szprota nobo 11.06.05, 00:37 nie chciałam podbijać dobranoc, to mi przyszło do głowy, że zamiast miluchnej nocki można by sobie wzajemnie pożyczyć chuja w dupę (mnie się nawet to całkiem względnie pozytywnie podoba) (tylko kiedy oddam?) jednocześnie mam nagły atak agresywnego tapicera oraz wspomnienia, że aard kiedyś proponował pusczać strzałki z wrogami miast ukochanymi, że niby zamiast buziaczki, misiuniu, to urwę ci jaja. Odpowiedz Link
latajacy_rosomak Re: nobo 11.06.05, 00:38 > że niby zamiast > buziaczki, misiuniu, to urwę ci jaja. Ty brzydki człowieczku! Odpowiedz Link
szprota fi donc! 11.06.05, 00:42 w zasadzie to również jest politycznie niepoprawne ja bym to zamieniła na: ty nieprzystający do aktualnych standardów atrakcyjności prawdopodobny przedstawicielu gatunku homo sapiens o względnie niewielkich rozmiarach Odpowiedz Link
huann jutrzejsze do zoo! 17.06.05, 00:19 dzisiejsze do dziś! ps. ja zapierdalam cały czas i się nie chwalę :P Odpowiedz Link
huann Re: jutrzejsze do zoo! 17.06.05, 00:19 huann napisała: > ps. ja zapierdalam cały czas i się nie chwalę :P > i o, kurwa, i o. Odpowiedz Link
aard a-kura-t 17.06.05, 11:30 huann napisała: > ps. ja zapierdalam cały czas i się nie chwalę :P Odpowiedz Link
huann Re: a-kura-t 17.06.05, 11:35 aard napisał: > huann napisała: > > > ps. ja zapierdalam cały czas i się nie chwalę :P ale a-kura-t ja zapierdalam cały czas, czy a-kura-t i się nie chwalę :P ? Odpowiedz Link
aard Re: a-kura-t 17.06.05, 15:06 huann napisała: > ale a-kura-t ja zapierdalam cały czas, czy a-kura-t i się nie chwalę :P ? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10322&w=19472408 Odpowiedz Link
meteor2017 Re: chuj wam w dupę 17.06.05, 00:58 A wzajemnie, wzajemnie... > idę spać > :P A wzajemnie, wzajemnie... Odpowiedz Link
aard Podoba mi się ten wątek 21.06.05, 11:00 pełni tę samą funkcję, ale bez wzajemnego głaskania się po fiutach :) Teraz oczywiście jakiś sukinkot na złość podbije tamten. Kurwa. Odpowiedz Link
yavorius Re: Podoba mi się ten wątek 21.06.05, 11:09 aard napisał: > Teraz oczywiście jakiś sukinkot na złość podbije tamten. Kurwa. Który jest tamten? Odpowiedz Link
huann chuj wam w dupę 21.06.05, 11:07 i waszym koleżankom! chałwę jeeeeść! miast dzień wsi dobry, wesołe cześć. Odpowiedz Link
szprota chuj wam w dupę 22.06.05, 00:30 a chujom kotwice w plecy a plecom dzieci się czepiających a dzieciom niemowlęctwa Odpowiedz Link
szprota chuj wam w dupę 22.06.05, 10:02 spadam pod prysznic i jadę do Zamka. Coś przekazać? Odpowiedz Link
huann chuj W.A.M. w dupę 23.06.05, 02:15 Wam dużymi przez szacunek dla naturalnych metod antykoncepcyjnych jakimi mieni się analiza tego, co zaszło. Odpowiedz Link
szprota chuj wam w dupę 24.06.05, 13:50 to ja spadam jedno umyć, drugie ogolić i jeszcze się zwierzę, że na dwa kocie serca patrzyłam z mztczyną dumką. Odpowiedz Link
aard Mi, mi włóż! Ja wiem, gdzie to jest! Ja, ja! 24.06.05, 13:54 szprota napisała: > [...] na dwa kocie serca patrzyłam z mztczyną dumką. RRRROOOTTTTFFFFLL!!!!!! :-DDDDDDD Odpowiedz Link
huann chuj wam w dupę: 26.06.05, 02:37 potem jęczą że zazdój, albo brak spamu. no to spam, że się tak blogaśnie ranne zorze. Odpowiedz Link
szprota buziaczki wam w pizdkę 29.06.05, 00:36 dzisiaj będę bardziej czuła, bo mam święto [iznowunasiódmąinichujamotywacjiżeKogośspotkambomawolne] Odpowiedz Link
dziad_borowy To będzie trudne 29.06.05, 00:40 Ale dziekuje:-) Buziaczki tamże:-* Dzierżżżż!!! Odpowiedz Link
szprota chuj wam w dupę 30.06.05, 00:03 spać, kurde, bo jutro na wpół do ósmej :/ [alezatomotywacjajest] Odpowiedz Link
szprota chuj wam w dupę 03.07.05, 13:20 nudno! idę dokonać niezbędnych ablucji przed wyjściem do pracy (bez motywacji dziś, jeśli ślepo wierzyć temu grafiku) Odpowiedz Link
szprota chuj wam w dupę 04.07.05, 13:35 a mnie rączkę od prysznica w ucho i mydło w nosie se idę blogująco dodam, bo lubię się potem mass turbować swoimi wpisami, że motywacja jest, tak że chyba sobie wyprasuję brand nju spodenki od wójcika [czy ja juz pisałam, że uwielbiam przymierzać rzeczy w sklepach z odzieżą dedykowaną dla rozmiarów dziecięcych i pytać, czy nie ma mniejszych ze szczególnym uwzględnieniem publiczności pod postacią roztytych mamuś cirka about w moim wieku?] Odpowiedz Link
keltoi Chuj Ci w dupę ... 04.07.05, 21:59 ... nietolerancyjna chuda szkapo ! Ty nawet nie wiesz, jak się czuje roztyta mamusia w Twoim tle !! Ty sobie nawet nie wyobrażasz co ona cierpi, jak Ty przymierzasz bluzeczkę z misiem jej córeczki.... :D:D:D .. a tak w ogóle, to żałuję, że nie jestem taka chuda jak Ty, żeby im tak robić ... ja mogę tylko minimalnie imponować cycem tym wyjątkowo wychudzonym w typie "bezbiustowobezdupna"... :((( Buuuuuuuuuuuuuu!!! *zjada kolejnego pierożka z mięsem* Odpowiedz Link
szprota no chyba lepiej wiem, czy chciałam :P 05.07.05, 13:13 inna sprawa, że Keltoi dopiekła mi cycem, więc jesteśmy kwita :D spadam, kurwa, nie będę sama podbijała animalnej i geogry, skoro nie ma komu odpisywać Odpowiedz Link
keltoi Że what? O_o 03.02.08, 06:23 szprota napisała: > inna sprawa, że Keltoi dopiekła mi cycem, więc jesteśmy kwita :D > spadam, kurwa, nie będę sama podbijała animalnej i geogry, skoro nie ma komu > odpisywać Ja dopiekałam płaskobiuścistymbezdupnym mamuśkom, Ciebie Żono ja tylko i wyłacznie adoruję. A co! *adoruju-adoruju na śniegu* Odpowiedz Link
szprota A dziękuję 03.02.08, 12:12 W tzw międzyczasie przestałam się zresztą w owe spodnie mieścić (roweru!) Odpowiedz Link
huann nie taki straszny chuj jak go malują chłopcy malo 06.07.05, 15:28 wani? i delfin! Odpowiedz Link
cassani Re: nie taki straszny chuj jak go malują chłopcy 06.07.05, 16:04 wania?? ta od chujowania?? Odpowiedz Link
huann Re: nie taki straszny chuj jak go malują chłopcy 06.07.05, 16:06 i od plwania delfinkiem co pytia nieblondzi. Odpowiedz Link
cassani Re: nie taki straszny chuj jak go malują chłopcy 06.07.05, 16:10 może morświnkiem?? Odpowiedz Link
szprota można wywnioskować 06.07.05, 16:01 że Yavorek ma w tym względzie doświadczenia [mspanc] Odpowiedz Link