estera.new 13.04.06, 17:37 Znacie może jakieś miejsce, gdzie mogę kupić plakaty z obrazami i fotografiami Zaniewskiego? napiszcie, proszę :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
porinonczi Re: up 24.04.06, 08:09 nie mam pojęcia,ale...mooże wejdź na stronę agencji reklamowej PZL i zapytaj "u źródła"? (Przybora Zaniewski Limited)www.pzl.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: up IP: *.chello.pl 27.04.06, 19:46 Niedawno mial wystawe w Krakowie, w Muzeum Czartoryskich (Arsenal), zadzwon i zapytaj. Pewnie mozna kupic plakat i katalog. Tel. jest na stronie muzeum. Odpowiedz Link Zgłoś
estera.new Re: up 30.04.06, 22:48 dzięki, ale nie muszę dzwonić - bo na dwa dni przed końcem wystawy się tam pofatygowałam przez pół Polski - specjalnie na tę wystawę :) mam plakat z jednym obrazem ale mi mało :) w muzeum plakatu mówili, że nic takiego nie mają. a na stronie pzl.pl jestem regularnie, na forum nikt mi nie odpowiada, a napisać na maila nie mam odwagi... Odpowiedz Link Zgłoś
porinonczi Re: up 01.05.06, 08:28 Nie wyglupiaj się!Skoro jestes taka fanką, to tylko mozesz - tak mysle sprawic mu takim mailem radosc. Iwo jest bardzo zajetym czlowiekiem,ale "ludzki z niego człowiek" (zobaczysz).Choc troche zakrecony, to bardz,bardzo sympatyczny!! Osmielilam ci wystarczajaco?.... Pozdrawiam i ...powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
estera.new Re: up 01.05.06, 15:12 no nie wiem... może spróbuję, ale muszę nad tym pomyśleć, żeby było ładnie napisane :) a tak na marginesie: widziałaś wczorajsze stepowanie? genialnie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
porinonczi stepowanie 01.05.06, 20:13 niestety nie; gdzie to bylo - moze moge liczyc na jakas powtorke? Odpowiedz Link Zgłoś
estera.new Re: stepowanie 02.05.06, 10:12 oczywiście: w dużych dzieciach - powtórka w sobotę po 17 na TVP2 :) świetnie :) Odpowiedz Link Zgłoś