cinekk1 08.03.07, 09:32 Jakie polskie stacje można odebrać z platformy n ? Nigdzie nie mogę tego znaleźć. Czy dwójka nadaje z enki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
viking73 Re: Radio z satelity. 08.03.07, 12:29 Szczególowy spis stacji radiowych i telewizyjnych dostępnych z satelity znajdziesz tu: www.lyngsat.com/europe.html "Dwójka" z tego co wiem nie jest nadawana na satelicie. Najwięcej stacji jest nadawanych z satelit Astra 19,2E i Hot Bird 13E (z tego satelity nadają polskie platformy cyfrowe). Odpowiedz Link Zgłoś
cinekk1 Re: Radio z satelity. 08.03.07, 15:49 Na tej stronie nie można się dowiedzieć, czy Dwójka nadaje w pakiecie n-ki. Może ktoś ma n-kę i wie coś o progaramach Polskiego Radia. Czy Dwójka nadaje z tej platformy, czy tylko z Cyfry? Odpowiedz Link Zgłoś
g8g5 Re: Radio z satelity. 08.03.07, 17:14 Na platformie "n" nie jest dostępna jak na razie ŻADNA polska stacja radiowa! Dwójka jak na razie jest tylko na Cyfrze+, ale od maja ma zostać odkodowana dla wszystkich użytkowników TV SAT. Ma to związek z ograniczeniem jej zasięgu z nadajników naziemnych na rzecz Jedynki. Odpowiedz Link Zgłoś
ropsu Re: Radio z satelity. 08.03.07, 21:02 Czyzby wiec od maja Dwojka miala stac sie dostepna rowniez dla uzytkownikow Platformy Polsatu? Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: Radio z satelity. 09.03.07, 12:05 Jeśli zostanie odkodowana, to powinna być dostępna dla wszystkich posiadaczy anten TV SAT, odbierających cyfrowe programy z Hot Birda. Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: Radio z satelity. 09.03.07, 14:29 > Na platformie "n" nie jest dostępna jak na razie ŻADNA polska stacja radiowa! mimo że w wykazie jest np trójka i zetka? nhdtv.pl/forum/viewtopic.php?t=2741 Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: Radio z satelity. 09.03.07, 14:35 znalezione na nhdtv.pl/forum "RMF, RMF MAX, RMF CLASSIC, ANTYRADIO, PIN FM, TROJKA, JEDYNKA, PR 2, BISKA, TOK FM, ZET, RADIOSTACJA TO I Jestem Happy jeśli chodzi o radio. :lol:" nhdtv.pl/forum/viewtopic.php?t=34&highlight=radio Odpowiedz Link Zgłoś
cinekk1 Re: Radio z satelity. 12.03.07, 17:34 Ale to nie nadaje, tylko ktoś chce, żeby nadawało. Chyba. To jest jakieś radio na ence? Sama enka twierdzi, że nic u niej nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś