Gość: krytyk01 IP: *.chello.pl 21.02.06, 15:54 Hasior, "wielki artysta", z klozetową deską, w którą gwoździ nawbijał. Entuzjastom (gamoniom wpuszczonym w maliny) "artysty", gustu gratuluję! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: amator krytyk01 - jesteś głupszy niż ustawa przewiduje IP: *.ztpnet.pl 21.02.06, 17:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krytyk01 Re: krytyk01 - jesteś głupszy niż ustawa przewidu IP: *.chello.pl 23.02.06, 08:42 Każdy sądzi po sobie, amatorze! A to duży błąd. Życzę ci byś do końca żył (mieszkał) otoczony "dziełami" "wielkiego artysty" Hasiora. Może kiedyś uda ci się mózg "pobrudzić" bo ci go do czysta wyprali. Odpowiedz Link Zgłoś
darek12345 Re: krytyk01 - jesteś głupszy niż ustawa przewidu 09.03.06, 09:47 > Każdy sądzi po sobie, amatorze! A to duży błąd. Życzę ci byś do końca żył > (mieszkał) otoczony "dziełami" "wielkiego artysty" Hasiora. Może kiedyś uda ci > się mózg "pobrudzić" bo ci go do czysta wyprali. To co stworzył W.Hasior mnie bardziej porusza niż inne piękne dzieła, bo chyba w sztuce nie o piękno chodzi, tylko o to by wzruszała, uczyła i niezapomniane wrażenia pozostawiała. A kto był choć raz w galerii Hasiora w Zakopanem to długo to będzie pamiętał. Dla mnie Hasior to mistrz nad mistrzami. No ale gusta są różne, może się komuś podobać albo nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Ten, który lepił golemy IP: *.autocom.pl 21.04.08, 21:00 czy moglby mi ktos pomoc zinterpretowac rzezbe Władysława Hasiora "Gość II"?? Odpowiedz Link Zgłoś