Dodaj do ulubionych

Precz z Barbarą Marcinik

IP: *.acn.pl 09.04.03, 22:57
Nie cierpię tej minoderyjnej baby szalenie "kulturalnej" tyle osób odeszlo z
Trójki dlaczego ja zostawili ,no dlaczego?
Obserwuj wątek
    • Gość: koliber Re: Precz z Barbarą Marcinik IP: 149.156.12.* 10.04.03, 09:18
      Kretynie z acn.pl przestań pisać pod różnymi nickami swoje bzdurne przemyślenia.
      • strzelin Re: Precz z Barbarą Marcinik 10.04.03, 10:12
        Twój pomysł odnośnie pozbycia się Barbary Marcinik z radia jest godny
        pożałowania.
      • Gość: Filip Barbara Marcinik OK IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.03, 10:12
        To, że ktoś pisze z acn.pl nie oznacza jeszcze, że to wciąż ta sama osoba.
        O ile mi wiadomo, "acn" to jest dostawca usług internetowych i sporo ludzi może
        pisać z acn.pl

Barbara Marcinik OK.
        • kicior99 Re: Barbara Marcinik OK 10.04.03, 12:25
          Mnie sie ona bardzo podoba do momentu gdy zaczyna mowic o religii. Czy 3 nie ma
          lepszego dziennikarza od spraw wiary i religii?
          • tuhanka Re: Barbara Marcinik OK 10.04.03, 13:03
            kicior99 napisał:

> Mnie sie ona bardzo podoba do momentu gdy zaczyna mowic o religii. Czy 3 nie
            ma
            >
            > lepszego dziennikarza od spraw wiary i religii?

Widocznie nie ma, zwłaszcza od czasu, kiedy do PR2 wypchnęli Hannę Marię Gizę.
      • mamosz Re: Precz z Barbarą Marcinik 18.04.03, 22:29
        Gość portalu: koliber napisał(a):

> Kretynie z acn.pl przestań pisać pod różnymi nickami swoje bzdurne
        przemyślenia
        > .
        Po pierwsze zawsze piszę swoje bzdurne przemyslenia pod jednym nickiem.
        Po drugie sami się domyślcie.
        Po trzecie wolałam Anne Semkowicz 1000 razy,doceniam wiedzę i gust Pani B.M ale
        sposób prowadzenia rozmowy,mizdrzenie sie do twórców itd strasznie mnie drażnia
        i nic na to nie poradzę,Wszystkich,ktorzy poczuli sie dotknieci przepraszam,a
        wycieczki osobiste na tym forum na prawde nie są niczym nadzwyczajnym jak sie
        zdażyłam zorientować.Osoby publiczne ponosza niestety to ryzyko,że
        jakiegoś "kretyna" zirytuja do tego stopnia że zechce to wyrazic publicznie
        SORRYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY WESOŁYCH ŚWIĄT

• Gość: Dawid Re: Precz z Barbarą Marcinik IP: *.perfopol.pl / 172.16.0.* 10.04.03, 13:40
      Gość portalu: mamosz napisał(a):

> Nie cierpię tej minoderyjnej baby szalenie "kulturalnej" tyle osób odeszlo z
      > Trójki dlaczego ja zostawili ,no dlaczego?

Zwolennicy starej ''Trójki''maja się za bardzo kulturalnych ludzi. Powyższy
      przykład potwierdza jednak ich chamstwo wynikające bezposrednio z fanatyzmu i
      nienawiści.
      • Gość: koliber Re: Precz z Barbarą Marcinik IP: 149.156.12.* 10.04.03, 13:52
        Gość portalu: Dawid napisał(a):

> Gość portalu: mamosz napisał(a):
        >
        > > Nie cierpię tej minoderyjnej baby szalenie "kulturalnej" tyle osób odeszl
        > o z
        > > Trójki dlaczego ja zostawili ,no dlaczego?
        >
        > Zwolennicy starej ''Trójki''maja się za bardzo kulturalnych ludzi. Powyższy
        > przykład potwierdza jednak ich chamstwo wynikające bezposrednio z fanatyzmu i
        > nienawiści.
        Dawidzie nie rozumiesz słowa pisanego. To napisał prowokator, zwolennik zmian w
        3 dla zmian.
      • Gość: Lesiek Re: Precz z Barbarą Marcinik IP: 195.205.139.* 10.04.03, 14:39
        Logika Dawida jak zwykle niezawodna. Czy jak ktoś zażąda wyrzucenia
        Kaczkowskiego, to Dawid też go określi zwolennikiem starej Trójki?
      • Gość: Filip Re: Precz z Barbarą Marcinik IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.03, 14:52
        Zacytuję kogoś innego:
        NIE KARMIĆ TROLLA !!!
        ;-))))
    • Gość: astat Re: Precz z Barbarą Marcinik IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 10.04.03, 15:08
      Uwazam, ze sam tytul postu jest uwlaczajacy jakiemukolwiek poziomowi.
      Zawdzeczam pani Marcinik pare fantastycznych audycji, ktorych nigdy nie zapomne
      i choc rozumiem, ze gusty bywaja rozne, to jednak komentarze tez swiadcza o
      nas. A akurat ataki personalne uwazam za wyjatkowo prymitywne.
      • tuhanka Re: Precz z Barbarą Marcinik 10.04.03, 15:32
        Popieram Cię, Astat. Mój kolega żartuje z Baszki, że to "najbardziej
        uduchowiona kobieta w Polskim Radiu", ale ja ją bardzo cenię, a nie da się
        zaprzeczy, że na sprawach kultury zna się świetnie. Dzięki niej mogę być w
        miarę na bieżąco, "odchamić się", jak mawiała moja polonistka.
        • kicior99 Re: Precz z Barbarą Marcinik 10.04.03, 18:12
          tuhanka napisała:

> Popieram Cię, Astat. Mój kolega żartuje z Baszki, że to "najbardziej
          > uduchowiona kobieta w Polskim Radiu",

Czasem nawet lekko "nawiedzona" =) ale w dobrym znaczeniu tego slowa

ale ja ją bardzo cenię, a nie da się
          > zaprzeczy, że na sprawach kultury zna się świetnie.

Chyba najlepiej w Polskim radio
    • Gość: Stefcia Re: Precz z Barbarą Marcinik IP: *.adsl.nordnet.fr 10.04.03, 15:33
      Czy mogłabym prosić o przetłumaczenie na polski słowa "minoderyjny"? Jakaś taka
      niedouczona jestem.
      • kicior99 Re: Precz z Barbarą Marcinik 21.04.03, 11:51
        Gość portalu: Stefcia napisał(a):

> Czy mogłabym prosić o przetłumaczenie na polski słowa "minoderyjny"? Jakaś
        taka
        >
        > niedouczona jestem.

www.wiem.onet.pl
        jak widac nie tylko w zakresie slow mniej uzywanych :P
    • Gość: Teresa Re: Precz z Barbarą Marcinik IP: *.demo.pl 10.04.03, 16:19
      Precz z mamoszem? Miło Ci? Ja słucham B.Marcinik i tylko szkoda,że skrócono jej
      audycje.
      • Gość: martka Re: Barbara Marcinik:) IP: *.duna.pl 11.04.03, 09:16
        Chyba nie skrócono, tylko rozbito na piętnastominutówki. Wcześniej jej audycja
        twała przecież godzinkę, czy się mylę??
        Ja również bardzo lubię jej MBK, chyba najbardziej za to, że nie romansuje z
        pop-kulturą. Mam wrażenie, że obecnie mało który dziennikarz jest w stanie tak
        konsekwentnie to założenie realizować. Walory informacyjne MBK dla kogoś
        interesującego się kulturą są ogromne:)))))))))))))
        Troszkę zaś uwiera mnie jej sposób prowadzenia rozmowy z gościem, bo wydaje mi
        się, że do tego stopnia celebruje zadawanie pytania, że czasem gubi się tok
        rozmowy.
        Rzeczywiście to najbardziej uduchowiona dziennikarka Trójki. Jest wprost
        stworzona do audycji w Wielkim Tygodniu, ciekawa jestem jak to będzie wyglądało
        w tym roku.
        pozdr:)
        • Gość: boltzmann Re: Barbara Marcinik:) IP: *.bsk.vectranet.pl 11.04.03, 15:05
          > Jest wprost stworzona do audycji w Wielkim Tygodniu, ciekawa jestem jak
          > to będzie wyglądało

Moze tak?

5 minut rozmowy
          Nelly lub Kelly
          trUjka i uslyszysz wiecej - Markowski
          kolejne 5 minut rozmowy
          Kelly, ewentualnie Nelly
          Reklama karmy dla kotow
          Reklama kamer dla aktorow
          trUjka i uslyszysz wiecej - Steczkowska
          ... itd. itp.
          • Gość: bałgan Re: Barbara Marcinik:) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.04.03, 15:22
            Gość portalu: boltzmann napisał(a):

> tu boltzman opisał, jak jego zdaniem będzie to wyglądało.

Lekko przesadziłeś.
            Akurat B. Marcinik robi znakomite audycje, nie ma tam głupich reklam i dźingli.
            Zwłaszcza jej audycje w Wigile Bożego Narodzenia są zawsze znakomite.
            Tak więc trochę więcej obiektywizmu poproszę.
            A jeżeli nigdy nie słyszałeś jej śwątecznej audycji, to zamilcz, bo nie wiesz,
            o czym mowa.
            • Gość: boltzmann Re: Barbara Marcinik:) IP: *.bsk.vectranet.pl 11.04.03, 15:33
              Nie miałem zamiaru dokopać BM. Wydaje mi się po prostu, że nie będzie miała
              wiele do powiedzenia na temat 'lajnerów', reklam i piosenek w swojej audycji.
              • Gość: bałagan Re: Barbara Marcinik:) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.04.03, 16:36
                I tu się mylisz.
                Takie audycje świąteczne to są audycje w dużej mierze autorskie i prowadzący ma
                conajmniej dużo do powiedzenia.
                Zawsze miło wspominam świąteczne audycje B.M.
              • Gość: martka Re: Barbara Marcinik:) IP: *.duna.pl 11.04.03, 16:40
                Zgadzam się z bałaganem, że tu akurat trochę przesadziłeś. Nie wydaje mi się
                rówież, że nie będzie miała wpływu na dobór muzyki, bo muzycznie jej świąteczne
                audycje są doskonale oprawione, bez żadnych tam "nellów i kellów";)
                Nie wiem, jak wyglądają plany ramówkowe na Wielki Tydzień, ale mocno liczę na
                panią Barbarę:) I Tobie radzę - posłuchaj:)

• Gość: martka Re: Barbara Marcinik:) IP: *.duna.pl 11.04.03, 16:44
                  bałagan nie zdążyłam zauważyć Twojego postu. Chyba mamy podobne zdanie na ten
                  temat. Pozdrawiam bardzo serdecznie:)
                  • Gość: bałagan Re: Barbara Marcinik:) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.04.03, 16:55
                    Gość portalu: martka napisał(a):

> bałagan nie zdążyłam zauważyć Twojego postu. Chyba mamy podobne zdanie na ten
                    > temat. Pozdrawiam bardzo serdecznie:)

Spoko luuuuuuz ;-)))
                    Ja też pozdrawiam. I słuchajmy w święta.
    • Gość: 10000maniacs Re: Precz z Barbarą Marcinik IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.03, 18:13
      Szanowny Mamoszu.
      A kto Twoim zdaniem byłby odpowiedni do prowadzenia takiego programu (nawet z
      innych anten)? Czy może taki program jest Twoim zdaniem zbędny?
      • gepe Re: Precz z Barbarą Marcinik 18.04.03, 15:38
        Gość portalu: 10000maniacs napisał(a):

> Szanowny Mamoszu.
        > A kto Twoim zdaniem byłby odpowiedni do prowadzenia takiego programu (nawet z
        > innych anten)? Czy może taki program jest Twoim zdaniem zbędny?

Ja chętnie posłuchałbym takiej audycji poprowadzonej przez Annę Semkowicz.
        Tylko gdzie ona?...

A Baszka jest OK.
        Pozdrawiam - gepe
        • Gość: koliber Re: Precz z Barbarą Marcinik IP: 149.156.12.* 20.04.03, 14:10
          gepe napisał:

> Ja chętnie posłuchałbym takiej audycji poprowadzonej przez Annę Semkowicz.
          > Tylko gdzie ona?...
          AKURAT Semkowicz na szczęście nie ma.
          > A Baszka jest OK.
          Tu zgoda.
          Pozdrawiam
          • saunne Barbara Marcinik :) 21.04.03, 19:45
            a może wiecie jaki jest tytuł płyty, którą pani Basia raczyła nas w Wielki
            Piątek (wiersze recytowane przez poetów amerykańskich?)? I czy można kupić ją w
            Polsce (gdzie?)?

pozdrawiam!
          • gepe Re: Precz z Barbarą Marcinik 28.04.03, 12:52

> gepe napisał:
            >
            > > Ja chętnie posłuchałbym takiej audycji poprowadzonej przez Annę Semkowicz.
            >
            > > Tylko gdzie ona?...
            > AKURAT Semkowicz na szczęście nie ma.
            > > A Baszka jest OK.
            > Tu zgoda.
            > Pozdrawiam

Drogi Kolibrze,
            Znam Twoje zdanie o Annie Semkowicz już od dawna i nie musisz mi go
            przypominać. Ale pozwól mi mieć o niej swoje własne, skromne zdanie. Ja Panią
            Annę pamiętam jak najlepiej, audycje przez nią prowadzone podobały mi się
            naprawdę bardzo, ceniłem i cenię ją za cudowną intymność, familijność,
            naturalność (właśnie tak) i kulturę(!) jej programów.
            Dlatego _nie_ mówię: źle, że nie ma Semkowicz i wszyscy mają tego żałować.
            Dlatego mówię po raz kolejny: ja żałuję, że Semkowicz nie ma. Moim zdaniem:
            wielka szkoda. Niby nic, a jest różnica.
            A Twój radykalny sposób oceny (w wielu przypadkach) mnie akurat nieco boli. W
            tym przypadku dość mocno. Zważ, że Twój osąd może kogoś mocno dotknąć, tak jak
            Ciebie prawdopodobnie bolałoby, gdyby ktokolwiek napisał - słusznie czy
            niesłusznie - to samo co Ty, o Kaczorze ('Akurat Kaczora na szczęście nie ma').
            I po raz kolejny proszę Cię - przy całej sympatii do Ciebie - nie narzucaj tak
            bardzo swoich opinii, pozwól innym posiadać swoje zdanie, nawet jeśli jest
            diametralnie różne od Twojego.
            Pamiętaj, to fakt, że stoimy po tej samej stronie barykady, ale to nie znaczy,
            że wszyscy jesteśmy 'kolibrami' i mamy jednakowy gust.

Pozdrawiam z sympatią - gepe
            PS. Szczerze mówiąc, wolałbym to wszystko napisać raczej na priva, ale nie
            znam...
            • koliberek33 Re: Precz z Barbarą Marcinik 28.04.03, 14:57
              Drogi Gepe!
              Podaję priva. Co do Pani Semkowicz to zdanie mam niezmienne. Chociaż jak słyszę
              z jednej strony Rokosa a z drugiej pseuointelektualnego Bugalskiego to zaczynam
              tęsknić za Panią Semkowicz. Te jej pięciominutowej felietony w popołudniowej
              ZD3 były niezłe i taka jej dawka była strawna i interesująca.

gepe napisał:

> Dlatego _nie_ mówię: źle, że nie ma Semkowicz i wszyscy mają tego żałować.
              > Dlatego mówię po raz kolejny: ja żałuję, że Semkowicz nie ma. Moim zdaniem:
              > wielka szkoda. Niby nic, a jest różnica.
              > A Twój radykalny sposób oceny (w wielu przypadkach) mnie akurat nieco boli. W
              > tym przypadku dość mocno.

Wszystko oceniam radykalnie ale wypowiadam się w swoim imieniu.

> I po raz kolejny proszę Cię - przy całej sympatii do Ciebie - nie narzucaj
              tak
              > bardzo swoich opinii, pozwól innym posiadać swoje zdanie, nawet jeśli jest
              > diametralnie różne od Twojego.

To dobrze, że mamy różne zdania.

Pozdrawiam Ciebie serdecznie
    • Gość: felczer Re: Precz z Barbarą Marcinik IP: *.acn.pl 21.04.03, 23:30
      Łukawski na pewno byłby lepszy od Marcinik.
      Napiszmy petycję. A może odwrotnie. Tak, nawet na pewno.
      Albo podleczę.
    • Gość: kaja Re: Precz z Barbarą Marcinik IP: 172.16.3.* 07.05.03, 15:14
      Gość portalu: mamosz napisał(a):

> Nie cierpię tej minoderyjnej baby szalenie "kulturalnej" tyle osób odeszlo z
      > Trójki dlaczego ja zostawili ,no dlaczego?

