GoĹÄ: Marianka IP: *.quintiles.com 26.01.04, 09:43 Bardzo obiecujący-nie sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
breizh Re: BORYS SZYC - nowy talent 26.01.04, 21:08 widziałam tylko w Poruczniku z Inismore,po spektaklu specjalnie sprawdzałam jak sie ów człowiek nazywa, coby sobie na przyszłość zapamiętać. Gdzie gra jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kaska Re: BORYS SZYC - nowy talent IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.04, 22:01 Ja go widzialam w " Straconych zachodach miłości " we Współczesnym i rzeczywiscie bylo na co popatrzec :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Catanea Re: BORYS SZYC - nowy talent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.04, 12:21 No nie taki to już nowy talent. Odkryty już jakiś czas temu. Polecam w "Bambini di Praga" i "Pułkowniku Ptaku". I jeśli będą w TTV powtarzać "Rozmowy o życiu i śmierci" w reż. Krystyny Jandy. Talent prawdziwy. Odpowiedz Link Zgłoś
konop SŁabiak 27.01.04, 12:55 Raczej ma wadę wymowy i gra w denerwująco ten sam sposób za kazdym razem - chyba nie tyle talent co dobry aktor charakterystyczny na nasze czasy - do ról różnych młodych cwaniaczków i poparańców... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: MICHAL ETEL SZYC? IP: *.skane.se 30.01.04, 23:18 Czy Etel Szyc to Matka tego mlodego czlowieka? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bebik Re: ETEL SZYC? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.04, 19:29 tak, a tatuś to Rew Tewje.......... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gfgsd Re: ETEL SZYC? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.04, 23:30 co do tatusia... uczy plastyki w mojej szkole... a zajecia z nim sa koszmarem :) :) :) czy raczej tragedia - mowiac bardziej teatralnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mrówka Re: ETEL SZYC? IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 26.04.04, 16:44 a co to za szkoła? :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Estera Re: ETEL SZYC? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 11:52 przetrwania. Etel to wyczesane imię Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dab Re: SŁabiak IP: *.e-loko.pl 10.02.04, 12:06 Dzięki, że chociaż jedna osoba widzi rzeczy jakimi są Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: A Re: BORYS SZYC - nowy talent IP: 217.153.117.* 30.03.04, 12:40 Bardzo bardzo. Jako porucznik suuuper. W Bambini di Praga sie na niego nie zwraca uwagi. Bojówki, glany i czarny sweter porucznika tylko dla niego. Miodzio Odpowiedz Link Zgłoś
axur Re: BORYS SZYC - nowy talent 02.04.04, 12:29 Owszem, smakowity, i chyba jednak niezły aktor, mimo wszystkich szyderstw. Brokat go lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek_natolin Re: BORYS SZYC - nowy talent 04.04.04, 08:59 Tak,niezły aktor,na pewno. Tylko po co plącze się po tok szołach??? Dzięki kretynicznemu Wojewódzkiemu zbuduje sobie kretyńską popularność. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: brokatisdead Re: BORYS SZYC - nowy talent IP: *.chello.pl 04.04.04, 13:44 jasiek_natolin napisał: kretyńską popularność. no to stary teraz to juz pojechales na ostro co to jest kretynska popularnosc? kazdy musi jesc, na boginie! juz moze skonczmy z tym mitem jadlospisu aktora (kiedys o tym rozmawialismy tu) kretynska to jest wymuszana elitarnosc Odpowiedz Link Zgłoś
axur Re: BORYS SZYC - nowy talent 04.04.04, 14:03 No tak, pewien etos jest tu nie do odzyskania, a szkoda. Ale to zadziało się w różnych dziedzinach życia - aktorzy są na patelni, więc wszyscy się o nich kłócą. Ja niemal nie oglądam telewizji, więc mnie jest najzupełniej obojętne, który aktor gdzie się promuje. I nie mam potem kłopotu w teatrze. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek_natolin Re: BORYS SZYC - nowy talent 05.04.04, 23:38 Ależ Brokacie,mnie nie chodzi o żadną elitarność.Na bogów!Mnie chodzi o najzwyczajniejszą normalność,która otwiera oczy na tyle,by dostrzec,że błazen Wojewódzki robi wszystko,żeby swoim rozmówcom przyprawić ośle uszy.Ku uciesze dziatwy na widowni. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: brokatisdead Re: BORYS SZYC - nowy talent IP: *.chello.pl 05.04.04, 23:44 a co ma szyc do wojewodzkiego ja wiem ze byl w tym programie, ale co to za argument wogle powtarzam kazdy musi jesc. jak zje wiecej bo cos tam i wcale nie osle uszy, to tym lepiej dla niego a jak jeszcze pokaze to wypasione cialko, hehe, to jeszcze lepiej @)))))) ojjj jasiek jasiek, a mamy jeszcze na pienku feministki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek_natolin Re: BORYS SZYC - nowy talent 05.04.04, 23:50 Mam czuć się zagrożony ? Feministycznymi pazurkami? Czy raczej feministycznymi językami? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: brokatisdead Re: BORYS SZYC - nowy talent IP: *.chello.pl 06.04.04, 00:03 no coz, feministki Ci nei groza ale oczywiscie zawsze mozesz zagrozony sie poczuc nie bylo to za smieszne co napisales pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jorgus Re: BORYS SZYC - nowy talent IP: *.aster.pl / *.acn.pl 11.04.04, 21:38 Świetny w Symetrii. Podobno pije ostro. Odpowiedz Link Zgłoś
axur Re: BORYS SZYC - nowy talent 12.04.04, 22:34 będe nudna a kto w tym kraju nie pije? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: szustoff Re: BORYS SZYC - nowy talent IP: *.in-addr.btopenworld.com 14.04.04, 21:00 axuuuurr :))) buahahha loff ** Odpowiedz Link Zgłoś
axur Re: BORYS SZYC - nowy talent 16.04.04, 16:46 dear shu, pisząc to myslałam o anonimowej zbiorowości pijących, w której mogłam wszak wyodrębnić znajome twarze... Ciesze się, kiedy młodzi aktorzy dostają szansę. Smucę, gdy sa to wciąż ci sami aktorzy, albo gdy tę szansę marnują. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Aurora Re: BORYS SZYC - nowy talent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 10:12 Byłam wczoraj na Bambini di Praga, bo chciałam się przekonać, jak Borys prezentuje się na deskach. Lubię tego aktora, nie zawiodłam się, teraz wybieram się na Porucznika. Jeśli chodzi o ploteczki to nie wiem czy w/w pije ( chociaż zgadzam się, kto u nas nie pije) ale słyszałam, że się żeni :). Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: z. BORYS SZYC - niusik dla ciekawskich;) IP: *.chello.pl 16.04.04, 13:58 www.stopklatka.pl/wydarzenia/wydarzenie.asp?wi=19542 Borys Szyc (razem z Kamillą Baar i Robertem Więckiewiczem) będzie grał w filmie Machulskiego, który wejdzie we wrześniu pozdr. z. Odpowiedz Link Zgłoś
symulacrum Re: BORYS SZYC - nowy talent 10.10.04, 19:27 widziałam go we Współczesnym we wszystkim, co grał, bardzo mi się podobał, zwłaszcza w Poruczniku... świetny w Pręgach i bardzo dobry w Vincim Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: renn Re: BORYS SZYC - nowy talent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 14:21 Pan Borys i Maciek Sztuhr to prawie blizniacy. Mam obawy czy na krajowym, malenkim rynku nie beda zmuszeni podbierac sobie roboty. Chyba, ze ktorys sie zmieni(fizycznie badz temperamentem) bo inaczej beda sie mylic mniej wyrobionej publice. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Eter Re: BORYS SZYC - nowy talent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 10:53 Nigdy bym nie wpadła na to, że można pomylić Szyca ze Maćkiem. Przecież oni są kompletnie różni. Maciek ( bez urazy, kwestia gustu) jest wymoczkowaty, a Szyc to kawał faceta ! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: elisabed Re: BORYS SZYC - nowy talent IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 02.01.05, 22:13 Borys ma bardzo ciekawą urodę i aktorem też jest ciekawym, zwłaszcza w PORUCZNIKU. A w ogóle to czy ktoś z was widział go w VINCZIM? tam jest scena gdzie jest tylko w majtkach - nie sądzicie,że natura go chojnie obdarzyła?:) mniam!no chyba, że wypchali mu te majtki...jak myślicie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek_natolin Re: BORYS SZYC - nowy talent 02.01.05, 22:46 A co? Myślisz,że włożyli mu w majtki gumowego węża? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Eter Re: BORYS SZYC - nowy talent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 15:33 Tacy krępi są najczęściej chojnie obdarzeni :. Przyjrzyj się jakie ma uda mmmm.... Jako Porucznik- mniam! A poza tym cenię go jako aktora, elektryzuje publiczność. Odpowiedz Link Zgłoś
jakusia Może być 04.01.05, 00:09 Lubię go jako człowieka ale jako aktora nie bardzo. Może złe role widziałąm, bo jak narazie widziałam go tam gdzie grał głupich tępych idiotów. Ale niedługo zobaczę go na żywo w teatrze, więc może zmienię zdanie na temat jego gry;-) Nie chcę po prostu, żeby go zaszufladkowali! Odpowiedz Link Zgłoś
axur Re: Może być 04.01.05, 09:33 ale może grał tych idiotów nieźle co za różnica, jakie role Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Karenina Re: Może być IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 15:36 Czy Borys będzie występował jeszcze w serialu "Męskie Żeńskie" i kiedy będą dalsze odcinki? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: luca Re: Może być IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 21:23 jutro(sobota) bedzie na Dwójce po 16.Ja go widziałam kilka razy w teatrze zBARDZO bliska i w istocie,natura obdarzyła go bardzo, bardzo chojnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Dno Re: Może być IP: *.waw.cdp.pl 10.01.05, 14:23 Gość portalu: luca napisał(a): > jutro(sobota) bedzie na Dwójce po 16.Ja go widziałam kilka razy w teatrze > zBARDZO bliska i w istocie,natura obdarzyła go bardzo, bardzo chojnie:) Jak znowu będziesz bardzo blisko to może uda ci się otrzeć o jego interes - to będzie przeżycie, no nie - wszystkim koleżankom będziesz mogła opowiedzieć z wypiekami na twarzy. 3mam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Estera Re: Może być IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 16:02 Dobrze powiedziane! Kobiety mają teraz jakieś poważne problemy ze sobą. Odpowiedz Link Zgłoś