Dodaj do ulubionych

Marek Starybrat

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 11:44
Czy wiecie, dlaczego od kilku dni nie ma na antenie w porannej Zetce Marka
Starybrata? Kurczę, zawsze dla niego słuchałam rano Zetki - facet ma super
komentarze. A tu od kilku dni cisza. I tylko głos Marzeny Chełminiak... Lubię
ją, ale Starybrat jest o niebo lepszy od niej, rano...
Wiecie coś?
Obserwuj wątek
    • kakauko Re: Marek Starybrat 14.02.06, 11:50
      Moze ma urlop jaki ?
      • Gość: Zetka Re: Marek Starybrat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 11:55
        Też tak pomyślałam; mam nadzieję, że go nie wywalili za kąśliwe komentarze -
        wiesz, wielki (?) Brat patrzy (słucha)... :)))
        • kakauko Re: Marek Starybrat 14.02.06, 12:32
          Eeee tam od razu zwolnili. Starybrat to przecie teraz gwiazda nie ?
          W telewizji ty go widziala ?
    • mali_bu Re: Marek Starybrat 14.02.06, 12:33
      Gość portalu: Zetka napisał(a):

> Czy wiecie, dlaczego od kilku dni nie ma na antenie w porannej Zetce Marka
      > Starybrata? Kurczę, zawsze dla niego słuchałam rano Zetki - facet ma super
      > komentarze.

ROTFL
      • Gość: Zetka Re: Marek Starybrat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 11:55
        Och, co za wyrafinowanie. A jaki dowcip wyostrzony. No po prostu perełka.
    • Gość: b.a.s.t.a Re: Marek Starybrat IP: *.ikatel.pl 14.02.06, 21:57
      Zastanawiam sie tylko dlaczego teraz nie ma go w radiu,skoro
      prezes wydaje kaske na reklame z jego udzialem w telewizorze...hmmm
      • kakauko Re: Marek Starybrat 15.02.06, 09:20
        Nie twoj prezes, nie twoj biznes i nie twoj Marek Starybrat. Och to takie pospolite i polskie - zagladac
        komus do kieszeni :(
        • Gość: B.A.S.T.A Re: Marek Starybrat IP: *.ikatel.pl 19.02.06, 18:25
          Chyba odrobine sie czepiasz(:
          Wyrazenie opinii na temat dzialan wbrew logice(a tak nalezy postrzegac danie
          urlopu gwiezdzie porannego show,w momencie kiedy promuje sie to show jej
          wizerunkiem)spowodowalo u Ciebie reakcje,ktora mozna postrzegac jako typowo
          polska...
          czyli-nieuzasadniony jad...
          zycze troche zyciowego luzu,bo wierze ,ze w sumie mily z Ciebie gosc!
          • kakauko Re: Marek Starybrat 20.02.06, 10:57
            .....Chyba odrobine sie czepiasz(:......

Alez postaraj sie zrozumiec i najpierw przeczytac atakujacy post mojego poprzednika. Powtarzam jeszcze
            raz : to takie malopolaczkowate, malostkowe, moherowe, ochydne i bez klasy, zagladac komus do
            kieszeni. Nie jego interes ile szefowie komercyjnych firm wydaja pieniedzy na reklame i jaka jest ich w tej
            materii polityka. Czy chcialbys ( alabys ) aby Tobie ktos zagladal do portfela ?
      • Gość: Zetka Re: Marek Starybrat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 11:57
        Chyba za mało telewizji oglądam, bo dotychczas trafiałam tylko na reklamę z
        Bryndalem i B. Kozidrak.......... :)
        • maple_leafs Re: Marek Starybrat 24.02.06, 14:11
          Nie odnosząc się do powodów obecności bądź nie tego gościa w pracy - to musze
          to powiedzieć:
          m.in. przez niego przestałem całkowicie słuchać Radia Zet. Ludzie gdzie wy
          widzicie to poczucie humoru i te super komentarze.
          Ten koleś to poprostu żenada. jest bardziej sztuczny od chinskich tenisówek.
          Kiedyś słuchałem Radia Zet ale teraz zeszło na psy zatrudniajac takich jak on.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka