kaszalot-net Re: Aza 19.02.08, 13:58 Aza dobre ma wyniki Strzyże koty i chomiki I jest to wiadomość świeża Podstrzyc Znavvcę chce na jeża Znavvca Azę niby że zaprasza Lecz problemy nowe zgłasza Owszem żeby przyjechała Lecz nie Lotem przyleciała Może tramwaj nie pociągiem Lub podmorskim gazociągiem Znavvca coraz to warunki stawia Aza na wpław się przeprawia No i Bałtyk przeforsuje W parku wodnym już trenuje Odpowiedz Link
kaszalot-net Znavvca 19.02.08, 14:08 Znavvca na Malarstwie pływał Ostre żagle tam nadymał Lecz na szkiery się raz wtoczył I papiery swoje zmoczył Ale to już stare baje Na Malarstwie dalej jaje Znavvca pewnie się coś łudzi Że tam zapał się ostudzi Wniosek taki bez urazy Znavvcy dobrze jest u Azy Tutaj Znavvca pisze cięgiem Poza razów jest zasięgiem Na Malarstwie panie czują Wierszyki – nie dla nich- źle rymują Odpowiedz Link
kaszalot-net Hizsna 19.02.08, 14:14 Hizsna miotłą przyleciała Choć bez stopu miotłę miała Nie ma stopu więc do tyłka Ktoś jej przylgnął na motylka Pewnie Hizsna to tak lubi Bo nie pisze i nie czubi. Odpowiedz Link
kaszalot-net Madurka 19.02.08, 14:17 A Madurka- haker miła Cztery banki obrobiła W bankomatach mała kasa Bo Madurka haker klasa. Odpowiedz Link
kaszalot-net Alic 19.02.08, 14:25 Mummu, całuuusiu i znów muuummusiu I jedyny mój kiciusiu Dobrze u niej ma niecnota Alic kocha swego kota Udka z myszek od bab znosi Dwa szczygiełki, gdy poprosi Dobrze być u Alic kotem W reinkarnacji myślę o tem. Odpowiedz Link
azaheca Re: Madurka 19.02.08, 14:26 Czy slajdy z Dubaju już obejrzałeś? pewnie ukłucie zazdrości miałeś lecz przyślemy ci pocztówkę tam kosztuje co najmniej stówkę parę obrazków może sprzedamy i na odkrytkę już kasę mamy.. Odpowiedz Link
kaszalot-net Madohora 19.02.08, 14:32 ( Nikiszowiec ul Podkowińskiego) Nikiszowcem świtkiem z rana Madohora rozebrana Koń spieniony, weń wtulona Ta ekspresja jest szalona. Odpowiedz Link
kaszalot-net Zeco 19.02.08, 14:36 Wyrzuciła pralkę Franie Co dzień robi jakieś pranie Cięgiem się za pranie bierze I co wyschnie to znów pierze. Odpowiedz Link
azaheca Re: Madohora 19.02.08, 14:41 Z Madohorą to jest szał będzie widzów sporo miał bo górnicy idą świtkiem oglądać na koniu piękną kobitkę.. Odpowiedz Link
kaszalot-net Skrzydlate 19.02.08, 14:43 A Skrzydlate coś ta baje Że napisze tuż przed majem Ktoś jej plecy wymasuje Ja skrzydełka pomaluje Jeśli jestem ja w jej typie Namaluję monotypie Skrzydełeczka jak nowe Obie równo jednakowe. Odpowiedz Link
kaszalot-net Bronek 19.02.08, 14:45 A Bronkowi w galot pizło rychtyk viaga--------- ale też nie wylizło. Odpowiedz Link
kaszalot-net Matula z dyplomem 19.02.08, 14:52 A Matula znów się sroży Pewnie komuś coś dołoży I napisze piknie ślicznie Jak to ona „Azo wstydź się” Że wstydliwa jest Matula Z taką w łóżku nie pohulasz. Odpowiedz Link
zecozejak Re: Kaszalot 19.02.08, 15:12 poczuł nagły atak weny - znów psychiczne problemy? Odpowiedz Link
kaszalot-net Już nic 19.02.08, 15:13 Już nie robię ambarasu I przez tydzień nie mam czasu Aza jeśli Ci przysłużę moge też nie pisać dłużej Jeśli tu masz jakieś żale mogę też nie pisać wcale. Odpowiedz Link
zecozejak Re: Już nic 19.02.08, 16:21 będą błagać na kolanach: Kaszalocie pisuj z rana, pisuj nocą i w południe, nawet wrednie i paskudnie. na to całe obrażanie, żeby było to błaganie. Odpowiedz Link
zecozejak Re: Już nic 19.02.08, 16:44 już poznałam ja to ziółko - niech się walnie młotkiem w czółko. Odpowiedz Link
alice0553 Re: Kaszalot. 19.02.08, 18:04 Podsumował nas Kaszalot zrobił tu wierszyków nalot bardzo płodny to poeta i nie muzyk do kotleta ponoć malarz wzięty z niego nie maluje byle czego prace swe na pniu sprzedaje może kiedyś je wyczaję i do licytacji stanę ozdobią mi całą ścianę no i będzie tak bez mała jakbym razem z nim mieszkała. Odpowiedz Link
azaheca Re: Kaszalot. 19.02.08, 18:17 Znów Kaszalot strzela focha czy ktoś mówi mu wynocha? raczej odwrotnie jest, mi się zdaje Alice miłość mu tu wyznaje jest gotowa się zrujnować a Kaszalota prace kupować przecież to dowód wielkiej miłości a może zaprosi Alice w gości? Odpowiedz Link
alice0553 Re:Mario. 19.02.08, 18:28 Mario to gość tutaj rzadki lubi wstawiać takie gadki że opisze swe przygody które przeżył, gdy był młody lecz tak tylko obiecuje a po świecie gdzieś buszuje i roztrwania swe miliony pewnie uciekł znów od żony i powróci tu dopiero gdy w portfelu będzie zero. Odpowiedz Link
azaheca Re:Mario. 19.02.08, 18:40 On się ciągle boi jeży w abolicję coś nie wierzy dalej boi się łomotu bo tym razem kiełki kotu dość boleśnie wymontował i na zapas sobie schował jeże sprawę odpuściły ale koty się wnerwiły! Odpowiedz Link
alice0553 Re: Klony z drugiej strony. 19.02.08, 19:22 Klonów kilka, jedna głowa która myśli wszystkich chowa jednak jest już tym zmęczona nie wie, czy to on, czy ona? jeden z klonów jest dwupłciowy może potwór ma dwie głowy jedna jak facet nadaje druga się kobietą staje towarzystwo pokręcone miło było tu goszczone lecz cel jeden tylko miało narozrabiać, by się działo... dopiec jednej tu osobie to świtało w głowy głowie(( więc na smyczy swej z klonami przyszła tu z prowokacjami wcześniej także tu bywała ale inne nicki miała też zaczepne i złośliwe krótko mówiąc, upierdliwe może pomysł mój szalony ale klony z drugiej strony po swej stronie niech zostają na Wierszyki nie wkraczają. Odpowiedz Link
zecozejak Re: Klony z drugiej strony. 19.02.08, 20:35 rany! kto tu jest dwupłciowy i do tego ma dwie głowy? a dyć to jakiś potworek rodem z piekła albo z Tworek! Odpowiedz Link
azaheca Bogdanekb 19.02.08, 21:21 Na tle smoków występuje coś ostatnio nie pisuje jego stwory jednogłowe czmychnąć z forum są gotowe nikt się nimi nie zajmuje a Bogdanek gdzieś grasuje może z Mariem traci miliony porzucone już dwie żony..;-( Odpowiedz Link
alice0553 Re: Klony z drugiej strony. 19.02.08, 21:25 Chyba rację Zeco miała że o piekle tu wspomniała Twój strzał Zeco, bardzo celny to wysłannik jest piekielny dawno temu tam zesłany i trenami opłakany nowe formy dziś przybiera będzie walka, jak cholera. Odpowiedz Link
zecozejak Re: Klony z drugiej strony. 19.02.08, 21:35 może on się opamięta, zajmie ogródkiem, gdzie rośnie mięta i przestanie już fiksować, nerwy tutaj wszystkim psować. Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: Klony z drugiej strony. 19.02.08, 21:43 Alic ja się kłaniać Tobie raczę Ale rzecz Ci wytłumaczę Pogrobowcy awangardy Wystawiają spektakl marny Na Malarstwie to też racje Instalacji prezentacje To współczesne jest już danie Cyklu ciągle powtarzanie Był w wystawie pokaz taki Pani, co obiera wciąż ziemniaki Tutaj Zeco co wciąż pierze W awangardzie udział bierze Na Malarstwie Znawcę czają Na nim cykle powtarzają Monotonia w tamtych jaźni Bo brakuje wyobraźni. Odpowiedz Link
alice0553 Re: Klony z drugiej strony. 19.02.08, 21:51 Drogi kotku, Kaszalotku Zeco jest w afery środku? bardzo by to było miło gdyby prawdą to nie było miła Zeco prowokuje? świat doprawdy już wariuje! Odpowiedz Link
zecozejak Re: Klony z drugiej strony. 19.02.08, 22:19 jak Cię pogonię Kaszalot to wyskoczysz ze swych galot!!! Odpowiedz Link
alice0553 Re: Klony z drugiej strony. 19.02.08, 21:44 Oby Zeco miała rację i skończyły się wariacje humor mile tu widziany świr złośliwy niekochany! Odpowiedz Link
alice0553 Re: Devil.ka. 19.02.08, 21:56 O Devil.ce też nadmienię to dziewczyna jak marzenie rzadko tu się pokazuje bo pracuje i studiuje młoda, piękna no i zdolna to Wierszyków róża polna. Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: Devil.ka. 19.02.08, 22:20 Może by tak myśli chwilka Czy Kaszalot, to Devilka? Odpowiedz Link
alice0553 Re: Devil.ka. 19.02.08, 22:37 Ona różą i dziewczyną Ty malarzem i chłopiną Twoje wiersze skrzą dowcipem ona jest lirycznym typem chętnie byś ją namalował gdybyś zdjęcie skombinował. Odpowiedz Link
azaheca Re: Devil.ka. 19.02.08, 22:38 Chciałbyś piękną być panienką tą co arie śpiewa cienko przy kankanie przytupuje nóżkę piękną pokazuje lecz nic z tego Kaszalocie bo się znajdziesz wnet w kłopocie panny nóżki depilują Kaszalota zdemaskują przy przebiórce w garderobie uszu nieźle natrą tobie.. Odpowiedz Link
azaheca Amoretta wpada na chwilę 19.02.08, 22:42 coś tam o kotach napisze mile czasem na eksa swego naskoczy to typ figlarny,miły,uroczy tylko z wierszami ciągle się leni już obiecała że to się zmieni.. Odpowiedz Link
kaszalot-net sata 19.02.08, 22:48 Minie zima , przyjdzie wiosna To wywalę kompa z okna Machnę rogiem i ogonem I wyrośnie kompek klonem. Odpowiedz Link
alice0553 banki przepychanki. 19.02.08, 22:56 Znowu bana GDZIEŚ dostałam choć tam nigdy nie pisałam z drugiej strony dobrze wyszło gdyby coś do głowy przyszło mogłabym tam wtrącić zdanko albo małe zapytanko a tak problem rozwiązany obie z Azą mamy bany? Odpowiedz Link
alice0553 Re: sata 19.02.08, 23:09 Ja nie jestem taka mściwa ze mnie dusza litościwa tego trolla nawet lubię tylko z nim się trochę czubię niech mi cofnie tego bana to zatańczę mu kankana. Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: sata 19.02.08, 23:16 Na sabacie tak mówiły By Wierszyki zadręczyły Z tej przyczyny i z tej racji Ja z Malarstwa w delegacji. (sata to belzebuba chata) Odpowiedz Link
azaheca Re: sata 19.02.08, 23:20 Lecz się u nas rozgościłeś i Malarstwo odpuściłeś o Znavvcy przecież tylko gadają a Kaszalota nie podziwiają a tutaj Alis miłość wyznaje z nami ci lepiej,mnie się coś zdaje Odpowiedz Link
alice0553 Re: sata 19.02.08, 23:37 Sata, chatka Belzebuba? a w tej chatce Twoja luba ja w niej mieszkać chcę musowo panią być Kaszalotową nawet różki Kaszalota nie są w stanie mnie kłopotać ni kopytka, ni ogonek byleś Ty był mój małżonek. Odpowiedz Link
alice0553 Re: sata 19.02.08, 23:21 Kankan, taniec to kobiecy więc oświadczam Azahecy że Kaszalot, choć mi drogi musi wywoskować nogi włożyć szpilki i sukienkę będzie robić za panienkę damy wtedy popis taki że pofruną w górę fraki. Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: sata 19.02.08, 23:34 Ja zasypiam, już nie mogę Zwijam ogon (se) pod głowę. Odpowiedz Link
azaheca Re: sata 19.02.08, 23:40 Zdejmij chociaż te baletki i seksowne kabaretki zmyj też szminkę,puder,róż swą piżamkę w misie włóż i dopiero kładź się lulu śnij o Alis w Honolulu.. Odpowiedz Link
alice0553 Re: sata 19.02.08, 23:40 Idź spać, drogi Kaszalotku i śnij o mnie słodko, kotku! Odpowiedz Link
azaheca Re: sata 19.02.08, 23:51 Takie samo życzenie miałam lecz w Honolulu ciebie widziałam Odpowiedz Link
alice0553 Re: sata 20.02.08, 00:12 Na razie sata jest nam pisana a Honolulu- strefa nieznana lecz gdy Kaszalot sprzeda obrazy to objedziemy Ziemię 3 razy. Odpowiedz Link
azaheca Re: sata 20.02.08, 00:16 To do Dubaju pewnie wpadniecie bo który hotel już przecież wiecie Odpowiedz Link
alice0553 Re: sata 20.02.08, 00:38 Lecz ci malarze nasi wspaniali chyba się zbytnio nie pokochali jakieś zaszłości im przeszkadzają będąc szwagrami się dogadają? Odpowiedz Link
azaheca Re: sata 20.02.08, 01:24 To męska przyjaźń, więc szorstka nieco Kwachu i Miller przykładem świecą tu dwaj malarze tam politycy lecz przestrzegają kłótni granicy może tych panów coś więcej łączy prawdziwy macho z fasonem kończy.. Odpowiedz Link
azaheca Al.1 20.02.08, 18:26 Na swej królowej Al się wzoruje nowy kapelusz nam prezentuje kto ładniejszy abażur na głowie ma? kto się na modzie tutaj zna? Odpowiedz Link
azaheca Zwierz_futerkowy 20.02.08, 18:54 Chyba budę ma z kebabem i w niej otruł pewną babę ale serce Zwierza złote jeszcze babie dał dwa złote o miłości tu pisuje także kwiatków nie żałuje coś nie pisze,swoją drogą lecz mu proponuję <a href="http://www.zotozwro.org.pl/jpg/logo_toz_wroc1sepia.jpg">logo</a> Odpowiedz Link
azaheca Re: Zwierz_futerkowy 20.02.08, 19:15 Coś mi logo się skiepściło teraz dobrze się wkleiło Odpowiedz Link
azaheca Re: Clooney_g.... 28.02.08, 21:02 Troszkę z Clooneyem pospiskuję.. albo powiem tylko...dziękuję)) Odpowiedz Link
azaheca Re: Zwierz_futerkowy 10.03.08, 21:03 Zwierz wierszami mnie zachwyca złote myśli wciąż przemyca o zwierzątkach świetnie pisze ale później słyszy ciszę ludzie się nie dopisują chyba wyższość Zwierza czują bo dorównać jest mu trudno może jest Zwierzowi nudno jest od lasu specjalistą to jest sprawą oczywistą te meandry,te woleje... ależ ja się przy tym śmieję Futerkowy,proszę,pisz i zwierzątka tu nam zbliż gdy w ostępach się chowają życia nam nie umilają... Odpowiedz Link