Ja też jej nie mogę słuchac - i nigdy nie mogłam. Ona ma ogromne braki w
      wykształceniu, słychać, że nie czyta, nie drąży, opiera się na jakis brykach,
      sądach innych ludzi zajmujacych się kultura, powszechnych umizgach i równie
      powszechnych naganach. Kultura to wielkie, wspaniałe pole do popisu, wymagajace
      ogromnej erudycji i równie ogromnej inteligencji. Zauważcie, że Marcinik nigdy
      nie ma własnego zdania, nigdy nie jest krytyczna ( krytyczna nie w
      sensie "krytykancka", lecz potrafiaca oceniac zjawiska), a jeżeli nawet wypsnie
      jej się jakis własny osąd, to nigdy nie stoja za tym żadne merytoryczne
      argumenty. Zresztą te "osądy" to przważnie ochy i achy. Ach te egzaltowane
      panienki od kultury! zawsze na kolanach przed majestatem artystów. Zreszta to
      nawet słychac - ona jest zafascynowana ARTYSTAMI, zamiast poważnie
      zainteresować się ich dziełami. Czasami mi się wydaje, że kobiety nie powinny
      mówić o kulturze. No chyba, że nazywaja sie Maria Janion, Aldona Jawłowska
      albo... No własnie, juz niestety żadna nie przychodzi mi do głowy.
      • tuhanka Re: Precz z Barbarą Marcinik 07.05.03, 15:27
        Kaju, proszę Cię, tylko nie mów, że Baszka ma braki w wykształceniu, bo to
        nieprawda. Miała nawet otwarty przewód doktorski na polonistyce (specjalizowała
        się w twórczości Miłosza), tylko - jak sama kiedyś publicznie powiedziała -
        zakochała się w radiu i praca radiowa pochłonęła ją bez reszty. Chyba nie
        powiesz, że byle kto dostałby się na studia doktoranckie? Nawet teraz, gdy
        można robić doktorat zaocznie i za pieniądze, kryteria naboru są dość ostre. A
        wtedy...
      • kicior99 Re: Precz z Barbarą Marcinik 07.05.03, 18:33
        Gość portalu: kaja napisał(a):
        >
        > Ja też jej nie mogę słuchac - i nigdy nie mogłam. Ona ma ogromne braki w
        > wykształceniu, słychać, że nie czyta, nie drąży, opiera się na jakis brykach,

ja slysze ze czyta, drazy, ale ze na wszystko nie ma czasu, czemu sie nie
        dziwie.
    • Gość: Kozak Re: Precz z Barbarą Marcinik IP: *.acn.pl 29.07.03, 02:30
      Do elektryzujących wątków trzeba wracac!
      Koniecznie.
    • Gość: tori Re: Precz z Barbarą Marcinik IP: 212.33.69.* 05.08.03, 17:32
      Pierwszy raz w życiu otworzyłam wątek "radio". Czytam te posty i widzę, że na
      zadnej grupie nie ma aż tak skrajnych emocji. Wszyscy tu walą w pysk maczugą i
      się nic a nic nie certolą ;)
      Człowiek zaczyna zachowywać się jak pensjonarka, szuka odpowiednich wątków,
      zeby nie narazić się na krytykę - ten temat już był, poszukaj bucu, a nie
      powtarzasz, itd.
      Przez całe moje młode życie wydawało mi się, ze to niemozliwe, zeby ktoś cenił
      tą egzaltowaną wariatkę i rozczarowuję się tu strasznie.
      Ja jej nie lubię bardzo. Słucham MBK od czasu do czasu, zeby dowiedzieć się ,
      co w "kultuże", ale kiedy słysze jej nawiedzony głos i 'ach, panie
      Józefie", "och, pani Anno", "doprawdy, panie Stanisławie?", to dochodzę do
      wniosku, ze chyba wolę czytać prasę i www.
      Mam podobne zdanie jak Kaja, tez uważam, ze nie ma własnego zdania, ulega
      wpływom i temu co jest modne w tym elitarnym swiatku kultury do którego bardzo
      by chciała, ale jakoś się widocznie, nie udaje.
      Ja najbardziej wsciekam się przez to, co promuje w wątkach teatralnych:
      Warlikowski, Tomaszuk, Nowak i Salon Poezji Żuka Opalskiego - a wiec uznani
      kochający inaczej. Wszystko fajnie, ale mnie akurat ten monotematyzm mierzi,
      mogłaby tez poszukać jakichś nowych inspiracji.
      Nie mówiac już o tym, ze przez środowisko też nie jest ceniona, nawet w paru
      recenzjach zdarzyło mi się przeczytać o "egzaltowanej redaktorce Marcinik" w,
      zapewniam, nieprzychylnym tonie.
      Poza tym z ciekawością obserwuję, jak organicznie reaguję na nią wstrętem, a
      nie zdarza mi się to często.
      Obok panów Olszańskiego i Jaźwińskiego - najwieksza, uwazam porazka tego radia.
      Pozdrawiam :)
      • Gość: koliber Re: Precz z Barbarą Marcinik IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.03, 17:53
        MBK ma plusy i minusy, czasem bywa rzeczywiście irytująca, ale dobrze, że jest.
        15 minutowy MBK wychodzi jej na zdrowie.
        Nie porównuj z Olszańskim.
        A czego chcesz od Jaźwińskiego.
      • Gość: koliber Re: Precz z Barbarą Marcinik IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.03, 17:54
        Otwórz sobie inne fora, w tym onetu, czy z gazety aktualności, czy o Owsiaku,
        zobaczysz co się tam dzieje.
        • Gość: tori Re: Precz z Barbarą Marcinik IP: 212.33.69.* 05.08.03, 23:17

> Otwórz sobie inne fora, w tym onetu, czy z gazety aktualności, czy o Owsiaku,
          > zobaczysz co się tam dzieje.

W jakim sensie?

Pewnie ze fajnie, ze MBK jest. Ale ja nie rozmumuję kategoriami jest - nie
          jest, ale co zrobić, zeby coś fajnego było jeszcze fajniejsze. Otóż na pewno na
          zdrowie wyszłoby MBK zmiana redaktorki.
          Tak, a już tematyka filmowa jest mi szczególnie bliska. Jaźwiński jest
          beznadziejny, wszystko mu się podoba, zwłaszcza hollywoodzkie produkcje, o
          festiwalu w Kazimierzu pół programu, a o Cieszynie coś było? (nie wiem bo byłam
          w tym czasie na miejscu, ale mogę się założyć, ze NOwe Horyzonty to nie dla
          niego).
          Pewnie, moge sobie zawsze TRójkowo-filmowo posłuchać informacyjnie, ale
          informacyjnie wolę poczytac film.onet.pl. Od autorskiego programu wymagam
          jakiegoś polotu, smaku, przemyślenia co się chce słuchaczom przekazać i ambicji
          kreowania gustów (tak jak Minimax np).
          Pozdrawiam
          • Gość: Mr Big TrUjkowo Freakowo IP: 195.245.217.* 06.08.03, 12:29
            Nie bylo o Nowych Horyzontach, bo maja od kilku lat patronat nad Kazimierzem;
            szkoda ze sie stamtad nie wyniesli, 3, razem z Gutkiem, Jazwinski chyba nie
            zalapal. Gutka mogl sie trzymac! Bo pzreciez ten Kazimierz to sie juz chyba
            skonczyl, poza tym te ostentacyjne, wzajemnie sie onanizujace gwiazdy
            paradujace po miasteczku i robiacy im masowego loda fani; prawie jak
            Miedzyzdroje. Blee..
          • Gość: koliber Re: Precz z Barbarą Marcinik IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.03, 15:04
            W sensie poziomu chamstwa niektóych wypowiedzi.
            A co do Minimaxu pełna zgoda.
            Pzdr
          • Gość: gothan project Re: Precz z Barbarą Marcinik IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.08.03, 21:09
            Jaźwiński jest
            > beznadziejny, wszystko mu się podoba, zwłaszcza hollywoodzkie produkcje,

nie znam się tak głęboko na filmach, ale też zauważyłam, że Jaźwiński zachwyca
            się wszystkim od horrorów typu "Smakosz" po filmy Davida Lyncha. Czasem mam
            wrażenie, że każy laik mógłby prowadzić program w taki sposób jak on to robi...

• ich1 Re: Precz z Barbarą Marcinik 06.08.03, 23:51
      Marcinik OK. Niestety trzeba cokolwiek wiedzieć o bieżących wydarzeniach w
      kraju, żeby docenić jej program. Cała Trójka ostro ciągnie w dół, ale akurat
      MBK jakoś się broni. Jal się nie zgadzacie to napiszcie o innej audycji z
      której można tyle się dowiedzieć. Ja w każdym razie bardzo ją lubię.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka