kogucik.2972 Re: NAJPIĘKNIĘJSZE KOLĘDY 18.12.09, 23:25 All I Want For Christmas Is You Odpowiedz Link
lapolonia Re: NAJPIĘKNIĘJSZE KOLĘDY 19.12.09, 13:59 Jest taki dzień www.youtube.com/watch?v=lQEv6OPsvfY Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: NAJPIĘKNIĘJSZE KOLĘDY 19.12.09, 14:26 nie wstawiajcie już dodanych, po co wątek o tych samych ? Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: NAJPIĘKNIĘJSZE KOLĘDY 19.12.09, 17:28 Merry Christmas To All The World From Christmas Eve Odpowiedz Link
kalypso.02 Re: NAJPIĘKNIĘJSZE KOLĘDY 19.12.09, 21:07 BONEY M. - Mary´s Boy Child - Merry christmas to all Odpowiedz Link
zosiadab-2 Koguciku! 20.12.09, 00:55 Jeśli człowiek ma jakieś kłopoty,zmartwienia i biedy ...Ty zawsze wiesz ...co komu i kiedy! Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: Koguciku! 20.12.09, 14:48 Dziękuję Zosieńko, bo przecież Święta, to taki czas, gdy każdy pamięta, otworzyć serce otworzyć duszę więc jeśli czyjeś smuteczki skruszę jeśli pocieszę każdego z Was za pięknych wierszy strofy - w podzięce za miłość, przyjaźń,za słowo najmniejsze wtedy te święta będą piękniejsze Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: NAJPIĘKNIĘJSZE KOLĘDY 20.12.09, 18:51 Connie Talbot - White Christmas Connie Talbot - Merry Christmas Everyone Connie Talbot - When A Child Is Born - School performance Odpowiedz Link
lapolonia Re: NAJPIĘKNIĘJSZE KOLĘDY 21.12.09, 04:42 www.youtube.com/watch?v=NgOAo8GMvWU Piękne głosy, wspomnienia Odpowiedz Link
lapolonia Re: NAJPIĘKNIĘJSZE KOLĘDY 21.12.09, 04:53 Słowa tej kolędy mają inną wymowę dla Polaków na obczyźnie, ale czyż głos ludzki nie jest najwspanialszym instrumentem? ja dodam saksofon, gitarę, fortepian, skrzypce, i wiolonczelę i leśną ciszę, która też muzyką jest ja ją słyszę Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: NAJPIĘKNIĘJSZE KOLĘDY 21.12.09, 21:19 Lapolonio ! jedna rzecz - tu mówimy prozie precz ! tylko rymy tu panują wszystko wierszem trzeba ująć ! Odpowiedz Link
lapolonia Re: NAJPIĘKNIĘJSZE KOLĘDY 21.12.09, 21:52 " i leśną ciszę, ja ją słyszę, słyszę....yszę" Odpowiedz Link
lapolonia Re: NAJPIĘKNIĘJSZE KOLĘDY 21.12.09, 22:21 I proszę więcej na mnie nie krzyczeć, te wykrzykniki, czemu? zasady Nietykiety się kłaniają, zbrodnia za mało rymu w kajdany zakuwają Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: NAJPIĘKNIĘJSZE KOLĘDY 21.12.09, 23:09 Lapolonio droga - Netykietę znam, na tym forum jednak swoje prawa mam ja zasady tu ustalam, bo to Świat dla wierszy , prozą pisać nie pozwalam, Każdy, kogo tu witamy, akceptuje te zasady, gdy uwagę zaś zwracamy, nie zaczyna zaraz zwady. nikt nie zmusza do pisania, jeśli format Ci nie leży , lecz gdy czegoś się zabrania - dostosować się należy gdy uwagę zwracam grzecznie , (i nie krzyczę, jak uważasz), moje forum jest bezsprzecznie - i pomysły moje wdrażam. przez Kurniczek tylu ludzi już się dotąd przewinęło, nikt nie krzyczał, nie marudził, i podziwiał nasze dzieło. Jeśli zasad nie rozumiesz, to zapytaj, ktoś podpowie, jeśli zasad nie szanujesz - świadczy to tylko o Tobie Odpowiedz Link
lapolonia Re: NAJPIĘKNIĘJSZE KOLĘDY 21.12.09, 23:24 Lapolonio ! jedna rzecz - tu mówimy prozie precz ! tylko rymy tu panują wszystko wierszem trzeba ująć ! Wykrzykniki to są krzyki, ale Panem jesteś tu, Twoje prawo, deja vu Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: NAJPIĘKNIĘJSZE KOLĘDY 22.12.09, 00:12 Ty się Leśny tu nie wtrącaj, bo postraszę jak zająca znasz zasady nie od dziś - "chcesz coś pisać - wierszem pisz" ! Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: NAJPIĘKNIĘJSZE KOLĘDY 22.12.09, 00:42 Leśny ! po co burza w szklance wody, po co znowu snuć niezgody, po co ciągnąć wątek ten ? uważałem za stosowne, by uwagę zwrócić, więc co tu jeszcze można rzec ? czy odpowiedź na uwagę, nie wygląda na zniewagę ? czy niegrzeczny może byłem, gdy do Onej się zwróciłem ? czy Ty też chcesz wśród mych grządek zaprowadzić swój porządek ? Odpowiedz Link
lapolonia Re: NAJPIĘKNIĘJSZE KOLĘDY 22.12.09, 01:59 www.youtube.com/watch?v=Mlz6VKOfjeY zdrowych i spokojnych Świąt Odpowiedz Link
lapolonia Re: NAJPIĘKNIĘJSZE KOLĘDY 23.12.09, 00:48 Wiem, że mój rym cym, cym kuleje, sama nad tym też boleję i są lepsi w Twym Kurniku, wzgląd na początkujących racz mieć Koguciku Odpowiedz Link