behemot87 28.03.06, 12:32 www.polskieradio.pl/iar/news.aspx?iID=2245448 -> Trójka najlepsza? Co o tym sądzicie? Pozdrwaiam, behemot87 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Brunatny Robert Re: Trójka najlepsza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 12:43 Ile dla ciebie znaczy nagroda przyznana przez "Media&Marketing Polska"? Ile razy z potem na czole i szaleńczym biciem serca biegłeś do kiosku po najświeższy numer "Media&Marketing Polska"? Jak bardzo zdanie niszowej gazety "Media&Marketing Polska" potrafi wpłynąć na twoje zachowanie i jak często kierowałeś się informacjami podawanymi na jej łamach? Jak wiele znaczy dla myślących ludzi tytuł Mister Polski nadany tobie przez redakcję gazetki ściennej w gimnazjum z Pcimia Dolnego? Wsłuchaj się w siebie... Znasz odpowiedź... Odpowiedz Link Zgłoś
behemot87 Re: Trójka najlepsza? 28.03.06, 12:54 No właśnie chodzi o to, że wg mnie nie jest najlepsza. Ani najgorsza. Plasuje się tak gdzieś w okolicach środka, jednak bliżej góry niż dołu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radiowiec Re: Trójka najlepsza? IP: *.radio.com.pl 28.03.06, 13:05 klasyka forum, ale czego innego mozna sie bylo spodziewac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Trójka najlepsza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 13:49 Dla mnie jest najlepsza. W Polsce nie ma lepszego radia.Ma klimat i dziennikarzy, których wciąż lubię słuchać. W jakiej innej stacji można znaleźć radiowców takiego formatu, jak (wymieniam w kolejności alfabetycznej): Artur Andrus, Piotr Baron, Piotr Kaczkowski, Marcin Kydryński, Marcin Łukawski, Barbara Marcinik, Marek Niedźwiecki, Artur Orzech, Piotr Stelmach, Jerzy Sosnowski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bella Re: Trójka najlepsza? IP: 213.134.140.* 28.03.06, 13:57 Tyle tylko, ze Jedynka traci sluchaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gonzo Re: Trójka najlepsza? IP: 213.134.140.* 28.03.06, 14:05 Brunatny ale jestes szefem, dzieki tobie wszystko stalo się jasne, liderze opinii, biegnij do kiosku, moze juz dzis znajdziesz tam swoje zlote mysli, juz ustawia sie kolejka po autografy Ps. Gratulacje dla Trojki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brunatny Robert Re: Trójka najlepsza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 14:48 Gonzo, pamiętaj: różnica pomiędzy płynnym wyrażeniem opinii a krzykliwym prostactwem a la "dresiary z warszawskiego Pekinu" jest z reguły wyraźna. Ty jednak w swoim zacietrzewieniu mistrzowsko połączyłeś obie. Gdybyś wysilił troszeczkę swoje komóreczki, wiedziałbyś, że cytowana gazeta jest niszowa i kierowana do określonej grupy zawodowej. Bardziej miarodajne (choć nie idealne)są badania słuchalności, które jak wiemy różne wypadają dla trójki. Nie pamiętam jednak badań, w których trujka zdominowałaby rynek medialny. Słuchasz trójki? - słuchaj, lecz zastanów się Gonzo, czy aby swoim stylem i pokrętnymi ścieżkami pojmowania otaczającej cię rzeczywistości nie wystawiasz mało pochlebnej oceny ludziom , którzy trójkę słuchają, jak i samej rozgłośni, która do takiej wąskiej grupy (w której ty się zawierasz) próbuje trafić. z HARCERSKIM pozdrowieniem - Pa,pa :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: Trójka najlepsza? IP: *.polskieradio.pl 28.03.06, 14:51 ja pierdykam! a aa aa.. może ty jestes z Elblaga? nie, raczej kurduplem w ktorym ego sie nie miesci - uwaga moze rozerwac!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brunatny Robert Re: Trójka najlepsza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 15:01 Uderz w stół... Jak trójka mając takich słuchaczy może nie zaniżać lotów. Dziecinko, ja słuchałem trójki 20 lat temu kiedy ty, u siebie po biłgorajem, jako siedmioletnia dziwczynka krowy do obory zaganiałaś. Oj, wyrobiłaś się w stolycy... Wyrobiłaś... :-))) Pa, pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: Trójka najlepsza? IP: *.radio.com.pl 28.03.06, 15:04 urodzilam sie w warszawie. tobie nawet sluchanie trojki nie pomoglo, jestes prostakiem co potwierdzasz kazdym swoim postem. ponizej kolejny dowód... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brunatny Robert Re: Trójka najlepsza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 15:07 Zapraszam do RadioNewsLetter.pl . No, cóż..., ale tam trzeba się ujawnić... Życzę miłego eksplorowania swoich kompleksików i małomiasteczkowego chamstwa! Żegnam :-))) Pa,pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: Trójka najlepsza? IP: *.radio.com.pl 28.03.06, 15:15 Czy ty nie czytasz tego co sam piszesz, czy to ja sie popisuje małomiasteczkowym chamstwem??? ale najlepsze jest to ze ty mnie zapraszasz do RadioNewsLetter.pl bo jak piszesz tam trzeba się ujawnić. Ujawnij sie i przenosimy sie na RNL, ale nie wierze zebys dostawal rnla, bo to newsleter radiowcow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: Trójka najlepsza? IP: *.radio.com.pl 28.03.06, 15:06 ja nie, ale kurt i albert mieli problem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghijkl Re: Trójka najlepsza ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.06, 15:19 Co byście nie pisali . Trójka najlepsza ! Słucham wyrywkowo innych stacji , ale wciąż wracam do Trójki . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghijkl Re: Trójka najlepsza ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.06, 15:07 W moim domu , wszystkie radia nastawione są na Trójkę . Niby , każdy może słuchać czego chce , ale dzięki mojemu uporowi ( zawsze będąc w domu , słucham Trójki ) wszyscy domownicy przyzwyczaili się do tego i też polubili Trójkę . I już nie kręcą gałką w poszukiwaniu innej stacji . Moje gratulacje TRÓJKO ! Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: Trójka najlepsza ! 29.03.06, 15:27 Gość portalu: ghijkl napisał(a): W moim domu , wszystkie radia nastawione są na Trójkę . Niby , każdy może słuchać czego chce , ale dzięki mojemu uporowi ( zawsze będąc w domu , słucham Trójki ) wszyscy domownicy przyzwyczaili się do tego i też polubili Trójkę . I już nie kręcą gałką w poszukiwaniu innej stacji. Nie wierzę, że w ten sposób można kogokolwiek nakłonić, żeby _polubił_ daną stację. Nie wierzę, że w ten sposób można cokolwiek na dłuższą metę wskórać u innych - bez względu na to, czy chodzi o słuchanie danej stacji radiowej, oglądanie danego pragramu w telewizji czy cokolwiek innego. Siłą zmuszani do wykonywania danej czynności, prędzej czy później i tak się zbuntują. Twoi wspódomownicy może rzeczywiście słuchają "Trójki", ale czy na pewno ją lubią? Obawiam się, że w duchu mogą jej (dzięki Twojemu natręctwu) szczerze nie znosić. To mi wygląda na terror. Wyrazy wspóczucia dla terroryzowanych:) Odpowiedz Link Zgłoś
yacy Re: Trójka najlepsza? 28.03.06, 16:28 Gość portalu: nina napisał(a): > ja pierdykam! > a aa aa.. może ty jestes z Elblaga? Ja jestem z Elbląga, co prawda dopiero od kilku lat, ale teraz jestem. I co? Słucham Trójki, wcześniej nie mieszkalem w Elblągu i słuchalem PRIII. I co? W Twojej Warszawie nie byłem od 7 miesięcy. I co? Co z tego? Nie masz nic do ELbląga to po co używasz takiego przykładu. Użyj Pcimia Dolnego - mam nadzieję że nie ma takiej miejscowości, jeśli jest to bardzo przepraszam mieszkańców. Zeby było jasne nie obchodzi mnie, że ktoś nie lubi ELbląga i potencjalnie mnie. Jego prawo, ale nie lubię chamstwa ( góralską muzykę lubię ) i tak jakos nie moglem sie opanować. pozdrawiam ze słonecznego Elbląga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: Trójka najlepsza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 01:56 z elblagiem to byl zart. jest taki film z kurtem i albertem, jesli nie widziales to zobacz a sie usmiejesz. fil byl emitowany w mtv. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goff Re: Trójka najlepsza? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.06, 16:33 -Bardziej miarodajne > (choć nie idealne)są badania słuchalności, które jak wiemy różne wypadają dla > trójki. Nie pamiętam jednak badań, w których trujka zdominowałaby rynek > medialny. i tu jestes w bledzie "fachowcu od radia".no chyba,ze jako kryterium przyjeto poziom sluchalnosci,ale nie sadze... Odpowiedz Link Zgłoś
behemot87 Re: Trójka najlepsza? 28.03.06, 16:59 1. "W uzasadnieniu werdyktu czytamy że "Trójka zbiera owoce zmian zapoczątkowanych cztery lata temu, a sukces potwierdzają zarówno wyniki słuchalności jak i przychody reklamowe"." ---> To śmieszne, że jako miernik "jakości" programu radiowego przyjmuje się wpływy z reklam. Reklamy = komercja a co za tym idzie zaniżenie poziomu. 2. Pcimia Dolnego rzeczywiście nie ma. ;) Jest za to po prostu Pcim. Ale to nie to samo... Chyba. :) 3. Po raz kolejny pracownicy "publicznego" radia pokazali swój poziom na tym forum. Widać, kto teraz pracuje na Myśliwieckiej... I nie dziwię się, że pouciekali stamtąd m.in.: Hanna Maria Giza wraz z Klubem Ludzi Ciekawych Wszystkiego, Jan Borkowski, Jacek Eysmont i wielu innych... Też bym nie mógł pracować z "młodymi", którzy reprezentują taki poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brunatny Robert Re: Trójka najlepsza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 18:11 behemot87 - gratulacje za trzeźwy osąd. Przyznaję się, że nie jestem wielbicielem dzisiejszej trójki (choć mam do niej duży sentyment). Wiemy dobrze, że badaniami można żąglować i "ustawiać" podług zapotrzebowań działu reklamy. Ot, na ten przykład: radio X ma największą słuchalność wśród kobiet ze średnim wykształceniem, z miejscowości 10 000-25000,mających kasztanowe włosy i których dochód brutto miesięcznie wynosi około 550 zł. Dyskusja niestey zeszła na zły tor. Złe wibracje zwyciężyły zdrowy rozsądek. Szkoda. Myślę, że nikt nie życzy trójce "wszystkiego najgorsze", wielu niestety pamięta jej Złoty Wiek. Pcimia Dolnego rzeczywiście nie ma na administracyjnej mapie IV RP (jak na razie...). W radiu nie pracuję ze względu na brak "antenowych walorów" mojego głosu. Panowie "dziennikarze"! Pamiętajcie, że epatując wulgarnością wystawiacie laurkę swoim pracodawcom. A poznacie go po IP... :-))) No, i jeszcze jedno. Za dużo błyszczenie na forum, nazbyt mało w pracy, co się niestety odbija na ogólnej kondycji państwowego radia... Pozdrawiam! :-))) Wasz Brunatny Robert :) Odpowiedz Link Zgłoś
magorny Re: Trójka najlepsza? 28.03.06, 19:04 gupek z ciebie robert, choc nie taki pierwszy lepszy, tylko z tych wiekszych gupkow :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gonzo Re: Trójka najlepsza? IP: 213.134.140.* 28.03.06, 15:22 Hej Robert powiedz skad te kompleksy, ząglujesz inwektywami niczym pierwszy mulat Rzeczpospolitej, przyznaj sie aplikowales do Trojki i sie nie udalo... Szukam konkretow w Twoich konwulsjach erystycznych i jeden szczesliwie udalo mi sie znalezc M&MP to pismo niszowe, jesli to oznacza, ze nie czytaja go frustraci w Twoim gatunku, to swietlana przyszlosc stoi przed cala prasa branzowa. G Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeti Re: Trójka najlepsza? IP: *.acn.waw.pl 28.03.06, 15:40 Pismo niszowe... nie niszowe.... wszystko jedno. Ważne, że trojka znalazla sie na pierwszym miejscu i można ten fakt wykorzystać jako chwyt marketingowy, co z reszta Serwis trojki co godzinę czyni. Przecietny słuchacz ma się nie zastanawiac, wedlug jakich kryteriow dokonano tej oceny i przez jakie pismo, a jedynie zapamietac ze slucha najlepszego radia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: astat Re: Trójka najlepsza? IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 28.03.06, 19:11 Gość portalu: jeti napisał(a): > Pismo niszowe... nie niszowe.... wszystko jedno. > > Ważne, że trojka znalazla sie na pierwszym miejscu > i można ten fakt wykorzystać jako chwyt marketingowy, > co z reszta Serwis trojki co godzinę czyni. > > Przecietny słuchacz ma się nie zastanawiac, wedlug > jakich kryteriow dokonano tej oceny i przez jakie pismo, > a jedynie zapamietac ze slucha najlepszego radia. Tyle, że na słuchaczu nie robi to chyba najmniejszego wrażenia. Jak ktoś powie, że jakiś dowcip jest najlepszy na świecie, to mam się śmiać, nawet jak mnie nie śmieszy? Mnie, jako słuchacza guzik obchodzi, czy 3 oceniana jest jako najlepsze czy najgorsze radio i jaką ma słuchalność oraz wpływy z reklam. Słucham tego, co mi się podoba i tych, których lubię, tak jest z każdą stacją. I chyba z większością słuchaczy. Słucha się najzupełniej pojedynczo, człowiek raczej nie ekscytuje się, że wraz z nim słucha pół Polski ani nie szlocha w poduszkę, że tylko 100 osób. Oceniam swoim gustem a nie cudzym. Nie zauważyłam też, żeby ktoś wpadł w kompleksy, jako że słucha radia niewłaściwego rodzaju. Albo przechwalał się w towarzystwie, że słucha 'najlepszego radia'. Jakaś paranoja. Słuchalność czy oceny zewnętrznych gremiów to sprawa wyłącznie radiowców, więc nie wiem czy to taki świetny chwyt marketingowy. Zależy dla jakiego targetu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trójkofan Re: Trójka najlepsza? IP: *.tomaszow.mm.pl 28.03.06, 20:33 Pewnie, że najlepsza (dla mnie ciągle pozostaje najlepsza). Chociaż jak zwykle na tym forum trzeba umniejszyć sukces, prawda? Zamiast konkretów - dlaczego jest, bądź nie jest najlepszą rozgłośnią, oczywiście przerzucanie się obelgami. A dlaczego Trójka jest najlepsza? Pewnie dla każdego z nas "najlepsze" będzie oznaczało coś innego - dla mnie: Osobowości i audycje. Moje serdeczne gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kisiel Re: Trójka najlepsza? IP: *.aster.pl 28.03.06, 20:43 Ludzie pomyślcie tak: za tą stacją stoją bardzo konkretni ludzie, osobowosci jakich trudno szukać gdzie indziej, oni sobie na to zapracowali, jeśli sami się tym tytułem chwalą to znaczy, że jest dla nich ważny, czy jest istotny dla Was to zupelnie inna historia, może nie być, może być, Wasza sprawa i już, ale nie umniejszajcie cudzych zasług zanim sami do czegoś nie dojdziecie. 3mamz3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xz Re: Trójka najlepsza? IP: *.visp.energis.pl 29.03.06, 07:45 No własnie, konkretni ludzie, osobowości. Tu raczej właściwsze byłoby określenie: "kryją się", nie "stoją". Nie przez przypadek w komunikatach określani są in gremio: "i wielu, wielu innych". To właśnie oni zbudowali dzisiejszą (jeszcze) pozycję tego radia. To nie oni załatwili sobie klakę. << Łubu dubu, łubu dubu, niech nam żyje, prezes naszego klubu, niech żyje nam!! >> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xz Jak tu teraz wywalić taki wspaniały zarząd? IP: *.visp.energis.pl 29.03.06, 08:13 Jak się zrobi taki hałas, to nikt nie odważy się ruszyć derekcji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeti Re: Jak tu teraz wywalić taki wspaniały zarząd? IP: *.acn.waw.pl 29.03.06, 09:58 i chyba po to byly te niusy co godzine w serwisie trojki Odpowiedz Link Zgłoś
preslaw Trójka dalej taka sama 29.03.06, 10:48 Trójki nie słucham od roku, włączam tylko od czasu do czasu. Muzycznie jest dla mnie nie do strawienia (poza nielicznymi wyjątkami), chłam taki jak od czasów przejęcia władzy przez nową ekipę. I z tego powodu nie moge do Trójki powrócić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oooo Re: Trójka dalej taka sama IP: *.radio.com.pl 29.03.06, 12:43 To był dla trójki najlepszy rok. ciekawe czy to ma zwiazek z preslawem? w zyciu nie mozna miec wszystkiego, a trojki nie moga sluchac wszyscy. 85% sluchaczy trojki ma średnie lub wyzsze wyksztalcenie i jest to najlepszy wynik od 95 roku. nikt nie liczyl na to ze na tym forum ktos napisze ze trojka jest fajna, to niemozliwe z wielu powodow, jednak najwazniejsze ze ci ktorzy wylewaja tu pomyje sluchaja wlasnie trojki, choc chca to ukryc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brunatny Robert Re: Trójka dalej taka sama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 15:23 Witam serdecznie! Trzy uwagi do "oooo": 1). zwróć uwagę na swoje IP, pracodawcy wiedzę, że trawisz czs w pracy na 2). "trojki nie moga sluchac wszyscy. 85% sluchaczy trojki ma średnie lub wyzsze wyksztalcenie i jest to najlepszy wynik od 95 roku" - Wow! Zrób maturę - poprawisz wyniki badań. 3). "nikt nie liczyl na to ze na tym forum ktos napisze ze trojka jest fajna, to niemozliwe z wielu powodow, jednak najwazniejsze ze ci ktorzy wylewaja tu pomyje sluchaja wlasnie trojki, choc chca to ukryc" - Masz rację. Żadna to chwała i splendor przyznać się do słuchania trójki. Życzę zdrowia, bo zdrowie jest najważniejsze! Pa,pa :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brunatny Robert Re: Trójka dalej taka sama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 15:25 Witam serdecznie! Trzy uwagi do "oooo": 1). zwróć uwagę na swoje IP, pracodawcy wiedzę, że trawisz czas w pracy na bzdurne posty 2). "trojki nie moga sluchac wszyscy. 85% sluchaczy trojki ma średnie lub wyzsze wyksztalcenie i jest to najlepszy wynik od 95 roku" - Wow! Zrób maturę - poprawisz wyniki badań. 3). "nikt nie liczyl na to ze na tym forum ktos napisze ze trojka jest fajna, to niemozliwe z wielu powodow, jednak najwazniejsze ze ci ktorzy wylewaja tu pomyje sluchaja wlasnie trojki, choc chca to ukryc" - Masz rację. Żadna to chwała i splendor przyznać się do słuchania trójki. Życzę zdrowia, bo zdrowie jest najważniejsze! Pa,pa :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: Trójka dalej taka sama IP: *.polskieradio.pl 29.03.06, 15:59 wrociles robercie. miales sie ujawnic, mielismy przeniesc sie na rln. a tu co znowy atak, czy ty czytasz co piszesz, naprawde nie widzisz co ty za bzdety piszesz. ujawniasz sie i idziemy na rnl /jak alina cie wpusci/, a jak nie frustruj sie chlopie bez naszego udzialu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brunatny Robert Re: Trójka dalej taka sama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 18:50 Hej nina! nina:"mielismy przeniesc sie na rln" - Oczywiście,że byłem. Niestety ciebie nie było. Ciekawe jaki był powód... Ot, i znowu się okazało, że miernoty z polskiego radia żyjące z abonamentowego haraczu wspinają się na szczyty chamstwa i wieśniactwa jedynie na forum gazety. :-))) Kiedyś pracowałem w polskim radyjku. Myślę, że nadal jest aktualne powiedzenia a propos "dziennikarki państwowej": ----"SAM SE ZROBIĘ, SAM WYCENIĘ - SAM WYSŁUCHAM NA ANTENIE"---. --------------- Niestety nie mogę powiedzieć, że przykro jest mi z powodu bezcelowości mojej wypowiedzi. Mam świadomość tego,że moje słowa nie są w stanie trafić do twojej ograniczonej kompleksami jaźni,a mimo wszystko podjąłem ten trud. Doceń to!:))) nina: "frustruj sie chlopie bez naszego udzialu" - Twój rynsztokowy bełkot oparty na tautologii pasterskiego kija wskazuje, że to ty jesteś chłopem/chłopką, co niestety wskazuje na jedno: Samoobrona wdziera się w media publiczne... Pozdrawiam i życzę dużo zdrowia, bo zdrowie najważniejsze! Pa, pa :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: Trójka dalej taka sama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 20:30 tym co piszesz sam wystawiasz sobie swiadectwo. mam nadzieje ze to ja wywalilam cie z polskiego radia. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot87 Re: Trójka dalej taka sama 29.03.06, 21:45 Gość portalu: nina napisał(a): > tym co piszesz sam wystawiasz sobie swiadectwo. > mam nadzieje ze to ja wywalilam cie z polskiego radia. Ciekawe, kiedy nadejdzie taki moment, że to Ciebie ktoś "wywali" z PR. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brunatny Robert Re: Trójka dalej taka sama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 11:46 Hej nina! :) nina:"mam nadzieje ze to ja wywalilam cie z polskiego radia" - nie mogłaś, ponieważ: - odszedłem sam znalazłszy swoją drogę. Ty gdybyś chciała -osobo- zająć się tym do czego masz predyspozycje intelektualne musiałabyś pracować jako nocny sprzątacz w biedronce (choć nie mam pewności, czy by tam ciebie przyjęto) zatem...: a). pracujesz w państwowych mediach ponieważ twoje walory fizyczne odpowiadają guścikowi zatrudniającego ciebie (jego organowi) b) masz pracę z nadania podług klucza partyjnego, zatem zamiast pracować masz dużo czasu na opluwanie innych na forum, co jest doskonałą charakterystyką osób "tworzących" (czyt.: mordujących ) media abonamente c). nie mogłaś mnie zwolnić/wyrzucić z pracy, ponieważ za moich czasów (byłem dziennikarzem) szefami byli ludzie profesjonalni, który Program III zawdzięcza swój Złoty Wiek, nie zaś prowincjonalne miernoty W ramach uzupełnienia Mój Ty Piętaszku: nadal jestem dziennikarzem (od kilku lat w ogólnopolskim tygodniku - nie masz ich zbyt wiele na rynku... :-))) Życzę ci dużo zdrowia, bo przecież zdrowie jest najważniejsze! Pa,pa piętaszku! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: Trójka dalej taka sama IP: *.polskieradio.pl 30.03.06, 15:59 trzy cytaty z roberta: "masz dużo czasu na opluwanie innych na forum, co jest doskonałą charakterystyką osób "tworzących" (czyt.: mordujących ) media abonamente" "Ty gdybyś chciała zająć się tym do czego masz predyspozycje intelektualne musiałabyś pracować jako nocny sprzątacz w biedronce (choć nie mam pewności, czy by tam ciebie przyjęto)" "prowincjonalne miernoty" nabrałem pewności to ja cie zwolniłam z pracy, jestes jedna z wielu osob które były w trójce, zostały pogonione bo były "miernotami", a teraz chodza po miescie i opowiadaja jak to pracowały w Trójce, tylko same odeszły. To forum slynie z takich wielkich dziennikarzy, pamietam tuhanke, czyli Alicja Baranowska, do dzis ja tu wspominamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brunatny Robert Re: Trójka dalej taka sama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 17:57 Witaj nina. :-) Przepraszam, że nie znalazłem wcześniej czasu aby ustosunkować się do twojej żółci i kompleksów wylewanych na forum. Wiem, wiem... jako bezrobotny/-a masz więcej czasu ode mnie, no, chyba że twoja robota polega na walce o gów...ny wizerunek polskiego radia na forum gazety. Oto kilka słów do ciebie": -nina:"nabrałem pewności to ja cie zwolniłam z pracy..." - kobietą jesteś? chłopem? Może twój seksualizm zależy od upodobań twojego szefa? Posadę głupka radiowego masz dożywotnio! Spróbuj swoich sił w radiu lub gazecie prywatnej, nie abonamentowej. A może walczyłaś o pracę w mediach nie-publicznych... Nie udało się? Oj, jaka szkoda. Musiasz pozbyć się maniery cepa. Może w przyszłym życiu będzie lepiej. Hę?! :-) -nina:"jestes jedna z wielu osob które były w trójce, zostały pogonione bo były "miernotami" " - ty piętaszku? kogoś zwolniłeś/-łaś? Sądzę po twoich postach, że wycierając zadek rozmazujesz sobie wszystko na plecach. - nina:"a teraz chodza po miescie i opowiadaja jak to pracowały w Trójce, tylko same odeszły" - rozumiem, że są to zachowania znane tobie. Rodzi się pytanie: na kogo ty psioczysz ułamku? Jesteś ofiarą redukcji w warszawskiej filii RMF-u? Myślę, że tak. Z tego co mi wiadomo kilka osóbek pobiegło szybciutko na Myśliwiecką... Która byłaś/-łeś w kolejce? nina:" To forum slynie z takich wielkich dziennikarzy, pamietam tuhanke, czyli Alicja Baranowska, do dzis ja tu wspominamy" - zamiast wspominać weź się do roboty, bo znowu stracisz pracę. Używasz cudzych nazwisk (niestety niewiele mi ono mówi), a dlaczego Piętaszku nie używasz swojego? Nazbyt pospolite? Gminne? Na zakończenie: NIE POTRAFIĘ ZNIŻYĆ SIĘ DO TWOJEGO POZIOMU, LECZ NAWET GDYBYM MIAŁ AMBICJĘ ZACHOWYWAĆ SIĘ JAK BURAK I IDIOTA, TO I TAK NIE WYGRAM Z TOBĄ - P O K O N A S Z M N I E SWOIM D O Ś W I A D CZ E N I E M ! ! ! Był to ostatni post skierowany do ciebie. No, cóż... Pluj sobie pod wiatr!!! :-))))) Życzę wiele zdrowia, bo zdrowie teraz najważniesze,osobo... Pa :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Trójka dalej taka sama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 23:01 kto to jest brunatny robert? kto moze pisac takie chamskie teksty i jeszcze zwaracac uwage innym? to niewiarygodne!!! mam nadzieje ze nigdy nie pracowal w trojce, bo takeigo chama to na tym forum jeszcze nie widzialem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goff Re: Trójka dalej taka sama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.06, 21:58 Brunatny Robercie.Epatowanie znajomoscia tajemnego hasla do rnl,przez Ciebie staje sie juz zajebiscie nudne i nie jest to zadnym argumentem .O.K.jestes uzytkownikiem rnl.Gratulacje!! > Ot, i znowu się okazało, że miernoty z polskiego radia żyjące z > abonamentowego haraczu wspinają się na szczyty chamstwa i wieśniactwa jedynie > na forum gazety. Mam tez wrazenie,ze przemawia przez Ciebie jakis kompleks/zazdosc(?)...Co by bylo jasne:oczywiscie zdaje zdaje sobie sprawe z tego,ze gdybys mial"wieksze walory glosowe"(sam to napisales!!),wykosilbys cala tojke(oh przepraszam:trujke). poki co zycze milej zabawy na forach dyskusyjnych.grunt to dobre samopoczucie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bluesmanniak Re: Trójka najlepsza? IP: *.pkp.wroc.pl / 212.127.68.* 29.03.06, 15:47 pewnie tym razem trojce sluchalnosc skoczyla o 0.3% a innym tylko o 0.2 albo spadla, no i wyszlo ze 3 najlepsza ;) ech, czym tu sie podniecac, przeciez grzech nie wykorzystac takiej sytuacji, autoreklama przy pomocy rak innych, przeciez z dnia na dzien nic sie nie zmienilo, to dalej jest najlepsze ogolnopolskie radio :) (to bylo na powaznie) no i kto slucha niech sie poczuje , choc przez chwile, 'słuchaczem najbardziej atrakcyjnym', hue, hue... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: astat Re: Trójka najlepsza? IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 29.03.06, 16:11 Mnie dziś w doskonały nastrój wprowadziła wypowiedź dyr. Laskowskiego, niestety, nie słuchałam od początku (a moze było równie fajnie), ale stwierdzenie, że 'dawna trójka trącała myszką' niezwykle mnie zaintrygowało. Jaką myszką (komputerową czy żywą?) i kogo trącała? I jak to technicznie wyglądało? Nie wiem, czy o taki 'efekt marketingowy' chodziło, ale jak dla mnie super:) Odpowiedz Link Zgłoś
dziedzicznacytadelafinansjery Nie o radio tu chodzi (albo... szynka na solance) 29.03.06, 21:50 Patrzcie na słownictwo: Marketing, słuchacz atrakcyjny, wyniki słuchalności, przychody. Po prostu koledzy z branży marketingowej przyznali nagrodę najlepszemu produktowi medialnemu, który im się dobrze sprzedaje - i tyle. A już robienie z tego nagrody dla najlepszego radia, to jest jakieś grube nieporozumienie. To tak, jakby przyznać tytuł "najlepszej wędliniarni" zakładowi, który sprzedał nawięcej "szynki babuni" w cenie 9,99 zł/kg, osiągając imponujacy wynik 2,5 kg produktu z 1 kg mięsa. Też by taką nagrodę mogło przyznać wędliniarskie pismo branżowe, jednak na pewno nie byłby to miesięcznik smakosza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LLL Re: Nie o radio tu chodzi (albo... szynka na sola IP: 193.0.117.* 30.03.06, 09:37 Ponadto zwróćcie uwagę na to, kto zachwalał "obecną Trójkę". Tzw. "Starsza kadra" prawie w ogóle się nie wypowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyta Re: Nie o radio tu chodzi (albo... szynka na sola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 13:18 Tak. Tylko Trójka. Można zabłysnąć w towarzystwie i opowiadać, jak to serca słuchaczy tróki zdobywają Rap, Soul i R&B. Pan Kuba poruszy temat "sadzania kup" przez pieski. Ogólnie jest fajna trójka.Poprawnie politycznie redagowane serwisiki. Cud,miód i orzeszki. Najważniejszym powodem, dla którego słucham trójki jest chęć podkreślenia swojego indywidualizmu. Wszyscy słuchają zetek, esek, rmfu, zaś ja... słucham trójki. Ha, jestm fajniejsza! Jestem indywidualistką! Ok. Przyznaję się jestem zakłamaną snobką i kompleksiarą, która myśli, że słuchanie trójki to wyraz należenia do intelektualnej elity kraju. Wiem. Ostatnio czułam się mocno osamotniona. Znajomy powiedział mi, że jest taki mały rezerwat na forum gazet, w którym zakompleksione soby masturbują się swoją orginalnością w wyborz radia. Cieszę się, że jestem razem z wami, wy moje walnięte snoby. W jedności siła! Razem naplujemy wszystkim na buty. Kocham was. Czuję się jak u siebie. Jesteście cudowni. My!- jestesmy cudwoni i nasza trójka, która czyni nas wspaniałymmi i lepszymi, także jest cudowna!!! Kocham was ! Zyta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Nie o radio tu chodzi (albo... szynka na sola IP: 217.153.86.* 31.03.06, 14:02 tak - słuchanie trójki, praca w trójce - marzenie wielu.... a jak włączam to czasem buty spadają - jakieś legendy, wzpry - kóre dukają, sapią, jęczą i kwękają ... testy, egzaminy, przesłuchania - a i tak liczą się układy - i wszyscy o tym w trójce wiedzą... la la la.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyta Re: Nie o radio tu chodzi (albo... szynka na sola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 14:20 Ty ala nas trójkowiczuff nie krytykuj, bo nie jestes zakompleksioną snobką jak my!!! Zaraz jak ci ala przygadają "dziennikarze" z trójki to zobaczysz , że "ho! ho!" ci bedzie smutno, że nie jestes jako ja jestem snobką. Dostojewski o takich jak ja i mnie podobnych pisał, że są niedonoszeni, ale ja już wybrałam! - ja będę cedzić peany na cześć trójki i żarliwe filipinki (ups! przepraszam: filipiki) i każdemu co nie słucha trójki garsc fig rzucę w kwadratowy łeb. Ala! - dołącz do nas! Oplujemy każdego, kto tylko ma jakieś "ale" względem trójki naszej kochanej. Będziemy nieubłagalni w swoim zaślepieniu!!! Tylko trójka! Trójka Rulezzz!!! Zu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moll Re: Nie o radio tu chodzi (albo... szynka na sola IP: *.polskieradio.pl 31.03.06, 14:27 jak czytam takie teksty to mi sie śmiać chce: "a i tak liczą się układy - i wszyscy o tym w trójce wiedzą..." każdy, ale to każdy w trojce wie ze ukladem pracy w trojce sie nie zalatwi. polecam ci alu prosta droge, dzieki ktorej trafiłem do trojki, napisałem list do dyrektora programowego /adam.fijalkowski@polskieradio.pl/, przedstawiłem mój dorobek dziennikarski, załaczyłem mp3 z moimi wcześniejszymi audycjami. nastepnie odbylem spotkanie z dyrektorem, potem nagrałem demo audycji /zreszta nie jedno/, a teraz pracuje tam gdzie zawsze marzyłem. nie znałem nikogo w trojce, nikt sie za mna nie wstawial. powiesz ze mialem doswiadczenie z innego radia, tak miałem, ale teraz w widze w trojce, ze tu jest zawsze 2-3 zaczynajacych od zera reporterów, jesli sie sprawdza to zostaja. wiekszosc reporterów tak trafiła do zapraszamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyta Re: Nie o radio tu chodzi (albo... szynka na sola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 14:36 Coś mały ruch dzisiaj snobów w temacie naszej trójki kochanej. Pewnie na łikend do rodziców po wałówkę pojechali. szkoda... Taka samotna jestem. Już wiem! Przecież dowiedziałam się, że nie ma układów w polskiem radiu! Hura!!! Zaraz wyslę mejla do dyrektora, że chcę do trójki. Hm... Myślę, że KTOŚ Z DOROBKIEM nie nagrywałby dema zreszta niejednego ("potem nagrałem demo audycji zreszta nie jedno/,"). To kłamstwo, że "jest zawsze 2-3 zaczynajacych od zera reporterów" i kłamstwem jest,że wielu jako zero w trójce naszej kochanej zostaje i że słychać to na antenie. Ala uwierz nam! Chodź do nas! Napisz mejla!!! :-))) Zyta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moll Re: Nie o radio tu chodzi (albo... szynka na sola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 21:45 ala napiselem do ciebie a ty co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radiosłuchacz Trójka najlepsza! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.06, 16:02 Jest najlepsza . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moll Re: Nie o radio tu chodzi (albo... szynka na sola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 19:52 ala, okazala sie czlonkiem innego UKŁADU. Obrzucic blotem i uciec: "i tak liczą się układy - i wszyscy o tym w trójce wiedzą... la la la.." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Członek Zarządu Re: Trójka najlepsza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 17:52 Huzia! Huzia! Hej, kozacy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Członek Zarządu Re: Trójka najlepsza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 17:54 MORALNIE JESTEŚMY NAJLEPSI!!! OT, CO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mondokane Re: Trójka najlepsza? IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.06, 14:16 Moj komentarz jest taki: "Chwała nam i naszym kolegom! Ch.. precz!" Odpowiedz Link Zgłoś
lucid11 Re: Trójka najlepsza? 05.04.06, 18:21 Według mnie to bardzo dobry program radiowy Odpowiedz Link Zgłoś
anette444 Re: Trójka najlepsza? 13.04.06, 07:55 Słucham trójki od lat. Muszę jednak powiedzieć, że od czasu rewolucji, jaka nastała za p. Laskowskiego jest, w moim odczuciu coraz gorzej. 1/ Dlaczego została skrócona popołudniówka? Nie mogę tego przeboleć. 2/ Polityczne rozhowory o 18 są nie do słuchania. Gdzie im do werwy tych rozmów w godziny 11, jeszcze za Olejnikowej albo Doroty Wysockiej... 3/ Gdzie jest Klub Ludzi Ciekawych Wszystkiego? Wiem - w jedynce, kiedyś trafiłam i bardzo się ucieszyłam 4/Gdzie pod dachami paryża?!!! 5/ Gdzie POWTÓRKA Z ROZRYWKI?!!! 6/ Gdy kończy się ZA a nawet Przeciw p.Kuby (który siągle przerywa słuchaczom) następuje CZARNA DZIURA do godziny 16, z mała przerwą na króciutkie audycje o języku pani nie pamietam jak sie nazywa, ale jest rewelacyjna. Naprawdę od 13 do 16 Trójka nie oferuje nic, ale to kompletnie nic!!! Nie ma czego posłuchać, nic nie zostaje w pamięci. 7/Ze nie spomnę już o wieczornych reportażach (też do odnalezienia - w jedynce) i teatrzyku zielone oko... Aż sie łza kręci... 8/ kierownik Szydłowska - no, niestety... Teraz plusy: 1/ Pan Dariusz Bugajski (może przekręcam) - rewelacja, chylę czoło, podziwiam i uwielbiam słuchać. 2/ Piotr Baron - godny następca Wałka, a tak się bałam , jak wyjeżdżał do usa. Pan Baron ma klasę i jest suuuuper. Bardzo serdzecznie pozdrawiam 3/ Markomannia - nie trzeba komentować. Obawiam się, że to se ne wrati. Ta nagroda to smutny dowód komercjalizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot87 Re: Trójka najlepsza? 13.04.06, 10:58 > 5/ Gdzie POWTÓRKA Z ROZRYWKI?!!! Od poniedziałku do czwartku o 22:30 > 3/ Gdzie jest Klub Ludzi Ciekawych Wszystkiego? Wiem - w jedynce, kiedyś > trafiłam i bardzo się ucieszyłam Nie w Jedynce, tylko w Programie 2 w soboty o 16:05 > 7/Ze nie spomnę już o wieczornych reportażach (też do odnalezienia - w > jedynce) i teatrzyku zielone oko... Aż sie łza kręci... Reportaże są nie tylko w Jedynce (od poniedziałku do piatku o 19:15) lecz także w trójce w paśmie "Klub Trójki" około godziny 22:05 Ogólnie jestem przeciwny "rewolucjom" przeprowadzanym w Polskim Radiu, ale zanim coś napiszesz to staraj się zweryfikować swoje wiadomości. PZDR - behemot Odpowiedz Link Zgłoś
samosiejek Re: Trójka najlepsza? 13.04.06, 11:52 o jezu kto to jest brunatny robert? dawno nikt mi tak humoru nie poprawił :D stary, powinieneś mieć swój program w telewizji, wepchnij się na jakiś casting, bo tu się talent marnuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
mar993 Re: Trójka najlepsza? 13.04.06, 13:53 "W moim domu , wszystkie radia nastawione są na Trójkę ." WOW - ALLELUJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KUPE TEZ ROBICIE PRZY TRÓJCE??? CZY WE TRÓJKE NARAZ?? Odpowiedz Link Zgłoś
nierozpoznawalny Re: Trójka najlepsza? 13.04.06, 15:03 a ty kupe robisz bez radia? i jakos idzie?? Odpowiedz Link Zgłoś
trojkofan.trojka.info Re: Trójka najlepsza? 14.04.06, 16:57 Dariusz Bugalski. Rozmów w "Pulsie Trójki" o 11.05 nigdy nie prowadziła ani Monika Olejnik, ani Dorota Wysocka. Obie panie prowadziły "Salon polityczny Trójki". Puls był prowadzony przez Jolantę Kucharską i Beatę Michniewicz (nadal). Audycję "Co w mowie piszczy" prowadzi doktor Katarzyna Kłosińska. Między 13.00, a 16.00 polecam cykle "Tym żył świat", "Kawałek MUR-u", "Powieść w Trójce", "Instrukcja obsługi człowieka", "Przystanek kultura", czy wspomnianą audycję pani Kłosińskiej. Mnie coś zostaje z tych miniaturek. Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszu Trójka - do słuchania 24.05.06, 21:18 Zapewne bardzo dobra bo teraz "mówi do nas" Marcin Świetlicki. "12". Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszu prof. Michał Klinger w Trójce 25.05.06, 21:06 Po 21.00 nie ma ja wyłączyc radia. Gratulacje dla redakcji Klubu Trójki. Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszu Re: prof. Michał Klinger nie dojechał 25.05.06, 21:47 Przeszkodą były warszawskie "okołopapieskie" korki w Warszawie. A miał mówić też o BXVI. Och, losie... Odpowiedz Link Zgłoś