Dodaj do ulubionych

VOX FM ocena ??

21.12.05, 09:50
Co sądzicie o radiu VOX FM - zwłaszcza o jego cześci informacyjno -
publicystycznej i popołudniowym programie ? Według mnie nie jest źle ...
Obserwuj wątek
    • Gość: chojny Re: VOX FM ocena ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.05, 13:39
      hahahaha, a co sądzisz o pozostałych pasmach????
      sa rownie slabe, jak popoludniowe!:)))))
      flaki z olejem tak smao jak goldefem
    • Gość: chojny Re: VOX FM ocena ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.05, 13:44
      Ty, max, widzę, ze jesteś lekko zawirowany na punkcie swojej seksualnosci:))))

Mam ochotę na kobietę po 40stce
      Autor: max661
      Data: 09.10.05, 12:52 + dodaj do ulubionych wątków
      --------------------------------------------------------------------------------
      Ja mam 35 lat ale nigdy nie byłem w łóżku z kobietą starsza ode mnie .
      Strasznie mnie to korci i ciekawi jakby było... Nie wiem czy to normalny
      objaw :-))).
    • mariankonopka Re: VOX FM ocena ?? 22.12.05, 10:17
      Nie doczekałem. Zmieniłem stację, gdy usłyszałem "zielone wzgórza nad soliną"
    • Gość: suchacz Re: VOX FM ocena ?? IP: 217.153.131.* 23.12.05, 14:12
      Kiedy się słucha muzyki w VOX FM, aż dziw bierze, że programuje ją taki rockman
      jak Mariusz Nałęcz-Nieniewski. Te płyty kupowane są chyba na kilogramy w
      supermarkecie, tragedia. Mariuszu, zróbże wreszcie fajne radio, co? Przecież
      potrafisz. Wiem to, bo kiedy w Zetce, sto lat temu można było grać muzykę
      według własnego gustu, Ty robiłeś to doskonale.
      • Gość: autor Re: VOX FM ocena ?? IP: *.aster.pl 27.12.05, 02:31
        Najpierw to ja im proponuje zakup jakiegoś chociażby optimoda
        , nie ma to jak spece z senatorskiej...każde radio spi****, tragicznie tego
        VOX'a słychać (Ktoś się zajmuje albo kogoś interesuje?) ;-)

Plusie come back!!!!!!!!!!!!!

Co do części merytorycznej tego tworu (czyt. VOX FM) to przyznać musze, że nic
        nie musze i słucham innych stacji.
        Wybór!
        To takie coś co w demokracji jest na porządku dziennym...nie wiecie bo
        socjalizm pamietacie i p..... bzdury! Można to wywnioskować przeglądając to
        forum.
        • Gość: olaw Re: VOX FM ocena ?? IP: *.eska.pl 27.12.05, 12:07
          Czy odpowiedzią na proste pytanie: "co sądzicie o VOX?" musi być pełen złości
          wywód o tym, że każdy ma wolny wybór?
          Jak nie słuchasz to nie wypowiadaj sie w tym temacie. Chyba, że koniecznie
          chcesz zabłysnąć...
        • Gość: gh67 Re: VOX FM ocena ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 12:34
          Gość portalu: autor napisał(a):

> Plusie come back!!!!!!!!!!!!!

Przy całej beznadziejności Voxu powyższego fragmentu nie rozumiem. Przecież toto było jeszcze bardziej tragiczne, litości ...
          • Gość: BiP Re: VOX FM ocena ?? IP: *.chello.pl 27.12.05, 14:22
            A czym jest wspomniany "optimod" ?

