Dodaj do ulubionych

forum zdycha, amen!

28.01.06, 18:29
jaśnie oświecona redakcja robiła wszystko żeby storpedowac wolną wymianę
myśli na tym pożal sie boże forum i już widać efekty. Wymiotło prawie
wszystkich. Cenzura panoszy sie w najlepsze jak za PRL-u, pod hipokrytycznym
płaszczykiem netykiety. Ostatnio np wyeksmitowali na Umschlag platz wątek w
którym pojawiła sie paralela określajaca GW jako Michnicker Beobachter czy
coś w ten deseń.
Niech bedzie pochwalony Rapaczyński i Łuczywo zawsze dziewica, teraz i zawsze
Obserwuj wątek
    • wolff4 Re: forum zdycha, amen! 28.01.06, 19:00
      dziewice - (e) ! hahaha - nawet nie wiesz jaki to dobry dowcip! jalbys je znal
      to bys wiedzial!,... hahaha!!!
    • Gość: shocking truth Re: forum zdycha, amen! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 00:26
      Michnicker Beobachter :-) Nie słyszałem tego jeszcze.
      • Gość: toyayurek Re: forum zdycha, amen! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 08:42
        nie bądż taki znowu Czarnowitzer, mniejmy nadzieję że Michnicker Beobachter
        Allgemeine (gratuluję pomysłodawcy określenia) oraz Michnicker Rundfunk
        przetrwają i nadal będą bawić, podobnie jak teraz już wyłącznie bawią różne
        kawałki sprzed lat kilkudziesięciu. Proza Ostrowskiego już dawno przestała być
        straszna - to naprawdę świetna rozrywka, warto sięgnąć w te pochmurne dni
    • Gość: manlisten CALL CENTER NIE RADIO IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.06, 10:10
      TOK FM - pierwsze radio telefoniczne. Dzila jak hot line albo tele centrum =
      wszedzie sie dodzwoni. Za informacje z Katowic/Chorzowa - nagana do kwadratu -
      wstyd i porazka. Zreszta co tu wiecej gadac. Zero informacj z miejsca tragedii.

[*]
      • Gość: Lelekl Re: CALL CENTER NIE RADIO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 21:10
        Chłopie . Żle zrozumiałeś hasło "Radio Informacyjne". To radio informuje
        jedynie co złego zrobiła prawica a co dobrego lewica i liberalna lewica. Za
        łatwo im ten biznes przyszedł aby w "wolna sobote i niedzielę" ktoś chciał tam
        chociaż zadzwonić i zrobić relacje to ze 3- 4 ludzi wystarczy razem. Baczyński
        ma na pewno komórke wyłączoną i nie ma kto decyzji podjąć. Drugi supertalent
        juz jest na szczęście tego radia w Fundacji Batorego
    • Gość: memento Re: forum zdycha, amen!AMEEENNN !!!! IP: 83.168.124.* 29.01.06, 18:50
      Dzisiaj wycięli mi mój wątek na wszystkich forach terenowych.
      Pisałem o bałwochwalczym hołdzie Kaczyńskiego złożonym w Watykanie...
      • Gość: Czerwiec 14 [...] IP: *.chello.pl 29.01.06, 18:55
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka