ph29 07.07.06, 08:24 Nie ma już - o pięć lat za późno - Witolda Laskowskiego. Czego się spodziewamy po jego następcy? Co w ogóle _jest możliwe_ do naprawienia? Zapraszam do dyskusji Lesiek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mh2 Re: Sprzątanie po Laskowskim 07.07.06, 09:15 Kto to może wiedzieć, czy w nowym Dyrektorze jest wola zmian? Nie chciałbym, aby jedyną zmianą była zmiana kierownictwa. Z drugiej strony Krzysztof Skowroński pamięta Program 3 jeszcze z czasów Olszańskiego. Czas pokaże. Mirek Odpowiedz Link Zgłoś
ph29 Re: Sprzątanie po Laskowskim 07.07.06, 09:34 mh2 napisał: > Kto to może wiedzieć, czy w nowym Dyrektorze jest wola zmian? Nie chciałbym, aby jedyną zmianą była zmiana kierownictwa. Z drugiej strony Krzysztof Skowroński pamięta Program 3 jeszcze z czasów Olszańskiego. Czas pokaże. Czasy Olszańskiego to były _już_ czasy rozpierduchy i psucia akurat. L. Odpowiedz Link Zgłoś
mh2 Re: Sprzątanie po Laskowskim 07.07.06, 12:52 > Czasy Olszańskiego to były _już_ czasy rozpierduchy i psucia akurat. > L. Tak, ale już bym wolał PR3 Olszańskiego niż panalaskowską trUjkę (wiem, dopadł mnie efekt kozy ;-))) M. Odpowiedz Link Zgłoś
polibius Re: Sprzątanie po Laskowskim 07.07.06, 10:31 Nie łudzę się, ze będą jakiekolwiek zmiany. To już za daleko zaszło. Odpowiedz Link Zgłoś
mh2 Re: Sprzątanie po Laskowskim 07.07.06, 13:00 polibius napisała: > Nie łudzę się, ze będą jakiekolwiek zmiany. To już za daleko zaszło. Jest zbyt wiele ludzi tęskniących za PR3 zarówno na Myśliwieckiej, jak i na Malcza. W okolicach zarządu też wiele osób nie akceptowało trUjki. Ja, póki co, pozostaję z nadzieją. Odpowiedz Link Zgłoś