Dodaj do ulubionych

Zależy mi na Twoim sądzie

30.10.06, 20:08
Ciekawa sprawa, ale jakoś mi nie pasuje do pozostałych wiadomości w
dzisiejszym zestawieniu ;)

--
osiagacz.info/artykuly/niezaleznosc-finansowa/nie-szukaj-pracy-tylko-pieniedzy.html
Obserwuj wątek
    • Gość: malpa-z-paryza Zależy mi na Twoim sądzie IP: 83.157.166.* 30.10.06, 22:25
      wrescie spojrzenie na dwoch wybitnych pisarzy bez nagonki politycznej.
    • Gość: Joanna Zależy mi na Twoim sądzie IP: *.z208177183.chi-il.dsl.cnc.net 31.10.06, 00:51
      Madre moze i za madre na te czasy. Bo kto teraz listy pisze? Komu zalezy na
      innych sadach. Ja uwazam ze wzajemne relacje jak pisanie listow jest ciekawa,
      ale malo teaz ludzi ma na to czas, co jest przeciez bardzo przykre w jakim my
      pospiechu zyjemy. Czasem sama sobie swietnie z tego zdaje ze zycie kilkadziesiat
      lat temu moze nie bylo takie latwe ale moze bylo ciekawsze :(
    • Gość: pawcio Zależy mi na Twoim sądzie IP: *.aster.pl 31.10.06, 08:28
      Piszemy, piszemy i to sporo. Nie sa to tradycyjne listy, czasami sa to krótkie
      maile na dany temat, czasami komentarze do zamieszczonych tekstów w blogach,
      niekiedy mało gramatyczne anakoluty w Gadu Gadu. To, że nie korzystamy z poczty
      nie przekreśla jeszcze faktu, że próbujemy się z soba kontaktwać, rozmawiać,
      często wykrzyczeć to, że istniejemy. Czytanie komantarzy do poszczególnych
      tematów jest bardzo pouczające, wiele można dowiedzieć się o stanie
      emocjonalnym, o kulturze, o jakości myślenia, o szacunku dla drugiego itd...
      Często wypada to fatalnie. Pomiędzy przyjaciółmi ta korespondencja mailowa może
      być równie ciekawa.
      Pozdrawiam wszystkich
      P.
    • marcinuss Zależy mi na Twoim sądzie 31.10.06, 08:39
      Herbert był be, bo pomawiał. Miłosz dobry. Ach ta Wyborcza. Nihil Novi :-)
      Oczywiście pan redaktor wie najlepiej, bo tam był.
    • bdx65 Staff i Różewicz 31.10.06, 16:16
      L. Staff, już w podeszłym wieku, takie właśnie zdanie skierował do T. Różewicza.
      A potem stwierdził, że dużo się od młodszego kolegi nauczył.
      To jest skromność!
      Podziwiam Go za to.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka