Dodaj do ulubionych

"Mam w dupie TOK FM"-moja koszulka

21.02.06, 15:47
Mam nadzieję, że obrońcy wolności słowa z TOK FM nie skasują tego postu.
Obserwuj wątek
    • Gość: apropo Re: "Mam w dupie TOK FM"-moja koszulka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 16:05
      A na plecach rzeczona dupa a z niej wystająca głowa. Zgadnijcie kogo?
      Anal-fabetycznego redaktorka !
      • rolo111 Re: "Mam w dupie TOK FM"-moja koszulka 21.02.06, 21:35
        I stanowczo żądamy , żeby koszulki te były wystawione w biurowcu Agory, przy
        wejściu głównym. Inaczej będzie to zamach na wolność słowa, a przeciwko takim
        praktykom będziemy stanowczo protestować.
    • Gość: inny napis Paweł Piskorski eurodeputowany Platformy Obywatel. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 08:49
      • Gość: Jurek Re:Macie w dupie TOK FM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 09:29
        i dlatego tak gorliwie go słuchacie i produkujecie się na jego forum? Jesteście
        chorzy czy wam za to płacą? Won na rydzykowe forum!
        • Gość: sic Re:Macie w dupie TOK FM IP: *.aster.pl 23.02.06, 09:48
          Jurek napisał(a): Won na rydzykowe forum!
          Jeśli to Twoje forum i nie znosisz tych ktorzy sie na nim "produkują", to je
          zlikwiduj. Jeśli nie Twoje, to nie ograniczaj swobody wypowiedzi.
          "Przewodniczący Komisji Europejskiej Jose Manuel Barroso stwierdzil, że wolność
          słowa nie podlega negocjacjom".
          • mak67 Re:Macie w dupie TOK FM 23.02.06, 10:24
            Ma na myśli wolność słowa zgodną z kanonami GW i jej nadredaktora bo innej niema
        • Gość: taki jeden Re:Macie w dupie TOK FM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 22:56
          Jurek, skąd w tobie tyle złości i taka pogarda dla wolności słowa? Sądzisz, że
          "rydzykowe forum" jest alternatywą dla tego? No popatrz... Te cholerne wrogie
          elementy - wszędzie ich pełno. Dawniej, to dostałby taki kilka razy pałą i od
          razu światopogląd by się mu naprostował, co nie...
        • Gość: Pan Buck Re:Macie w dupie TOK FM IP: *.gprspla.plusgsm.pl 24.02.06, 22:17
          Won na rydzykowe forum!
          Podaj link!!!!, bo nie mogę go znaleźć.
    • Gość: Klarysa albo "Usunąć agentów z mediów" nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 17:08
    • Gość: Milczan I Love układ Paradowska i Zimowski :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 23:23
    • Gość: jan Re: "Mam w dupie TOK FM"-moja koszulka IP: 80.48.211.* 24.02.06, 08:20
      muszę ci powiedziec,ze masz racje,choć nie lubię tego języka.
      • Gość: torvik Re: "Mam w dupie TOK FM"-moja koszulka IP: *.devs.futuro.pl 24.02.06, 21:12
        Myślę że o wiele lepsze zamiast wyśmiewania tej idei byłoby noszenie koszulek z
        napisami:
        "Mam prawicowe poglądy"
        "Sprzeciwiam się aborcji"
        "Popieram karę śmierci"
        "Słucham Radia Maryja" (mnie nie dotyczy)
        "Głosowałem/am na PiS" (jeśli się słucha tylko TOK FM to można odnieść wrażenie
        że jest to coś czego należy się wstydzić)
        itp.
        Ciekawe co wtedy powiedziałby redaktor Janiszewski?? Bo jestem dziwnie pewny że
        nagle akcja "T-shirt na wolności"(czy jak to się nazywa) nie byłoby już walką o
        lepszą tolerancyjną Polskę i zacząłby się oburzać.
        • Gość: eurofanatik Re: "Mam w dupie TOK FM"-moja koszulka IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 02.03.06, 06:18
          Gość portalu: torvik napisał(a):

> "Głosowałem/am na PiS" (jeśli się słucha tylko TOK FM to można odnieść wrażenie
          > że jest to coś czego należy się wstydzić)

Powodem do dumy to tez na pewno nie jest.
    • absurdello To masz pojemną d.... 02.03.06, 11:47
      Dobrze, że anteny są teleskopowe, bo antena by uwierała ...
    • Gość: Mamoniowa Re: "Mam w dupie TOK FM"-moja koszulka IP: *.aster.pl 03.03.06, 13:44
      Pan redaktor tak broni wolności słowa na koszulkach, to pewnie chciałby mieć
      koszulkę (nie z napisem "jestem Gejem" - to zbyt banalne) z napisem np. "mam
      dzisiaj sraczkę" albo "śmirdzi mi z ust" abo "mam zatwardzenie-pomóż mi" - nie
      powinno nikogo razić ani obrażać...a jakaś kobieta z rodziny -o przecież nie
      dziewczyna...mogła by założyć koszulkę z napisem np. "nie zdążyłam się dziś
      umyć".....
      • Gość: Kurt Dobra rada (gratis!) IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 03.03.06, 14:41
        Mówi się, że co w głowie to na języku. Wielu z tu obecnych tak w głowie jak i
        na języku ma niestety sraczkę.Ubolewam, ale proszę aby przenieśli się ze swoją
        zawartością w bardziej odpowiednie dla nich miejsce,albo bardziej się
        kontrolowali.Mniej kałowych manifestów więcej dyskusji. Pozdrawiam:-)
        • Gość: Mamoniowa Re: Dobra rada (gratis!) IP: *.aster.pl 03.03.06, 15:52
          Kurt,
          a cóż to za dyskusja założyć na siebe koszulkę "jestem gejem" ,"nie płakałem po
          Papieżu" czy "usunełam ciążę".
          Świadczy to o tym, że nie ma się nic do powiedzenia, tylko szuka sie
          prowokacji, bezsenownej prowokacji. Marne czasy nastały, gdzie
          królują "tokszoły", tym podobne programy i goście którzy nie mając nic do
          powiedzenia zakładają na siebie w/w koszulki i robią raban, a kilku redaktorków
          to rozdmuchuje w mediach. Bądź zdrów człowieku.
          • Gość: Kurt Re: Dobra rada (gratis!) IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 04.03.06, 22:55
            Fakt- prowokacja po bandzie. Może chodziło o to, aby "aktywować" najbardziej
            bojowniczych przeciwników- rozmowie ośmieszą się sami. Albo i nie:)
        • Gość: Toperz Re: Dobra rada (gratis!) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 15:52
          Kolega Kurt jak zwykle z dupy strzela . Taki dupnyjstrielec.
    • dr.szfajcner Re: "Mam w dupie TOK FM"-moja koszulka 04.03.06, 02:01
      dr.fajfus napisała:

Znaczy ze masz bogate wnetrze dr.fajfusie.
      To nawet juz widac po nicku!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka