Dodaj do ulubionych

Jakim samochodem jeździłby Jezus?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 15:16
kościołowi rzym kat przybywa konkurencja - firmy wyspecjalizowane w sprzedaży
kitu przy pomocy religii i wiary
Obserwuj wątek
    • Gość: kierowca Re: Jakim samochodem jeździłby Jezus? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 15:20
      jezdził samochodem marki osioł
      a autobusem ? to chyba wielbłądem dwugarbnym?
      oczywiście o ile jezus istniał bo syjioniści to kwestionują.
      nie kwestionuja natomiast okupacji ziem palestyńskich i niszczenia narodu
      arabów palestyńskich
      • Gość: corduroy !!! CHRYSLER - BOSKI AUTOMOBIL - patrz link !!! IP: 194.146.219.* 02.02.06, 18:11
        baltona.blogspot.com/2005/07/chrysler-boski-automobil_18.html

No i sie wyjasnilo.... :)
        • Gość: no ba proste!!!!PAPA MOBILE ;] IP: *.gl.digi.pl 02.02.06, 19:04
          j.w.
          • Gość: Hans raczej GARBUSEM !!! :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 23:50
            • tarura Dodge Caravan - CROSS Country 03.02.06, 11:45

• Gość: Jurek Re: raczej GARBUSEM !!! :) IP: *.chello.pl 03.02.06, 12:13
              A może dalej osiołkiem?Czy to wogóle jest ważne?
          • Gość: Karolinoix Re: proste!!!!PAPA MOBILE ;] IP: *.mtvk.pl 03.02.06, 10:47
            raczej SON MOBILE
      • dccircle Re: Jakim samochodem jeździłby Jezus? 02.02.06, 19:35
        Gość portalu: kierowca napisał(a):

> o ile jezus istniał bo syjioniści to kwestionują.
        > nie kwestionuja natomiast okupacji ziem palestyńskich i niszczenia narodu
        > arabów palestyńskich

o; taki chrzećcijanin; a nie mźgł się z tej wielkiej miłoćci chrzećcijańskiej
        powstrzymać od akcentu antysemickiego: leczcie się; faszyćci!

______________-

Rydzopis kryminalisty: kurduplowaty ch... na kaczych nóżkach. Daje na tacę w
        piątek, świątek i niedzielę. Z cudzych pieniędzy. Uzdrawia moralnie ze
        złodziejami od Leppera i faszystami od Giertycha (co to spadł z PRONcia
        kolaboranta).
      • Gość: <>< jasne że z apostołami jeździłby starym VW Busem... IP: 212.191.172.* 03.02.06, 10:50
        psychodelicznie pomalowanym oczywiście, lub szli by piechotą w końcu to pierwsza
        opisana grupa hipisów, wystarczy poczytać Pismo Święte by dojść do takich
        wniosków: kochajcie bliźniego, dzielcie się wszystkim itp.

Ciekawsze było by pytanie, czym jeździli faryzeusze, podejrzewam że ich szef nie
        pogardził by maybachem :>
    • Gość: no name Re: Jakim samochodem jeździłby Jezus? IP: *.4web.pl 02.02.06, 15:23
      O Ile Jezus by czymś jeżdził to pwenie autobusem. Albo takim rozklekotanym
      Sanem-autokarem, bo musiałby wozić ze sobą cała 12-stkę apostolów.
    • Gość: 13 apostoł też pytanie ? !!! Tylko Maybachem IP: 212.160.172.* 02.02.06, 15:29
      w dodatku w stanie upojenie winem MondieuJohnkowsky :-)
      • Gość: qqrq Re: też pytanie ? !!! Tylko Maybachem IP: 193.111.166.* 02.02.06, 15:56
        Jechełby stopem. Może ktoś by się zatrzymał , ale raczej nie TEN Maybach
        • dccircle Re: też pytanie ? !!! Tylko Maybachem 02.02.06, 20:13
          Gość portalu: qqrq napisał(a):

> Jechełby stopem. Może ktoś by się zatrzymał

Jeździ Jezus po świecie stopem. W Ameryce zatrzymuje limuzynę prezydencką.
          "Wsiadaj, Panie", mówi Bush i następnego dnia pokazuje wyborcom zdjęcie z
          Jezusem. "Jestem człowiekiem Boga, głosujcie na mnie" - apeluje do kmiotów z
          Teksasu.
          Jezus trafia do Polski i też zatrzymuje limuzynę pretzydencką. "Ale to żyd z
          dziadkiem z Wermachtu!" - krzyczy Kurski do Lecha. Lech opuszcza szybę i woła:
          "Spieprzaj, dziadu", a następnego dnia organizuje wiec normalności, pokazuje
          zdjęcie Jezusa frasobliwego siedzącego przy drodze i mówi: "Oto agent
          żyda-Michnika i żydomasona Gocłowskiego, który usiłował wkręcić się do mego
          otoczenia, ale poznałem się się na jego nosie i nie dopuściłem do tego. Buduję
          Polskę uczciwą i sprawiedliwą. Nie będzie mi się jakiś żyd podszywał pod
          katolickiego Jezusa!" W powietrze wzlatują tysiące moherowych beretów i ludzie
          skandują "Jezus Polakiem, Jezus Polakiem, niech żyje papież, niech żyje papież!
          Precz z żydomasonerią! Do Rydzyka!"
          W końcu wraca Jezus na łono Ojca. "No i jak tam było?" - pyta Bóg-Ojciec. "W
          Ameryce użyli mnie do kampanii wyborczej. Z Polski musiałem uciekać zanim
          rozpalą w piecu." Bóg popatrzył z Nieba na Polskę,usłyszał "kwa, kwa, kwa",
          pomyślał o kaczkach i puścił pawia. Na dole, w Polsce, nastłpił potop, a Polacy
          obwinili za to Szwedów,żydów, pogrobowców komuny oraz pedałów i lezbijki. Ojciec
          Dyrektor Grzyb zaapelował w radiu o nawracanie mediów na jedynie słuszny polski
          katolicyzm, a Giertych wydał odpowiednie polecenia bojówce wszechpolskiej,o czym
          poinformowało pismo Volk piórem posła Samoobrony:
          "Będziem mieli Polskę zdrową,
          I moralnie, i rasowo.
          Blut und Honor, Honor-Blut,
          Heil Katchor, Heil glut!"
          Glemp wachluje się uszami, woła "Wszystkie gluty z nami! Kto nie znami, przeciw
          nam, a ja same gluty mam. Armia glutów i odpadków dziad z prababek i
          pradziadków! Nie będzie żydek pluł nam w twarz. Nie damy pogrześć mowy. Polski
          my naród, polski glut, pijany i morowy! Na lewo most, na prawo most, a w środku
          sznur obozów. I lagerfuehrer Katchor sam wyciąga żydów z wozów, a kapo Giertych
          ze szpicrutą posyła wszystkich ich za druty. 'Pedały w lewo, żydzi w prawo! -
          wesołą mamy dziś zabawę.* Zaś Katchorjugend w piecu pali i z karabinów sobie
          wali. Młodzież rpzrywkę musi mieć - o tymwie przecież każdy cieć.
          • Gość: prorok Re: też pytanie ? !!! Tylko Maybachem IP: *.netway.com.pl 02.02.06, 20:37
            AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHAAA
            AAAAAAAAHHHAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            Genialne 15/10
      • dccircle Re: też pytanie ? !!! Tylko Maybachem 02.02.06, 19:37
        Gość portalu: 13 apostoł napisał(a):

> w dodatku w stanie upojenie winem MondieuJohnkowsky :-)

Bardzo cię przepraszam, ale Jezus był żydem i pijał wyłącznie koszernego
        Manishevitza.

Rydzopis kryminalisty: kurduplowaty ch... na kaczych nóżkach. Daje na tacę w
        piątek, świątek i niedzielę. Z cudzych pieniędzy. Uzdrawia moralnie ze
        złodziejami od Leppera i faszystami od Giertycha (co to spadł z PRONcia
        kolaboranta).
    • normalkk Żadnym!!!!! 02.02.06, 15:31
      Żadnym by nie jeździł! A już napewno nie takim luksusowym jak wszyscy katoliccy
      księża!
    • wild drogi płatne? Jakim samochodem latałby Jezus?:) 02.02.06, 15:42
      a-pod.net/
      skycarem? :))

• normalny_inaczej Re: Bluźniercy 02.02.06, 15:43
      Na Litwie własnie wycofano się z reklamowania piwa przy użyciu postaci Chrystusa.

W Danii rząd przeprasza muzułmanów za opublikowane w prasie karykatury mahometa, Saudyjczycy wycofali wszystkie duńskie produkty ze sklepów.

Wniosek? Kapitalista ma w nosie uczucia religijne tylko tak długo jak nie odczuje straty w portfelu.

---------
      Bies.pl
      Wiadomości bieżące
      • brianoconner a według mnie .. 03.02.06, 00:05
        a według mnie jezus powinien być skromny i mieć max . toyotę hilux
        obrdzewiałą!!! najlepiej malucha z powiekszonym bagażnikiem żeby aposotłowie
        sie zmieścili!!!! i z jakimiś pinezkami rzeby dąc kapcia na oponach o.
        Rydzykowi! ZA KARRE!
      • neiden Re: Bluźniercy 03.02.06, 04:33
        zgadza sie ci ktorzy zarabija na religi nalerza do grupy:morlnie zboczonej
        cikawy jestem czy zydzi nie sprzedawali biletow przy ukrzyzowaniu hrystosa
    • Gość: zbig Re: Jakim samochodem jeździłby Jezus? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.06, 15:59
      tylko osinobus sto procent
      • Gość: oskar Re: Jakim samochodem jeździłby Jezus? IP: *.icpnet.pl 02.02.06, 16:01
        napewno jakims duzym ale skromnym
    • Gość: rex opancerzonym (Jerozolima) IP: 195.8.101.* 02.02.06, 16:01
      ;-)
      • Gość: adas Re IP: *.dip.t-dialin.net 02.02.06, 16:09
        Jezus kochalby Alfa Romeo, import z Imperium Rzymskiego, nieco ku zawisci
        zawsze na wszystko zawistnych nierzymian.
        auto wcale nie znane z ekologicznosci, pozatym najladniej jemu w czerwieni no i
        przyciaga wzrok kobiet, a Jezus kochal kobiety, skoro kochal wszystkich.
        Tak, ale mysle ze najbardziej podobaja mu sie Ferrari oraz Corvette.
    • Gość: MM Re: Jakim samochodem jeździłby Jezus? IP: *.216.41.6.conversent.net 02.02.06, 16:10
      Wedlug Czechow, mowca sie przejezyczyl a do druku wdarl sie chclik drukarski
      (zapewne za namowa konkurencji). Zamiast "Apostolowie byli wszyscy w Zgodzie"
      winno byc "Apostolowie byli wszyscy w Skodzie" ;o)))))
    • Gość: o. dyktator To oczywiste IP: *.chello.pl 02.02.06, 16:26
      Maybachem jezdze ja wiec temu juz nic lepszego nie zostanie
    • Gość: ha Re: Jakim samochodem jeździłby Jezus? IP: *.nck.krakow.pl / *.nck.krakow.pl 02.02.06, 16:26
      Ha znacznie lepszy marketing rozwinęly pewne organizacje oraz Gazetka
      Wybiorcza. Trzeba naprawde dużej skuteczności, by ludzie na świecie, którzy nie
      kojarzą np. nazwy "Oswięcim", od razu rozpoznawali nazwe "Jedwabne" i wierzykli
      w spisek "Polaków katolików"
      • Gość: Diler FSO Białym. W obstawie BOR-owców. Na wodę święconą IP: *.chello.pl 02.02.06, 16:37
      • Gość: Diler FSO Nagroda za głowę Antychrysta Michnika Adama IP: *.chello.pl 02.02.06, 16:48
        A swoją drogą ciekawe, kiedy o.Red.T.Rydzyk wyznaczy nagrodę za głowę Pierwszego
        Wroga Czwartej Rzeczpospolitej tow.Red.A.Michnika. Za publikowanie treści jawnie
        niechrześcijańskich oraz samą jego blużnierczą obecność na Świętej Ziemi Polskiej.
        Islam daje przykład, jak się załatwia takie sprawy - Dania i pół Europy już
        trzęsą portkami.
        A dlaczego przed islamem? My gorsi? A dlaczego nie mieliby trzęść się przed
        Polskimi Katolikami Wojującymi ?
        Do boju, Gott mit uns!
    • Gość: prorok Re: Jakim samochodem jeździłby Jezus? IP: *.netway.com.pl 02.02.06, 16:39
      Jezus jeździłby VW "ogórem". Jestem tego pewien.
      Ewentualnie mógłby mieć Harleya z doczepionym wózkiem, w którym siedziałby
      św. Piotr.
    • Gość: Slawek Re: Jakim samochodem jeździłby Jezus? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 16:42
      To Judasz musial by jeżdzić VIPER DOGDE (żmija), z góry przepraszam jezeli ktoś sie zdenerwuje, to tylko taki żarcik w stylu MONTHY PYTHONA. PZDR
    • fidel111 Re: Jakim samochodem jeździłby Jezus? 02.02.06, 16:44
      Jeździłby Hammerem ale wojskowym uzbrojonym w karabin maszynowy, Jezus z
      karabinem na ramieniu = Che Guevara
    • kijwoko Re: Jakim samochodem jeździłby Jezus? 02.02.06, 16:51
      A pamietacie taki wierszyk:

