Gość: TakaGaleria IP: *.ztpnet.pl 08.09.06, 15:28 www.takagaleria.com.pl/ Zapraszam. Jeśli możesz, pomóż - kup coś... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
femmen4 Tak Tak Summer Of Music na Muzyczny koniec lata 11.09.06, 16:22 Aż dziwne, że na koncerty, które tak bardzo uderzały po zmysłach przyszło tak mało osób. Żałujecie, ja byłem na Summer Of Music i powiem tak – innych festiwali mogło by nie być. Doskonała muzyka, doskonała organizacja i mnóstwo naprawdę fajnych ludzi, takich którzy wiedzieli po co tam przyszli. Impreza z alternatywna muzuka, stała sie alternatywna i niszowa, ja nie narzekam, bo wypadła super. Odpowiedz Link Zgłoś
dariuso4 może być tylko lepiej 12.09.06, 12:30 Organizacyjnie - Polska czołówka Festiwali Muzycznych. Frekwencyjnie – offowa impreza dla wąskiej grupy zainteresowanych. Repertuarowo – zdecydowanie najbardziej przemyślany festiwal muzyczny w roku. Patrząc na to sądzę, że za rok na Tak Tak Summer Of Music może być tylko lepiej:) Odpowiedz Link Zgłoś