOX FM, aż dziw bierze, że programuje ją taki rockman jak Mariusz Nałęcz-Nieniewski. Te płyty kupowane są chyba na kilogramy w supermarkecie, tragedia. Mariuszu, zróbże wreszcie fajne radio, co? Przecież potrafisz. Wiem to, bo kiedy w Zetce, sto lat temu można było grać muzykę według własnego gustu, Ty robiłeś to doskonale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: VOX FM ocena ?? IP: *.aster.pl 27.12.05, 02:31 Najpierw to ja im proponuje zakup jakiegoś chociażby optimoda , nie ma to jak spece z senatorskiej...każde radio spi****, tragicznie tego VOX'a słychać (Ktoś się zajmuje albo kogoś interesuje?) ;-) Plusie come back!!!!!!!!!!!!! Co do części merytorycznej tego tworu (czyt. VOX FM) to przyznać musze, że nic nie musze i słucham innych stacji. Wybór! To takie coś co w demokracji jest na porządku dziennym...nie wiecie bo socjalizm pamietacie i p..... bzdury! Można to wywnioskować przeglądając to forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olaw Re: VOX FM ocena ?? IP: *.eska.pl 27.12.05, 12:07 Czy odpowiedzią na proste pytanie: "co sądzicie o VOX?" musi być pełen złości wywód o tym, że każdy ma wolny wybór? Jak nie słuchasz to nie wypowiadaj sie w tym temacie. Chyba, że koniecznie chcesz zabłysnąć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gh67 Re: VOX FM ocena ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 12:34 Gość portalu: autor napisał(a): > Plusie come back!!!!!!!!!!!!! Przy całej beznadziejności Voxu powyższego fragmentu nie rozumiem. Przecież toto było jeszcze bardziej tragiczne, litości ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BiP Re: VOX FM ocena ?? IP: *.chello.pl 27.12.05, 14:22 A czym jest wspomniany "optimod" ? Tak z ludzkiej ciekawości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: VOX FM ocena ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 12:19 W Bydgoszczy zostało Radio Plus i chyba bardzo dobrze. Od czasu kiedy tam jest Łęgowski (on chyba z RMFu przyszedł), nawet jakby trochę lepiej było, tj. więcej słowa itp. Ale za często nie słucham, więc nie wiem. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: VOX FM ocena ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 22:13 Plus przynajmniej liczył się w stolicy, coś dla tego miasta robił. Pamiętam ich sympatyczne zabawy w Galerii Centrum, w Ogrodzie Zoologicznym czy piknik w Powsinie. Było naprawdę przyjemnie. Teraz Voxeska tylko liczy swoją kaskę, puszcza smęty i co 10 minut "foxxxefem";( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: VOX FM ocena ?? IP: *.aster.pl 31.12.05, 04:13 Ale komu to mówisz. Sa ci którzy plusa doceniaja ( szkoda, ze teraz) Jednak niestety niektórzy maja jakieś ale... nie dogodzisz. Dlatego też, PLUSIE COME BACK!!! Jak sie ma rodzine w KRRiT to oczywiscie wiadomo zawsze zostanie wyrazona zgoda n a zmiane nazwy i profilu nadawania. Ech cwaniaczki z eseczki, oj cwaniaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: VOX FM ocena ?? IP: *.aster.pl 31.12.05, 04:15 I jeszcze jedno : Drogi VOXIE(esko tez) Wszystkiego najgorszego w 2006 roku, odebrania koncesji, wiecznych problemów technicznych i zerowej sluchalnosci zycze ja i cała moja familia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ry-ry Re: VOX FM ocena ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.05, 21:34 MR Leszku Kozi w czapce bejsbolówce i z czerwonym bmx-em (z fot w necie) - czy na spotkania z biskupem Dziwiszem też tak siadasz ubrany do stołu? Może wartoby zrobić jakieś nowe zdjęcie ...w goralskiej komży? Nieźle wykołowałeś te kilka stacji:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
innyktostaki Re: VOX FM ocena ?? 04.01.06, 20:44 > Najpierw to ja im proponuje zakup jakiegoś chociażby optimoda > , nie ma to jak spece z senatorskiej...każde radio spi****, tragicznie tego > VOX'a słychać (Ktoś się zajmuje albo kogoś interesuje?) ;-) > Ale z ciebie palka - vox chodzi na tych samych urzadzeniach co plus. A tak przy okazji - ale z Was recenzenci... zero argumentow.. tylko atak. Vox jest zly z zalozenia bo ktos tam go robi i plus byl lepszy... standardowe zachowania polskie - marudzic i marudzic. Coz, jestescie idealnym przykladem elektoratu Samoobrony - "Balcerowicz musi odejsc"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gierek Re: VOX FM ocena ?? IP: *.chello.pl 10.01.06, 12:52 For siur na tych samych ? Nie wydaje mnie się, bo przecież to dawny GOLD FM - to samo studio, ekipa, właściciel... VOX pracuje na GOLDZIE a nie na PLUSIE więc jakości w pojeciu technikaliów - nie uświadczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotRR Re: VOX FM ocena ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 16:15 Gdzie mozna znaleźć ramówkę VOX FM? Zdaje się, że nawet strony www nie mają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: VOX FM ocena ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.06, 21:29 www.voxfm.prv.pl/program.html bardzo bardzo urozmaicony i cały dzień publicystyka , sam zobacz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Kaczkowski Re: VOX FM ocena ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 15:11 Katolicki bełkot. Muzyka - może być gorzej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Książe Pan Re: VOX FM ocena ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 21:02 Tragedia! Ciekawe co za pajac układa muzyczkę do "foksu"? Wiem.... Wiem.... Badania...Wzieli sobie szefuncia muzycznego od programowania komputera. Mirnota. A gadka antenowa? Dziamdzianie katolicko-pisowskich dupereli. Odpowiedz Link Zgłoś