Wiosna

Naplotkowała sosna,
      że już się zbliża wiosna.
      Kret skrzywił się ponuro:
      - Przyjedzie pewno furą...
      Jeż się najeżył srodze:
      - Raczej na hulajnodze.
      Wąż syknął: Ja nie wierzę,
      przyjedzie na rowerze.
      Kos gwizdnął: - Wiem coś o tym,
      przyleci samolotem.
      - Skąd znowu - rzekła sroka -
      ja z niej nie spuszczam oka
      i w zeszłym roku w maju
      widziałam ją w tramwaju.
      - Nieprawda! Wiosna zwykle
      przyjeżdża motocyklem!
      - A ja wam tu dowiodę,
      że właśnie samochodem.
      - Nieprawda, bo w karecie!
      - W karecie? - Cóż pan plecie?
      Oświadczyć mogę krótko,
      że płynie własną łódką!

A wiosna przyszła pieszo.
      Już kwiaty za nią spieszą,
      już trawy przed nią rosną
      i szumią: - Witaj, wiosno!

Wiec na pohybel wszystkim Jezus przyszedlby pieszo... (... i pogonil wszelkich ojcow Maybachow i temu podobne talatajstwo)
      • Gość: foxie77 Re: Jakim samochodem jeździłby Jezus? IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 02.02.06, 17:04

Pamietam, pamietam i lepszej odpowiedzi na ten post juz
        sobie nie moge wyobrazic.

pozdrawiam
    • callafior "MAYBACH - AUTO DLA KAŻDEGO 02.02.06, 17:08
      ojca i dyrektora" :))
    • Gość: max Re: Jakim samochodem jeździłby Jezus? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 17:10
      po mojemu to by jeździł zwykłym Papa Mobile
    • Gość: camel karetka pogotowia IP: 81.19.200.* 02.02.06, 17:33
      przewozony z jednego psychiatryka do drugiego. wspolczensy koscio, wzorem
      kaplanow z czasow Jezusa na pewno zrobilby wszystko, zeby Jezus skonczyl jako
      psychicznie chory.
    • Gość: Litorija Re: Jakim samochodem jeździłby Jezus? IP: *.chello.pl 02.02.06, 17:43
      przypuszczam, że nie takim prosto z salonu, błyszczącym o napędzie 300, tylko
      kilkuletnim - kilkunastoletnim nienajnowszym modelem. Chrystus swoim życiem
      chyba bardzo wyraźnie pokazał, gdzie należy pokładać swoją nadzieję i nie są to
      dobra materialne.
    • Gość: dfr Jezus jeździłby tramwajem, albo autobusem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 17:48
      .
      • Gość: pawel Re: Jezus jeździłby tramwajem, albo autobusem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 17:52
        Jeżdziłby starym VW "Ogórkiem":)
    • Gość: zenek ee, glupie pytanie... niepotrzebnie sie IP: *.ip.fastwebnet.it 02.02.06, 18:03
      zastanawiacie wszyscy... jezdzi Range Roverem - oto dowod:
      www.parque4x4.com.ar/preparaciones/range/
      pozdro
    • Gość: jsb22 Teraz rozumię decyzję pobożnego żyda... IP: *.itelekom.pl 02.02.06, 18:05
      Miał on wiele dzieci - kilkanaścioro - i zabronił im wszelkich kontaktów z
      mediami. Nie pozwolił czytać gazet, słuchać radia, oglądać telewizji,
      kupować płyt czy oglądać internetu. Doszedł bowiem do słusznego
      wniosku, że te media mogą zniweczyć jego rodzicielski wychowawczy
      wysiłek i że jego dzieci mogą nie być tak pobożne jak on, który
      wychował się bez mediów ale na czytaniu Pisma i Psalmów.
      Wszystkie dzieci wyrosły na ludzi twórczych i samodzielnie myślących.
      • Gość: hiob Re: Teraz rozumię decyzję pobożnego żyda... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 13:10
        nic nowego nie napisałeś takie dzieci mają rodziny neokatechumenalne, idź do
        wspólnoty sam sie przekonasz!!!!!!!
    • Gość: corduroy CHRYSLER - BOSKI AUTOMOBIL - patrz link !!! IP: 194.146.219.* 02.02.06, 18:09
      baltona.blogspot.com/2005/07/chrysler-boski-automobil_18.html

• Gość: nieznany Re: Jakim samochodem jeździł Jezus? IP: *.sympatico.ca 02.02.06, 18:12
      wszystko ponoc jest na miare czasu! Jezus jest ponadczasowy i to niektorych
      boli!
      kazdy z nas moglby byc prawie takim jak ON,ale nie chcemy!

no coz swiat jest nie pojety i kto by pomyslal,ze tylu oslow jezdzi teraz
      samochodami
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka