Dodaj do ulubionych

Iwo Zaniewski - plakaty

13.04.06, 17:37
Znacie może jakieś miejsce, gdzie mogę kupić plakaty z obrazami i
fotografiami Zaniewskiego? napiszcie, proszę :)
Obserwuj wątek
    • estera.new up 21.04.06, 13:27

• porinonczi Re: up 24.04.06, 08:09
        nie mam pojęcia,ale...mooże wejdź na stronę agencji reklamowej PZL i zapytaj "u
        źródła"?
        (Przybora Zaniewski Limited)www.pzl.pl
        • Gość: an Re: up IP: *.chello.pl 27.04.06, 19:46
          Niedawno mial wystawe w Krakowie, w Muzeum Czartoryskich (Arsenal), zadzwon i
          zapytaj. Pewnie mozna kupic plakat i katalog. Tel. jest na stronie muzeum.
          • estera.new Re: up 30.04.06, 22:48
            dzięki, ale nie muszę dzwonić - bo na dwa dni przed końcem wystawy się tam
            pofatygowałam przez pół Polski - specjalnie na tę wystawę :) mam plakat z
            jednym obrazem ale mi mało :)
            w muzeum plakatu mówili, że nic takiego nie mają.
            a na stronie pzl.pl jestem regularnie, na forum nikt mi nie odpowiada, a
            napisać na maila nie mam odwagi...
            • porinonczi Re: up 01.05.06, 08:28
              Nie wyglupiaj się!Skoro jestes taka fanką, to tylko mozesz - tak mysle sprawic
              mu takim mailem radosc. Iwo jest bardzo zajetym czlowiekiem,ale "ludzki z niego
              człowiek" (zobaczysz).Choc troche zakrecony, to bardz,bardzo sympatyczny!!
              Osmielilam ci wystarczajaco?....
              Pozdrawiam i ...powodzenia!
              • estera.new Re: up 01.05.06, 15:12
                no nie wiem...
                może spróbuję, ale muszę nad tym pomyśleć, żeby było ładnie napisane :)
                a tak na marginesie: widziałaś wczorajsze stepowanie? genialnie! :)
                • porinonczi stepowanie 01.05.06, 20:13
                  niestety nie; gdzie to bylo - moze moge liczyc na jakas powtorke?
                  • estera.new Re: stepowanie 02.05.06, 10:12
                    oczywiście: w dużych dzieciach - powtórka w sobotę po 17 na TVP2 :)
                    świetnie :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka