Gość: andrzej IP: *.chello.pl 21.02.03, 14:11 Czy ktos wie co sie dzieje w radiu TOK FM? Prezenterzy zegnaja sie ze sluchaczami na antenie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tuhanka Re: TOK FM: pozegnanie? 21.02.03, 14:45 To wynika nie z niczego innego, jak tylko ze zmiany koncepcji radia, które ma być nadal radiem mówionym, jednak już nie interaktywnym, bez wypowiedzi słuchaczy. Pisze o tym ostatni Tygodnik Medialny: www.mediafm.net/tm126.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matylda Zal mi TOK FM IP: *.chello.pl 21.02.03, 14:56 Smutno mi, bo uwazam, ze ta formula byla dobra. Odchodzi czesc dziennikarzy, mysle ze najlepszych, bo kontrowersyjnych. Nie sprawdzil sie marketing i promocja a szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Zal mi TOK FM 21.02.03, 17:13 SLuchalem bardzo okazjonalnie, ale mi szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa chrust Re: TOK FM: pozegnanie? IP: *.wesola.sdi.tpnet.pl 22.02.03, 02:07 >bez wypowiedzi słuchaczy. sa, oczywiscie, rozne gusta, mnie to jednak cieszy niezmiernie! sluchacze na antenie to plaga sakramencka. szkoda tylko, ze od 18 bedzie muzyczka, preferowalbym powtorki porannych audycji plus (z czasem) pogawedki na bardziej ogolne tematy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psychol Re: TOK FM: pozegnanie? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 25.02.03, 13:24 Proponowałbym by dla dopełnienia nowej koncepcji radia mówionego bez udziału słuchaczy, wyłączli swoje nadajniki - to z pewnością obniży im koszty, a poza tym pozwoli w pełni zrealizować zamysł właśnie radia bez udziału słuchaczy. Nota bene - TOK FM (czyli Inforadio) to jest taka koncepcja, do której nie przyznają się nawet jej twórcy (np. Mr Smolar). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wartownik Kolenda w TOK FM? IP: *.gov.pl 25.02.03, 15:16 "Stacja natomiast nawiązała współpracę z wieloma znanymi dziennikarzami; dziś powinny zakończyć się rozmowy z jedną bardzo znaną i popularną osobą z TVP, która miałaby przejść do TOK FM jako serwisantka." patrz post wyżej A tak w ogóle to zmiany na pierwszy rzut oka wyglądają na ciekawe. Może wyjśc z tego cos interesującego. Mam hope, że będzie miejsce także na programy kulturalno-społeczne. A może i jakaś "scena rozrywkowa", oj taka nowiutka-stara Trójeczka... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba R Re: TOK FM: pozegnanie? IP: 172.28.7.* 25.02.03, 13:31 Moim zdaniem Radio TkoFm umarło już jakiś rok temu, kiedy odeszli w nie wyjaśnionych okolicznościach najlepsi prezenterzy, a na antenie pozostali ludzie, którzy moim zdaniem niewiele mają do powiedzenia, pozbawieni własnego zdania, nieciekawi... Dużo możnaby mówić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koliber Re: TOK FM: pozegnanie? IP: 149.156.12.* 04.05.03, 07:57 Teraz TOK FM ma najlepszą play-listę. NIE JEST MOŻE odkrywcza ale przynajniej nie zaskoczy człowieka Nelly, Kelly, Srelly czy inne stękające Murzynki albi Justin, Albo Krysia A., albo Atomic Kitten... Odpowiedz Link Zgłoś
franzmaurer Re: TOK FM: pozegnanie? 04.05.03, 19:11 Gość portalu: koliber napisał(a): > Teraz TOK FM ma najlepszą play-listę. Tyż prowda ;) Stonesi... Heniek... Szkoda tylko ze radio zniknelo z internetu :( Utrzymanie www.tokfm.com.pl naprawde tak duzo kosztuje?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sito Re: TOK FM: pozegnanie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.03, 19:35 franzmaurer napisał: > Gość portalu: koliber napisał(a): > > > Teraz TOK FM ma najlepszą play-listę. > > Tyż prowda ;) > Stonesi... Heniek... > > Szkoda tylko ze radio zniknelo z internetu :( > Utrzymanie www.tokfm.com.pl naprawde tak duzo kosztuje?? > Lo jeja nie zauwazylem, ze to z lutego i przerazilem sie, ze zamykaja. a ja rano teraz glownie w toku. Odpowiedz Link Zgłoś