dr.fajfus 21.02.06, 15:47 Mam nadzieję, że obrońcy wolności słowa z TOK FM nie skasują tego postu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: apropo Re: "Mam w dupie TOK FM"-moja koszulka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 16:05 A na plecach rzeczona dupa a z niej wystająca głowa. Zgadnijcie kogo? Anal-fabetycznego redaktorka ! Odpowiedz Link Zgłoś
rolo111 Re: "Mam w dupie TOK FM"-moja koszulka 21.02.06, 21:35 I stanowczo żądamy , żeby koszulki te były wystawione w biurowcu Agory, przy wejściu głównym. Inaczej będzie to zamach na wolność słowa, a przeciwko takim praktykom będziemy stanowczo protestować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inny napis Paweł Piskorski eurodeputowany Platformy Obywatel. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 08:49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re:Macie w dupie TOK FM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 09:29 i dlatego tak gorliwie go słuchacie i produkujecie się na jego forum? Jesteście chorzy czy wam za to płacą? Won na rydzykowe forum! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sic Re:Macie w dupie TOK FM IP: *.aster.pl 23.02.06, 09:48 Jurek napisał(a): Won na rydzykowe forum! Jeśli to Twoje forum i nie znosisz tych ktorzy sie na nim "produkują", to je zlikwiduj. Jeśli nie Twoje, to nie ograniczaj swobody wypowiedzi. "Przewodniczący Komisji Europejskiej Jose Manuel Barroso stwierdzil, że wolność słowa nie podlega negocjacjom". Odpowiedz Link Zgłoś
mak67 Re:Macie w dupie TOK FM 23.02.06, 10:24 Ma na myśli wolność słowa zgodną z kanonami GW i jej nadredaktora bo innej niema Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki jeden Re:Macie w dupie TOK FM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 22:56 Jurek, skąd w tobie tyle złości i taka pogarda dla wolności słowa? Sądzisz, że "rydzykowe forum" jest alternatywą dla tego? No popatrz... Te cholerne wrogie elementy - wszędzie ich pełno. Dawniej, to dostałby taki kilka razy pałą i od razu światopogląd by się mu naprostował, co nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Buck Re:Macie w dupie TOK FM IP: *.gprspla.plusgsm.pl 24.02.06, 22:17 Won na rydzykowe forum! Podaj link!!!!, bo nie mogę go znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klarysa albo "Usunąć agentów z mediów" nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 17:08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milczan I Love układ Paradowska i Zimowski :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 23:23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: "Mam w dupie TOK FM"-moja koszulka IP: 80.48.211.* 24.02.06, 08:20 muszę ci powiedziec,ze masz racje,choć nie lubię tego języka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torvik Re: "Mam w dupie TOK FM"-moja koszulka IP: *.devs.futuro.pl 24.02.06, 21:12 Myślę że o wiele lepsze zamiast wyśmiewania tej idei byłoby noszenie koszulek z napisami: "Mam prawicowe poglądy" "Sprzeciwiam się aborcji" "Popieram karę śmierci" "Słucham Radia Maryja" (mnie nie dotyczy) "Głosowałem/am na PiS" (jeśli się słucha tylko TOK FM to można odnieść wrażenie że jest to coś czego należy się wstydzić) itp. Ciekawe co wtedy powiedziałby redaktor Janiszewski?? Bo jestem dziwnie pewny że nagle akcja "T-shirt na wolności"(czy jak to się nazywa) nie byłoby już walką o lepszą tolerancyjną Polskę i zacząłby się oburzać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eurofanatik Re: "Mam w dupie TOK FM"-moja koszulka IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 02.03.06, 06:18 Gość portalu: torvik napisał(a): > "Głosowałem/am na PiS" (jeśli się słucha tylko TOK FM to można odnieść wrażenie > że jest to coś czego należy się wstydzić) Powodem do dumy to tez na pewno nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
absurdello To masz pojemną d.... 02.03.06, 11:47 Dobrze, że anteny są teleskopowe, bo antena by uwierała ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mamoniowa Re: "Mam w dupie TOK FM"-moja koszulka IP: *.aster.pl 03.03.06, 13:44 Pan redaktor tak broni wolności słowa na koszulkach, to pewnie chciałby mieć koszulkę (nie z napisem "jestem Gejem" - to zbyt banalne) z napisem np. "mam dzisiaj sraczkę" albo "śmirdzi mi z ust" abo "mam zatwardzenie-pomóż mi" - nie powinno nikogo razić ani obrażać...a jakaś kobieta z rodziny -o przecież nie dziewczyna...mogła by założyć koszulkę z napisem np. "nie zdążyłam się dziś umyć"..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kurt Dobra rada (gratis!) IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 03.03.06, 14:41 Mówi się, że co w głowie to na języku. Wielu z tu obecnych tak w głowie jak i na języku ma niestety sraczkę.Ubolewam, ale proszę aby przenieśli się ze swoją zawartością w bardziej odpowiednie dla nich miejsce,albo bardziej się kontrolowali.Mniej kałowych manifestów więcej dyskusji. Pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mamoniowa Re: Dobra rada (gratis!) IP: *.aster.pl 03.03.06, 15:52 Kurt, a cóż to za dyskusja założyć na siebe koszulkę "jestem gejem" ,"nie płakałem po Papieżu" czy "usunełam ciążę". Świadczy to o tym, że nie ma się nic do powiedzenia, tylko szuka sie prowokacji, bezsenownej prowokacji. Marne czasy nastały, gdzie królują "tokszoły", tym podobne programy i goście którzy nie mając nic do powiedzenia zakładają na siebie w/w koszulki i robią raban, a kilku redaktorków to rozdmuchuje w mediach. Bądź zdrów człowieku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kurt Re: Dobra rada (gratis!) IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 04.03.06, 22:55 Fakt- prowokacja po bandzie. Może chodziło o to, aby "aktywować" najbardziej bojowniczych przeciwników- rozmowie ośmieszą się sami. Albo i nie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toperz Re: Dobra rada (gratis!) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 15:52 Kolega Kurt jak zwykle z dupy strzela . Taki dupnyjstrielec. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner Re: "Mam w dupie TOK FM"-moja koszulka 04.03.06, 02:01 dr.fajfus napisała: Znaczy ze masz bogate wnetrze dr.fajfusie. To nawet juz widac po nicku! Odpowiedz Link Zgłoś