alice0553 10.03.10, 09:11 Dziś Święto Mężczyzn,drodzy Panowie! więc wznoszę toast za Wasze zdrowie niech się Wam życie bez przeszkód toczy i bądźcie zawsze tacy uroczy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kogucik.2972 Re: Dla Panów. 10.03.10, 11:33 dziękuję za życzenia, i czekam ich spełnienia, teraz Kurniczek rozruszać muszę, może więc znów na wojnę wyruszę... Odpowiedz Link
sumitra Re: Dla Panów. 10.03.10, 16:34 Szczęścia, Zdrowia i Słodyczy, Wszystkim Panom Sumitra życzy... Gdybym, ja rymować umiała, to bym do Kurniczka zaglądała Pozdrawiam Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: Dla Panów. 10.03.10, 16:55 co za niespodzianka miła, że Sumitra zagościła w moich tutaj skromnych progach ! witaj mi dziewczyno droga ! za życzenia też dziękuję, i na wszystkie proszę bogi - bo wykrętów nie przyjmuję ! częściej wkraczaj w nasze progi ! Odpowiedz Link
hardy1 Re: Dla Panów. 10.03.10, 16:55 Miłe dzięki za życzenia, rymowane, bez proszenia Tutaj rymować każdy może, jeden lepiej, drugi gorzej. Lecz na Rymach nikt nie zgani; nie napisze że rym "do bani". Zamiast pisać do szuflady, na Rymach nadaj rymowi ogłady Odpowiedz Link
sumitra Re: Dla Panów. 10.03.10, 17:07 Ja zaglądam tu codziennie, czytam wszystkich Was namiętnie. ale rymy marnie składam, chociaż serce w nie wkładam Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: Dla Panów. 10.03.10, 18:27 nie ma rymów złych Kochanie, nie ma wierszy nieudanych, każdy sercem jest pisany, każdy duszy jest wyznaniem. Odpowiedz Link
sumitra Re: Dla Panów. 10.03.10, 18:38 Wiersze pisać, wielka sztuka, gdy się rymów w głowie szuka... Koguciku Ty mój miły Kurki gdzieś się pogubiły może wraz z wiosną powrócą podarkami Cię obrzucą... Odpowiedz Link
zosiadab-2 Re: Dla Panów. 10.03.10, 20:53 kTO TO NAPISAŁ? "Ku chwale Ojczyzny obchodzimy jeden Dzień Kobiet CAŁY ROK MĘŻCZYZNY"? Odpowiedz Link
hardy1 Re: Dla Panów. 10.03.10, 22:03 Jak tu czytam - Zosiadab. Czy coś jeszcze, proszę bab? Odpowiedz Link
zosiadab-2 Re: Dla Panów. 11.03.10, 15:34 www.youtube.com/watch?v=fxqhRrje43I&feature=player_embedded Odpowiedz Link
hardy1 Re: Dla Panów. 11.03.10, 15:56 "Marzenia jak ptaki szybują po niebie... chciałabyś mieć taki choć dzionek dla siebie? Ulotne to marzenie... jak przeważnie inne, spełniają się dopiero ...w niebie" Odpowiedz Link
zosiadab-2 Re: Dla Panów. 11.03.10, 15:39 www.youtube.com/watch?v=fxqhRrje43I&feature=player_embedded ...dla "hardego!" Odpowiedz Link
hardy1 Re: Dla Panów. 12.03.10, 16:27 Powtarzasz się, Zosiu-dab... Wyobrażasz sobie Hardego, który poddałby się terrorowi "bab"?! I nie chodzi tu o czyjeś przewagi, tylko o płci utrzymanie równowagi. Niech różnica płci będzie miła tam gdzie natura to wymyśliła. Zaś tam gdzie można płcie równoważyć niech nikt na przewagi się nie odważy Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: Dla Panów. 12.03.10, 18:52 Zośka ! na łatwiznę lecisz ! może jednak wierszyk sklecisz ? Odpowiedz Link
zosiadab-2 Re: Dla Panów....Kogutka i Hardego 12.03.10, 20:06 Kogutku! Ty piszesz poezje, a ja wiersze "klecę?" Tego nie daruję! Na policję lecę! Wzorem "TYCH NA GÓRZE" zbieram na Was haki! Powiem na komendzie , że toczycie draki, że Wam ciągle w głowie jakieś durne spory, a zajęciem jednym są tylko amory! Hardy mi zarzuca , że ja się powtarzam ...toż to przez pomyłkę! ...jemu się nie zdarza? Poczekajcie obaj... minie mi choroba- to napiszę o Was takie wierszy rzędy, że ze śmiechu kurki pospadają z grzędy!!!!! Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: Dla Panów....Kogutka i Hardego 12.03.10, 21:25 już doczekać się nie mogę, na obietnic tych spełnienie, czekam zatem na ostrogę... i na Zosi objawienie... Odpowiedz Link
al-szamanka SUMITRO 10.03.10, 22:57 Ale się ucieszyłam, gdy Twe rymy zobaczyłam Fajnie napisane i humorkiem przybrane, więc nie boj się rymować, lecz następne zechciej publikować. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Dla Panów. 10.03.10, 22:47 Ja także słówko dokładam i Wam panowie powiadam, niech do Was szczęście się klei, abyście się dobrze mieli Odpowiedz Link
kitani Re: Chlip, chlip.... 12.03.10, 11:23 Ruszyła mnie Twoja skarga... Pamiętają, pamiętają i głęboko się zastanawiają nad Twoimi ostatnimi wpisami. Nie chowaj się w głuszy ciemniej z nami będzie Ci przyjemniej Pisz tu częściej z Tobą tutaj miło będzie. Ciebie ładnie o to proszę i życzenia zdrówka Ci przynoszę Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: Chlip, chlip.... 12.03.10, 18:43 czemu chlipiesz Leśny Człecze, dobrze tu Kitani rzecze, już stęskniliśmy się nieco, i choć teraz smęty lecą, z wioną pewnie lepiej będzie, śmiech zawita na tej grzędzie, i opowiesz o wojażach, o kobitkach i o plażach... do roboty więc się bierz... i z powrotu tu się ciesz Odpowiedz Link
czaro.01 Re: Chlip, chlip.... 12.03.10, 19:33 Bardzo proszę się nie smucić wnet wiosenny wiatr powróci, łzę osuszy Zobacz! już Słońce wygląda zza lasu, ptaki też wracają, uśmiechnij się, słyszysz? chyba już śpiewają! Odpowiedz Link
zosiadab-2 Re: Chlip, chlip.... 12.03.10, 20:23 Do Leśnego! Powiem Ci w sekrecie... to nie żadna "ściema": Martwiły się Panie, że Cię tutaj nie ma! "może znów wyjechał... może chory Człowiek? ...żadna z Twoich kurek nie zmrużyła powiek! A żebyś nie poczuł się bardzo skrzywdzony wciśnij tego linka co był powtórzony! Odpowiedz Link
alice0553 bez panów 10.03.11, 20:56 Wątek podnoszę,bo minął roczek i mamy znowu święto urocze lecz komu mamy życzenia składać gdy żaden facet nie chce tu wpadać? Odpowiedz Link