honda11 03.10.06, 12:47 W telewizji, w radiu - Jedynce i Trójce, czego nie włączę, widzę Karnowskich. Cały czas sączą proPISowska propagandę. Czy to wam nie przeszkadza ? Czy to nowi Kurscy lub Pospieszalscy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
euqigart Re: Inwazja Karnowskich ? 03.10.06, 14:35 honda11 napesał Czy to > nowi Kurscy lub Pospieszalscy ? Błąd. Kurscy mają odmienne poglądy. Pospieszalscy zajmują się muzyką. Tylko jeden z nich porzucił muzykę dla obecnego zajęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
honda11 Re: Inwazja Karnowskich ? 03.10.06, 15:57 Co do Kurskich i Pospieszalskich masz rację. Podając przykłady rodzin chodziło mi o ich obecność w mediach. Odpowiedz Link Zgłoś
stz Re: Inwazja Karnowskich ? 03.10.06, 20:22 Ja mam wrażenie, że tych Karnowskich jest w mediach znacznie więcej niż dwóch :- ) Odpowiedz Link Zgłoś
polibius Re: Inwazja Karnowskich ? 05.10.06, 11:47 Niedługo otworzę lodówkę i zobaczę Karnowskich :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
un1 Re: Inwazja Karnowskich ? 06.10.06, 09:05 Nie wiem czy na forum Radio wolno o tv, ale Karnowski z "Wiadomości" wydaje mi się bezstronnym dziennikarzem. Jego newsweekowo-radiowy brat bezstronny mi się nie wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś