mirwit 28.09.06, 10:10 wirtualnemedia.pl/document,,1745483,Znane_twarze_w_Radiu_dla_Ciebie.html Co prawda wg zapowiedzi do 17tej to dość słabo, ale po 17tej całkiem całkiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mirwit Re: Kaczkowski i Wiernik w RDC 29.09.06, 13:06 press.pl/newsy/pokaz.php?id=7432&idd=2&strona= A to dopiero hit!!! Nieomylność Prezesa porażająca wręcz. Jak to odrobina władzy demoralizuje, straszne!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mh2 Re: Kaczkowski i Wiernik w RDC 30.09.06, 09:28 mirwit napisał: > A to dopiero hit!!! > Nieomylność Prezesa porażająca wręcz. Jak to odrobina władzy demoralizuje, stra > szne!!!!!! Pan Marek Gaszyński, członek poprzedniej rady nadzorczej P.R. SA był jednym z adresatów listów jakie pisali słuchacze w obronie Programu 3 jako stacji autorskiej. Wtedy nie był zainteresowany, ba, nawet nie raczył na te listy odpowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
xk Re: Kaczkowski i Wiernik w RDC 30.09.06, 11:37 Bo jego audycji autorskich w PR1 nikt nigdy nie śmiał tknąć. Taki stan rzeczy prowadzi do konformizmu, niestety. Swoją drogą, czy Gaszyński nie jest aby za stary na prezesa nawet regionalnej rozgłośni? Odpowiedz Link Zgłoś
romeo14 Re: Kaczkowski i Wiernik w RDC 01.10.06, 14:57 Ano właśnie-ja nie mogę zrozumieć jak to możliwe,żeby 67-letni człowiek mógł jeszcze w pełni pracować?!(Źródła podają *39 rocznik ur.Gaszyńskiego).Na to chyba nawet prawo nie pozwala... Widocznie facet-jak to zwykło mawiać-nie ma lat pracy i nie może jeszcze przejść na emeryturę a przy okazji(na swoje szczęście)jest wygodny politycznie... Odpowiedz Link Zgłoś
greg_f Re: Kaczkowski i Wiernik w RDC 02.10.06, 21:21 Kaczkowski poprowadzi program "Wielcy Rocka" w piątki od 18:00 do 19:00 (dobrze, że nie będzie zachodził na LP3) :-). Odpowiedz Link Zgłoś
zp3 Re: Kaczkowski i Wiernik w RDC 03.10.06, 09:58 Wszystko dobrze tylko dlaczego w RDC a nie w trujce.Czyżby koniec zmian na lepsze na Mysliwieckiej. Odpowiedz Link Zgłoś
peeska Re: Kaczkowski i Wiernik w RDC 04.10.06, 20:53 a niby co za różnica na jakiej częstotliwości słuchać programu? Odpowiedz Link Zgłoś
greg_f Re: Kaczkowski i Wiernik w RDC 05.10.06, 11:24 Radio dla Ciebie nie jest rozgłośnią ogólnopolską, więc dla słuchaczy spoza Warszawy i okolic tradycyjne częstotliwości odpadają. Pozostali, jak wyżej podpisany, mają dostęp do RdC tylko w sieci: www.rdc.pl:8000/live . Odpowiedz Link Zgłoś
greg_f Re: Kaczkowski i Wiernik w RDC 05.10.06, 11:25 Pisząc "pozostali", oczywiście cały czas miałem na myśli słuchaczy spoza Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
mirwit Re: Kaczkowski i Wiernik w RDC 05.10.06, 12:54 No i jeszcze satelita Astra, wystarczy poszukać. A to już zasięg ogólno europejski :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Kaczkowski i Wiernik w RDC 05.10.06, 17:27 mirwit napisał: > No i jeszcze satelita Astra, wystarczy poszukać. A to już zasięg ogólno europej > ski :-) Analogowo czy cyfrowo? I jakie parametry? Na ich stronie nie znalazłem tych informacji. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
mirwit Re: Kaczkowski i Wiernik w RDC 05.10.06, 22:52 Cyfrowo, Astra 19,2st. E. 10832 H , przekaz niekodowany. Odpowiedz Link Zgłoś