Tak z ludzkiej ciekawości.
            • Gość: autor Re: VOX FM ocena ?? IP: *.aster.pl 28.12.05, 02:18
              www.orban.com/
              • Gość: BiP Re: VOX FM ocena ?? IP: *.chello.pl 28.12.05, 11:31
                Danke
                • Gość: tomek Re: VOX FM ocena ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 12:19
                  W Bydgoszczy zostało Radio Plus i chyba bardzo dobrze. Od czasu kiedy tam jest
                  Łęgowski (on chyba z RMFu przyszedł), nawet jakby trochę lepiej było, tj.
                  więcej słowa itp. Ale za często nie słucham, więc nie wiem.
                  pozdrawiam
          • Gość: ania Re: VOX FM ocena ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 22:13
            Plus przynajmniej liczył się w stolicy, coś dla tego miasta robił. Pamiętam ich
            sympatyczne zabawy w Galerii Centrum, w Ogrodzie Zoologicznym czy piknik w
            Powsinie. Było naprawdę przyjemnie.
            Teraz Voxeska tylko liczy swoją kaskę, puszcza smęty i co 10 minut "foxxxefem";(
            • Gość: autor Re: VOX FM ocena ?? IP: *.aster.pl 31.12.05, 04:13
              Ale komu to mówisz. Sa ci którzy plusa doceniaja ( szkoda, ze teraz) Jednak
              niestety niektórzy maja jakieś ale... nie dogodzisz. Dlatego też, PLUSIE COME
              BACK!!! Jak sie ma rodzine w KRRiT to oczywiscie wiadomo zawsze zostanie
              wyrazona zgoda n a zmiane nazwy i profilu nadawania. Ech cwaniaczki z eseczki,
              oj cwaniaczki.
              • Gość: autor Re: VOX FM ocena ?? IP: *.aster.pl 31.12.05, 04:15
                I jeszcze jedno :
                Drogi VOXIE(esko tez) Wszystkiego najgorszego w 2006 roku, odebrania koncesji,
                wiecznych problemów technicznych i zerowej sluchalnosci zycze ja i cała moja
                familia :)
                • Gość: Ry-ry Re: VOX FM ocena ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.05, 21:34
                  MR Leszku Kozi w czapce bejsbolówce i z czerwonym bmx-em (z fot w necie) - czy
                  na spotkania z biskupem Dziwiszem też tak siadasz ubrany do stołu?
                  Może wartoby zrobić jakieś nowe zdjęcie ...w goralskiej komży?
                  Nieźle wykołowałeś te kilka stacji:))))
        • innyktostaki Re: VOX FM ocena ?? 04.01.06, 20:44
          > Najpierw to ja im proponuje zakup jakiegoś chociażby optimoda
          > , nie ma to jak spece z senatorskiej...każde radio spi****, tragicznie tego
          > VOX'a słychać (Ktoś się zajmuje albo kogoś interesuje?) ;-)
          >

Ale z ciebie palka - vox chodzi na tych samych urzadzeniach co plus.
          A tak przy okazji - ale z Was recenzenci... zero argumentow.. tylko atak. Vox
          jest zly z zalozenia bo ktos tam go robi i plus byl lepszy... standardowe
          zachowania polskie - marudzic i marudzic. Coz, jestescie idealnym przykladem
          elektoratu Samoobrony - "Balcerowicz musi odejsc"!
          • Gość: Gierek Re: VOX FM ocena ?? IP: *.chello.pl 10.01.06, 12:52
            For siur na tych samych ?

Nie wydaje mnie się, bo przecież to dawny GOLD FM - to samo studio, ekipa,
            właściciel...

VOX pracuje na GOLDZIE a nie na PLUSIE więc jakości w pojeciu technikaliów -
            nie uświadczysz.

• Gość: piotRR Re: VOX FM ocena ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 16:15
      Gdzie mozna znaleźć ramówkę VOX FM? Zdaje się, że nawet strony www nie mają...
      • Gość: aga Re: VOX FM ocena ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.06, 21:29
        www.voxfm.prv.pl/program.html
        bardzo bardzo urozmaicony i cały dzień publicystyka , sam zobacz
        • Gość: Jaro Kaczkowski Re: VOX FM ocena ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 15:11
          Katolicki bełkot. Muzyka - może być gorzej?
          • Gość: Książe Pan Re: VOX FM ocena ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 21:02
            Tragedia! Ciekawe co za pajac układa muzyczkę do "foksu"?
            Wiem.... Wiem.... Badania...Wzieli sobie szefuncia muzycznego od
            programowania komputera. Mirnota.

A gadka antenowa? Dziamdzianie katolicko-pisowskich dupereli.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka